canım aynı durumdayız anneanne bakmak istiyor ama sağlık sorunları var.allah uzun ömür versin ona.kreş yok malesef.ne anladım ben bu işten.ilk 6 ay anne sütü derler bizi 2 aylık bebekle işe başlatırlar.vicdanım el vermiyor tanımadığım birine bırakmayı aklım kalacak hep.ne yapıyor ne ediyor bebeğime diye.anneannemizin yüksek tansiyon ve şeker sorunu var.daha önce de ameliyatları oldu 3 kez.kadıncağıza da kıyamıyorum bu yaştan sonra düşün dur
canım benim de basket topu gibi sert dünden beri.neyin nesi acaba?bir de kreş desteği olacakmış çalışan annelere daha tasarı aşamasındaymış.allahım olsa da benim yakınımda kreş yok.bakıcıya emanet olacak sanırım tanımadığım etmediğim,ruh sağlığını hiç bilmediğim.allahım iyilerle karşılaştırsın
yeşilimsi kekten haber var mı nasıl oldu şekerim
arkadaşlar 4 gündür kaşıntı başladı vücudumun her yerinde kortizonlu krem ve bide tablet verdi doktor ama geçmek yerine sanki dahada çoğalıyor allah yardımcım olsun dayanamıyorum artık bu sabah ayaklarımın altındada çıkmış yürüyemiyorum ne yapacağımı bilmiyorum.doktor tahlil etti ciğerlerden değilmiş.bildiğiniz bişey varsa paylaşırsanız sevinirim.
maasallah oglusuna canım cok az kaldı yaaa sizlere.kanala yerlestıgını nerden anlıyoruz acaba tatlım agrılardan baskılardan mı.ben normal dogum ıcın sadece kafa gelısı pozısyonunu alması yeterlı sanıyordum bıde kuzucukların kafayı cıkısa dayaması gerekıyormus onların ısı de zor yaa
sız bebişlerinizle ugrasırken bız topıkte dogurmayı beklıycezzz
suprız yapmazsa bızım yavruceylanlarımız.
ınsallah canım artık bende normal ıstıyorumHadi hayırlısı canım kilosuda çok güzel çokta rahat normal doğurursun inşallah :)
canım dr tam göbegımın altı seyımın ustu olan bölgeye yanı sezeryan olunca kesılen yere bastırdı bende cıglık attım
burda bosluk var hala dedı
o ne demek dedım kanala gırmemıs tam olarak bebegın dedı
ultrasonlada baktı ve gırmemıs dedı
haftaya alttan bakacak hem catı ıcın hemde yerlesmısmı dıye
ınsallah yerlesır
olsun sonucta hepımız agustos annesı olcak bıkacgun olcak arada
Ben bastırıyorum, oğlum kıpır kıpır oluyor, bu inmiş demekmi acaba?
arkadaşlar 4 gündür kaşıntı başladı vücudumun her yerinde kortizonlu krem ve bide tablet verdi doktor ama geçmek yerine sanki dahada çoğalıyor allah yardımcım olsun dayanamıyorum artık bu sabah ayaklarımın altındada çıkmış yürüyemiyorum ne yapacağımı bilmiyorum.doktor tahlil etti ciğerlerden değilmiş.bildiğiniz bişey varsa paylaşırsanız sevinirim.
Ne sicak biristanbul gunu... Yada artik ben dayanamiyorum sicaklara. Poffff terle terle. Dusa gir ciktan yoruldum artik.
Kizlar benim ayak siskinligim hic azalmiyor artik. Cok fena sişler. Sizde varmi bole sorunu olan ?
hayırlısıyla kucağına al inş.bebeğini....ben sancı olmasada boncuk boncuk terliyorum neden acaba ???
Ne sicak biristanbul gunu... Yada artik ben dayanamiyorum sicaklara. Poffff terle terle. Dusa gir ciktan yoruldum artik.
Kizlar benim ayak siskinligim hic azalmiyor artik. Cok fena sişler. Sizde varmi bole sorunu olan ?
Doktordan geldik ve oglusum 3.4 kilo olmus:) ve 1 agustosta sezaryanimiz var... AMA bebegime cordon dolanmis doktorum simdilik tehlikesi yok dedi AMA korkuyorum
amin canm blmyrmki kilo dan felan dc olabilir ben kilo aldıkça kötü oldum
3saat yürüdüm sancım artsin diye arttı eve gelince de vardı yattim geçti :) bu çocuk benle dalga geçiyor :)
bende de aynı sorun var ayaklardaki şişkinliği doktor önemsemiyor, bacakta varsa önemli diyor benim bilekten aşağısı kocaman oldu. ben bile tanıyamıyorum ayaklarımı. iyice gerildi deriside. çok rahatsız ediyor. herşeyi denedim ama inmiyor.
Bende de şişlik var, eller ve ayaklar, sabahları çok rahatsız ediyor.
MaşaAllah, canım kaç haftalıksınız siz?
Birde senmi istedin sezeryanı yoksa kordondan dolayımı sezeryan olacak...
Doktordan geldik ve oglusum 3.4 kilo olmus:) ve 1 agustosta sezaryanimiz var... AMA bebegime cordon dolanmis doktorum simdilik tehlikesi yok dedi AMA korkuyorum
slm kizlar biz dun kontrole gitmistik tekrar eve donemedik amniyon sivisinda azalma vardi dr hemen almamiz lazim dedi ve 20 07 2012 de saat 17 30 da spinal sezeryanla dogum yaptik darisi sizlerin basina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?