2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kıyamam canım yaa, öyleyse drun da görüyor halini biraz erken alsın canım, yoksa bebiş de sen de sıkıntıya girmeyin zaten maşallah 37. haftana girmişsin

36+1 olduk işte bugün teyzesi ama dediğin gibi dr lar yuvarlayarak söyledikleri için 37de sayılırızzaten doktor ''bu kadar iç karnının dar olduğunu asla tahmin etmiyordum,sıkışmış artık Hanzade dönemiyor bir nefes alacak alanı var''demişti.Bakalım sonucumuz ne olacak yalnız bişe dicem sezeryanda pijama yasak değil mi hastahanede sürekli gidip gelip bakıyorlar dikişe filan dendi ama:44:

yarın ola hayrola sıkma sende canını bakalım şekercim.,

yok ya dönermiyim hiç bana bi ilaç milaç jel falan vercek yani kaçarı yok,ölüyuorum geberiorum dicem bağımlı oldum dicem:)

yok kız sıkmıyorum o içerde beni sıkıyor o kadar bağımlıyım her yerde kaşınıyorum jelle beni doktor de

kızlar bebek içerde kaka yapmasın diye bizim yapabileceğimiz ne var

Canım benim bildiğim malesef hiçbirşey yapamıyoruz Allah'a emanetler...

bilmiyorum ki tatlım ben bir pijama bir de gecelik koydum artık hangisini giyersem, gerçi gecelikle hiç aram yoktur ben yine ne yapar eder pijama giyerim

kız gel kasıyayım seni :))

ayyyy yerim seni ne güzel olaarrr

bu sıcakta çok su kaybediyoruz bol su içmek lazım kızlar.ama hatunun koca totosundan suya yer kalmıyor.2 yudum içeyim doluyorum :26::26:

bilmiyorum ki tatlım ben bir pijama bir de gecelik koydum artık hangisini giyersem, gerçi gecelikle hiç aram yoktur ben yine ne yapar eder pijama giyerim

bende 2 pijama aldım ama illaki gecelik olcakmış öyle diolar
napalım 1 de gecelik koydum çantaya
iide dikişlere bakılcaksa pijamadanda bakılmıyomu
geceliği alttan yukarı çekmektense pijama daha pratik :)

bende 2 pijama aldım ama illaki gecelik olcakmış öyle diolar
napalım 1 de gecelik koydum çantaya
iide dikişlere bakılcaksa pijamadanda bakılmıyomu
geceliği alttan yukarı çekmektense pijama daha pratik :)

aman en fazla pijamanın altını giymeyiz üstümüzde pike olacak nasılsa gelen baksın giden baksın da rahat etsinler

kızlar temmuz annelerinin hikayelerini okuyorum da epiduralde belden iğne yapılmıyor muydu sadece..bele epidurali taktılar vb yazmış da anne.takılı mı kalıyor ameliyatta:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…