- Konu Sahibi screamaway
- #12.281
burda kimse yokkkk

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
burda kimse yokkkk![]()
canım ya üzülme bitanem herşey olcağına varır herşeyte bi hayır bi nasip vardır .adetin gelemsi bi yandan çok kötü ama bi yandan çok iyi hiç olmazsa yeni ay yeni umtlarla başlıyacaksın gülüm öyle düşün bu adet geciklelmeli her bize oyun uynuyu bizi kandirıyo belki benim de bi kaç gün sonra gelecek bende ağlayıp sızlayıp yin hayata devam edceğim
canım sana dr rahim filmi mi çektir dedi keşke çektirseydin tatlım hiç olmazsa ne olduğunu anlardın aklınsa süphe kalmazdı
rabbim inş hepimize bi gün nasip etsin tez günde kucaklarımız böbişlerimiz doldursun bitanem![]()
neden esine söyleyemiyeceksin ki??? neden kendini suclu hissediyorsun... konuyu laf arasina sIkIstIrIp üstünü de baska lafla kapatacaksin ki hem sen söyleyip kurtulmus olasin, hem de üstünde durarak onu da üzmeyesin tatlim... ben gecen ay komik bir sey anlatiyordum, lafi kirmizilara bagladim söyledim üstüne de saka yaptim baska konuya gectim..hic tepki göstermeye firsati bile olmadi..yani tepki dediysem kizmak anlaminda degil..destek olmak icin söyleyecegi seyler bile insani bu dönemde duygusala baglarbiraz agla rahatlarsin.. ama fazla aglama canina yazik...
günaydınn tatlımmm... üzülmekk yokkk aglamak yokkk... vücudun etkilenirr bunlardaannn kendini yıpratmaa.. bu ayy yeni bi baslangıcc... ovulasyondaa sayıpp beklemeyinn.. cünküü benimm ovulayon korunmam tutmadıı degişiklikk göstereblirr.. reglinn biterr bitmezz baslaa bu ayy amaa ne olurr yüzünn gülsünn... hiçbirr saglık sorunu olmadıgı halde bi tanıdıgımızz 8 yıll yapamadıı.. doktor doktorr gezdilerr.. amann yetti artıkk deyip ilacı doktoru bıraktılrr bi anda olduuuu![]()
menbetacim uzulmeesininde sana destek vermesine cok sevindim. bak ne guzel iste esini seviyorsun ve soylediklerine gore oda seni seviyorrr . insallah meyvenizde en kisa zmnda gelir
![]()
ay o meyve bi elime gecsin zaten biliyorum ben ona![]()
valla yaa hepsini birlestirip sirayla popolarina popolarina vuralim regencim:)
menbetacim uzulmeesininde sana destek vermesine cok sevindim. bak ne guzel iste esini seviyorsun ve soylediklerine gore oda seni seviyorrr . insallah meyvenizde en kisa zmnda gelir
![]()
kızlarrr çok acil yardıma ihtiyacım varrr lütfen biriniz sesime kulakkk verinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn....
ovulasyon testi yaptım az önce fakatt hiçbir çizgi çıkmadıı...yanlış yaptıysam diye bi tanedaha yaptımm ama ondada çizgi yok yanii test mi yanlışş yoksa bendemi bişi varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:84::84::84::84::84::84::84::84:
napiiim ben şimdiii nolurr söleyinnnn ....
kızlarrr çok acil yardıma ihtiyacım varrr lütfen biriniz sesime kulakkk verinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn....
ovulasyon testi yaptım az önce fakatt hiçbir çizgi çıkmadıı...yanlış yaptıysam diye bi tanedaha yaptımm ama ondada çizgi yok yanii test mi yanlışş yoksa bendemi bişi varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:84::84::84::84::84::84::84::84:
fistigim bi kere yaptim cikmadi diye üzülme subat ayinda bende bi kutu testi bitirdim ama hic olumlu sonuc alamadim... heralde o ay yumurtlamadim :44::44::44::44: yarin sabah yaparsin bir de... sabah idrariyla yapman en iyi sonuca ulasmani saglar her zaman.. ama sen yine de test negatif diye bos durma... bak en güzel mucizemiz tugce...![]()
regencimmm canımm prospektüsünde sabah idrarıyla kesinlikle yapmayın diyo 1. - 2. de canımm negatif çıktı dğil derdimm yani ne negatif ne de pozitiff hiç çizgii yok en azından negatif se bile test çizgisi çıkmalıymış...acaba test mi bozuk yoksa bendemi bişi var anlamadımmmm:26::26::26::26:
hly cim baktım ama pek boyle sorunla karsılasan yok sanırım.. az bılgı bulabıldımm..boyle bişeye ulaştımm..
SONUÇLARIN DEĞERLENDİRİLMESİ
LH Artışı : Eğer iki pembe çizgi görünüyor ve Test Çizgisi (T)
Kontrol Çizgisi ( C ) den koyu veya eşit koyulukta ise sonraki
24-48 saat arasında hamile kalabilirsiniz. İlişkiye girmek için en
iyi zaman 24 saat sonra fakat 48 saat öncesidir.
LH Artışının Olmaması : Sadece kontrol çizgisi ( C ) görünür
veya test çizgisi kontrol çizgisinden daha açık ise LH taşması
tespit edilmemiş demektir. Günlük testlerinizi uygulamaya
devam etmelisiniz.
Herhangi Bir Sonucun Çıkmaması : Hiçbir çizgi göstergede
görünmez. (Yetersiz idrar numunesi eklenmesi veya yanlış bir
işlem yapılması sonucunda karşılaşılan sonuçtur.)
canım çok saol prospektüste de aynısı yazıyoo...ama yetersiz idrar olamaz doldurdum afedersinnve yanlış olduysa diye de 2 kez yaptımm
![]()
amin canım inşallah.. cok saol..
canım benım doktorum rahım fılmı acılı agrılı ıslemdır. ilk once klomen ıle 3 aylık tedavı uygulayalım dedı. olmazsa o zaman cektırelım dedı.
anlayacagın doktorum hemen cektırtmedı. bende o yuzden keske ılk once onu cektırseydık dıye dedım..
anladım canım inş bi an önce bebişine kavuşursun
canı rahim filminden hiç korkma abartıldığı bişey değil ben de subat ayında çektirdım çok şükür temiz çıktızaten en fazla 5 dk bi işlem adet sancısının biraz daha ağrısını düşün o kadar ve hemen geçiyo ayağa kaltığında ağrı diye bişey kalmıyo ve hemen söylüyolar tüplerden geçtiğini duyunca bi o kadar daha rahatlıyosun gülüm
inş bunlara gerek kalmadan hemen gelir bebeişin
ahh bitanem ya bi olsun keşke bi olsun da ben onun totosunu her tarafını ısıırcamvuralim gercekten hak ettiler... aaaaaaaaa bu ne ya bekle babam bekle... hayatta bizi üzecek baska bir sey yokmus gibi bir de bebisler basladir üzmeye, hem de daha gelmeden... Allah hayirlisiyla hepimize teker teker nasip eder insallah... bana hayal gibi geliyor, ben hamile olcam da gelcem size haber vercem.... insallaaahhhhhhhhhhhh![]()