2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kimse gaz sancısı çekmiyor mu?

selammm uzun bir aradan sonra yine ben :)
bir kaç gündür küçük canavarımla uğraşıp duruyoruz. bayramın son günü kaka sorunumuz yüzünden doktordaydık ve yemesine kısıtlama getirildi 2.5 ayda alması gereken kiloyu 1 ayda almış bizim obur paşa doktor emzirme aralıklarını 4 saate uzatmamızı ve her seferde en fazla 15 dakika emzirmemi söyledi. ama benim canavar doymuyo basıyo yaygarayı. bu sefer benim sinirler zıplıyo. o bağırınca büyükte başlıyo yaygaraya en son dün gece başlarım doktorunada kilosunada aç çocuk deyip verdim. buzluk süt torbası doldu göğüsler boşalmıyo bu sefer hadi bide sağ her seferinde. neymiş obez olabilirmiş ilerde iyide ne benim tarafımda var obezite ne babasının tarafında ben 1.75 boya 45 kiloyum, babamız 1,83 boya 74 kilo ki deli gibi yeriz ikimizde. üstelik ikimizde küçükken potuk ayı gibiymişiz nihayetinde benim canvarın karnı doydu çenesi kapandı o susunca abie zaman kaldı benimde sinirler yatıştı bu ne yaa diğerinde sütüm yoktu niye yok diyordu doktorlar bunda da var verme diyorlar

kızlar yardımınıza ihtiyacım var 27 ağustosa sezeryan günü almıştım. dr um normal doğumda ısrarlı olmasına rağmen ben sezeryan istiyordum . dün acil hastanerye gittik sancılarım vardı ve ebe elle muayene ettiğinde 2cm açıklık olduğunu söyledi. normal doğuma çok elverişli olduğumu normal yapmamı istedi.2cm açıklığın 4- 5 cm çıkması için ne yapabilirim( yürüyüşten başka )?sanırım normali deneyeceğim ama 27 sine kadar açıklık 4- 5 cm olursa denicem. sizce nasıl hareketler açıklığı arttırır.

Kizlar vallah artik bende kimseye bebegim akili gazi yok uyuyo demicem cunku kizim col huzursuz oldu nazara geldi
Birde nezaman cok kisi gorse bebegim sabaha kadar agliyo durmuyo bundan sonra sizler gibi huzursuz yemiyo yatmiyo dicem

Canım biz dısarı cıktıgımızda mecbur olup, eve dondugumuzde eşime girer girmez hadi abdest al nazar duası oku diyorum. Nazar degiyor gercekten illa kotu gozle bakıyorlar demiyorum tabi içten sevincede nazar deger bence kalabalıga soktuktan sonra sizde okuyun

İyide canım senin tırtılında zayıf dogmustu her doktor bilir ve soyler onlar daha hızlı ve cabuk kilo alır. Kendileri soyledi bana defalarca diger bebekler ile bir iki ay içinde aynı kiloya ulaşır diye bunun içinde normal olarak daha cok alması gerek bu doktorlarda bir alem :) Mama vermedikten sonra bosver anne sutu ver tabi bebe ac kalmasın :)

nasılsınız kızlar bende pazar gunu epidural sezeryanle doğum yaptım bebişim çok iyi ama benim kanım duusuk oldugu için ben kendimi iyi hissetmiyorum isteksizlik halsizlik mide bulantısı benim gibi hisseden varmı

Ne kadar dogru bilmiyorum ama merdiven inip cıkma iyi oluyor diyorlar canım halin varsa dene bolbol :)

kimse gaz sancısı çekmiyor mu?

