• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

selam anne adayları, dün gün boyu çok kötüydüm kasıklarım ve rahmim çok fena agrıyordu, acile gittik şükür bi şey çıkmadı ama kötüydü iki kere nts ye bağladılar sonra doktor gidebilirsin dedi,RABBİM HEPİMİZE KOLAY DOĞUMLAR NASİP ETSİN, kadınların çıglık sesi geliyordu, doktor bebek kanala girmek üzere dedi herhalde ondan bu kadar rahmim agrıyor eme bilemiyorum

AYyy ciglikmi? Demeyin nolur ben cok korkuyorum

selam anne adayları, dün gün boyu çok kötüydüm kasıklarım ve rahmim çok fena agrıyordu, acile gittik şükür bi şey çıkmadı ama kötüydü iki kere nts ye bağladılar sonra doktor gidebilirsin dedi,RABBİM HEPİMİZE KOLAY DOĞUMLAR NASİP ETSİN, kadınların çıglık sesi geliyordu, doktor bebek kanala girmek üzere dedi herhalde ondan bu kadar rahmim agrıyor eme bilemiyorum

Bebek rahime girdiği takdirde ne zaman doğar acaba?
Bu arada geçmiş olsun canım...

Sezeryanın en büyük avantajı tarihin belli olması, normal ise belli değil :(
Zaman daraldıkça iyice sabırsızlanıyorum, hergün sancı bekliyorum ama gelip gidiyor.
Şuan bile sancım var ama sanırım bunlarda yalancı sancılar.
Geceleri uyuyamıyorum, bebeğim sağsalim gelecekmi diye düşünüyorum hep.
Bu aralar o kadar karışığımki, acaba bu durum sadece bendemi var?

inanmıyorum benim psikolojimi anlatmışsın ne eksik ne fazla bende aynı duygulardayım :(

tşk ederim, bbir arkadaş benim bebek doğum kanalına girdikten iki hafta sonra doğdu dedi ama tam olarak bende bilmiyorum kanala girdikten ne kadar sonra doğduklarını, salı günü kontrolum var inş. doktora sorarım unutmazsam ve sonucunu yazarım

Benimde gecen geç sancılarım vardi defim heralde bu gidişle sabahı bulmam ve resmen doğmasın korkuyorum diye ağladım eşimde zavallı nasil teselli vereceğini şaşırıyor rabim hepimizin yardımcısı olsun bu mübarek günlerde

Aminnnnnnn

ıı geceeler annsıler bende eylul annelrın sayfasının kurucusuyumm . bızımde cogumuzda aynı dertler var.. uyuyamıyoruzz agrılarımızz varr yalancı sancılarımız basladı bugun benım tansıyonum cok yukseldıı sukur sımdı ıyızz.. hepınıze hayırlı dogumlar dılıyoruzz. bır ay sonra bızde sızın gıbı olucaz.. sımdıdden sıkıntısını stresını yasıyoruzz cunkı .. allahyardımcımız olsun sagsalım bebıslerımızı kucagımıza alalım ınss..

evet canım bende berbat bir hastahane fobisi var birinin refakatçisi olarak bile kalamıyorum hastahanede panik atak krizi gibi geliyo. :50: zaten bu sebeple doktorum bir an önce çıkarabilme derdinde sağolsun haldende anlıyo.

:1::9::9::9: çok iyi yaaa kısaltılmış gebelik. gerçekten kendi adıma yoruldum canım. birde diğeride küçük olunca üzerinede başka sorumluluklar baya kösüldüm doğdurusu. aman çok şükür az kaldı Allahın izniyle bir kaç gün kurtuluyoruz kucağındakine bakmak karnındakinden daha kolay.

valla kızım normal değilim onu biliyorum kendi kendime kızıyorum etrafa hayatı zindan etmeye doğru yol alırken , birden süt dökmüş kedi misali şefkat tanrıçasına dönüşüyorum , :52::52:ya hareket edememek sıcaklar şunlar bunlar , pek bir kastı artık ,

bak bende bunu merak ediyordum , google amcama sorayım bunu

selam arkadaslar off bende baya oldu olcak moduan girdim daaha var gerçi ağustoos başında gidicem gün vercek 37. haftada olcam zaten 38 39 da olucak sezeryan oldugu için yani dr a gidene kadar rahatım :49: ama göbüşüm birden büyüdü bu ara acayipte hareketler geliyo içerden.KIZLAR BİDE GÖBEK DELİĞİM ÇIKTI DIŞARI BNM RESMEN SİZİNDE ÖYLEMİ

selam arkadaslar off bende baya oldu olcak moduan girdim daaha var gerçi ağustoos başında gidicem gün vercek 37. haftada olcam zaten 38 39 da olucak sezeryan oldugu için yani dr a gidene kadar rahatım :49: ama göbüşüm birden büyüdü bu ara acayipte hareketler geliyo içerden.KIZLAR BİDE GÖBEK DELİĞİM ÇIKTI DIŞARI BNM RESMEN SİZİNDE ÖYLEMİ

evet canmm benmde göbek deliğim dışa doğru çıktı
bluzlarımın üzerinden bile belli oluyor hatta..
karnm çk büyük değil ama göbeğimn şekli değişti.:9:

