• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

kizlarr bgn dr a gittm... aslinda kan testi yaptiracaktim tekrar gidishat nornalmi diye ama drada gideyim dedim:) dra hamile oldgumu soyleyince aaaa gercektenmi dedi ve cok sasirdi:) vaj.ultrasonla noktami gosterdi ama daha kese bebek fln yok tabi :) sadece dollenen yumurtayi gosterdi nokta kadardi boyutu 0,38 mm mis :)) kan testi yaptirmana gerek yok ultrasonda gorduk dedi haftaya keseyi gormeye gel dedi:nazar: Allah nasip ederse 9,10 subat olacakmis dogum. vee bebek 20 mayista falan olusmus diyor(tahminen) darisi sizlere insallah kizlarr icimde bi heycan var yaa sanki bu hafta bol hamisimiz olacak :)

tugcecim cok sevindim aramızda fazla bir zaman yok gibi dogumlarımızın arası yakın olur herhalde insallah saglikli bir hamilelik gecirirz rabbim sağ salim kucaklarımıza almamızı nasip etsin ve darısı burdaki tümmm arkadaslarımızın basına bir de söktürücünün zararı olmaz mıs mı onu da sordun mu canım

:28::28::28: aman bi ampul daha yandii kafamda... mesela begendigimiz hayranlik duydugumuz kendimize gore yakisikli buldugumuz aktorler kimler acaba... boylece kafamizdaki modelleri cozebiliriz... hos en yakisiklilar kocislerde..

inş canımmm.... hepimiz em kısa zamanda hamiş oluruz inş.... Bu arada ben Regaib kandilinde 313 ayetel kürsi okudum ve hepimiz için dua ettim...
bakalım inş tutar bu felsefe.... (istemem koy yan cebime :52:)

azracımmmm teşekkürler kuzucummmmmm.... Ama istersen sil bu ay için bi anlamı yok.... ama geçen ayın verileri var... Bakanlara bir fikir verebilir....
ben okuyamadimmmmm 313 taneee....:5::5::5::5::5::5: 70 tanede takildim kaldimmm...:5::5:

biraz derinbir konu olacak ama ve de tartismaya bayagida acik... calisan kadin, mi ev hanimi mi???
topicimizin hatunlarinin cogu masallah iskadiniiiii:54::54::54::54:

derinnnn olmussss birazcikkk...:44::44::44: bakimm nasil cvplar gelcekk..:66::66:

ben çalışan biriyimmmm ama evde oturmak istiyorummmmmmmmmmm...:84::84::84::84:
hiii benim gibi yaniiii..... istedigin isi yapiyormusun peki canim??
Ne acidan calisan kadinmi ev kadinimi peki biraz daha acalim:26:
haklisin azracim biraz kapalive geneloldu dahada ozellestirelim .. mesela sen hangi yonden dolayi hangisini secmek istersin... ?? belki getiri ve goturuleri???

:28::28::28: aman bi ampul daha yandii kafamda... mesela begendigimiz hayranlik duydugumuz kendimize gore yakisikli buldugumuz aktorler kimler acaba... boylece kafamizdaki modelleri cozebiliriz... hos en yakisiklilar kocislerde..

KENAN İMİRZALIOĞLU :52::52::52::52::52: ÇOOOOOK YAKIŞIKLI YAAAAA... (Eşim görmesin ama o da biliyo benim Kenan ı ne kadar çok sevdiğimi....:17:)

haklisin azracim biraz kapalive geneloldu dahada ozellestirelim .. mesela sen hangi yonden dolayi hangisini secmek istersin... ?? belki getiri ve goturuleri???

Ekonomik ozgurlugum acisindan calismayi yeglerim ama bebegimi daha iyi yetistirebilmek icinde evde oturmak isterdim karmasik bi durum aslinda:26:

canım ben muhasebeciyim...istediğim işti ama artık sıkılmaya başladımmm... Milletin parası bizim kafamızı yoruyo... Bi de Mali müşavirlik sınavına hazırlanıyorummmm. Bu sınavı kazanırsam 3 yıl staj zorunluluğum var.... Buna rağmen ne demeye hala evde oturmak istiyorum diyorum bilmiyorum valla. Zaten o kadar çalışırsam emekliliğe kadar çalışırım.... Offff ama evde oturmak istiyorum... Günlere gitmek kısır kek börek yapmam istiyorum ben........:1:

Son düzenleme:
canım keşke okuyamadığını söyleseydin ya gülüm ben senin için okurdum valla hem seve seve :16::16::16:

nihancimmm cok tesekkur ederimmmm canimmmm, okuyordum sonra da uyuyakaldimmm... bir gecede o kadar fazla nasil okunur anlayamadim...:44::44:

sende cvp ver amaa... bende simdi ayri bir postta yazcam..sonra baska konuya gecerizzz

hehhh, yemegimi aldim oturdummmm simdiii...:81::81::81:
sen istersin de cvp vermezmiyimm silacimmm...:16::16:
bence calisan kadin... ama full time diil, part time olsunn... :1::1::1: veya haftada 3 gun filan calismak...:16::16::16: guzel olurdu...:16::16::16:

canım ben muhasebeciyim...istediğim işti ama artık sıkılmaya başladımmm... Milletin parası bizim kafamızı yoruyo... Bi de Mali müşavirlik sınavına hazırlanıyorummmm. Bu sınavı kazanırsam 3 yıl staj zorunluluğum var.... Buna rağmen ne demeye hala evde oturmak istiyorum diyorum bilmiyorum valla. Zaten o kadar çalışırsam emekliliğe kadar çalışırım.... Offff ama evde oturmak istiyorum... Günlere gitmek kısır kek börek yapmam istiyorum ben........:1:

