• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

hangi anlamda canlanalim tatlim :23::23::23::23::23::23:

insallah nihancimmmmm... yarin sabah senden guzel haberler bekliyoruzzz...:16::16::16::16:

tempoooo temmpoooo, ama sen nerdesinnn silacimmm, millet nerde...:60::60::60::60::60::60:
gelirlerrr artik bi aciliss yapalimmm
hosgeldin tatlimmm, bende 5 dk once geldim...:1::1::1:

tempocu silacimmm da gelmiss...:66::66::66::66:

:1::1::1::1::1::1::1: pek bi guldum... ohh buralardayim ben konu acalimm patlatalimmmmm hadi temoooo:66::66::66::66::66::66:

arzummmcummmm, gunceli mi okuyorsun yoksa gecmisi mi okuyorsun bilmiyorum ama, nasilsin tatlimmm?

devam etmeye karar verdin mi? yoksa hala dusunmuyormusun bebegi bir sure...?:26:

canımmmmmmmmmmmm biraz geçmişe baktım. Bu ay çok yoğunum ben Temmuzda sınav var ona çalışıyorummm...Bi de işyeri taşınıyo onunla uğraşıyoruz....

Korunmadık ama bu ay hiç bişey de yapmadım.Az biraz çalışma oldu...:17:... ben hep diyorum kısmet bu işer.... Allah ne zamana yazdıysa o zaman olacak inş....

Yumurtlama ya bu aralar ya da oldu bilmiyorum... Bu yoğunlukda bat ı hatırlarsam bakıcam bakalım sonuç nolucak...:1::1::1:

Çok özledimmmmm sizleriiiiii...............

Siz de beni özlediniz mi......:44::44::44:

Tuğçemi de tebrik ederimmmmmmmm. Minik mucizesini allah anne babasına bağışlasınnnnn..... Çok sevindimmmmmmmmmmmmmm...............:16::16::16::16::16:

hosgeldin tatlimmm, bende 5 dk once geldim...:1::1::1:

tempocu silacimmm da gelmiss...:66::66::66::66:

canımmmmmmmmmmmm biraz geçmişe baktım. Bu ay çok yoğunum ben Temmuzda sınav var ona çalışıyorummm...Bi de işyeri taşınıyo onunla uğraşıyoruz....

Korunmadık ama bu ay hiç bişey de yapmadım.Az biraz çalışma oldu...:17:... ben hep diyorum kısmet bu işer.... Allah ne zamana yazdıysa o zaman olacak inş....

Yumurtlama ya bu aralar ya da oldu bilmiyorum... Bu yoğunlukda bat ı hatırlarsam bakıcam bakalım sonuç nolucak...:1::1::1:

Tuğçemi de tebrik ederimmmmmmmm. Minik mucizesini allah anne babasına bağışlasınnnnn..... Çok sevindimmmmmmmmmmmmmm...............:16::16::16::16::16:

Ben cok ozledim hala cikarmadim seni listimizden:29:

insallah nihancimmmmm... yarin sabah senden guzel haberler bekliyoruzzz...:16::16::16::16:

inş canım ya bu kez çizgiler çiftlenmiştir bende muradıma ereri artık :21::21::21:

sanki inanamıyorum ya çıkarsa şok olurum heralde hiç olmayack gibi geliyo bana hadi inş RABBBİM SEN BÜYÜKLÜĞÜNÜ HİKMETİNİ GÖSTER :16::16::16::16:

zaten daha cok boyle zamanlarda hamile kaliniyor, aklindan atarsan hamile kalmak daha kolay diyordu herkes... belki sende de oyle olur arzumcummmmm...:16::16::16:

canim benim ozlemez olurmuyuz aradi durdi gozlerim seniiiii...... biliyormusunnn Allah alim buay hamileligi yakalama yuzden daha fazlaa yuzde 70lerde falansin.. gecmiste gorduysen regen bi felsefik aciklama yapmis..... desekte elbette nasip kismet meselesi bu isler...
selammmmmmmmmm:79:

ooohhh bitanemiz daha geldii selam cicimmmm.......face msn e kacmayin bak hiii:20::20::20::20::19::19:

Son düzenleme:
zaten daha cok boyle zamanlarda hamile kaliniyor, aklindan atarsan hamile kalmak daha kolay diyordu herkes... belki sende de oyle olur arzumcummmmm...:16::16::16:

inş canımmm.... hepimiz em kısa zamanda hamiş oluruz inş.... Bu arada ben Regaib kandilinde 313 ayetel kürsi okudum ve hepimiz için dua ettim...

canim benim ozlemez olurmuyuz aradi durdi gozlerim seniiiii...... biliyormusunnn Allah alim buay hamileligi yakalama yuzden daha fazlaa yuzde 70lerde falansin.. gecmiste gorduysen regen bi felsefik aciklama yapmis..... desekte elbette nasip kismet meselesi bu isler...

bakalım inş tutar bu felsefe.... (istemem koy yan cebime :52:)

azracımmmm teşekkürler kuzucummmmmm.... Ama istersen sil bu ay için bi anlamı yok.... ama geçen ayın verileri var... Bakanlara bir fikir verebilir....

]

Back
X