2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ya 40 ı çıkana kadar bebek çok deşirimiş öle diolar:) bizimkide arabayı çok sevdi dsesi çıkmıyo babasıda öleymiş küçükkeneP

ya 40 ı çıkana kadar bebek çok deşirimiş öle diolar:) bizimkide arabayı çok sevdi dsesi çıkmıyo babasıda öleymiş küçükkeneP

aynen yaa gezme meraklısıı, bebek arabası olsun, babasının arabası olsun bayılıyor valla

bazen huysuzlanacağını hissedersem evde bebek arabasına koyuyorum kuzum gezmeye gidicez sanıyor heralde hemen susup gözleri açıyor fıldır fıldır ayy ne kötü anneyim kandırıyorum kuzumuu resmen

hahaha kandırma değil onun iyiliği için yapacak bişi yok

recaaa ederim zaten 4 damlası 1 damla gibi görünüyo:))

biz bazen 4ü de geçiyoruz sanırım

gecen gün eşimi yakaladım gizli gizli emziğe damlatıp bebeğin ağzına veriyordu, neymiş efendim damlanın tadını çok seviyomuş da öyle yapınca emziği atmıyomuş deli mi nee yaaa

uyanık:))

emzik kurtarıcı ya bende verıyorum valla,yoksa sürekli meme istio tok olsa bile:) nuk un damak yapasını bozmayan emziği var ucu yarım gibi nuk kullanıyorum ben. kaşığa 3 damlat 1 de emziğe damlatsın eşin 4 e tammlayın:)

evet canım ya emziksiz olmaz zaten çok az emiyor, 3-5 dk uyuyana kadar sonra atıyor, yoksa öyle sürekli emdiği ya da aradığı yok,
ay emziksiz bebek mi olur biz de öyle büyüdük çok şükür ne bağımlısı olduk ne de damağımızın yapısı bozuldu

aynen öyle hem emzikli ayrı bi güzel oluyolar:))

slm kızlar doğuran annelerin tebrik ediorum Allah analı babalı büyütsün doğurmayanlarıda tez zamanda kavuştursun inşalllah. tecrübelerinizden faydalanarak bişi sormak istiyorum son 3 haftadır nst de de sancılarım çıkıodu ama pek hissetmiodum 2 gündür adet ağrsı gibi hafif sancılarım oldu nst sonucu 127 lerde çıktı sancım fazla ama ben ağrı hissetmiorum açılmam yok suyum iyi nolcak böle bu belirsizlik canımı çok sıkıyo ne olur bu durum aynı şeyi yaşayan oldu mu aranızda yardımcı olabilecek var mı kiiii

canım bir avazda doğurursun inşallah rahat rahat, ben doğum sancısı yaşamadım bilemiycem ama tahminimce sancıların iyi, böyle giderse açılman kolay olur gibi, inşallah normal doğum olur

canım bir avazda doğurursun inşallah rahat rahat, ben doğum sancısı yaşamadım bilemiycem ama tahminimce sancıların iyi, böyle giderse açılman kolay olur gibi, inşallah normal doğum olur

inşallah canım ya artık sabredemiyorum galiba her hafta sancı var ama açılma yok hayırlısı bakalım çok sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…