Evet benimde oyle ince birsey giyince pirt diye belli

kızlar nasılsınız geçmişi okuyamadım,doğuran varmı???
Bugun güzel bir gun gecırdım sabah denize gırdım,sonra alısverıs yaptık,sonrada doğum fotografcımızla bebişimiz beklerken fotografları cektırdık cok keyıflıydı :21:

kızlar nasılsınız geçmişi okuyamadım,doğuran varmı???
Bugun güzel bir gun gecırdım sabah denize gırdım,sonra alısverıs yaptık,sonrada doğum fotografcımızla bebişimiz beklerken fotografları cektırdık cok keyıflıydı :21:

canm beyazlale nickli bir arkadaş kontrole gitmş
amniyon sııvısının azalması nedeniyle acil sezeryana almşlar
yani bebeğiyle kavuşmş
başkada kimse yok sanrm doğuran..
darısı başımıza..:emir_bebek::nazar:

bugün çok zor geçti.Biraz yürüyüş olsun diye eşimle pazara çıktık.Neyse gelirken o kadar zorlandım ki.Hem de çok yakın evimize pazar.Artık yürüyemiyorum ya aşağıdan acayip çekiyor.Bir de karnımın içi kaya gibi o kadar gergin ki resmen acıtıyor.Bi de şu ter basması felaket.Ay allahım acayip olduk artık yaa.Zamanın çabuk geçmesini istiyorum artık.Çok zorlanmaya başladım çünkü..

Selam annişler ve kuzuları!:49: Ben çok keyifsizim.. 3-4 gündür ağrılarım baya arttı! :S 2 aydır hafif hafif hep çektim ama artık şiddetlendi! Ara ara giren regl ağrısıyla birlikte hiç geçmeyen kasık ağrısı çekiyorum! Yürümeyi geçtim yatakta sağdan sola dönerken bile alt bölgem çok acıyo! Herkes normal diyo çatı genişlemesiymiş ama bebişim doğmak için gününü beklerse ve ben bu ağrıları acıları devamlı çekersem ne hale gelirim bilmiyorum! Yarın da sağlık ocağına gitmem lazımmış!:47: Offf en son Haziran ayı kontrolüne gitmedim, aramalarına cevap vermedim diye bi gün çat kapı hemşire evi basmıştı resmen! :S Gebeyi takip etmeyince para cezası alıyolarmış, nerdeyse haşlıcaktı kadın beni!:47: Ben de sinirlendim ve dedim ki "Ben doktoruma kontrollerimi yaptırıyorum sonuçta! Bakanlığın uygulaması yüzünden mağdur oluyosunuz benim yüzümden değil, gidin siteminizi onlara iletin" Ama yarın gidicem yoksa yine gelcek kadın ve ben bu sefer üstüne atlarım bırbır konuşursa! Zaten canım burnumdaa!:43: Öpüyorum hepinizi, tatlı rüyalar...:54:

Bende de şişlik var, eller ve ayaklar, sabahları çok rahatsız ediyor.

MaşaAllah, canım kaç haftalıksınız siz?
Birde senmi istedin sezeryanı yoksa kordondan dolayımı sezeryan olacak...

Saol canim 37+2 olduk sezaryani da Ben istedim korkakligimdan dolayi yani AMA istemeseydim nolurdu bilmiyorum:)

bugün çok zor geçti.Biraz yürüyüş olsun diye eşimle pazara çıktık.Neyse gelirken o kadar zorlandım ki.Hem de çok yakın evimize pazar.Artık yürüyemiyorum ya aşağıdan acayip çekiyor.Bir de karnımın içi kaya gibi o kadar gergin ki resmen acıtıyor.Bi de şu ter basması felaket.Ay allahım acayip olduk artık yaa.Zamanın çabuk geçmesini istiyorum artık.Çok zorlanmaya başladım çünkü..

Bende senin gibi cok zorlaniyorum canim ama yine de 1 hafta daha enaz kalsin karnimda demektende kendimi alamiyorum. İnsallah hayirli bi vakitte gelirler ama bizide 40+.. gostermedenn.:-))

arkadaslar yaa biz isimi kesinleştiremedik daha babamıza sen bul bu sefer dedim oda DİDEHAN ismini istiyo ilk mısra dedi ben anlamı güzel deil dedim DİDE gözbebeği demekmiş.
bende rümeysa istiyorum cennetle müjdelenen ilk kadınmış.sizce rümeysa mı didehan mı güzel yada bildiğiniz güzel bi isim varmı.bide AFRA var ilk kızıma göbek adı koymuştu ebemiz 1_didehan
2_afra
3_rümeysa

Back
X