2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah kuzuna annesi bak ne güzel gidio gelişimi ....Bak dokror ilaçlarını da vermiş hayırlısıyla bebişini kucağına alacağın günü bekle Kendini üzüp minik ğaşanı da üzme canım:)

gunaydınyarının heyecanı sardı benı:18::18:

Ayyyy inşallah hayırlısıyla atlatacaksın canım maşallah sana sakın ol bebişini heyecanlandırmamaya çalış

yeşilimsi canım moralini bozma.bu ablanda olan şey mi farklı bir durum mu?kandaki proteine bakıyorlar değil mi.ben de arada kaşınıyorum arada geçiyor.ilacını düzenli kullan bakalım sağlıkla gelcek bebişin hiç üzülme damadımı da üzme.

Kızlar sezeryanda kesi yapılan yer var ya onun biraz aşağısı ağrıyor.acaba bebek kanala mı girdi?

yalnız değilsin canım inşallah yarın bende oğlumu kucağıma alıyorum Allah hepimizin yavrusunu kucağımıza sağ salim almayı nasip etsin....

gunaydın
yarının heyecanı sardı benı:18::18:

kızlar saglıcakla kavusun bebişlerinize bızı de habersız bırakmayın.
ezci senın bayagı gunun var sanırım erken degıl mı bır sıkıntı yoktur ınsallah

canım moralini bozma sakın değerinde çok yüksek değil ilaçla düşecektir.hayırla kucakla yavrunu inşallah

yarın tlf la gırıp yazarım sıze
zaten öglen gırıyorum 12 de
cıkısda haber verırım
hala ınanamıyorum ben hamıleyım ve yarın oglum dogacak
bunları benmı yasıyorum

valla pat diye söledi,alıştıra alıştıra sölemesi lazımdı.

Doktorlar açık sözlü malesef herşeyi pat diye söylüyorlar, ama sıkma canını yeşilimsi.
Zaten bebeğin doğum vakti gelmiş, hiç olmadı sezeryanla alırlar...

canım zaten değer düşmezse öyle olucak,dahiliyedeki ddoktor şanslısın 37. haftana giiryosun dedi.

ilaçların faydası olur inşallah bakalım yarında safra keseme bakılcak bişey varmı yokmu dıye ultrasyona giricem.

cnm geçmiş olsun bende dünden beri çok kaşınıyorum şuan yazını okudum değerim 30 normalde 10 olması gerekıomuş demişsin hangi değerin biliyomusun ?

canım o değer dahilide yapılan kan testi sonucu çıktı,benimde bildiğim bişey değildi. kandaki değer 30 normali 10 muş.
yani kan testi yaptırman lazımikaşıntın çoksa ihmal etme derim.

Yeşilimsi: canim izme kendini rabim korur o meleği üzülme bebeğinide uzme ilaçta vermiş bak okadar cok tehlikeli olsa bırakmazdi bence Dr seni

yok yavru ablamdaki farklı bi durumdu,benimki başka. ilacı kullanıyorum bakalım artık hayırlısı canım.allahtan bebişim hareketli

Hepinize teşekkür ederim kızlar.

yeşilims canım hiç canını sıkma bu saatten sonra şükür artık prematüre değil,kilosu da gayet iyi en kötü ihtimal sezeryan olursun öyle düşn bence. enim de ilk oğlumda kaşıntım yoktu ama karaciğre enzim değerlerim yüksek çıkmıştı.doktor içtiğim bütün vitamin haplarını kesmişti. biliyorsun karaciğer yapıyor bu işi ve hamilelik sırasnda yoruluyor. vitaminler de bazen ağır gelebiliyor.doktorun ne dedi bilmem ama istersen eleviti falan da kes artık

saıol canım evet o yönden şanslıyım,normalde 32. hafta da başlyabilen bi olaymış bu durum. yok yavrum ya doktor bütün ilaçlara devam dedi doğuma kadar.

canım o değer dahilide yapılan kan testi sonucu çıktı,benimde bildiğim bişey değildi. kandaki değer 30 normali 10 muş.
yani kan testi yaptırman lazımikaşıntın çoksa ihmal etme derim.

yarın ilk işim dr.a gitmek olucak cnm peki sende pembe pembe sinek ısırığı gibi bişiler çıktımı vucudunda bende onlar da çıktı

saıol canım evet o yönden şanslıyım,normalde 32. hafta da başlyabilen bi olaymış bu durum. yok yavrum ya doktor bütün ilaçlara devam dedi doğuma kadar.

benim 31.haftamda olmuştu bu sıkıntı ama enteresan. çünkü bütün ilaçların prospektüsünde yazar zaten karaciğeri yorar diye. o yüzden kesmişti benimki.bilemiyorum artık hepsi ayrı telden çalıyor zate bu doktorların. se canını sıkma hiç.hayırlısıyla gelecek paşa aramıza zamanında

güzelim hiç canını sıkma maşallah tosunpaşanın değerleri gayet iyi haftanda artık sorun değilmiş en kötü ihtimalin nedir? Bebişine bir kaç hafta erken kavuşmak

yeşilimsi geçmiş olsun canım canını sıkma bebişte stres olmasın rahat olmaya çalış : )) hayırlısıyla herşey yoluna giricek miniklerimiz sağ salim doğucaklar

Yesilimsi. Cok gecmis olsun canim. İnsallah ilaclardan fayda gorursun hem sen rahatlarsin hemde bebisinle biraz daha bir vucut olursunuz.

saol canım,inşallah ilacın faydası olurda değerim düşer. insan sıkyo işte canını elimde değilki.

Gecmiş olsun canım doktorlar en dusuk ihtimalleri bile soyluyor bizde normal olarak en kotu ihtimale takılıyoruz. Aslında biraz daha dusunceli olmalılar sık takip edip sana bu kadar yansıtmayabilirdi cunku cok sukur bebeginin haftası guzel.Bir arkdasımın gebelik zehirlenmesi riski vardı yuksek tansiyon cıktı son ay doktru sık takip ile durabildigi kadar kar dedi bebegi durdurdu.Dogumdan sonra soyledi gebelik zhirlenme riskin vardı diye :) Soylese ne olacaktı zaten yuksek olan tansiyonu daha kotu olacaktı bakıs acısı işte

gunaydın
yarının heyecanı sardı benı:18::18:

yalnız değilsin canım inşallah yarın bende oğlumu kucağıma alıyorum Allah hepimizin yavrusunu kucağımıza sağ salim almayı nasip etsin....

Allah yardımcınız olsun güzel haberlerinizi bekliyoruz ikinizinde en kısa zamanda :)

Benim 3 hafta once cıktı canım duzenli ve yuksek tabi cok erken oldugu için hap ile kestiler. Birde normal gelişiminde değil benim oglum bu sancılar cıktıgında 31 haftalık gozukuyordu ondan kesilmesi gerekliydi sancıların.Hem zayıf hemde geriden geldigi için ciger gelşim haftasını tamamlamadı son ana kadar kullanacagım bu gidişle hapları. Sizin artık kesilmeye calışılmaz sadece dedikleri gibi takip edilebilir ama hissettigin kadar sende evde takip edebilirsin bencede hastane stresi zor olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…