- Konu Sahibi screamaway
- #28.021
azracimmmmmm, doktordan super haberlerle donmussunuz cok sevindim.... 

listeye yeniden girmek istediginde haber verirsin canim...

silacimmmmm, yazdiklarina aynen katiliyorum... ayni seyleri bende hissettim.. ama dedigin gibi, kimseyi birseye zorlamaya hakkimiz yok... eskiye doneriz umarim en kisa zamanda...
oyle deme regencimmmmm, ben sana hamis smiley bulurum, sen yeterki hamile kal... al simdiden sana bi tane hamis smileyyyyyy,
yazi yazarken asagida cikmasada, kodunu bulup yapabilirsin canimmmmm...

listeye yeniden girmek istediginde haber verirsin canim...

canim bende seni cook ozledim valla... dogum gunum icin yazdiklarini okudum canim coksagoliiki varsiniz.. face muhabbeti sanki sogukluk yapti bende itiraf edeyim..
###Buluşma ıcınde senı beklemeye karar verdık bgn hly ve kardaızcıgım le facede konuştukk!!!!!!#### olaya baaakk heleeee
canim ben sabahlari isten gucten once hemmen burayi acardim. herkesler olurdu yanikardaiz,renewal,breshka,hlya kesin olurlardi... regencim ve menbetacimda kismen olurdu.. simdi benden baska kimse olmuyoo.. acikcasi sogukluk oldu biraz itiraf edeyim.. yani isteyen istedigiyerde yazisir kimseyi face gittiniz falan die sorgulama hakkini bulmuyorum kendimde ama dedigim gibi kac gundur topici boynu bukuk bulmak beni biraz uzdu(
silacimmmmm, yazdiklarina aynen katiliyorum... ayni seyleri bende hissettim.. ama dedigin gibi, kimseyi birseye zorlamaya hakkimiz yok... eskiye doneriz umarim en kisa zamanda...
eveeettt yaa... facede smile yok diyorduk burayi begeniyorduk bura da artik kökten hallettien cok neye üzülüyorum biliyor musun??? kendime hamis smile kullanamayacaggiimmmmmm
(( ;(((((
bak fistik görüyor musun, en son smile kullanmak sana nasip oldu, son smileli mesajimi sana yazdim
ikizcaaannnnn nasilsin fistgim????
oyle deme regencimmmmm, ben sana hamis smiley bulurum, sen yeterki hamile kal... al simdiden sana bi tane hamis smileyyyyyy,