• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

tatlicadicimmm, cok hareketli bir haftasonu gecirdim... ev isleri pesindeydimmm.... fayansci, koltukcu dolastim durdum..:1::1:
hoşgeldin fıstığım desene haftasonu yeni ev için yeni ciciler baktın :21::21::21::21:
Kuppecimmm, cok az kaldi senin... Merakla bekliyorum...:16:

Nihancacimmmm, senin de gunun gecti kirmizialr yok, test yaptin mi bir daha...?:26:

inşallah kuppecimle hayırlı haberir veririz burda canım ya :52::52::52::52::52::52:

yok bitanem ya kırmızılar yok ne karnım ağrıyo ne de o kadar belim :64::64::64::64: bi akç gün daha geçsin sonra yaparı gülüm :69::69:

kımızıların oyununa gelmeyeyim sonra malum çok sinsidir kendileri :60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

kızlarrrrr dün bugün ve yarın normal şartlarda yimirtlama günüm..ama testlerin azizliğine uğradım vee hata verdi testler..doğal olarak bilemiyorum yimirta olcakmı falann ve dün gezmektenn çalışma olmadıı eve gelince de yorgnduk sonrasında da kocişle biraz takıştık...yani dün boşa geçtii..offf napiim yaaaaaa çok sıkıldımmmmmmmmmmm...:36::36::36::36:

tatlicadicimmm, cok hareketli bir haftasonu gecirdim... ev isleri pesindeydimmm.... fayansci, koltukcu dolastim durdum..:1::1:
ayy kıyamam canımmm..galiba o telaşlar bende de başlayacakkk..bi ev var, son aşamasında artık karar vercez alma konusunda ..
aman bşver nolduysa oldu ama iii oldu :66::66: 1.5 senedir işkenceydi bnm için ama artık değil Allaha şükür :17: dualarımız seninle bitanem inşallah inşallah sendende nihancadanda güzel haberler alıcaz bu hafta :81:
inşallah canımmm..Allahım hepimizin yüzünü güldürsünnn..benim kasık ağrılarım varrr batmalar oluyo, muhtemelen adetim gelcek ama yinede cıkmamış candan umut kesilmiyo :9:
Kuppecimmm, cok az kaldi senin... Merakla bekliyorum...:16:

Nihancacimmmm, senin de gunun gecti kirmizialr yok, test yaptin mi bir daha...?:26:
bende çoook merak ediyorummm canımmm..seni de çok merak ediyorum bu arada..gelsinler artıkkkkk :16::16::16:
hoşgeldin kuzummmm :70::70:

aynen canım ya bende de maşallah:nazar::nazar: tık yok :1::1: inş bebeşkon benimledir :16::16:

hadi gülüm dualarımız seninle inş seninki de yolda geliyodur :62::62::62::62::62::62::62::62:

ay canım inşallah hamilesindirrr, çok sevincemmmm senden böyle bir haber alıncaa..ama artık test yapma vaktin gelmedi miii :21:
bana kalsa ben bugün test yapcam fakatt eşimmm boşver az kaldı zaten sabret biraz diyoo..yarın da hastane randevum var kızlarr..acaba diyorum gitmeden önce bi test mi patlatsam :23:

hoşgeldin fıstığım desene haftasonu yeni ev için yeni ciciler baktın :21::21::21::21:
inşallah kuppecimle hayırlı haberir veririz burda canım ya :52::52::52::52::52::52:
yok bitanem ya kırmızılar yok ne karnım ağrıyo ne de o kadar belim :64::64::64::64: bi akç gün daha geçsin sonra yaparı gülüm :69::69:
kımızıların oyununa gelmeyeyim sonra malum çok sinsidir kendileri :60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

baya sabirlisin Nihancimmm...:81::81::81: ben o kadar bekleyebilirmiydin bilmem..:1::1:
Kuppecimle siz guzel haberleri verin insallahhh.. hemen ardinizdan da bennn...:64::64::64:

Breshkacimmm, nihancaya katiliyorum... Bence deesin tedavi olsun, ve sen bebegi dusunme bir sure... Biraz ara ver.. Insallah tedaviyi kisa surede atlatip, denemelere yine baslarsiniz....:71:

İnşallah canım bende bir süre bu konulardan uzak durmak istiyorum artık belki bu sürede fazla aranızda olmayabilirim yinede benim için dua edin olur mu... İnşallah hepiniz en kısa sürede bebek sahibi olursunuz.

