oyle hayatim... evet canim 1.kat tam bina gayet guzel ve hemen shoppingin dibi:))
canim anca geldimm.... birazda karin agrim var..
valla guzelim ben daha onced dedigim gibi, aslinda bu esinin sizinle nekadar alakali olgunu ve sorumluluklarinin da bilincinde oldugunu gosteriyor... hem guzel kizinda buyudu sana fazlasiyla yardimci olacaktir bakim konusunda... bence burdaendise duyulacak bi durum yok Allahin izniyle. ayrica arabanda altinda aksi bidurumda elinden gelecekleri yapabileek pozisyondasin..
canim esinin endiseleri gayet normal. bu seni hiiic uzmesin. onu anladigini soylemen ona iyi gelecektir.. sizinle olmak istedigini ,sizi dusundugunun bilincinde oldugunu hissettirmen ise yarar onu biraz rahatlatir.. bundan sonra ona yasaminizda olabilecek negatif ve pozitif eylemleri anlatmaya basla.. eminim pozitif olanlar cogunlukta olacaktir bi bebekle hersey daha zevkli olmaya musait su anda. bunlari listele eminim ise yarayacak...
soyluyosun zaten ama ailenizi cok sevdigini herzaman vurgula.. ayrica ben kasten bi cocugu yalniz birakmanin yani kardessiz birakmanin bencillik olacagini dusunuyorum.. ve kendi durumum icinde cok uzgunum... daha erken ama takiliyo iste kafama!!!
ahh bitanem yaa kirmizilarim geldi bugun. dedigim gibi sanirim kapaticaz biz 2011 i

((((