tmm o zaman canım başkaysa okudum bile
merhabalar arkadaşlar,
doğum sonrası tebrikleriniz için çooook teşekkür ederim. Iki kez girip bişeyler yazdım yarım kaldı bırakmak zorunda kaldım.
Sayfaların tamamını okuyamadım. Bir kaç soru gördüm. Ben de hep detayda merak ederdim uygulamaları o yüzden elden geldiğince detaylı yazacağım.
benımde çok kötü şişler ve malesef bi çözümüde yok sanırsam doguruncaya kadr böyle şiş kalcaklar
benimde 2gündür şiş ayaklarımçok sinir bozucu
uyuyup uyandıktan sonra biraz inmiş gibi oluyo ama gene gün içinde eski şişliğine geri dönüyo
bide acıyo yanı bastıkcasabredicez artık az kaldı dogumlarımıza
slm kızlarrrr sonunda meleğimi kucağıma aldım 6da başlayan serüven sabah ezanında 04,40 da kızımın ağlamasıyla bitti
çok acı çektim çok sancı çektim ölüyordum az kalsın en sonunda epudural normal doğum oldum harika birşeydi
şuan eve geldim biraz acım var ama meleğimmm varya onu kokluyorumya herşeye bedelll
rabbim herkese hayırlı doğumlar nasip etsin
kızım 3,450 49 santim doğdu
slm kızlarrrr sonunda meleğimi kucağıma aldım 6da başlayan serüven sabah ezanında 04,40 da kızımın ağlamasıyla bitti
çok acı çektim çok sancı çektim ölüyordum az kalsın en sonunda epudural normal doğum oldum harika birşeydi
şuan eve geldim biraz acım var ama meleğimmm varya onu kokluyorumya herşeye bedelll
gıcıklık yapmayan bir refakatçiyi sakın unutmayın :)1-sonda takarken acı oldu mu figenhayır
2-bir de sen ameliyat masasına yatarken o kateterin hortumu ya da kendi ağırlığınla yamulup oynamıyor mu. hayır hiç hissedimiyor.
3-dikiş acısı dayanılmayacak gibi mi canım, yok hiç abartılı değil. ama acı eşiği ile de ilgili sanırım. ben geceyi ağrı kesici istemeden geçirdim diye tebrik etti hemşire.
4-şu an kaçıncı gündesin klozet vb ye oturulabiliyor mu-eğilip bebeği yataktan alabiliyor musun rahatça 5. günümüzdeyiz, tuvalette sorun yok ama birşeyleri eğilip alma kaldırma taşıma çok kolay değil.5-sütün hemen geldi mi, evet bol su dinlenme uyku bunları ihmal etmeyin.
6-şunu sakın unutmayın dediğin önemli bişey var mı.sağol canım sorular şimdilik bu kadar
sıkı ayakkabı giydiğim zaman bende de oluyordu canım.valla eşine masaj yaptır,sonra havaya dik yarım saat.ayakta durma fazla tuzu azalt .ben de geçti o şişlikler şükür.azcık var ama eskisi gibi değil.
Kizlarrr... Karnim dun biraz iner gibiydi bugun bariz indi asagi karnim. Bel agrim cok ama dogum agrim yok sukur.harin inince nekadar sonra dogum olur bilginiz varmi? Carsamba kontrolumde bebek kanala yerlediyor demisti dr. 3 5 gunde hemen dogum olmaz dimiiiii.?
Nsaıl anladın indiğini canım, benim indi gibi geliyor ama eminde olamıyorum şahsen.
Karnimin kasilmadigi zamanlarda midemin alti bombos. Bariz belli birden inde gibi. Ayakta tam emin olamiyorum ama oturumca gogsum karnim aradindaki bosluk cok artti vede bebek kasiklarimda hareket ediyo gibi
O zaman oğluşumda inmiş.
Benimde kasıklarda hareket ediyor hep, rahime baskı yapıyor, gerçi 1 haftadır böyle benim yaa, henüz doğum falan yok gündemde...
kızlar 5 dk yazıp cıkacagım
doktordan geldık haber vereyım dıye gırdım
3500 olmus oglum
ve pazartesı sezeryana gun verdı doktor
saat 12 gıbı alırız dedı
hıssızlestım saka gıbı gelıyor hala
ne güzel herşey maşallah rabbim analı babalı büyütsün sen yükü attın darısı bizim başımıza valla bnmde elim ayagım şişmeye basladı ağırlaştım temmeelliislm kızlarrrr sonunda meleğimi kucağıma aldım 6da başlayan serüven sabah ezanında 04,40 da kızımın ağlamasıyla bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?