• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

2 li değer ciktiysa yukselme olabilirmi acaba:26: gec dollenme olduysa şayet :26:

olabilir cnm.. ayy migicim daha yeni olusuyor olabilir degerine bakilirsa bi kiprasmalar varr. cnku deger 1.50 dan yuksek cikarsa tekrarlat diyorlar..: bnm kimyasalda ole olmustu. ilk degerim 1.69 du 2 gun snra 12 olmustu

slm kızlar bugün çok yoruldum bütün evi temizledim dip köşe ooh şimdi miss gbi oldu heryer ama bende bittim :68::68::68::52::52:

ben geldimm kızlarr evimi sildim lavoboyu yıkadım çamaşır astımm mutfağımı topladımm çok yoruldumm şimdi oturdumm ve icetea içiodumm kii bi baktımm ben bugünn 1.5lt icetea içmişimmmmm:52::52::52::52::52::52::52::52: manyak mıyım neee şimdi farkettimm :37::37::37:

aynen canım desene bugün bizi bişey dürttü kalkıp evi temizledik valla bende bittim :62::62::62::62::62: ne olcak bu temizlik hastalığımın bilmiyorum :20::20::20:

bende bayılırım icetea dolabın rafı komple onlarla dolu serin serin buzzz gibi ama ben en çok şeftalili seviyorum limonlu biraz ekşi geliyo kuzum :1::1::1::1::1::1::1::1::1:

cnm sende bnm gibi gec yumurtlamis olmayasin?? akintinin oldugu gunlerde calistinizmi? ayy yoksa bi mucize dahami geliyo:)

keeeeeşşkeee bende bir mucize olsam.. gecikmeli olduğu kesin de, inş çatlayabilmiştir:77: akıntıyı da pek görmedim bu ay oyuzden umudum yok.. hamilelerin duası kabul olur derler bizede dile;)
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tekrar:nazar::16:

inş. canım kendini suçlama ama o senin mucizen ve bence sana sıkıca tutunacak.bugün doktordaydım soldaki yumurtam çatlamış sağdaki çatlamaya hazır dedi inş. bu ay tutunur bebişim... arkandan gelirim bende...
canım çok sevindim demek çatlamış yumuoların hadi hayırlısı olsun gülüm inş bu ay bebeğin göbişine konar eee sizde çalışmaları hızlandırısınız artık :17::17::17::17::1::1::1:
bence de bekleme stresi hormonları etkiliyor ve adet olacağın varsa da olmuyorsun,benim 4 gün geçti hala yok,kan testi negatif,2 li bi değer çıktı,bakalım daha en kadar gecikecek,kesinikle kafaya takmamak gerek...
canım inş kızların dediği gibi olr geç döllenme olmuştur hakkında hayırlısı canım:69:
kizlaaarrrrrrrrrrrr selammm.. ayyy ozledim sizi valla yaaaaa...

haftasonu pek sakindi buralar.. nihancacim tatlicadicim ;renewalcim ve hlycimi gordum ara ara..
insallah super bir hafta geciririzz.. hadi bakalim BIsmillahh...

kuppecim ve nihancacim inanin sizler kadar bizde merakla bekliyorumz sonucu insallah sper haberler verirsiniz olmasada hep beraberiz canlarimmm.. insallah olanakadar beraberizzzz....

solee bi goz atimmmm bakim nevar neyok arkalardaa

biz de seni çook özledik canım :21::21:

ayyy inş canım ya kuppecimle ben güzel haberi veririz hayırlısyla gülüm allahım yümüzü kara çıkarmasın rabbim tüm isteyenlere nasip etsin :70::70::70::71::71:

:1::1::1::1: sabirsizlasmaya basladinn diimiii nihancimmm....:1::1:
ben olsam yapardim herhalde... 4 gunde gecti zaten senin batindan... insallah cift cizgiyle donersin...:16::16:

sabırsızlık bi yana da canım bu beliriszlik beni mahfediyo aslında yarın sabah bidaha yapıcam bakalım zaten evde testim var sabah ilk idrarla daha iyi sonuç oluyomuş :44::44::44::44:

inş gülüm ya o çift çizgiyi görürüm bende :16::16::16::16::16::16::16:

canım çok sevindim demek çatlamış yumuoların hadi hayırlısı olsun gülüm inş bu ay bebeğin göbişine konar eee sizde çalışmaları hızlandırısınız artık :17::17::17::17::1::1::1:

evet canım çatlamış bakalım bu haftayı iyi değerlendirmek lazım.:26::26::78::78:
sendende sabah güzel haberler bekliyorum:64::64: doktorada gidecek misin yarın...

nihancim yap bence cikabilirde cikmayabilirde... eger cikmazsada kirmizilari gorene kdr uzulmek yoook
haklısın canım ya net bişey söylemek doğru değil zaten sabah yaparım eğer adetiö 1 hafta daha gelmezse dr gidicem kuzum :69::69:
evet canım çatlamış bakalım bu haftayı iyi değerlendirmek lazım.:26::26::78::78:
sendende sabah güzel haberler bekliyorum:64::64: doktorada gidecek misin yarın...

ini canım senin de bu ay yüzüne güler şu mübarek 3 aylar hepimize uğurlu gelir rabbim hepimizi sevindirir:16::16::16:

yok bitanem ya gitmicem biraz daha belicem yarın ne olcak durumuna göre yani :54::54::54:

hosbuldum kizlar... ya ben geldim herkes gitmis yaaa :95::95::95::95: aksama kadar 20 sayfa birikmis, ama simdi kimseler yok... hem de yalnizim evde... kocis yine firarda :57::57::57::57: sonra o gelecek, kizlar da toplanacak... sonra ben yine sohbet edemicem...

Back
X