uzun zaman sonra tekrar bi yazayım dedim.. kardeşim şu an evde hala nst sinde sancı çıkıyor arada hastanaye alıyorlar iki gün sonra geri çıkıyor son zamanlara dogru daha bi stresliyiz hepimiz doktoru belki sezeryan yaparım demiş.. anne yavru ve bebek yavru evde gün sayıyorlar bakalım.. bebişde iyice tepki vermeye basladı rahatlatıcı şarkı filan dinletiyoruz anca duruyo yoksa çok sabırsız :) burdan doğum yapan annelere geçmiş olsun bebekleriyle uzun sağlıklı mutlu ömürler... darısı kardeşimin ve bekleyenlerin basına olsun kolaylıkla bi avazda işlh
kızlar 5 dk yazıp cıkacagım
doktordan geldık haber vereyım dıye gırdım
3500 olmus oglum
ve pazartesı sezeryana gun verdı doktor
saat 12 gıbı alırız dedı
hıssızlestım saka gıbı gelıyor hala
slm kızlarrrr sonunda meleğimi kucağıma aldım 6da başlayan serüven sabah ezanında 04,40 da kızımın ağlamasıyla bitti
çok acı çektim çok sancı çektim ölüyordum az kalsın en sonunda epudural normal doğum oldum harika birşeydi
şuan eve geldim biraz acım var ama meleğimmm varya onu kokluyorumya herşeye bedelll
rabbim herkese hayırlı doğumlar nasip etsin
kızım 3,450 49 santim doğdu
Kizlarrr... Karnim dun biraz iner gibiydi bugun bariz indi asagi karnim. Bel agrim cok ama dogum agrim yok sukur.harin inince nekadar sonra dogum olur bilginiz varmi? Carsamba kontrolumde bebek kanala yerlediyor demisti dr. 3 5 gunde hemen dogum olmaz dimiiiii.?
ben de merakla bekliyorum ama hiç bir ağrı sancı yok henüz
bebeğim küçük olduğu için de çok endişeliyim
ultrasonda 2250 çıktı salı günü(((
2000 de olabilir 2500 de olabilir dedi
gittikçe yavaşladı bebeğimin kilo alması
hergünüm ağlamakla geçiyor, ağlaya ağlaya bekliyorum kızımı
allah herkese kolaylık versin hanımlar
Benim arkadasımın yaklasık 1bucuk ay oncesinde indi karnı herkes heran olabilir gozu ile bakıyordu karnıda buyuktu doguma kac gun var diyorlardı ama tam gunune kadar bekledi bebek :)
kızlar hepınıze ayrı ayrı tesekkur edıyorum
doktor catı muayenesı yaptı önce ebe yaptı sonra doktoru cagırdı
yırttım kendımı
bu nasıl bır acıydı
sakın yanlıs anlamayın bılmıyorum benım canımmı kıymettlı yoksa onlarmı vahset uyguladılar bana ıcımı söktuler resmen
doktor kıbardı yınede ebe cok tatlı bırırsı olmasına karsın cok acıttı
herkes hıc korkulcak bısey degıl dıyorlardı ama ınanın abartmıyorum basbas bagırdım
1 cm acıklıgımda varmıs buarada
doktor catımın ne cok kötu nede cok ıyı oldugunu söledı yanı ıyı ıkınırsam normal dogurabılırım
ama dedı sen muayenede bu kadar sıktın bagırdın normal sansı veremıyorum sana dedı
bende gözler doldu
ben sezeryanda olamamkı korkuyorum dedım(hatta bugun yapcaklardı kabul etmedım)
normaldende bu muayeneden sonra korktum dedım
doktor bebegine zarar verırsın dogum anında yada 3-5 cm acıklıkda sezeryan dıye bagırırsın dedı bana
valla dogru söledı yaparım
bende tamam dedım
böyle karar verıldı yanı
umarım hayırlısı olur
48 saat sonra yavrum kollarımda olur
kızlar dogum oncesı doktorunuz hangı tahlıllerı yaptı ben bugun gıttım cuma gunu tahlıller ıcın cagrıdı benı 6 agustosada gun verdı normalmı sezeryanmı bellı degıl daha normal olursa 6 agustosta 39 haftalık oluyorum daha dogurmamkı
Karnımın içi taş gibi sizin de öyle mi kızlar ? O kadar gergin ki resmen acıyor.Ayağa kalkınca da alttan öyle bir çekiyor ki sanki caaaart diye kasıklarımın oradan yırtılacak gibi oluyor.Canımı yakıyor resmen.Sizin de öyle mi yoksa bende mi var sadece bu durum merak ediyorum...
benımde ara ara karnım taş gibi oluyo ama sürekli değil
alt tarafımda acıma olayı var doguma hazırlık oluyo bu sanırım
sağa sola dönerken ve özellikle yattıgım yerden kalkarken epey bi acıyo[/QUOT
Aynen sağa sola dönerken resmen eziyet bıçak saplanıyor sanki..
Aynen sağa sola dönerken resmen eziyet bıçak saplanıyor sanki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?