2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

:)) iyilik yaptıklarını sanıyorlar ya bide
kaynatanıda getircekmi kuaföre merak ediom nasıl bi kadın bu
düşünmesi lazım

kızları var mı, ya da seninki ilk torun mu olacak canım?
belli ki çok heyecanlı ve hevesliler, aslında kötü niyetlerinden değildir eminim benim kayınvalidem de öyle çünkü valla bizden daha hevesli ama bize sıkıntı oluyor işte, çok üstümüze geliyolar gibi hissediyoruz, hele bir de şu hormonların tavan yaptığı dönemlerimizde iyice can sıkıyorlar farkındayım

valla canım eğer maddi durumda zorlanmanmayacaksan birde isten memnun değilsen boşver bulursun yine

erkeğin +10 u var :))

sen dolu oda fotroları yollıcaktınnnnn

evet democan odanın dolmuş yerleştirilmiş fotolarını bekliyoruz

yok yeşilim +10 falan bekleyemem ben, eşim her sabah diyor zaten hadi gidip aldıralım artık kakasını yapmadan diye, adamın psikolojisi benden de bozukkkk

ayy durun hadi çekip ekliyim resimleri

anlıyorum onları ama hani birazcık bizim fikrimize sygı duysalar kadın evine beşik falan alackmıs doğuman sonra 6 ay onlarda kalacakmısım fikir sormak yok valla bun laftan sonra patladım sonunda eşimde hak verdi

pohahahha terbiyesiz kadın ya karnım taş gibi ya hafif de sancıyor (bugün felaket tellalı gibiyim be )

heheheh ölemiyim:))

az kaldı bebek yarın inşallah güzel şeyler söelr doktorun bebinde rahat eder sende.

askılı giyemiorum ben yaa kolumun altını bişi kapatcak illa çok feci terliorum pişik vs olmak istemiorum

pişik zor ya,ben işi bırakmadan sürekli styen takmaktan altları kızarmıştı,çatalımada yyaılmıştı. sürekli petanden sürdüm şuanda ilk günkü gibi taze:))

:)) iyilik yaptıklarını sanıyorlar ya bide
kaynatanıda getircekmi kuaföre merak ediom nasıl bi kadın bu
düşünmesi lazım
ay kız gerçekten ben hiç onu dusunmedim nede olsa üçüz gibi geziyoruz değilmi :))
işimi severek yapıyorum ama artık şakamı yapıoyolar anlamadım
uzun süredir çalışıyorum burda aile gibiyizdir aslında
ya benım alınganlığım üstümde bilmiyorum

hepimiz oyle eşime bazen tartısıyorum sonradan bakıyorumki çok gereksiz bir konuymus doğumdan sonrada devam etmez inşallah

amin kuzum yoksa çantamı da mı alsam gitsem ne yapsam kendimi acındırırken kadın hadi hop ameliyata derse

pes diyorumbizde işyeri sahibiyiz hiç bir zaman bedenen rahatsızlıgı olan birine zorlama yapmadık,insanlık ölmüş ramazan ayında hamile bir bayana yapılıcak şeymi

Bu arada sezeryan günü belli olan arkiler süslenmeyi düşünüyomusunz? :)
eğer bana sezeryan derse gunumde belli olursa valla boya manikür pedikür cilt bakımı komple bir bakıma girecem ha manikür pedikür konusunda kararsızım sonucta bebişimi etkileyecekv birsey olabilir

üstünde ne var

üstümde yok yok:))

eğer bana sezeryan derse gunumde belli olursa valla boya manikür pedikür cilt bakımı komple bir bakıma girecem ha manikür pedikür konusunda kararsızım sonucta bebişimi etkileyecekv birsey olabilir

bende sezeryan olursam gitmeden maşa yapmayı düşünüorum:))

Seni okadar iyi anlıyorum ki bizim beyefendide ters kafasını dayıyor kaburgalarıma gece nefessiz kalıp uyanıyorum yarım yamalak uykularımdan. Eger takip etmemiz gereken birsey olsa korkudan nefes almayı bırıakırım diye 2saatlik uykumuda bırakacam. Surekli ayaklarıda asagıda kıpır kıpır oda ayrı canımı yakıyor. Dönmeye calışıyor ama beceremedi biturlu :) Aslında donme ihtimali var bizimki daha 2 kilo bile değil yeride var ama doktor bekletmeyecek risk almak istemiyor suyum azaldıgından. Bu kiloda boyda boyleyse bizimki normal gelişimi olup ters duran bebekler ne yasatıyordur annelerine dusunemiyorum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…