- Konu Sahibi screamaway
- #13.301
anliyorum canimm... hayirlisi olsun hakkinda sIkIlma desemde biliyorum zor.. insallah mucizen gelir... biraz dinlen iyi gelecek insallah toparlanmak lazim birazki yeniden kalkip saglamca kosalimmmkızların hamılelegınden haberım var canım.. cok sevındım onlara..
bende napim klomen iki ayydır kullanıyorum.. bır 3 gun gecıkme bı 4 gun gecıkme. acaba hamılemıyım dedğilmiyim diye diye yedım kendımı.. dehset haldede hıc yasamadıgım kasık batmaları yasadım.. ve sonunda kırmızılar gozuktu.. kılo aldıgımla kaldım anlayacagınn..
şimdi ara verdım klomene.. yanı rahım fılmı cekılecem ama o nuda 1-2 ay sonra.. boyle bırden yuklenınce ve sonucta olumsuz olunca daha cok yıpranıyorumm..
havalar ısındı.. bıraz denız bıraz surtmek ıyı gelecek ınş..
Allah bızı bekletmesın.. tez zaamanda gondersın bebeıslerımızı...
silacimmm, yok ingilz sirketi... projedeki hintliler pek bisi beceremedi, simdi de topluca bizim basimiza patladi...
sen nasilsin? calismalar devam ediyor dimi senin... daha ov. gecmedi hatirladigim kadariyla....![]()
ne isinn varrr elin sirketlerinde bacimmm.. hakkaten burdacalisanlardan biliorum sirketlerde elin kahrini cekmek daha bir can sIkIcI... Allahkolaylik versinn....
valla tatlim benim dongu 40 gun oldugu icin son 3-4aydir bize hergun ovulasyon.... ben guvenci Allah koyup devam ediyorum canim ya rutin calismaya..calisma aralari pekuzamaz bizde zatenn

Allah buyuk ...insallah cok beklemeden kavusuruz bebislerimize hayirlaaa