• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

ben geldim kızlar...

sılacım benı merak etmııssın.. ay tşk ederım canım.. birkaç gun yoktum.. misafırlıkteydım...

kimsecikler yok. gecmis almıs basını gıtmıs. okuyamayacagım..

var mı yenı hamişler bakalım...

benım psikolojim bozuldu.. tedavıye ara verdım...

Mart, Nisan, Mayis hamilelerimiz icin ilk sayfaya bakin...:66::66::66:
Bu Haziran ve sonrasi listesi....:nazar::nazar:

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:|:nazar::nazar:|:nazar::nazar:|:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
ISIM|YAS|BAT|SONUC
bfatos | 30 | 1 Haziran| bekliyoruz
migi | 29 | 2 Haziran| bekliyoruz ecrinnn TEBRIKLER!! | ?? | 2 Haziran| :49: :nazar:
nihanca| 25 | 3 Haziran| bekliyoruz neselikiz TEBRIKLER!! | 25 | 4 Haziran| :49: :nazar:
umayyy | 27 | 6 Haziran| bekliyoruz
damlalar | 28 | 8 Haziran| bekliyoruz
trancer | 31 | 8 Haziran| bekliyoruz
tmyomr | 21 | 9 Haziran| bekliyoruz
KuPPe | 27 | 9 Haziran| bekliyoruz
tug_ce_ | 23 | 11 Haziran| bekliyoruz
screamaway| 28 | 13 Haziran| bekliyoruz
regen| 23 | 15 Haziran| bekliyoruz
hakem | 28 | 15 Haziran| bekliyoruz
leplepi | 21 | 17 Haziran| bekliyoruz
azra3434| 30 | 18 Haziran| bekliyoruz
wifeofdemon | 29 | 20 Haziran| bekliyoruz
breshka | 27 | 21 Haziran
SiTeL | 27 | 22 Haziran
mpb | 27 | 23 haziran
sila38 | 23 | 24 Haziran
nartanesiii | ?? | 24 Haziran
_arzum_| 26 | 24 Haziran
renewal| 28 | 24 Haziran
hly7 | 23 | 26 Haziran
edanurlu | 27 | 28 Haziran
bikere_sevdim | ?? | 28 Haziran
pollyannaa | 27 | 2 Temmuz
kardaiz81 | 30 | 4 Temmuz
tatlicadi1 | 26 | 10 Temmuz?
menbeta | 23 | 10 Temmuz
derya78_40 | 29 | ??
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:|:nazar::nazar:|:nazar::nazar:|:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Son düzenleme:
menbatacimmm hosgeldinnn, nasilsin? temmuz tarihin belli oldu mu?
yeni hamilemiz pek yok bu ara... dur senin icin listeyi gonderiiimmm..:66::66::66:

canımm hosbuldumm.. gayet ıyıyım..

yenı tarıhıde 10 temmuz vereyımm.. gene gecıkmelı... ay bu ay olsun barı yarabbım.... :1::1::1::1:

eskiden hamile kalip, hamileligin sonunda dogru izin alip, dogum ve bebek hazirliklari yapmayi hayal ederdim...:16::16::16:

simdi hayalim degisti...:1::1:

artik biran once hamile kalip, mumkunse az biraz sIkIntili, ama riskli degil! hamilelik gecirmeyi ve doktordan bol bol yatak istirahati alabilmeyi, ve su sirketten biran once uzaklasabilmeyi hayal ediyorum...:16::16::16::16:

neymis efendim isler yetismiyormus, gece kalip, hatta bir de uzerine ctesileri de gelecekmisizzzz..!!! hadiii ordannnn....:57::57::57::57::57::57:
ayyy canim yaaa zor is calismak vesselammm... napacaksiinn. yaz gunu yaz gunu 6 is gunu cekilirmiymisss... sirket yabanci demi turklerin deil...
ben geldim kızlar...

sılacım benı merak etmııssın.. ay tşk ederım canım.. birkaç gun yoktum.. misafırlıkteydım...

kimsecikler yok. gecmis almıs basını gıtmıs. okuyamayacagım..

var mı yenı hamişler bakalım...

benım psikolojim bozuldu.. tedavıye ara verdım...

canimm hosgeldin..ii yaptin gezdin desene... en son neselikiz vardi sanirim canim hamiile olan.. habbide tugcenin hamileligi kesinlesti...

nolduu sanaaa .. ne bozdu psikolojini... insallah hakkinda hayirlisi olur canimmm

canımm hosbuldumm.. gayet ıyıyım..

yenı tarıhıde 10 temmuz vereyımm.. gene gecıkmelı... ay bu ay olsun barı yarabbım.... :1::1::1::1:

tamam tatlim... seni ustteki listede duzelttim.... tatlicadi ile bat arkadasi oldun...:16::16::16::16:

sen cok risksiz dusunuyorsun..:1::1: bende kendiminkini gecikmeli yazmaya calisiyorum, ama anca bir gun filan...:1::1::1:

canimm hosgeldin..ii yaptin gezdin desene... en son neselikiz vardi sanirim canim hamiile olan.. habbide tugcenin hamileligi kesinlesti...

nolduu sanaaa .. ne bozdu psikolojini... insallah hakkinda hayirlisi olur canimmm

kızların hamılelegınden haberım var canım.. cok sevındım onlara..

bende napim klomen iki ayydır kullanıyorum.. bır 3 gun gecıkme bı 4 gun gecıkme. acaba hamılemıyım dedğilmiyim diye diye yedım kendımı.. dehset haldede hıc yasamadıgım kasık batmaları yasadım.. ve sonunda kırmızılar gozuktu.. kılo aldıgımla kaldım anlayacagınn..

