• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Saat 12 gibi geldik eve . İnsanın evi gibisi yok. Oğlum da az sarılık cikti yarın tekrar kontrolumuz var. İlk iki gün sütüm yok denecek kadar azdı . Fazla beslenemedi mama takviyesi yapıldı ama yinede sarılık olmus. Ona üzüldüm . İnsaallah gecer diye dua ediyorum. Sütüm hala az gerci ama ilk iki güne gore yinede iyi. Sık sık emziriyorum. Bana gelecek olursam sancıları çekip sezeryana girdiğim icin ağrım cok ama bunlarda geçecek insaallah

inş. daha iyi olursunuz cnm :nazar: mama konusunda doğum yapan arkadaşlarım
aptamil pre ' yi mutlaka hastaneye giderken yanında bulundurmamı öneriyor. her
ihtimale karşı. sende mama kullanmışsın hast. mi verdi yoksa alıp yanında mı götürmüştün?
hangi markayı kulandınız?

Saat 12 gibi geldik eve . İnsanın evi gibisi yok. Oğlum da az sarılık cikti yarın tekrar kontrolumuz var. İlk iki gün sütüm yok denecek kadar azdı . Fazla beslenemedi mama takviyesi yapıldı ama yinede sarılık olmus. Ona üzüldüm . İnsaallah gecer diye dua ediyorum. Sütüm hala az gerci ama ilk iki güne gore yinede iyi. Sık sık emziriyorum. Bana gelecek olursam sancıları çekip sezeryana girdiğim icin ağrım cok ama bunlarda geçecek insaallah

canımcım mesaj kutun dolu yazamıyorum. yazdığın o mesajada kaç haftadır kaç kez cevap vermeye çalıştım gitmedi :( çok mutlu oldum güzel haberlerini alıyorum.. sarılık olması normal.. çok yüksek olmasın yeterki... sütün gelmeye başladı ise doktorlar 2 saatte bir emzirin diyor ama arkadaşlarımdan tecrübe edindim onlar her fırsatta emziriyor. sarılıkta emzirmek çok önemli. ne kadar sıvı alırsa o kadar çabuk atlatıyorlar... . sende sadece o kadar sancıyı çekip sonunda sezeryana girmen üzdü beni. ama sağlıkla doğdu çok şükür.. darısı başımıza :)

İyi diyeyim iyi olalım canim sagol. Sana ozel mesaj attım ama mesaj kurun doluymuş. Medical park tayiz biz

inanmıyorum ya arka sokağımda medical park :( aklıma da geldi burdamıdır acaba diye.. adını soyadını bilmiyordum valla gitcektim sorcaktım çok yakın çünkü :) ama evin yakındı sanırım oraya gelirim koca göbüşümle bebek görmeye gelim :)

Back
X