• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

aynen regencimmm...aslında bişi sölimmii bi itiraff biz cocişlee burası içinnn tartıştıkk:14::14::14::14::14: kızdı cocam bana burda bütün gün takılısoun hep aynı şeyleri konuşuosunuzz tabiki bunalırsın dediiii:14::14::14::14: biraz da haklıı ama napiim bnde çok alıştım sizeee çok seviyorumm sizi sürekli aklımdasınızzz:17::17::17: başka topiğe bi göz atıyorumm hemen çıkıp geri geliyorumm:34::34:

bnde hatırlayamadım canımm kimdi diyee :31::31::31:

ayyy benim ki öyle kizmadi ama kiskaniyor bütün vaktini oraya harciyorsun diye :1::1::1::1: mesela kasam o yattiktan sonra konusuyorum sizlerle ondan sonra yatiyorum... ben diyorum yararli seyler konusuyoruz diye.. ya inaniyor ya da inanmis gibi yapiyor :1::1::1::1: ben de diyorum arkadaslarim onlar benim , hani baska kimim var diye, pek fazla bir sey diyemiyor o yüzden... :66::66::66::66:

regencimm bnde diorum biz başka konulardan da konuşuyoruzz sadecee bebk değil diorumm ii diyoo ama yinede fazla takılma diyor..çünkü beni biliyorr şu açıdan ben başkalarına çok kafa takarımm başkalarını çok düşünürümm kötü bişi olursa ağlarım falannn...cocamda ben üzülünce streslenince üzülüyorr kızmaktan kastıı bidee bu ara akşamları ona pek vakit ayırmadımm oda isyan bayrağını çektiii:31::31::31:

regencimm bnde diorum biz başka konulardan da konuşuyoruzz sadecee bebk değil diorumm ii diyoo ama yinede fazla takılma diyor..çünkü beni biliyorr şu açıdan ben başkalarına çok kafa takarımm başkalarını çok düşünürümm kötü bişi olursa ağlarım falannn...cocamda ben üzülünce streslenince üzülüyorr kızmaktan kastıı bidee bu ara akşamları ona pek vakit ayırmadımm oda isyan bayrağını çektiii:31::31::31:

canım benim bence eşin haklı. bütün gün işte eve geliyo sen pc başında. akşamları müsait oldukça gelirsin ama eşin evdeyken ara vermekte yarar var. çünkü koca da ilgi ister.. :16:

iyiyim tatlimmmm, nihancacima bakmaya girdim bu kadar erken...:1::1::1:
sabah test yapcakti...:26:

sen nasilsin? bir an once aksam olsun da eve gideyim diye dusunuyorsun di mi?:1::1::1:

valla bende merak ettim hepinizi :29:
evet bir an önce akşam olmalı. valla bişey yapamadık daha :17::17: bugün bitiyo günüm.
cocam da diyo 9 ay bu günü bekle bide gel burda bekle :60::60:

Son düzenleme:
ii diyeyim ii olayım canımm nolsun perşembe doktora gidicek olmanın sıkıntısı geldiii:18::18::18:

sıkıntı etmeeeeeeee ,, daa gençsin yaa neyi sıkıntı ediosun herşey zamanla olur bırak sen kocanla ailenle arkadaşlarınla yaşamana bak hayatın tadını çıkar boşver :66::66::66:

kizlaaarrrrrrrrrrrrr bugün benim evlilik yildönümüm :66::66::66::66::66::66::66:

bugün erken cikicam kocise hediye bakcam, ne alsam bilmiyorum.... ne istiyordu ki???? parfümleri tr'den geliyo.. dövmesini de yaptim... kirmizi tisört istiyordu aldik.. tek hevesi araba... o da beni asar :1::1::1::1::1: oyuncak olanindan mi alsam ki??? ya da ev esyasi alayim da bende mi faydalanayim bu arada??? gerci ondan hic ümidim yok hatirlamayacak sanirim :50::50::50::50:

valla bende merak ettim hepinizi :29:
evet bir an önce akşam olmalı. valla bişey yapamadık daha :17::17: bugün bitiyo günüm.
cocam da diyo 9 ay bu günü bekle bide gel burda bekle :60::60:

olsun bide o geldikten sonra olsaydın daa çok beklicekti ama :66::66: :) inşallah kocişin gitmeden meyvesini bırakırda öyle gider :74::74:

Back
X