• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın canım anne adaylarım ve tabii ki taze anneleriiimm :3::3:

demmir cann , sen de safak ba gibi canlı yayın yapıcaksın böyle giderse, :1::1:

tatlım ben yayın yapıyorum da boş yayın, reklamdan öteye geçmiyor baksana gelen giden yok :1:

herkese selamlar

20.07.2012 cuma günü saat 18.20 de meleğime kavuştm 5 hafta erken geldi yavrum. geçen hafta salı gecesi aniden suyum geldi. dr bebğim küçük olduğu için sezeryanla almak istemedi. sancım gelene kadar hastanede yattım. perşembe gecesi sancılarım başladı ve cuma günü MELEĞİMİ kucağıma aldım. doğumum normal oldu. çok sancılıydı ama yavrumun o iri gözlerini görünce yemin herşeyi unuttum. 2080 gr çok küçük ama kuveze koymadılar. enfeksiyon sarılık derken dün taburcu olduk. çok şükür evimizdeyiz. daha ayrıltılı yazmaya çalışcam sonra. hepiminizi öptük kızımla.

:46: tebrik ederim canım, Allah analı babalı büyütsün inşallahhhhhhhh :nazar:

selam taze annişlerrrr....
biz geldikkkkk :emir_bebek:
sabah saat 9:00 itibari ile 2440 gr. doğduk. akşam 20:00 civarıda geldik. çok şükür küçüğüz ama sağlığımız yerinde iyi dilekleriniz dularınız için hepinize teşekkürler.:54:

canım benim senin de gözün aydın, uzun ömürlü sağlıklı ve hayırlı bir evlat olur inşallahhhh :nazar:

Arkadaşlar merhaba;

Nasipse 23 'te Doğumum Var. Ama Beni Düşündüren Bir Konu Var. Bizim Ev Çok Sıcak Oluyor Ben Bir Yetişkin Olarak Perişan Oluyorum.

Acaba Bebeğim Nasıl Dayanacak Bu Duruma. Klima/Vantilatör/Pencere Açma Gibi Durumların Bebeğe Her Türlü Zararlı Olduğunu Biliyorum.

Bu Duruma Nasıl Önlem Alacağız. Aşırı Sıcaklardan Nasıl Koruyabiliriz. Tecrübeli Anneler Bilgilerinizi Paylaşırsanız Sevinirim.

sabah saat 9:00 itibari ile 2440 gr. doğduk. akşam 20:00 civarıda geldik. çok şükür küçüğüz ama sağlığımız yerinde iyi dilekleriniz dularınız için hepinize teşekkürler.:54:
canımmmmm gözün aydın allah analı babalı güzel günlerde büyütsün.normal doğum mu seninki 1 günde çıkış vermişler ondan sordum

safakba posta kutun dolmuş canım.sil yollayım müziği

Son düzenleme:
herkese selamlar

20.07.2012 cuma günü saat 18.20 de meleğime kavuştm 5 hafta erken geldi yavrum. geçen hafta salı gecesi aniden suyum geldi. dr bebğim küçük olduğu için sezeryanla almak istemedi. sancım gelene kadar hastanede yattım. perşembe gecesi sancılarım başladı ve cuma günü MELEĞİMİ kucağıma aldım. doğumum normal oldu. çok sancılıydı ama yavrumun o iri gözlerini görünce yemin herşeyi unuttum. 2080 gr çok küçük ama kuveze koymadılar. enfeksiyon sarılık derken dün taburcu olduk. çok şükür evimizdeyiz. daha ayrıltılı yazmaya çalışcam sonra. hepiminizi öptük kızımla.

inşallah canım. çok teşekkür ederim. sizi unutmya niyetim yok Allahın izniyle takipteyim ileri zamanlarda bebişlerimiz büyümeleriyle ilgili konuşacaz ama bebim bebiş çok küçük minyatür bebek gibi.
Allah sağlıklı hayırlı ömürler versin canım gecmiş olsun.Bu sıcak gunlerde sabır ve güç diliyorum sana
Benim doktorda şimdi 2 kilo oldugu için 2500 uzerine cıkmazsa sezeryan dedi anlamıyorum bu doktorları.

