2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

benimde favorim hametan afedersiniz geçen gün aşşağılarda pişik olmuştu gece yatarken bastım hametanı sabaha
bişey kalmadı süper (oğluşumun ilk kutusunu açıp kullanmak bana nasip oldu)

Merabaa doğuruyoruz dimi dersin:))

hastahaneden naklen yazabilirim diye ümit ederek düşünüyorum şu an

benim de ayakları idrar torbam üzerinde olduğu için çişim olsa da olmasa da sanki altıma kaçıracakmışım gibi hissettiğimden koşa koşa gidiyorum tuvalete vs...midemin üstünde en son bir popo vardı ağırlığından dolayı da mide bulantısı yapıyordu dönmediyse sanırım hala öyledir en son ben 34+5 de gittiğimde 2100gramdık çok şükür benim su azalmam yoktu ama malesef çok açık yeşil akıntımdan dolayı fitil yazdı onu kullanıyorum.senin doğum ne zaman olarak karar alındı?

göbişini sevsinler sıcak diyorsun ama siyah giyiniyorsun cıkar onu kız don sütyen gez ben oyle yapıyorum valla çok mu acık oldu ne :))

yavrum cam açık mı diye bir sorsana klimalar açık sürekli camı açsam resmen nemli sıcak hava üfler yüzüme

ha birde kızlar son 2 haftadır ben ter yerine süt kokuyorum sanki bebişimin kokusu gibi eşimde diyor süt kokulu sevgilim diye ben abarttığımı sanıyordum ama gerçekmiş bugun sabahta sütüm cok az akmıstı tşörtüme

Bizim doktor yaklasık 2hafta once falan 3hafta idare eder suyu dedi bu hafta cok buyuk olasılıkla artık gun verecek. Ben hamileligin 36.haftasındayım artık ama bizim bebek bir ara gelişimini durdurmus 33 haftalık olarak gozukuyor tahmini dogumu nerdeyse eylulun yarısına kaydı bu gelişim sekline gore. Normalde birgun bile kar diye bekletir doktorlar ama suyu az oldugundan ve kalp atıslarıda zaman zaman dustugunden doktor uzatmanın anlamı yok diye dusunuyor. Hersey normal olsa sadece ters olsa donmesi için yine umut vardı dayısıda oyle son ana kadar tersti ona cekmiş:) o 4kusur kilo ile donduyse bizimkide donerdi sanırım :)

aman da maşallahhhhhhh

bundan 6-7 ay önce hiiiç göbüşüm yooookkkkk diye ağlayan hatunu saygı ile anıyorum bu foto karşısında

anam sorma ya şu son 1ayda bi çıktı pir çıktı daha da zaten çıkamıyorkaldık öylece odayı da gördüm maşallah kuzum sağlıkla gelsin herşey hazır o bekleniyor birtek odasına gir bol bol bak odan da hazır hadi gel de çocuğa çağrı yap belki gelirbu arada değişiklikler olmuş sanırım alt açma masası ilk zaman kapının orada değil miydi?
çanta da hazırlanmış kapı ağzına konulmuş bir rahat modda ben varım herhaldehala hazırlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…