2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Valla aynı dert bende de var.Herşeyi oluruna bıraktım bakalım ne olacak.doğumdan 2 ay sonra işe başlıcaz hadi izinleri falan da katarsak 3 ay diyelim sonra ne olacak belli değil.Annem şeker ve tansiyon hastası ayrıca yaşlı.Kayınvalidem genç ama hamile kalmadan önce hep ben bakarım diyodu.Şimdi hiç ses yok.Ben de sen bak demem bu saatten sonra.Bakıcı desen nasıl bırakıcaz bakıcı eline düşündükçe sinir oluyorum.En son çare bakıcı tutup yanıma da annemi alıp kadının başına dikmek.En azından annemin yanında olursa bakıcı içim o zaman rahat eder.en azından onun gözetiminde olur.Bakalım hayırlısı...

ay kekiyaptığım gibi yedi soğumadı bile:)))

bende kaşınıyorum bi geçiyo bi başlıyo deli olcam kaşımaktan 2.defa tahlil yaptırdım bişey çıkmadı doktorum bi losyon verdi o rahatlatıyor sanki

canım dr tam göbegımın altı seyımın ustu olan bölgeye yanı sezeryan olunca kesılen yere bastırdı bende cıglık attım
burda bosluk var hala dedı
o ne demek dedım kanala gırmemıs tam olarak bebegın dedı
ultrasonlada baktı ve gırmemıs dedı
haftaya alttan bakacak hem catı ıcın hemde yerlesmısmı dıye
ınsallah yerlesır
olsun sonucta hepımız agustos annesı olcak bıkacgun olcak arada

Hadi hayırlısı canım kilosuda çok güzel çokta rahat normal doğurursun inşallah :)
ınsallah canım artık bende normal ıstıyorum

Ne sicak biristanbul gunu... Yada artik ben dayanamiyorum sicaklara. Poffff terle terle. Dusa gir ciktan yoruldum artik.
Kizlar benim ayak siskinligim hic azalmiyor artik. Cok fena sişler. Sizde varmi bole sorunu olan ?

Doktordan geldik ve oglusum 3.4 kilo olmus:) ve 1 agustosta sezaryanimiz var... AMA bebegime cordon dolanmis doktorum simdilik tehlikesi yok dedi AMA korkuyorum

canım benimde komşum oyle olmuştu. her hamileliğinde oluyormuş. son ayda kaşıntı basıyordu. hiç uyuyamıyorum diyordu geceleri falan kaşıntıdan hep uyanıktı. ama çaresi yoktu doğumdan sonra geçti. kaşıntıdan kırmızı kırmızı yara olmuştu heryeri. umarım çok zorlamaz canım. Allah yardımcın olsun.

Ne sicak biristanbul gunu... Yada artik ben dayanamiyorum sicaklara. Poffff terle terle. Dusa gir ciktan yoruldum artik.
Kizlar benim ayak siskinligim hic azalmiyor artik. Cok fena sişler. Sizde varmi bole sorunu olan ?

bende de aynı sorun var ayaklardaki şişkinliği doktor önemsemiyor, bacakta varsa önemli diyor benim bilekten aşağısı kocaman oldu. ben bile tanıyamıyorum ayaklarımı. iyice gerildi deriside. çok rahatsız ediyor. herşeyi denedim ama inmiyor.

hayırlısıyla kucağına al inş.bebeğini....ben sancı olmasada boncuk boncuk terliyorum neden acaba ???

amin canm blmyrmki kilo dan felan dc olabilir ben kilo aldıkça kötü oldum

3saat yürüdüm sancım artsin diye arttı eve gelince de vardı yattim geçti :) bu çocuk benle dalga geçiyor :)

Bende de şişlik var, eller ve ayaklar, sabahları çok rahatsız ediyor.

Doktordan geldik ve oglusum 3.4 kilo olmus:) ve 1 agustosta sezaryanimiz var... AMA bebegime cordon dolanmis doktorum simdilik tehlikesi yok dedi AMA korkuyorum

MaşaAllah, canım kaç haftalıksınız siz?
Birde senmi istedin sezeryanı yoksa kordondan dolayımı sezeryan olacak...

amin canm blmyrmki kilo dan felan dc olabilir ben kilo aldıkça kötü oldum

3saat yürüdüm sancım artsin diye arttı eve gelince de vardı yattim geçti :) bu çocuk benle dalga geçiyor :)

Benimde bi geçiyo bi geliyo.
Artsın diye bekliyorum ama artmıyo bee.
Çok garip yaa, resmen sancı olsun istiyoruz :)

kızlar bende bu mide bulantısı geri döndü. devamlı midemle ilgili sorun yaşıyorum, karnım çok çabuk acıkıyor, yiyorum midem bulanıyor. bağırsaklarım bozuluyor hemen. dun gece karnımın etrafına sancı girdi iki kere ama ne sancısı anlayamadım. ağlamaya başladım kocamda diyor hemen koyverdin yaa

Ben gun icin bazen ayak parmaklarimioynatamiyoru
Okadar sisiyor. Yukari kaldiriyorum bu sefer bileklere gidiyor asiri sislik bukakez bileklerden yuruyemiyorum. Halime esimde sasiyor. Cok gezindigimidusunuyodu ayakta durmaktan saniyordu ama gozunun onunde herseyi denedim cozum bulamiyorum

Canim masallah bebisin kilosu cok guzel. Dr tehlike yok dediyse yoktur sıkma canini.insallah ikisinizin guzel haberleriyle gelirsiniz.

Sezeryanın en büyük avantajı tarihin belli olması, normal ise belli değil
Zaman daraldıkça iyice sabırsızlanıyorum, hergün sancı bekliyorum ama gelip gidiyor.
Şuan bile sancım var ama sanırım bunlarda yalancı sancılar.
Geceleri uyuyamıyorum, bebeğim sağsalim gelecekmi diye düşünüyorum hep.
Bu aralar o kadar karışığımki, acaba bu durum sadece bendemi var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…