Herşey için hepinize,:71: bütün arkadaşlara teşekkür ederim sıkıntılı zamanlarımda destek oldunuz Allah da hepinizin gönlüne göre versin inşallah . Şimdi çıkmam gerek kendinize iyi bakın :42:

kızlarrrrr dün bugün ve yarın normal şartlarda yimirtlama günüm..ama testlerin azizliğine uğradım vee hata verdi testler..doğal olarak bilemiyorum yimirta olcakmı falann ve dün gezmektenn çalışma olmadıı eve gelince de yorgnduk sonrasında da kocişle biraz takıştık...yani dün boşa geçtii..offf napiim yaaaaaa çok sıkıldımmmmmmmmmmm...:36::36::36::36:

hulyacimmm, senin testler bozuktuu... bugunleri degerlendirsene madem ov. zamani oldugunu biliyorsun..:19::19: esinle takismanin zamani miiiii:53: sen alttan al, 2 gun gonlunu al, bugunu ve yarini degerlendir en azindann.. ondan sonra takisirsin...:1::1:

ayy kıyamam canımmm..galiba o telaşlar bende de başlayacakkk..bi ev var, son aşamasında artık karar vercez alma konusunda ..
ay canım inşallah hamilesindirrr, çok sevincemmmm senden böyle bir haber alıncaa..ama artık test yapma vaktin gelmedi miii :21:
bana kalsa ben bugün test yapcam fakatt eşimmm boşver az kaldı zaten sabret biraz diyoo..yarın da hastane randevum var kızlarr..acaba diyorum gitmeden önce bi test mi patlatsam :23:

Kuppecimmm, karar vermek cok zor oluyor.. Allah dogru kararlar vermeyi nasip etsin canim...:16::16::16::16:

Bu arada tatlim senin gunun gelmedikiii...:20::20: test icin en azindan gununu bekle canim..

baya sabirlisin Nihancimmm...:81::81::81: ben o kadar bekleyebilirmiydin bilmem..:1::1:
Kuppecimle siz guzel haberleri verin insallahhh.. hemen ardinizdan da bennn...:64::64::64:

valla canım her ay tek çizgiyi görünce bekliyorum işte yine hayal kırıklığı yaşamaktan çok korkuyorum gerçekten adetim bebek yüzünden mi gecikti yoksa kırmızıların bana bi oyunumu bu :84::84::84::84: çünkü benim adeti en fazla 1 hatfa gecikirdi
test yapınca herşey belli olcak gülüm :69::69:

hulyacimmm, senin testler bozuktuu... bugunleri degerlendirsene madem ov. zamani oldugunu biliyorsun..:19::19: esinle takismanin zamani miiiii:53: sen alttan al, 2 gun gonlunu al, bugunu ve yarini degerlendir en azindann.. ondan sonra takisirsin...:1::1:

canikom yaa hani normal şartlarda adetin 12-14. günü yimirtlama zamanı ya ona istinaden söledim..ama zaten bnde yimirta bile yokkki nerdeeee olacak ovulasyon..ayy boşa çalışıoruzz iştee ne yumurta var ne bişi ... valla çokda alttan alamıyorumm çünküü bende gerginim bu ara...zatenn perşembe doktora gidicem yaa sonra gitmicemm bırakcam doktoruu taaa ramazandan sonraya çok yoruldum ve sıkıldım artıkkkkkkkkk:84::84::84::84:

ayyy inş canım bende hem kendimi hem de seni çoook merak ediyorum ya :52::52::52::52:
aminnn gülüm ya inş ikimizde de bebeiş vardır :16::16::16:
ama canım test için daha erken kuzum 3 günün var bende bata 2 gün varken yaptım çıkmadı :26: sende bekle canım günün geçmeden yapma derim ben :69::69:

Kuppecimmm, karar vermek cok zor oluyor.. Allah dogru kararlar vermeyi nasip etsin canim...:16::16::16::16:
Bu arada tatlim senin gunun gelmedikiii...:20::20: test icin en azindan gununu bekle canim..
aminnn canımm benim çok teşekkür ederimmmm..haklısın test için günümün geçmesini bekliimm benn..sabırsızlık iştee ya :9:
ayyy inş canım bende hem kendimi hem de seni çoook merak ediyorum ya :52::52::52::52:
aminnn gülüm ya inş ikimizde de bebeiş vardır :16::16::16:
ama canım test için daha erken kuzum 3 günün var bende bata 2 gün varken yaptım çıkmadı :26: sende bekle canım günün geçmeden yapma derim ben :69::69:
tamammm canım öyle yapcammmm bendeee..çok heyecanlı bir bekleyişşş..sende hiç belirti falan var mı canımm..benim sadece sağ yumurtalığımda batmalar oluyo..o da adetin habercisi olabilir diye düşünüyorum..

