gunaydın
yarının heyecanı sardı benı:18::18:
Selam..
Bugun doktorumuza gttik bebeğim 3 kg 50 cm olmuş,suyum eşi falan hepsi güzel.Kontrolleri haftada bir e düşürdü.henüz kanala yerleşmemiş 1-2 haftası var dedi. haftayada çatı kontrolü yapılıcak.
Kaşıntımı sordum,sonucu kötü(
Gebelik Koleztazı denilen bişeyden şüpelendi,dahiliye yönlendirdi.Kan testi yapıldı,kanımda kolezta çıktı.
Yani;
Gebelikte yşanan bir durummuş,karaciğerle ilgili. safra kesesindedki asitler normalde dışarı atılıyormuş,bende kana karışmış bu yüzden uyu zgibi kaşınıyomuşum.bana bir zararı yokmuş ama bebek için riskliymiş,ani ölümlere yol açabiliyomuş(
Bu yüzden ilaç tedavisine başladık,değerim 30 normaLde 10 olması gerekirmiş. pazartesi de safra kesemnden ultrasyona gırıcem bişey varmı yokmu diye,değerler düşerse ilaç sayesinde sorun yok.ama artrış olursa erken doğum olacak dedi doktor.
kaşınmam bu yüzdenmiş,benım gıbı kaşınan varsa hemen gıdın doktorunuza.
gunaydınyarının heyecanı sardı benı:18::18:
yalnız değilsin canım inşallah yarın bende oğlumu kucağıma alıyorum Allah hepimizin yavrusunu kucağımıza sağ salim almayı nasip etsin....
gunaydın
nası böyle bir cümle kurar doktoryaa
annenin en hassas olduğu dönem
dikkat etmemz gerek desin takip etmemz gerek desn filan
söylediği laflara baakkk
zaten psikolojimz allak bullak bunlarda tuz biber oluyo
sıkma sen canını Allah korur o meleği hiç bişicikler olmaz inş
Doktorlar açık sözlü malesef herşeyi pat diye söylüyorlar, ama sıkma canını yeşilimsi.
Zaten bebeğin doğum vakti gelmiş, hiç olmadı sezeryanla alırlar...
canım paniklenecek bişey ok bebiş iyiymiş işte birşey olsa sen hemen farkdersin o kadar kolaymı içinde bir canlı var risk olsa sen yerinde duramazsın şimdi rahatlada bebişinde rahat etsin sıkmayın canınızı
dunur sanki beni anlattın biraz yurudugumde sanki yırtıp çıkacak gibi valla carsamba kontrolum var soracam bende nedir bu yasadıklarım diye
yeşilim geçmiş olsun canım ilaç vermiş işte doktor geçer bence strese girme artık bu saatten sonra hiçbirimizin doğumlrı erken değil dunyaya gelseler yasarlar onlar cok guçlu emin olll
cnm geçmiş olsun bende dünden beri çok kaşınıyorum şuan yazını okudum değerim 30 normalde 10 olması gerekıomuş demişsin hangi değerin biliyomusun ?
Yeşilimsi: canim izme kendini rabim korur o meleği üzülme bebeğinide uzme ilaçta vermiş bak okadar cok tehlikeli olsa bırakmazdi bence Dr seni
oy maasallah kuzuma annesı gelısımı gayet guzel bunun ıcın sevınmelısın.umarım kullandıgın ılaclar sifa olur da bebişin de zamanında gelır.ıyı haberler alırsın ınsallah.gecmiş olsun canım
Maşallah kuzuna annesi bak ne güzel gidio gelişimi ....Bak dokror ilaçlarını da vermiş hayırlısıyla bebişini kucağına alacağın günü bekleKendini üzüp minik ğaşanı da üzme canım:)
Ayyyy inşallah hayırlısıyla atlatacaksın canım maşallah sanasakın ol bebişini heyecanlandırmamaya çalış
yeşilimsi canım moralini bozma.bu ablanda olan şey mi farklı bir durum mu?kandaki proteine bakıyorlar değil mi.ben de arada kaşınıyorum arada geçiyor.ilacını düzenli kullan bakalım sağlıkla gelcek bebişin hiç üzülme damadımı da üzme.
canım moralini bozma sakın değerinde çok yüksek değil ilaçla düşecektir.hayırla kucakla yavrunu inşallah
yeşilims canım hiç canını sıkma bu saatten sonra şükür artık prematüre değil,kilosu da gayet iyi en kötü ihtimal sezeryan olursun öyle düşn bence. enim de ilk oğlumda kaşıntım yoktu ama karaciğre enzim değerlerim yüksek çıkmıştı.doktor içtiğim bütün vitamin haplarını kesmişti. biliyorsun karaciğer yapıyor bu işi ve hamilelik sırasnda yoruluyor. vitaminler de bazen ağır gelebiliyor.doktorun ne dedi bilmem ama istersen eleviti falan da kes artık
canım o değer dahilide yapılan kan testi sonucu çıktı,benimde bildiğim bişey değildi. kandaki değer 30 normali 10 muş.
yani kan testi yaptırman lazımikaşıntın çoksa ihmal etme derim.
saıol canım evet o yönden şanslıyım,normalde 32. hafta da başlyabilen bi olaymış bu durum. yok yavrum ya doktor bütün ilaçlara devam dedi doğuma kadar.
saol canım,inşallah ilacın faydası olurda değerim düşer. insan sıkyo işte canını elimde değilki.
gunaydın
yalnız değilsin canım inşallah yarın bende oğlumu kucağıma alıyorum Allah hepimizin yavrusunu kucağımıza sağ salim almayı nasip etsin....
kızlar nst de sancısı çıkan varmı?
bebeğim iyi doktor müşahaede altında kalmanı öneriyorm dedi
bebek iyiyse benm sancm önemli değil dedm imza atıp çıktm
ama aklıma takıldı normalmi acaba bu haftada sancı gerçi çokta kalmadı
eşim panikteee napcam ben ani bişi olursa diyip duruyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?