göbişini sevsinler sıcak diyorsun ama siyah giyiniyorsun cıkar onu kız don sütyen gez ben oyle yapıyorum valla çok mu acık oldu ne :))Eki Görüntüle 470451 sıcak sıcak şu an çekilen fotomuz 36+1 haftalığız...
Eki Görüntüle 470451 sıcak sıcak şu an çekilen fotomuz 36+1 haftalığız...
heheheh ölemiyim:))
az kaldı bebek yarın inşallah güzel şeyler söelr doktorun bebinde rahat eder sende.
pişik zor ya,ben işi bırakmadan sürekli styen takmaktan altları kızarmıştı,çatalımada yyaılmıştı. sürekli petanden sürdüm şuanda ilk günkü gibi taze:))
Merabaa doğuruyoruz dimi dersin:))
Seni okadar iyi anlıyorum ki bizim beyefendide ters kafasını dayıyor kaburgalarıma gece nefessiz kalıp uyanıyorum yarım yamalak uykularımdan. Eger takip etmemiz gereken birsey olsa korkudan nefes almayı bırıakırım diye 2saatlik uykumuda bırakacam. Surekli ayaklarıda asagıda kıpır kıpır oda ayrı canımı yakıyor. Dönmeye calışıyor ama beceremedi biturlu :) Aslında donme ihtimali var bizimki daha 2 kilo bile değil yeride var ama doktor bekletmeyecek risk almak istemiyor suyum azaldıgından. Bu kiloda boyda boyleyse bizimki normal gelişimi olup ters duran bebekler ne yasatıyordur annelerine dusunemiyorum valla
göbişini sevsinler sıcak diyorsun ama siyah giyiniyorsun cıkar onu kız don sütyen gez ben oyle yapıyorum valla çok mu acık oldu ne :))
yesinler göbüşünüüü Hanzedemizzzz var odaaaaaa
tü tü tüt ütüüüü maşşallah nazar değmez inş.
klima varsa sorun yokk allahın bir lütfu bence
Bizim doktor yaklasık 2hafta once falan 3hafta idare eder suyu dedi bu hafta cok buyuk olasılıkla artık gun verecek. Ben hamileligin 36.haftasındayım artık ama bizim bebek bir ara gelişimini durdurmus 33 haftalık olarak gozukuyor tahmini dogumu nerdeyse eylulun yarısına kaydı bu gelişim sekline gore. Normalde birgun bile kar diye bekletir doktorlar ama suyu az oldugundan ve kalp atıslarıda zaman zaman dustugunden doktor uzatmanın anlamı yok diye dusunuyor. Hersey normal olsa sadece ters olsa donmesi için yine umut vardı dayısıda oyle son ana kadar tersti ona cekmiş:) o 4kusur kilo ile donduyse bizimkide donerdi sanırım :)hastahaneden naklen yazabilirim diye ümit ederek düşünüyorum şu an
benim de ayakları idrar torbam üzerinde olduğu için çişim olsa da olmasa da sanki altıma kaçıracakmışım gibi hissettiğimden koşa koşa gidiyorum tuvalete vs...midemin üstünde en son bir popo vardı ağırlığından dolayı da mide bulantısı yapıyordu dönmediyse sanırım hala öyledir en son ben 34+5 de gittiğimde 2100gramdık çok şükür benim su azalmam yoktu ama malesef çok açık yeşil akıntımdan dolayı fitil yazdı onu kullanıyorum.senin doğum ne zaman olarak karar alındı?
demmocumm canım hayırlı olsun herşey çok guzel inşallah kuzun çok mutlu olur o odada
aman da maşallahhhhhhh
bundan 6-7 ay önce hiiiç göbüşüm yooookkkkk diye ağlayan hatunu saygı ile anıyorum bu foto karşısında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?