- Konu Sahibi screamaway
- #27.461
hlyaammmp fa oo kuzuum merakmi ettin sen ucuzunu... bisey yok simdilik canim cvp falada gelmemis.. regenim solerim sizede canim cvp falan yollarlarsa

) ... okulda yie bi kadin gordum yanindabeim oglandan kucuk bi cocuk karninda burundaaa:84::84::84::84:
ne cahilligi fistigiimmmm.. bilmemekayip diil ogrenmemek ayiipp hem. hlyacim seve seve anlatilir sincik!!
zorlaa face actiracaklar yaaaa.... simdi be catladimmmmEvet canım ya sonunda :))) bu arada söylemeden geçemiycem çok güzel bir bayansın![]()

tek yumurta ikizi çok güzel diil beeeayrı yumurtalar daa güzel oluo ama herşeyn hayırlısı senin için hangisi hayırlıysa onu versin Rabbim ama vercekte zaten... ya geçen listeyi gördüm parmakla sayılcak kadar az kişi kalmış hakkaten şaka gibi :) belkide 2012 bitmeden liste biticek diicem ama kardaiz var işte o her türlü 2012yi beklicek
![]()
yaa benimde umudum kalmadi kizlar .. aslida buu yapmamam lazim ama uzulerek soyluyorum bende 2012 sarkacak gibiyimmm..son 4 aydir gunu gunuede geliyi kirmiziliar.. tsetim oolece duruyoooo (hani 16 € almistiimmben yokum o listede... ay su bekleme sürecine girince tüylerim diken diken olmustu kendimi orda görüncesagolsun screamawaye söyledim o da silmisti.. ama gercekten liste iyice kisaldi..insallah 2011in kapanisini ben, acilisini da kardaizle nihanca yaparlar
nihacada beklicek 2012yi sanirim..

Tatlım cahilliğime ver ama tüp bebek olayını pek anlayamdım bir tane embriyo konuluyo ya bölünmesi labaratuar ortamında mı oluyor :26:
ne cahilligi fistigiimmmm.. bilmemekayip diil ogrenmemek ayiipp hem. hlyacim seve seve anlatilir sincik!!