2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ezci

canım benim okuyunca şaşırdım demek yarın ameliyata giriyorsun. inşallah herşey çok güzel gider ve evladına kavuşursun. demek bizim doktor sağlık problemı nedeniyle erkenden alıyo seni sezeryana. dualarım seninle. bende çarşamba son kontrolü olucam eğer hala orda kalıyo olursan seni ve bebişi görmek isterim çok. benimkide iri bebek diye perşembeye kadar normal yoldan gelmezse perşembe sezeryana alınıcam 4 kiloya yaklaşmış. şeker yüksek çıkmıştı o yüzden yavrum kilo aldı sanırım hayırlısı artık hepimiz için.

canım dua ettim tez zamanda iyileşir işallah.üzülmemeye çalış ki bebişin de üzülmesin.onlar bize emanet ve en değerli hazinemiz unutma

yeşilimsi geimiş olsun cnm arkdsların dediği gibi doğum zamann geldi artık bencede kötü düşünülcel olacak bişey yok yüreğini ferah tut

hastane çıkışımızı,yedek kıyafetleri ve gidecek eşyaları şeffaf poşete koydum bantladım ve içinde ne varsa yazıp yapıştırdım.kızımın çantası hazır benimki kaldı.sabahlık alıp kapatacağım.anakucağını poşete koydum tozlanmasın diye.doğuma hazır gibiyim.ama bugün ağrım var yürürken.kanala mı girdi kafası acaba

hayırlı akşamlar kızlar ben 2011 ağustos annesiyim maşallah teker teker doğmaya başlamış kuzucuklar allah yaşını ömrünü uzun etsin henüz doğurmamış olanlarıda allah bi avazda kurtarsın inşallah sorularınız varsa cevaplayabilirim

Arkadaslar merhaba
Dogum yapan arkadaslar Allah anali babali saglikla büyütmek nasip etsin
Bı kac gundur özellikle boyun bölgesinde küçük Kirmizi benekler oluyor kaşınmıyor
Ama cok terledigimden cikiyor sanıyorum
Yesilimsi senin yazını okudum da nasil bı kasinti vardi arkadasım
Kabarıyormuydu kaşınar yerler?
Allah şifa versin canim korkma melegin kocaman olmus dogum olsa bile sıkıntı olmaz

Canım benim yüzüm hariç her yerim kaşınıyodu el,ayak,ayak altı tabanı,kollarım,bacaklarım be varsa. ama deli gibi uyutmuyo beni,sabahta kaşıntıyla uyanıyodum. şimdi durumu biliyosun gebelik kolstasıymış hastalık. ilaç kullanıyorum sankı azalma var kaşınmamda .

Cok gecmis olsun canim yarin doktora gidecekmişsin insallah degerin iyi cikar
Benimki buyuk ihtimalle sıcaktan oluyor cunku kaşınmıyor
Bir an once geçsin ve saglikla bebegine kavus canim
Tabi bizlerde

Cok gecmis olsun canim yarin doktora gidecekmişsin insallah degerin iyi cikar
Benimki buyuk ihtimalle sıcaktan oluyor cunku kaşınmıyor
Bir an once geçsin ve saglikla bebegine kavus canim
Tabi bizlerde

bencede seninki sıcaktandır,yoksa mutlaka şüphelenirdin farklı bir kaşıntı bu başa bela:)

saol canım amin inşallah.

biz bu bebişleri bu sıcaklardan nasıl koruyacağız yaaavvvv ????????? normal insanlar bile isilik oluyor ya

biz bu bebişleri bu sıcaklardan nasıl koruyacağız yaaavvvv ????????? normal insanlar bile isilik oluyor ya

canım kalın giydirmiceksin en başta bu şimdi yeni doğdu diye çok korkuyoruz aman üşütür falan diye ama sen ne giyiyosan onada aynını giydircekmişsin benim kızım hiç isilik olmadı çok şükür bide hergün banyo yaptırmaya çalışın

cnm bende dr.umu aradım yrn hemen gel testleri yapalım dedi ama işin ilginç tarafı buakşam itibariyle kaşınmalarım azaldı hatta geçti diyebilirim.. şimdi kararsız kaldım caba dr.u arayıp kaşınmıyorum diyip gitmesem mi yrn , ya dr.a gitmek sıkıntı değilde bi saat gidiş bi saat dönüş yolu çekmek zor gelıo ama bi yandan da testi yaptırsam içim rahat edicek kararsız kaldım:44::44:

süt hormonlarını çalıştırırsak doğumu tetiklemez mi? gerçi benim bilgiler kulaktan dolma, araştırılmamış

Buyuklerden herkes gogus uclarına masaj yap diyor mesela ben hee deyip geciştiriyorum, okudugum her yazıda hormonları uyarıp erken doguma sebebiyet verir diye yazıyor. Onun dısında bu süt yaptırıcı içeceklerin şimdiden içilmesi sanırım işe yaramaz ondan normal beslenmeye devam şimdilik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…