• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Demircan dogum gittiğim gün bende ütü yapmıştım. Acayip ter icinde kalmıştım gecesine suyum geldi haberin ola..

Muffin mesaj kutumu temizledim gönderirsen cok sevinirim

Merhaba cilekes anne adayı arkadaslarım.benim de pazartesi kontrol var.38 hafts is bitmis olacak.cati muayenasi Falan derken ilk defa dogum hakkinda konusacaciz o nedenle hem heyecanli hem stresliyim.ins normal dogumun Hakkindan gelebilirim zira oyle olsun die cok istiyorum.birsey sormak istiyorum ?Benim kiz Inanilmaz hareketli.karnimi gorseniz korku filmlerini andiriyor.bir saga bir sola kivrilip duruyo.okudugum kadariyla arkadaslar pek hareket etmediklerni soyluyorlar fakat durum biz de tam Terzi saniye durmuyo inanin hareketlerinden yatmak mumkun deil istiyoki hep ayakta gezeyim.sizce bu normal mi.2 bucuk haftamiz var beklemeyecek mi erken mi gelecek te ondan mi ki bu hareketlilik.ya rum cikmak istiyorda Benim mi haberim yok?ne dersiniz?cevaplarinizi bekliyorum

doğum yapan arkadaşlara geçmiş olsn
sağlıkla büyütsünler bebeklerini inş.
bizimde sezeryan günümüze 8-9 günümz var doktorn dediğine göre..
sabırsızlanıyorm..
Allah yardımcımz olsn:16:

yine bunaltıcı yine çok sıcak yaww pişiyorum..doktora gitmiştim hemen söyleyeyim neler dedi normal doğum düşünüyorum dedim o zaman bol bol yürüyüş yap hareket et dedi hiç doğum yapcak gibi durmuyormuşum hafta başı tekrar kontrolümüz var.. bu sıcakta ne yürümesi yahuu ben evde rahat edemiyorken...bunu duyan eşim kalk hadi öle yap böle yap demeye başladı hişştt kızım in aşağı diyo elini koyup karnıma:)) sen bi daha doktora gelme dedim hiç mi acımıyosun bana yaa bırak vakti gelince çıkar bebeğim:)))bakalım haftabaşı ne diyecek???

Merhaba cilekes anne adayı arkadaslarım.benim de pazartesi kontrol var.38 hafts is bitmis olacak.cati muayenasi Falan derken ilk defa dogum hakkinda konusacaciz o nedenle hem heyecanli hem stresliyim.ins normal dogumun Hakkindan gelebilirim zira oyle olsun die cok istiyorum.birsey sormak istiyorum ?Benim kiz Inanilmaz hareketli.karnimi gorseniz korku filmlerini andiriyor.bir saga bir sola kivrilip duruyo.okudugum kadariyla arkadaslar pek hareket etmediklerni soyluyorlar fakat durum biz de tam Terzi saniye durmuyo inanin hareketlerinden yatmak mumkun deil istiyoki hep ayakta gezeyim.sizce bu normal mi.2 bucuk haftamiz var beklemeyecek mi erken mi gelecek te ondan mi ki bu hareketlilik.ya rum cikmak istiyorda Benim mi haberim yok?ne dersiniz?cevaplarinizi bekliyorum

Benimkide hareketli canım.
Ama daha kanala bile inmemiş.
Dün gece 1dk uyutmadı...

https://www.facebook.com/colgateturkiye/app_307329575990478

diş hassasiyetimiz arttı malum. Buradan ücretsiz diş macununuzu isteyebilirsiniz. Bir haftaya gelir, siz de isterseniz direk cup valize atarsınız, o sıcakta buz gibi suları içer sütünüzü arttırırsınız :emir_bebek:

Topicin numunecisi oldum, dependi de iyi ki söylemişim çok kişi yararlandı bildiğim kadarıyla.

bende size şunları önereyim
*prima face sayfasından ilk hediyem
*milupa sitesinden numuneler

Ya dinlensene bırak . İnan doguma yorgun gitmek cok kotu. Bin pişman oluyorsun. Zamani dolduğunda o zaten gelecek. Sen kendini yorma . Olabildiğince uyu ve dinlen .

haklısın canım da oturduğum yerde duramıyorum çok sıcak, sıkılıyorum, ama çok da kendimi yoracak şeyler yapmıyorum..

siz nasılsınız geldiniz mi eve? sağlığınız nasıl, ayaklanabildin mi canım?

Allah yardımcın olsun safakba, güzel günler görün beraber inşallah.

Sen sezaryen olmuştun değil mi? Nasıl oturuş kalkışların? Milletin abarttığı gibi mi yoksa dayanılan ve birkaç güne hafifleyen bir ağrı mı?

Bir de bebeği merak ediyorum, sıcaka nasıl baş ediyorsun? Tekten tulum giydiriyorsundur herhalde. Bizim uyuduğumuz oda sıcaklığı dün gece 30du, halbuki bebek en fazla 22 derecede oda sıcaklıgında olmalı. cam kapı açılıyor mu bebek uyurken?

sakafba sabah sana yazmıstım ama görmedin galiba. cevaplayabilecek misin canım?

doğum yapan arkadaşlara geçmiş olsn
sağlıkla büyütsünler bebeklerini inş.
bizimde sezeryan günümüze 8-9 günümz var doktorn dediğine göre..
sabırsızlanıyorm..
Allah yardımcımz olsn:16:

benimde 7 günüm varr :18: allah hayırlısıyla kolay geçirsin inşallah

haklısın canım da oturduğum yerde duramıyorum çok sıcak, sıkılıyorum, ama çok da kendimi yoracak şeyler yapmıyorum..

siz nasılsınız geldiniz mi eve? sağlığınız nasıl, ayaklanabildin mi canım?

Saat 12 gibi geldik eve . İnsanın evi gibisi yok. Oğlum da az sarılık cikti yarın tekrar kontrolumuz var. İlk iki gün sütüm yok denecek kadar azdı . Fazla beslenemedi mama takviyesi yapıldı ama yinede sarılık olmus. Ona üzüldüm . İnsaallah gecer diye dua ediyorum. Sütüm hala az gerci ama ilk iki güne gore yinede iyi. Sık sık emziriyorum. Bana gelecek olursam sancıları çekip sezeryana girdiğim icin ağrım cok ama bunlarda geçecek insaallah

Saat 12 gibi geldik eve . İnsanın evi gibisi yok. Oğlum da az sarılık cikti yarın tekrar kontrolumuz var. İlk iki gün sütüm yok denecek kadar azdı . Fazla beslenemedi mama takviyesi yapıldı ama yinede sarılık olmus. Ona üzüldüm . İnsaallah gecer diye dua ediyorum. Sütüm hala az gerci ama ilk iki güne gore yinede iyi. Sık sık emziriyorum. Bana gelecek olursam sancıları çekip sezeryana girdiğim icin ağrım cok ama bunlarda geçecek insaallah

geçer canım hepsi geçer, sütün de çoğalır sakın stres yapma, hemen hemen bütün bebekler sarılık oluyor zaten hiç üzülme, birkaç güne hiçbişeyi kalmaz kuzunun :nazar:

canım geçmiş olsun. bir an önce sağlığına kavuşursun inşallah. ne guzel kavuştun bebeğine darısı bizim başımıza..

kızlar bende odamızın fotolarını koyacaktım ama sadece 3 tanesini kabul etti diğerleri buyuk diyo ya :(
http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...a-hazirliklariquot-alemde-9.html#post25700581

Back
X