azracımmm canımmmmmmmmmmmmmmmmmmm fıstığımmm senin adına nasıl sevindim bilemezsin tüylerim diken diken oldu senin o heycanın mutluluğun gözümün önünde canlandı yemin ederim en az senin kadar mutlu oldum.. Rabbim inşallah daha fazla bekletmeden sağlıkla nasip edecek bebeklerimizi :) gelsin turlarrrrrrrrrr ohhh yandan yandann benimde bu akşam ilk turum

sölemesi ayıp utangaç smiley

puhhahah
breshka canım hayırlı olsun tedavimiz hayırlısıyla alalım bebeklerimizi kucağımıza yahuuu :)
kankitomm valla bi konuşamadık ösledim seniiiiiiiiiii :)
menbeta seninde cuma günü hayırlı haberlerini bekliyoruz :)
bikere_sevdim canım yarın kan tahlilininin sonucunu çok merakla bekliorum :)
regentoşum nassın?
screamaway canım sana da aşk olsun... geçen sılaya erkek bebek ismi sormuştun.. ben sana cvp yazdım örnekler verdim ... hem yazmıyosunuz yoksunuz diosunuz hemde yazdıklarıma cvp vermiosunuz aşk olsun size
evetttttttttttttttttttttttttttttt şimdi asıl mevzuya gelelim vee içimden çok şey yazmak geliyor onları yazayım...
sılacımmm canım benim seni iyi anlıyorum ve haklısında ... ammmaaaaaaaaaaa şöle ki ;
ben perşembe yazdım en son.. cuma sabahtan adapazarına gidiyorum dedim gittim pazar akşamı geldim.. p.tesi sabah geldim arkadaşımın d.günü dedim gidiorum gelcem dedim.. dün de evde iş güç yaptım bugün arkadaşlarım gelcekti diye yazamadım ... bugün de daha ilk defa girdim hemde önce buraya face e değil... yazıorum size...
şimdi gerçekten öncelikle canım ucuzum benim fıstığım.. kendi adıma şöleki ben perşembeden beri yoğundum ondan yazamadım.. ama yazdığımda da önce buraya sonra face yazdım.. ayrıca diğer kızlar da öle.. mesela kadoş ilk hamişim diye buraya yazdı ben burdan okudum...yani hepimiz önce buraya sonra facee yazıoruz.. face yazmamızdaki amaçta şu : burdan cvp yazmak göndermek uzun orda anlık yazışma olduğundan bişi olduğunda kimse yoksa falan oraya yazmak kolay olduğundan yani canım benim... yani ben mesela başka bi sürü topiğe yazıorum ama önce buraya burası benim ana topiğim.. burdan kopmam mümkün değil.. burda benim ikizim ucuzum kankitom sempatiğim ve diğer canikolarım var hiç sizi bırakıp bi yere gidermiyim veya miyiz... bu ara bi yoğunluk falan filan söz konusu olduğundan iletişimsizlik oldu.. amma bu ara ara hepimize oldu.. bi ara sen de yoktun hatırlarsan ve ben seni sorup durdum yoksun gittin falan diye... yani arada bi esiyor bi ayrılık rüzgarları sonra hemen geçiyo.. biz kalpten bağlıyız canım ucuzum birbirimize....
hepinizi çok ama çokkkkkkkkkkkk seviyorum canlarımsınız benim....