- 16 Haziran 2011
- 4.328
- 19
- 108
günaydın canım anne adaylarım ve tabii ki taze anneleriiimm 

tatlım ben yayın yapıyorum da boş yayın, reklamdan öteye geçmiyor baksana gelen giden yok
tebrik ederim canım, Allah analı babalı büyütsün inşallahhhhhhhh 
canım benim senin de gözün aydın, uzun ömürlü sağlıklı ve hayırlı bir evlat olur inşallahhhh

demmir cann , sen de safak ba gibi canlı yayın yapıcaksın böyle giderse,![]()
tatlım ben yayın yapıyorum da boş yayın, reklamdan öteye geçmiyor baksana gelen giden yok

herkese selamlar
20.07.2012 cuma günü saat 18.20 de meleğime kavuştm 5 hafta erken geldi yavrum. geçen hafta salı gecesi aniden suyum geldi. dr bebğim küçük olduğu için sezeryanla almak istemedi. sancım gelene kadar hastanede yattım. perşembe gecesi sancılarım başladı ve cuma günü MELEĞİMİ kucağıma aldım. doğumum normal oldu. çok sancılıydı ama yavrumun o iri gözlerini görünce yemin herşeyi unuttum. 2080 gr çok küçük ama kuveze koymadılar. enfeksiyon sarılık derken dün taburcu olduk. çok şükür evimizdeyiz. daha ayrıltılı yazmaya çalışcam sonra. hepiminizi öptük kızımla.

selam taze annişlerrrr....
biz geldikkkkk
sabah saat 9:00 itibari ile 2440 gr. doğduk. akşam 20:00 civarıda geldik. çok şükür küçüğüz ama sağlığımız yerinde iyi dilekleriniz dularınız için hepinize teşekkürler.![]()
canım benim senin de gözün aydın, uzun ömürlü sağlıklı ve hayırlı bir evlat olur inşallahhhh