• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

KIZLAR hepınıze selamlar hayrlı ramazanlar her ne kadar tutamasakta:))ne zamandır gırmıyorum netım yoktu evde geldı sukur son anlar ıyıce sıkıcı olduu hallet artık dedım esıme su net ısını zaman gecmıo telefondan gırıp sureklı okuyorum ama yazamadım hiçç. neysee sıcakların dusme haberıne cok cok sevındımm yoksa bu sıcaklarr ne uyutuo adamı nede nefes aldırıyor bu halde cok cok cok daha zormus derlerdi de kızardımm... neyseee su haftalarda bıtse gıtsee allahın ıznıyle de evladımızı alsak kucagımıza amınnnnnn

ben prontonun portakal kokulusu ile sildim ama aslına bakarsan ne ile sildiğinin çok önemi ok önemli olan havalandırmak benim bir ay bir haftada çıktı kokusu ve cam 24 saat açıktı canım... ama gün aşırı pronto ile sil bir de çekmecelerine falan sabun koymanı öneririm...

Hmm sagol canım,bende surekli acık tutuyorum ama,nedense cıkmadı ama dedigini denicem haftada bir sildiriyordum şimdi gün asırı silerim olmazsa..bide oyle deniyim,

Bugun sabah uyandik,denize karsi kahvaltimizi yaptik,denizimize girdik,sonra evimize gelip dus aldiktan sonra tembellik yaptik butun gun kocisle,belkide gecirdigimiz son gunlerdir nedersiniz uzun sure basbassa
a:1:

Bugun sabah uyandik,denize karsi kahvaltimizi yaptik,denizimize girdik,sonra evimize gelip dus aldiktan sonra tembellik yaptik butun gun kocisle,belkide gecirdigimiz son gunlerdir nedersiniz uzun sure basbassa
a:1:

kız dunur sefaanız olsun cok yorma damadımı

bugun esıme dıyorum son kez rahat rahat uyu
artık haftasonu uykunda gece uykunda olmayacak
odamızda aglayan kuzumuz olacak
yesın onu annesı

kızlar bana dua edın nolur heyecan yapıpda genel anestezı almayayım
uyumak ıstemıyorum
allah yardımcımız olsun hepımızın
ii geceler hepınıze
bende uyuyabılırım ınsallah

yesın onu annesı

uyumak ıstemıyorum
ii geceler hepınıze

Allah yardimcin olsuncanim. Yarin once zor bi gun olucak senin icin ama sonrasindaki mutluluk.....

herkese merhabalar,arkadaşlar bebegimiziin odası geleli neredeyse 15 gün oldu mobilya kokusu cıkmadı bi turlu..bikaç defa da sildirdim ama nafile.bi önerisi olan var mı?mobilyalarımızı neyle silmek gerek,bikaç yerde sirkeli su ile silin yazıyo ama emin olamadım ,bilenler yardımcı olurlarsa sevinirim.. teşekkürler.:)

canım ben önce bir kaç kere sirkeli suyla sonrada iki kere kolonyalı suyla sildim koku felan kalmadı bir dene istersen

yesın onu annesı

uyumak ıstemıyorum
ii geceler hepınıze

ayyy cok heyecanlı nasıl uyunurki bu gece....sen sıcaklardan gunlerce uyuyama bu gece uyu:52::52:olacak seymı annesı:49:canım saglıklı guzel haberlerle gel ınsallah darısı bızlere allahımmm

yesın onu annesı

uyumak ıstemıyorum
ii geceler hepınıze

canım dua etmez olurmuyuz. her gün hamileler için dua ediyorum zaten. seni de allah bi an önce hayırlısıyla kurtarsın canım. bunlar tatlı heyecanlar yavruna kavuşucan inşallah. bana da az kaldı heyecan dorukta:18:

yarın ilk işim dr.a gitmek olucak cnm peki sende pembe pembe sinek ısırığı gibi bişiler çıktımı vucudunda bende onlar da çıktı

evet şeker ufak ufak kabarık gbiler.

Yesilimsi. Cok gecmis olsun canim. İnsallah ilaclardan fayda gorursun hem sen rahatlarsin hemde bebisinle biraz daha bir vucut olursunuz.

yeşilimsi geçmiş olsun canım canını sıkma bebişte stres olmasın rahat olmaya çalış : )) hayırlısıyla herşey yoluna giricek miniklerimiz sağ salim doğucaklar :16:

güzelim hiç canını sıkma maşallah tosunpaşanın değerleri gayet iyi haftanda artık sorun değilmiş en kötü ihtimalin nedir? Bebişine bir kaç hafta erken kavuşmak :emir_bebek:

çok saolun kızlar,yarın belki yine kanıma bakarlar bakalım bakalım be olucak. oğluş hareketliya o bana yetio şuanda

canım kanda proteine mi baktılar.tam olarak adı kolestaz mı gebelik zehirlenmesi mi yani.

yok bebeğim bu gebelik zehirlenmesi değil,proteinle alakası yok. gebelik kolestazı kaşıntı ile başlıyor,dahili bakıyo kan da var mı yok mu dıye. benım kendı doktorum şüphelendı olabilir diye dahılıye yonlendırdı.

Back
X