Bugün kaRnim cok sertlesiyo ve kızımda bayağı hareketsiz
Herkese merhaba,
YEŞİLİMSİ
Allah tez zamanda şifa versin, ben düşmeye başladığına eminim değerinin. Hayırlısıyla vaktiyle kavuşursun inşallah oğluşuna.
Yarın doğum yapacak arkadaşlara da hayırlı doğumlar, Allah yardım etsin.
Sizlerden bir ricam olucak:
Anneannem çok hasta, yoğun bakımda şu anda. Sizlerden onun için dua etmenizi rica edeceğim. İsmi Nazife. Allah hakkında hayırlısını versin, sabah bilinci kapanıkmış hastaneye giderken. Oğlumu çok merak ediyordu tonton anneannem, dün bile annem ayrılırken bebeği sormuş. İçim yanıyor şu anda ama Allah en iyisini bilir. Sizler de hayırlısı için dua ederseniz sevinirim. Güzel gönüllerinize sağlık şimdiden teşekkürler...
Bugün kaRnim cok sertlesiyo ve kızımda bayağı hareketsiz
ii aksamlar kıslarrr.. haberimi almıssınızdır dogum sayfasına yazdımm dogurdumm
ii aksamlar kıslarrr.. haberimi almıssınızdır dogum sayfasına yazdımm dogurdumm
yeşilimsi geimiş olsun cnm arkdsların dediği gibi doğum zamann geldi artık bencede kötü düşünülcel olacak bişey yok yüreğini ferah tut
Arkadaslar merhaba
Dogum yapan arkadaslar Allah anali babali saglikla büyütmek nasip etsin
Bı kac gundur özellikle boyun bölgesinde küçük Kirmizi benekler oluyor kaşınmıyor
Ama cok terledigimden cikiyor sanıyorum
Yesilimsi senin yazını okudum da nasil bı kasinti vardi arkadasım
Kabarıyormuydu kaşınar yerler?
Allah şifa versin canim korkma melegin kocaman olmus dogum olsa bile sıkıntı olmaz
Canım benim yüzüm hariç her yerim kaşınıyodu el,ayak,ayak altı tabanı,kollarım,bacaklarım be varsa. ama deli gibi uyutmuyo beni,sabahta kaşıntıyla uyanıyodum. şimdi durumu biliyosun gebelik kolstasıymış hastalık. ilaç kullanıyorum sankı azalma var kaşınmamda .
Cok gecmis olsun canim yarin doktora gidecekmişsin insallah degerin iyi cikar
Benimki buyuk ihtimalle sıcaktan oluyor cunku kaşınmıyor
Bir an once geçsin ve saglikla bebegine kavus canim
Tabi bizlerde
hayırlı akşamlar kızlar ben 2011 ağustos annesiyim maşallah teker teker doğmaya başlamış kuzucuklar allah yaşını ömrünü uzun etsin henüz doğurmamış olanlarıda allah bi avazda kurtarsın inşallah sorularınız varsa cevaplayabilirim
biz bu bebişleri bu sıcaklardan nasıl koruyacağız yaaavvvv ????????? normal insanlar bile isilik oluyor ya
Canım benim yüzüm hariç her yerim kaşınıyodu el,ayak,ayak altı tabanı,kollarım,bacaklarım be varsa. ama deli gibi uyutmuyo beni,sabahta kaşıntıyla uyanıyodum. şimdi durumu biliyosun gebelik kolstasıymış hastalık. ilaç kullanıyorum sankı azalma var kaşınmamda .
süt hormonlarını çalıştırırsak doğumu tetiklemez mi? gerçi benim bilgiler kulaktan dolma, araştırılmamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?