• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

benn doguruyorum:60:

zambak da şahidi :1:
kız ben hastaneye gidene kadar canlı yayın yaparım net paketim yok :9:
karakız ordamısın nasılsın dedin dedin senin melek tam vaktinde geliyor maşallah inşallah sorunsuz geçer doğumun hayırlı olsun canım benim

Son düzenleme:
Uyku yok ter cok. Butun gece terledim. Karnim hala tas. Ve ewet agriyo. Sancim var. İnsallah gecer. Bukadar yorgunluga dogurmak istemiyorum. Azcik beklesinnnnn.:-)))

soon iş günümüzdeen herkesee günaydın diliyoruz kızımlaaa:49: doguranlar olmuş allah bağışlasın hepsiniii darısı bizlerin başına :9: evimde net yok bağlatıp bağlatmamakta kararsızım cunku been bebişle ilgilenirken eşim nete dalar diye oldukça korkmaktayım :9: ama sizdende ayrı kalmak istemiyorum bukadar ay burdaydım bebişim dogdugunda paylaşamazsam onun resimlerini yukleyemezsem çok uzulurum ya :50:

Saol canim sorma cok dkkik hemde doktor randevum var :))
10dk da bir ve asiri terleme mide bulantisi off heyecan

soon iş günümüzdeen herkesee günaydın diliyoruz kızımlaaa:49: doguranlar olmuş allah bağışlasın hepsiniii darısı bizlerin başına :9: evimde net yok bağlatıp bağlatmamakta kararsızım cunku been bebişle ilgilenirken eşim nete dalar diye oldukça korkmaktayım :9: ama sizdende ayrı kalmak istemiyorum bukadar ay burdaydım bebişim dogdugunda paylaşamazsam onun resimlerini yukleyemezsem çok uzulurum ya :50:

Bu sicak gunlerde masallah iyi dayandin. Guzel bi dinlenirsin insallah bundan sonrada.:-)

herkese günaydın hayırlı cumalar....

selam taze annişlerrrr....
biz geldikkkkk :emir_bebek:
sabah saat 9:00 itibari ile 2440 gr. doğduk. akşam 20:00 civarıda geldik. çok şükür küçüğüz ama sağlığımız yerinde iyi dilekleriniz dularınız için hepinize teşekkürler.:54:

ayyy gözün aydın canım... Allah analı babalı büyütsün...

Saol canim sorma cok dkkik hemde doktor randevum var :))
10dk da bir ve asiri terleme mide bulantisi off heyecan

hayırlı haberlerle gelirsin inşallah :):):)

Günaydın kızlar, hayırlı cumalar.
Bu saat oldu, daha gözümü kırpmadım desem inanırmısınız, midem yanıyor, oğlum hiç durmadı resmen kaburgalarıma çalıştı tekmeledi durdu.
Doğduğunda da böyle olursa yandık :(

Ya bebek döndü ama midem hala yanıyor, mide kısmı boş ama niye yanıyor yaa, sizinde yanıyormu kızlar?

günaydın taze annişler ve hamişler

selam taze annişlerrrr....
biz geldikkkkk :emir_bebek:
sabah saat 9:00 itibari ile 2440 gr. doğduk. akşam 20:00 civarıda geldik. çok şükür küçüğüz ama sağlığımız yerinde iyi dilekleriniz dularınız için hepinize teşekkürler.:54:[/

allah analı babalı sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin annesi.

doğan bebeklerin bir kısmı 2500 altında ve çok şükür sağlıklı olmuş, benim bebeğimde zayıf olduğu için takibe alındım. bebekte gelişim geriliği olup olmadığına bakıcaklar. ilk zamanlar kafaya takmıştım ama en azından zamane bebişleri böle doğuyormuş. uzun aradan sonra son sayfaları okumaya çalıştım, genelde gr lar aynı seviyede, bu arada bebişim 35+1 de 2200 çıktı

son olarak doğuma giden karakız a da allah kolaylık versin, çabucak sağlıcakla kucağına alsın bebişini :nazar:

doğan bebeklerin bir kısmı 2500 altında ve çok şükür sağlıklı olmuş, benim bebeğimde zayıf olduğu için takibe alındım. bebekte gelişim geriliği olup olmadığına bakıcaklar. ilk zamanlar kafaya takmıştım ama en azından zamane bebişleri böle doğuyormuş. uzun aradan sonra son sayfaları okumaya çalıştım, genelde gr lar aynı seviyede, bu arada bebişim 35+1 de 2200 çıktı

Benim bebeğimde şuan 37+4'te 2800 çıkmıştı.
Doktor zayıf bir bebek olacak dedi.
İlginç olan fl bir önceki hafta 69,7 çıkmış, bu hafta 69,4 çıkmış.
Acaba endişelenmelimiyim?

şu klima da olmasa sıcaklardan doğurucam resmen yaaa:41: sabahın köründe uyandırıyor, gün geçmek bilmiyor bi de üstüne odaların hepsinde güneş nereye kaçsam bilemedim.