aminnn canımm benim çok teşekkür ederimmmm..haklısın test için günümün geçmesini bekliimm benn..sabırsızlık iştee ya :9:

tamammm canım öyle yapcammmm bendeee..çok heyecanlı bir bekleyişşş..sende hiç belirti falan var mı canımm..benim sadece sağ yumurtalığımda batmalar oluyo..o da adetin habercisi olabilir diye düşünüyorum..

bende belirti melirti yok... bu ay da tutmadi galibaa..:26:

Son düzenleme:

öyel yap canım beklemek zor ama katlanıcaz biraz işte ahhhh şu bebeişer bizi nasıl strese sokuyolar :21::21::21::21::21:

vala canım benim ara da kasık ağrım oluyo ama sadece o anlık hemen geçiyo bide göğüslerim siş ve uçları acıyo belim de hiç ağırmıyo
benin bata yakın en çok belirgin özelliğim karın ağrım olurdu ama şimdi bişeyim yok akıntım bile :69::69:

sen de neler var kuzumm :21::21::21:

benimdeee aynı sizin gibiiii yaaa..ağrıdan eser yok artıkkkkk :53: ne oldu ki bize :53::9:

bi de kızlarrr bu hafta benim haftammm dua edin banaaa ya..

KuPPe 27 9 Haziran bekliyoruz
dualarim seninle kuppecim:16: insallah güzel haberler getirirsin bize:34: kan testinde sonucu alman yuksek ihtamal ama idrarda daha cikmaz bence tatlim

screamaway canım ben hala giremiyorum ara ara kk ya firefox u yukledim cookiesleri sildim bilgisayari gozden gecirttim naptim ettim olmuyo inatla girmiyo. napcagimi sasirmis durumdayim cok sinir bozucu bir durum sence baska napabilirim. acaba forum ozellikle macosX leremi uyumsuz olabilirmi boyle bisey:44:

öyel yap canım beklemek zor ama katlanıcaz biraz işte ahhhh şu bebeişer bizi nasıl strese sokuyolar :21::21::21::21::21:

vala canım benim ara da kasık ağrım oluyo ama sadece o anlık hemen geçiyo bide göğüslerim siş ve uçları acıyo belim de hiç ağırmıyo
benin bata yakın en çok belirgin özelliğim karın ağrım olurdu ama şimdi bişeyim yok akıntım bile :69::69:

sen de neler var kuzumm :21::21::21:
nihanca tatlim gecmisi cok hizli bi gozden gecirdim gozumden kacmista olabilir testini tekrarlamismiydin canım sen:26:

KUPPE cim sag yumurtalıgında ki batmalar bence hamileligin isareti adet olacağinin degil cünkü kac kisi de duymustum sonra ögrendiler ki hamileler mis insallah sende hamilesindir canımmm yaa zaten az kaldı bat a bence hemen kan tahlili yaptır

dualarim seninle kuppecim:16: insallah güzel haberler getirirsin bize:34: kan testinde sonucu alman yuksek ihtamal ama idrarda daha cikmaz bence tatlim

screamaway canım ben hala giremiyorum ara ara kk ya firefox u yukledim cookiesleri sildim bilgisayari gozden gecirttim naptim ettim olmuyo inatla girmiyo. napcagimi sasirmis durumdayim cok sinir bozucu bir durum sence baska napabilirim. acaba forum ozellikle macosX leremi uyumsuz olabilirmi boyle bisey:44:

hicbir fikrim yok azracimmmm..:26:
yoneticilerden birine yazsan bunu... Belki onlarin bir bilgileri vardir, kk'ye ipadla girme konusunda...:26:

nihanca tatlim gecmisi cok hizli bi gozden gecirdim gozumden kacmista olabilir testini tekrarlamismiydin canım sen:26:

yok bitanem bidaha yapmadım bekliyorum işte biraz daha geçsin diye ama orta yerimden çatlamazsam iyidir :84::84::84:

bi de evde test var ben ona o bana bakıp bakıp duruyoruz :1::1::1::1::1::1::1::1::1:

kizlaaarrrrrrrrrrrr selammm.. ayyy ozledim sizi valla yaaaaa...

haftasonu pek sakindi buralar.. nihancacim tatlicadicim ;renewalcim ve hlycimi gordum ara ara..
insallah super bir hafta geciririzz.. hadi bakalim BIsmillahh...

kuppecim ve nihancacim inanin sizler kadar bizde merakla bekliyorumz sonucu insallah sper haberler verirsiniz olmasada hep beraberiz canlarimmm.. insallah olanakadar beraberizzzz....

solee bi goz atimmmm bakim nevar neyok arkalardaa

Back
X