yok gelmediler ama telefon ettiler seni durakta bekliyoruz senin cantanı hazır değil sana alısveris yapacaz ben kocişimle gidecem diyorum yok biz geldik illaki in gidelim yorgunum kasıklarım ağrıyor yuruyemiyorum diyorum yok olmaz gel diyorlar ya ben iç çamasırı alacam kaynatamın yanında nasıl seceyim ısrar kıyamet lanet olsun dedeim gittim yani sağolsun kaynatamın yanında iç çamasırı secmek zorunda kaldım ayrıca kaynanam hazır ol onumuzdeki ayın 2 si gibi seninle kuafore gidelim malum temizlik bende gerek yok ben evde halledecem dedim yav bela oldular rahat bırakmıyorlar beni kırmak istemiyorum ama sanırım kacamayacagım sonuc bu olacak eşime dedim eşim bayagı bir kızdı ha bide beni dik bir yokuş çıkarttılar valla oluyorum sandımmm işte benmi asımın belaları bunlar
yok gelmediler ama telefon ettiler seni durakta bekliyoruz senin cantanı hazır değil sana alısveris yapacaz ben kocişimle gidecem diyorum yok biz geldik illaki in gidelim yorgunum kasıklarım ağrıyor yuruyemiyorum diyorum yok olmaz gel diyorlar ya ben iç çamasırı alacam kaynatamın yanında nasıl seceyim ısrar kıyamet lanet olsun dedeim gittim yani sağolsun kaynatamın yanında iç çamasırı secmek zorunda kaldım ayrıca kaynanam hazır ol onumuzdeki ayın 2 si gibi seninle kuafore gidelim malum temizlik bende gerek yok ben evde halledecem dedim yav bela oldular rahat bırakmıyorlar beni kırmak istemiyorum ama sanırım kacamayacagım sonuc bu olacak eşime dedim eşim bayagı bir kızdı ha bide beni dik bir yokuş çıkarttılar valla oluyorum sandımmm işte benmi asımın belaları bunlar
pohahahha terbiyesiz kadın yakarnım taş gibi ya hafif de sancıyor (bugün felaket tellalı gibiyim be )
işveren işine nasıl gelirse derdinde
bu sabah uyuyup kalmışım geç geldim
bişimi oldu diyen yok nerde kaldın dıolar
zaten zor yürüyorum ayaklarımın şişkinliğinden belimin ağrsıından
resti çekerim heralde bilmiyorum ama
erkeğin +10 u var :))
sen dolu oda fotroları yollıcaktınnnnn
evet democan odanın dolmuş yerleştirilmiş fotolarını bekliyoruz
valla canım eğer maddi durumda zorlanmanmayacaksan birde isten memnun değilsen boşver bulursun yine
anlıyorum onları ama hani birazcık bizim fikrimize sygı duysalar kadın evine beşik falan alackmıs doğuman sonra 6 ay onlarda kalacakmısım fikir sormak yok valla bun laftan sonra patladım sonunda eşimde hak verdikızları var mı, ya da seninki ilk torun mu olacak canım?
belli ki çok heyecanlı ve hevesliler, aslında kötü niyetlerinden değildir eminim benim kayınvalidem de öyle çünkü valla bizden daha hevesli ama bize sıkıntı oluyor işte, çok üstümüze geliyolar gibi hissediyoruz, hele bir de şu hormonların tavan yaptığı dönemlerimizde iyice can sıkıyorlar farkındayım
pohahahha terbiyesiz kadın yakarnım taş gibi ya hafif de sancıyor (bugün felaket tellalı gibiyim be )
askılı giyemiorum ben yaa kolumun altını bişi kapatcak illa çok feci terliorum pişik vs olmak istemiorum
ay kız gerçekten ben hiç onu dusunmedim nede olsa üçüz gibi geziyoruz değilmi :)):)) iyilik yaptıklarını sanıyorlar ya bide
kaynatanıda getircekmi kuaföre merak ediom nasıl bi kadın bu
düşünmesi lazım
işimi severek yapıyorum ama artık şakamı yapıoyolar anlamadım
uzun süredir çalışıyorum burda aile gibiyizdir aslında
ya benım alınganlığım üstümde bilmiyorum
gaz yada yalancı sancı olması ümidiyle
heheheh ölemiyim:))
az kaldı bebek yarın inşallah güzel şeyler söelr doktorun bebinde rahat eder sende.
pişik zor ya,ben işi bırakmadan sürekli styen takmaktan altları kızarmıştı,çatalımada yyaılmıştı. sürekli petanden sürdüm şuanda ilk günkü gibi taze:))
işveren işine nasıl gelirse derdinde
bu sabah uyuyup kalmışım geç geldim
bişimi oldu diyen yok nerde kaldın dıolar
zaten zor yürüyorum ayaklarımın şişkinliğinden belimin ağrsıından
resti çekerim heralde bilmiyorum ama
amin kuzum yoksa çantamı da mı alsam gitsem ne yapsam kendimi acındırırken kadın hadi hop ameliyata derse
eğer bana sezeryan derse gunumde belli olursa valla boya manikür pedikür cilt bakımı komple bir bakıma girecem ha manikür pedikür konusunda kararsızım sonucta bebişimi etkileyecekv birsey olabilirBu arada sezeryan günü belli olan arkiler süslenmeyi düşünüyomusunz? :)
üstünde ne varvalla şu anda askılı ve çamaşırla yatıorum :)) muhabbete bak ya
hehe soyle bakalımüstünde ne var
anladigim kadarıyla herkes kaynanasini çok seviyor
üstünde ne var
eğer bana sezeryan derse gunumde belli olursa valla boya manikür pedikür cilt bakımı komple bir bakıma girecem ha manikür pedikür konusunda kararsızım sonucta bebişimi etkileyecekv birsey olabilir
yok yavrum moral bozukluğu yok ama korkuyorum artık uyurken nefesim daralıyor kaç gecedir eşim kaldırıyor fenalardayım yarın kontrolde dönmemişse hala sezeryan dicek kesin 8-9gibi alırım demişti ama daha erken bebekte bir sorun teşkil etmeyecekse önce almasını rica edeceğim yoksa ben gebericem az kaldı bak aynen şu moddayım
uyuz mu oldun kız yeşilim noldu sana ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?