Günaydın kızlar, hayırlı cumalar.
Bu saat oldu, daha gözümü kırpmadım desem inanırmısınız, midem yanıyor, oğlum hiç durmadı resmen kaburgalarıma çalıştı tekmeledi durdu.
Doğduğunda da böyle olursa yandık :(

Ya bebek döndü ama midem hala yanıyor, mide kısmı boş ama niye yanıyor yaa, sizinde yanıyormu kızlar?

2 yudum ılık süt iç canım geçer bir de dik otur yemekten sonra hemen yatma

Allah bağışlasın canım,saglıklı hayırlı ömürler yazsın Rabbim. Ne guzel istedigin gibi aynı gun cıktın galiba pazarlıkların bosa gitmedi :)

dediğini yaptırdın sabah gittin akşam çıktın ha bravo valla revo'cuğum:46:bebiş de hayırlı uğurlu olsun bereket ve bolluk getirsin evinize inşallah:nazar:

soon iş günümüzdeen herkesee günaydın diliyoruz kızımlaaa:49: doguranlar olmuş allah bağışlasın hepsiniii darısı bizlerin başına :9: evimde net yok bağlatıp bağlatmamakta kararsızım cunku been bebişle ilgilenirken eşim nete dalar diye oldukça korkmaktayım :9: ama sizdende ayrı kalmak istemiyorum bukadar ay burdaydım bebişim dogdugunda paylaşamazsam onun resimlerini yukleyemezsem çok uzulurum ya :50:

ohhh şeytanın bacağı bugün kırılıyor çok şükür iş iş iş diye diye kendini de yedin bizi de yedin ama bitiyor pıtırcık:29::1: eve net istemiyorsan cebine al yavrum cepten girersin 7/24 online:34:

günaydın canım anne adaylarım ve tabii ki taze anneleriiimm :3::3:

tatlım ben yayın yapıyorum da boş yayın, reklamdan öteye geçmiyor baksana gelen giden yok :1:

:46: tebrik ederim canım, Allah analı babalı büyütsün inşallahhhhhhhh :nazar:

canım benim senin de gözün aydın, uzun ömürlü sağlıklı ve hayırlı bir evlat olur inşallahhhh :nazar:

demooooooooooooooo:8::8::8:az kaldı az sık dişini azıcık daha :1::29:

dediğini yaptırdın sabah gittin akşam çıktın ha bravo valla revo'cuğum:46:bebiş de hayırlı uğurlu olsun bereket ve bolluk getirsin evinize inşallah:nazar:

ohhh şeytanın bacağı bugün kırılıyor çok şükür iş iş iş diye diye kendini de yedin bizi de yedin ama bitiyor pıtırcık:29::1: eve net istemiyorsan cebine al yavrum cepten girersin 7/24 online:34:

demooooooooooooooo:8::8::8:az kaldı az sık dişini azıcık daha :1::29:

ayol sıkasıka diş kalmadı :1:
ben zaten karar verdim doğurmıycam içimde kalsın oğluşum:35::35:

Ya kızlar bu son dönemlerdeeskisi gibi langur lungur oynuyor mu bebek? Yoksa daha mı az? Bgn hiç tekmelemedi beni, ara sıra taş gibi oluyor sadece karnım? O kıpırdadığı için mi oluyor o sertlik karnımda?? Eğer daha çok şüphelenirsem bunun için acile gidilir mi sizce? Bana bu konularda yardım ederseniz çok sevinirim

Son zamanlarda hem yeri daraldıgı için hemde bebek dogumdan sonraya enerji sakladıgı için az hareket eder canım normal ama o sertlik diye tanımladıkların sancı olabilir sıklıgı onemli sık ve duzenli ise doktora git. Doktor bana saaatte bir birkac saatte bir olursa normal dedi 5-10 dakikada bir ise hemen gel dedi.