Aynen canim ya tam bi ikilem bu konu:44:

selamm canlarım ben geldimmm...kocişlee biraz takışığız ama çalışmalarıı aksatmadık:17::17::17: o yattı uyuduu bnde size kaçtım zaten uykumda yokk:24::24::24:

ben hem çalıştım hemde ev hanımı oldum ikisinide biliyorum ve şöle söleyimm ikisininde güzel tarafları varr çalışırkenn çok yoruluosunn hem ev işine yetişmek hem sosyal hayata yetişmek ailene arkadaşlarına en önemlisi kendine vs.çok zorr oluyorr fakat çalışmak da insana ayrı bir hava ve enerji sagınlık vs. katıyor...ikisinide seviyorumm ara ara yapmak güzel oluyorr:86::86::86::86:

bir de bende kenan imirzalıoğluu hastasıyımm ve murat yıldırımı çok beğeniyorumm..ama kadınlarda tek hasta olduğum beren saattttttttttttt:69::69::69:

iyiettin geldin guzelimm.... tempo yakalamayacalisiyoruzz...

bak seni ayriyetensevmeye basladimmm hamissin ve herdaim bizimlesin bole devam eeeeetttttttttt..... yuppiiii hoba hobaaaaaaaa:64::64::64::64::62::62::62::62::62::66::66::66::65::65::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

canım benımmmm bende senı ve topıgımızdekı butun kızları cok sevıyorrumm :) O yuzden kopamıyorumm kopmayada hıcc nıyetım yokk :)
canımmmmmmmmmmmm biraz geçmişe baktım. Bu ay çok yoğunum ben Temmuzda sınav var ona çalışıyorummm...Bi de işyeri taşınıyo onunla uğraşıyoruz....

Korunmadık ama bu ay hiç bişey de yapmadım.Az biraz çalışma oldu...:17:... ben hep diyorum kısmet bu işer.... Allah ne zamana yazdıysa o zaman olacak inş....

Yumurtlama ya bu aralar ya da oldu bilmiyorum... Bu yoğunlukda bat ı hatırlarsam bakıcam bakalım sonuç nolucak...:1::1::1:

Çok özledimmmmm sizleriiiiii...............

Siz de beni özlediniz mi......:44::44::44:

Tuğçemi de tebrik ederimmmmmmmm. Minik mucizesini allah anne babasına bağışlasınnnnn..... Çok sevindimmmmmmmmmmmmmm...............:16::16::16::16::16:

Aminnn cnm ınsallahh...Arzucum özlemez olurmuyuz yaa... Bu topıkte herkezın yerı ayrı... Allah gonlune gore versın guzelım ınsallah bebişin gelir annesının göbüşüne :)
tugcecim cok sevindim aramızda fazla bir zaman yok gibi dogumlarımızın arası yakın olur herhalde insallah saglikli bir hamilelik gecirirz rabbim sağ salim kucaklarımıza almamızı nasip etsin ve darısı burdaki tümmm arkadaslarımızın basına bir de söktürücünün zararı olmaz mıs mı onu da sordun mu canım

Evet cıcekcım senle ben topıgın mucızelerıyız :) Aminnn inşallahhhhhhh... Söktürücüyü sordum zararı olmaz dedı ama görcez bakalım... Bi arkadasıma anlattım ben hamişken narkoz yedım amelıyat oldum , antıboyotık ıctım de dusmedı senınkımı düşcek dıyo ama bellı olmaz bu işler :)

selamm canlarım ben geldimmm...kocişlee biraz takışığız ama çalışmalarıı aksatmadık:17::17::17: o yattı uyuduu bnde size kaçtım zaten uykumda yokk:24::24::24:
ben hem çalıştım hemde ev hanımı oldum ikisinide biliyorum ve şöle söleyimm ikisininde güzel tarafları varr çalışırkenn çok yoruluosunn hem ev işine yetişmek hem sosyal hayata yetişmek ailene arkadaşlarına en önemlisi kendine vs.çok zorr oluyorr fakat çalışmak da insana ayrı bir hava ve enerji sagınlık vs. katıyor...ikisinide seviyorumm ara ara yapmak güzel oluyorr:86::86::86::86:
bir de bende kenan imirzalıoğluu hastasıyımm ve murat yıldırımı çok beğeniyorumm..ama kadınlarda tek hasta olduğum beren saattttttttttttt:69::69::69:

hulyacimmm, iyi yapmissiniz calismakla... boyle zamanlarda kusluk olmaz...:19::19:

canım 2 buçuk saat sürdü benim. 11 de başaldım 2 ye doğru bitti...

arzumcumm, ben bir anda hepsini okumak istemedimmm, bir zamandan sonra tekrar etmekten dua dilimde karisiyor, yanlis okuyormusum gibi geliyor...:26::26::26: onun icin 10-20 tane okudum ara verdim hep... sonunda anca 70 taneyi buldu...:1::1::1::1:

Back
X