2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

al bendende o kadar pijama takımı koydum yeter:) yüz gün durmıycam sonuçta

dünür leke olursa nolcak.bi de ark sez oldu bebiş sarılık oldu diye 5 gün yattı.tedbirde fayda var.

canım orda bir kateter takılı kalıyor ki gerektiğinde tekrar epidural verilsin, fazla doz gerebiliyor

yanlışlıkla bişey olsa omuriliğe vb zarar verir o zaman anaaam

canım iş sende bitiyo.bu kadar özelime girmesek rahatsız oluom vb de.bu ne kadın ya.sanane.

Özel hastanelerde bu kuvoz için ayrıca bir ucret odemesi var mı acaba canım? Devlet karsılıyor diye biliyorum ama 12saatten sonrasını diye duymustum birisinden gecen sene

Son düzenleme:
dun bende butun gun temızlık yaptım aksam 5 de bıtırdım o derce tabı sonrada yemekdı bulasıkdı yıne oturmadım ve bel agrısından kudurdum agladım durdum
ama benım bebegım cok rahat hıc cıkmaya nıyetı yok
cumartesı gelseydı bı allahımm doktor ne dıcek cok meraktayım

CANIM MAŞALLAH SİZE.VALLA BEN DE ÖZENDİM DR A DİYEYİM DE KKAVUŞTURSUN BİZİ.SPİNAL Mİ ZOR EPİDURAL Mİ

bende son 1-2 kalmıştı seans,doğumdan sonra tamamlıycam yıne..

Yoksa hiç epialsyon görmese çok zor çookkk

ben de 7-8 seans gittim baya azaldı ama yarım kaldı.
SEDERK VE YEŞİLİMSİ ŞEKERLER CİHAZINIZ ALEKSANDRİTE MIYDI BİR DE BACAKTA KAÇ DOZ ATIŞ VERİYORLARDI

Son düzenleme:
Selamlar hanımlar ve kuzuları
Bugun doktor kontrolumuz vardı. Suyumuz sağlığımız yerinde sukur. Yine alttan muayene etti . Bir parmak açıklık var ama bebeğimin kafası daha kanala inmemiş . Nst az sancımız da cikti. Cuma ya kadar beklemeye devam edeceğiz . Olmadi cuma gunu suni sancı veririz dedi. Bakalım artik hakkımızda hayırlısı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…