birisi dün agzını actı ama olsun kısa surdu.. bende iyim canım canım saol.. bugun bıraz sıslık var bende. yemek bıle yıyemedım. sag tarafımda sankı 4-5 aylık cocuk varda baskı yapıyor.. nıye boyle oldu anlamadım..
regen sana ornek olarak benım perdımın resmını atıcam. tabi istersen yani kabul edersen.. hem modelini gormus olursun hemde pilenin nasıl verildiğini incelirsin. benım tülümün deseninden cok acıkca belli oluyor pile mesafesi.
dediğin renkler harika olur canımm.. ben renk olarak dore kullandım daha bı uyuyor. kumasınıda cok uygun almıstım benım bırıcık memleketımde, annemde dıktıgı ıcın bana 30 liraya gelmıstı
ay canım ne sıkıyorsun canını. hayırlısı buymus bitanem. 10 gun gec olsun temız olsun. değerlerin en normaline dondugu anda saglıklı ve huzurlu bır sekılde tedavıye baslayacaksınız.. veeeee ilk denemede ins bebişlerinin haberini alıcaksın..
bende kocama askitom derim telefonumdada oyle kayıtlı sımdılık.. oda her turden hıtap edıyor.. askım benım coook ozledım onu...
dun sabah biraz okudum canım. alıntı yaptım yazacaktım bıseyler. maalesef yetıstıremedım.. aksamıda kocamla gecırdım, gezdık dolastık bıraz nefes aldık.. temızlık malzemelerım bıtmıstı onları aldık geldık canım.. misafirimde geldi ama kısa süreli.. bende davet edildim gittim yedim içtim dedikodu yaptım geldim :76:
azracım esine ameliyat gunu verilmiş.. canını hıc sıkma.. o kadar anlayıslı bır kocan var ki.. cok sukur tedavıde edılecek.. ondan sonra bir pürüz cıkmadan Allah ın izniyle hamıle kalmak ıcın calısmalara baslayacaksın..
hlycım resimlerini gordumm. cok yakısmıs gozlugun.. ama kardaize katılıyorum. uzun sac sana cooook daha guzel yakısıyor.. bu arada senın sacların normalde de duz mu guzelım???
sılacım sen nasılsın canım????
regenciğimlede denk gelemedik yaaa..
kardaiz canım resmini gordummm harbi tassın yaaaa.. masallah...