- Konu Sahibi screamaway
- #27.041
hly7 - sıla38 - renewall - menbeta - kardaiz81 - bikere_sevdim - kuppe - xtuqcex
.... unuttuğum arkadaşlar varsa kusuruma bakmayın hepinize çok teşekkür ederim yazdıklarınızı okudum iyiki varsınız
canlarım çok sağolun dün gerçekten de korkunç bir gün geçirdim Allahım yardımcımız olsun eniştem çok kötü bu kez teyzemde fenalaştı onuda yatırdılar ... Onların bende hakkı çoktur annem çalıştığı için küçükken onlarda kaldım ben yarı anne ve babam sayılır çok üzgünüm ...
bikere_sevdim canımm başın sağolsun çok üzüldüm Allah mekanını cennet etsin ...
canım sonuçların gayet güzel e2 ve lh biraz yüksek çıkmış ama zaten sende pco vardı ondan kaynaklıdır bu arada progesteronun yumurtlamışsın diyor inşallah tüpe falan gerek kalmaz kendiliğinden gelir meleğin .... bugün doktorda belki bekleyelim der zaten tedavi için adet zamanını bekleyeceksin inşallah onun yerine bebeğin gelir.
Ben çıkıyorum kızlar bugün uğrayamıycam işlerimi toparlayıp hastaneye gidicem yine kendinize iyi bakın çok seviyorum hepinizi ....
Breshkacım çok geçmiş olsun hayatım Allah acil şifa versin eniştenede teyzenede inş