az kaldııııı eşin ne diyor bu konuda konuşuyor mu paşayla oğlum hadi artık gel vs diye:1: benimki sürekli kilo al da gel modunda:1::1:

bizde de her sabah aynı şey, önce oğlum hadi yaa ne zaman geleceksin diyor sonra bana ya gidip aldıralım işte diyo :1:
her sabah bir hadi sezaryen ol; hayır olmam normal doğurucam tartışması var :9:

doğan bebeklerin bir kısmı 2500 altında ve çok şükür sağlıklı olmuş, benim bebeğimde zayıf olduğu için takibe alındım. bebekte gelişim geriliği olup olmadığına bakıcaklar. ilk zamanlar kafaya takmıştım ama en azından zamane bebişleri böle doğuyormuş. uzun aradan sonra son sayfaları okumaya çalıştım, genelde gr lar aynı seviyede, bu arada bebişim 35+1 de 2200 çıktı
Her hafta normal giderken bizde de oldu birden bu gelişim geriliği konusu iki hastanede 3 doktor aynı teşhisi koydu. En iyi ihtimal 2500 kilo dogar diyorlar şuandaki duruma gore bende basta cok uzuldum ama bence genler ile ilgili bir durum.Sonucta organ gelişimi onemli eger gerilik dedikleri 500 gram eksik dogması ise varsın oyle olsun :))

Son düzenleme:
Benim bebeğimde şuan 37+4'te 2800 çıkmıştı.
Doktor zayıf bir bebek olacak dedi.
İlginç olan fl bir önceki hafta 69,7 çıkmış, bu hafta 69,4 çıkmış.
Acaba endişelenmelimiyim?[/QUOTE]

fl; uyluk kemiği benim bildiğim kadarıyla ki kemiğin çekmesi mümkün mü? ölçümlerde hata var sanırım:26:

:1::1::1:

$suasermek.webp

bizde de her sabah aynı şey, önce oğlum hadi yaa ne zaman geleceksin diyor sonra bana ya gidip aldıralım işte diyo :1:
her sabah bir hadi sezaryen ol; hayır olmam normal doğurucam tartışması var :9:

bombasınız ya adam akşam eve bir geliyor ki sen hala doğurmamış gün içinde aramamış gel çabuk diye surat üzgün modda mı oluyor? bir an sizi öyle hayal ettim:1:

hayırlı olsun allah analı babalı sağlıkla büyütsün inş.

TÜNAYDINNNNNNNNNNN, karakız doğuma mı gitmiş ben anlamadım :26: öyle ise Allah hayırlısı ile bebiş i kucağına almak nasip etsin , bizim de yakın bir arkadaşımızın abisinin , yengesinin bebişleri olucaktı bugün ,:emir_bebek: aradık halen sezeryanda imişler, Allah tüm doğum yapanların yardımcısı olsun ...

bizde uyuduk uyandık , sonra yine uyumuşusss , uyandık , daha kahvaltı faslına geçmedim :) zaetn şu son dönemde değişil bir kahvaltı sistemi geliştirdim , sabah erken kalkıyorumm mesela 7-8 gibi sütle nesfitt atıştırıyorum sonra ortalıkta dolanıyorum 2 saat kadar geçiyor normal kahvaltı yapıyorum ...:40: kahvaltımızı çok güçlü alıyoruz biz yani:1::1:

bombasınız ya adam akşam eve bir geliyor ki sen hala doğurmamış gün içinde aramamış gel çabuk diye surat üzgün modda mı oluyor? bir an sizi öyle hayal ettim:1:

ayy deli bu adam ayol normal doğumdan korkuyor, ben ona moral ve cesaret veriyorum :9:
hangimiz doğuracak şaşırdım kaldım valla:1:

ayy deli bu adam ayol normal doğumdan korkuyor, ben ona moral ve cesaret veriyorum :9:
hangimiz doğuracak şaşırdım kaldım valla:1:

benimki de normal ol ama kıyamıyorum ama olsun yine de normal ol o acı bir anlıkmış diyip duruyordu gördük işte Allah tepe takla etmedi çocuuu üstüne kolye yaptırdı kordonu boynuna bir güzel popo üstü oturttu hadi şimdi karına normal için akıl ver dedi bence:1::1:

Back
X