şimdi ara verdım klomene.. yanı rahım fılmı cekılecem ama o nuda 1-2 ay sonra.. boyle bırden yuklenınce ve sonucta olumsuz olunca daha cok yıpranıyorumm..

havalar ısındı.. bıraz denız bıraz surtmek ıyı gelecek ınş..

Allah bızı bekletmesın.. tez zaamanda gondersın bebeıslerımızı...

ayyy canim yaaa zor is calismak vesselammm... napacaksiinn. yaz gunu yaz gunu 6 is gunu cekilirmiymisss... sirket yabanci demi turklerin deil...

silacimmm, yok ingilz sirketi... projedeki hintliler pek bisi beceremedi, simdi de topluca bizim basimiza patladi...:57::57::57:

sen nasilsin? calismalar devam ediyor dimi senin... daha ov. gecmedi hatirladigim kadariyla....:16:

selam kızlar bende aranıza yeni geldim tedavı goruyorum bu ay 0 yumurta wardı :(gelecek ay ne olack bılmıorum dr hıc ılac wermedı adet ol gel dıo ya

selam kızlar bende aranıza yeni geldim tedavı goruyorum bu ay 0 yumurta wardı :(gelecek ay ne olack bılmıorum dr hıc ılac wermedı adet ol gel dıo ya

gamzecim hosgeldin..:71::71:, biz de bekliyoruz... Allah insallah hicbirimizi cok bekletmez.....
incir kuru yumurtalara iyi geliyor diye biliyorum ben... bir arastir istersen...:16::16::16:

canım hosgeldın...

nasıl 0 yumurta.. ılac felan kullandırdıda kontrole cagırdında mı 0 yumurta..

hıc cocugun var mı ve ne zamandır ugrasıyorsun bebıs ıcın

kızların hamılelegınden haberım var canım.. cok sevındım onlara..

bende napim klomen iki ayydır kullanıyorum.. bır 3 gun gecıkme bı 4 gun gecıkme. acaba hamılemıyım dedğilmiyim diye diye yedım kendımı.. dehset haldede hıc yasamadıgım kasık batmaları yasadım.. ve sonunda kırmızılar gozuktu.. kılo aldıgımla kaldım anlayacagınn..

şimdi ara verdım klomene.. yanı rahım fılmı cekılecem ama o nuda 1-2 ay sonra.. boyle bırden yuklenınce ve sonucta olumsuz olunca daha cok yıpranıyorumm..

havalar ısındı.. bıraz denız bıraz surtmek ıyı gelecek ınş..

Allah bızı bekletmesın.. tez zaamanda gondersın bebeıslerımızı...

belirti melirti bossss mebetacimmmm... ben hic belirti gormedim, adet oldum, sonra gecen ay kasik agrim vardi baya, yine adet oldum...
buna cok takilmamak gerekiyor sanirim... sonunda uzuluyoruz iste...

guzel seyler, en beklenmedik zamanda oluyor....:16::16::16::16:

cnm adet duzensızllıgı we bebek tedawısı ıcın gıttım duphaston werdı 5 gun kullan adetın 3 gunu gel dedı hormon testım yapıldı guzel cıktı adetın 21 gunu pregestron yapıldı o.85 cıktı ne ılac ne bısey det olunca gel tedawıye baslayalım o arada dıyetısyene gıt kılo wer bu halde gozume gorulme dedı off dr deısmeyı dusunuorum 2 yıllık ewlıyım 1 yıldır bebek için tedawı goruorum :(

Son düzenleyen: Moderatör:
belirti melirti bossss mebetacimmmm... ben hic belirti gormedim, adet oldum, sonra gecen ay kasik agrim vardi baya, yine adet oldum...
buna cok takilmamak gerekiyor sanirim... sonunda uzuluyoruz iste...

guzel seyler, en beklenmedik zamanda oluyor....:16::16::16::16:

aynen canımmm... bende saldım cayıra mevlam kayıra dıyorummm...

hayırlısı.....

cnm adet duzensızllıgı we bebek tedawısı ıcın gıttım duphaston werdı 5 gun kullan adetın 3 gunu gel dedı hormon testım yapıldı guzel cıktı adetın 21 gunu pregestron yapıldı o.85 cıktı ne ılac ne bısey det olunca gel tedawıye baslayalım o arada dıyetısyene gıt kılo wer bu halde gozume gorulme dedı off dr deısmeyı dusunuorum

kadin dogum doktoru, diyetisyene git kilo ver, ve bu halde gozume gorunme mi dedi...:53::53::53::53:
ne kadar kotu davranmis yaa... ona ne.. :19::19::19::19:
kilolu olan nice hamile var..:19::19:

Back
X