Benim bebeğimde şuan 37+4'te 2800 çıkmıştı.
Doktor zayıf bir bebek olacak dedi.
İlginç olan fl bir önceki hafta 69,7 çıkmış, bu hafta 69,4 çıkmış.
Acaba endişelenmelimiyim?

canım sen çok takılıyorsun bu konuya. şu an elinden gelebilen birşey var mı yiyip içip dinlenmekten başka? sen yağ da içsen bebeğin genetik bir kilosu var, artı 3,5 olsa daha sağlıklı, 2,5 olsa yarım bebek demek değil. doğduktan sonra da sütünle boğum boğum olacak ayak bileklerini, o tombiş yanaklarını düşün bakayım, aaa takma bu kadar.:20: sen bilinçli bir annesin, takibini yaptırıyorsun, yediğin içtiğinin her gr ına dikkat ediyorsun daha ne? erken doğum da yapmadın, bak hayırlısıyla bebeğin gelecek ve sen onu zamanla şekillendireceksin. :nazar:

biz burda acaba kilo takıntısı mı yarattık aramızda? :44:

canım sen çok takılıyorsun bu konuya. şu an elinden gelebilen birşey var mı yiyip içip dinlenmekten başka? sen yağ da içsen bebeğin genetik bir kilosu var, artı 3,5 olsa daha sağlıklı, 2,5 olsa yarım bebek demek değil. doğduktan sonra da sütünle boğum boğum olacak ayak bileklerini, o tombiş yanaklarını düşün bakayım, aaa takma bu kadar.:20: sen bilinçli bir annesin, takibini yaptırıyorsun, yediğin içtiğinin her gr ına dikkat ediyorsun daha ne? erken doğum da yapmadın, bak hayırlısıyla bebeğin gelecek ve sen onu zamanla şekillendireceksin. :nazar:

biz burda acaba kilo takıntısı mı yarattık aramızda? :44:

Ay önceden daha takıntılıydım, şuan iyi halim canım, ağlamıştım resmen :)
Ama yakın arkadaşlarımın bebekleride 2500-2800 arası doğdu hep, hemde 39. haftada o nedenle artık takılmıyorum pek.
Sadece yeni dikkatimi çekti, önceki haftaya göre gerilemiş.

İyi geceler arkadasım maşallah bebek doğdu ama seni hala görebiliyoruz ne güzel..ya bebis seni hiç uyutmuyor yada tam aksi...keyfiniz nasil bakalım ?

Asıl maraton bebek dogunca başlıyor. Uyku ya hasret kaldım desem yeridir. Canları sagolsun da bu günlerde gecer inşallah ...

Ay önceden daha takıntılıydım, şuan iyi halim canım, ağlamıştım resmen :)
Ama yakın arkadaşlarımın bebekleride 2500-2800 arası doğdu hep, hemde 39. haftada o nedenle artık takılmıyorum pek.
Sadece yeni dikkatimi çekti, önceki haftaya göre gerilemiş.

doktorun ya bi hafta önceki ölçümde ya da bu haftakinde yanılmıştır tatlım, içini ferah tut sen. bacak kemiği mi çekecek? :27: aynısı bana da oldu ondan ahkam keserek söylüyorum.

bir de geçmiş haftaları şöyle bir değerlendir, bi hafta acaaaaaip bi kilo almış olması lazım, ondan sonra da fazla almıyorlar galiba. örneğin benimki geçen hafta 500 gr almış her hafta 200 gr alan bebek, nasıl yani dedim. ama yanında +-435gr yazıyor. yani 37. haftada benim kızım 3250 değil ya 3685 ya da 2800 civarı mı yani? takmaaaaaaaaa

Asıl maraton bebek dogunca başlıyor. Uyku ya hasret kaldım desem yeridir. Canları sagolsun da bu günlerde gecer inşallah ...

Allah yardımcın olsun safakba, güzel günler görün beraber inşallah.

Sen sezaryen olmuştun değil mi? Nasıl oturuş kalkışların? Milletin abarttığı gibi mi yoksa dayanılan ve birkaç güne hafifleyen bir ağrı mı?

Bir de bebeği merak ediyorum, sıcaka nasıl baş ediyorsun? Tekten tulum giydiriyorsundur herhalde. Bizim uyuduğumuz oda sıcaklığı dün gece 30du, halbuki bebek en fazla 22 derecede oda sıcaklıgında olmalı. cam kapı açılıyor mu bebek uyurken?

Kız benimki doğmadan başladı bee, bu gece hiç uyumadım inanki, nasıl ayakta duruyorum şaşırıyorum...

doktorun ya bi hafta önceki ölçümde ya da bu haftakinde yanılmıştır tatlım, içini ferah tut sen. bacak kemiği mi çekecek? :27: aynısı bana da oldu ondan ahkam keserek söylüyorum.

bir de geçmiş haftaları şöyle bir değerlendir, bi hafta acaaaaaip bi kilo almış olması lazım, ondan sonra da fazla almıyorlar galiba. örneğin benimki geçen hafta 500 gr almış her hafta 200 gr alan bebek, nasıl yani dedim. ama yanında +-435gr yazıyor. yani 37. haftada benim kızım 3250 değil ya 3685 ya da 2800 civarı mı yani? takmaaaaaaaaa

Aklıma geldi aslında, yanılmıştır diye düşünüyorum.
Evet 1 hafta 500 gr civarı almıştı şok olmuştum, sonraki hafta iyi bir kilo beklerken sadece 60gr aldığını gördük. Doktor haftasıyla uyumlu diyor, o rahatlatıyor...

arada bir adet olucakmışım gibi kasıklarım sızlıyor,ve ben bu duruma sevınıyorum bugunlerıdemı görücektim yarabbim :9:

Back
X