Hastanede ve evde ilk gunler corap giymedigim için bende birkac gun cektim dikişlerim yeniylen hemde cok zor oldu.Şimdi yeri gelince iki corap bile giyiyorum gece bile cıkarmıyorum.Ates basınca dayanamayıp cıkarınca hemen farkediyor benim karnımda bebegin karnıda gurul gurul susmuyor.Kimyon ve rezene içiyorum. Birde dolaptan birsey yeyip içmiyorum canım.

canım normal doğumu dene ben sezeryan oldum memnun değilim

nasılsınız kızlar bende pazar gunu epidural sezeryanle doğum yaptım bebişim çok iyi ama benim kanım duusuk oldugu için ben kendimi iyi hissetmiyorum isteksizlik halsizlik mide bulantısı benim gibi hisseden varmı

Benim demir eksikligim yuksek oranda canım sezeryan oldum ama en cok korktugum o halsizlik ve bas donmesiydi yasamadım.Yalnız yeni yeni cogalıyor kanamam kac gunun yorgunlugu ile birleşti ilk gunki gibi değilim artık

Benim demir eksikligim yuksek oranda canım sezeryan oldum ama en cok korktugum o halsizlik ve bas donmesiydi yasamadım.Yalnız yeni yeni cogalıyor kanamam kac gunun yorgunlugu ile birleşti ilk gunki gibi değilim artık

iştahsızlık birde mide bulantısı beni çok zorluyor coğu aman kızımı emzirmek bile zor geliyor allahtan annem yanımda bu duyguları yasıyormusunuz

iştahsızlık birde mide bulantısı beni çok zorluyor coğu aman kızımı emzirmek bile zor geliyor allahtan annem yanımda bu duyguları yasıyormusunuz

İştahsızlık olarak sadece su içmek istedim hep ki suyla normalde hiç aram yoktur birde dikiş korkusunden hep sıvı seyler tukettim.
Baş donmeside sanırım kanamam ilk gunler cok az odlugundan olmadı yoksa normal adetlerimde bile olurdu.
Emme konusunu hiç açmak istemiyorum dogum yapmamıs arkadaslar var daha diye ilk gunler tek basıma kucagıma alıp emzirememek cok zoruma gidiyordu.Şimdi cok rahatım bebekle savasıyoruz ama en azından kendi işimi kendim goruyorum kucagıma alabiliyorum :)
Tabi sütümde 4.gunun sonuna ancak geldi 5.gun yutkunma sesi geldi

kızlar aranızda bebeğine kolik teşisi konulmuş varmı 3_4 ay sürüyormuş malesef.dr gazlı bebkler için böyle denildiğini söyledi.

Allahımm annelik nasıl bişey yaaaa
nasıl bir manyaklık, nasıl bir psikopatlıktır ki 24 saattir gözünün içine baktığım minik yavrum sonunda kakasını yaptı diye dünyanın en mutlu insanı oldummm resmen kutlama yapacak moddayım

Son düzenleme:

oleyyy kaka iyidir:)) benim bebişte çok şükür şimdi rahat rahat kaka yapıo maşallah kakasına kurban:))

oleyyy kaka iyidir:)) benim bebişte çok şükür şimdi rahat rahat kaka yapıo maşallah kakasına kurban:))

ya hiç böle bir sorunumuz yoktu ben deli gibi gecen gün mama verdim sanki çok lazım, kabız yaptı kuzumu, birdaha da vermemmmm sanki sütüm yokmuş gibi

bu aradayeni sorunumuz artık gündüzleri hiiiç uyumuyoruzzzzz

Son düzenleme:
dün gündz tv izliorum rüzgarımda beşiğinde ben de uyudum uyuyuycam dalmışım bir zottlamaa tırstım birden:)) sonra kendi kendime güldüm bebiş kaka yaptı zortlata zortlata valla ohh dedim yaşasınn:)

ya mama hatasını bende yaptım,çocugum gazını çıkartamadı kaç gün. sütüm yeterli zaten şuan çok lşükür mama vermiyorum. yavru altını değştirirken dikkat er,çiş yapsa bile bezini ağır alıyosan anne sütü yeterliymiş bilgine:)

benım bebiş akşam 9 da uyuyo,gece 2 ye kadar..

sonra 2 den 3 e kadar alt değiştir emzir 3 te falan uyuyo tekrar saat 5 e kadar,5 ten sonra uyku yok:) şimdi emzirdim altınıda değiştirdim uyuyo.. artık saatleri var yani:)

yok sütümün maşallahı var,ben kaşındım işte
bizim de gecelerimiz düzenli ama 3-4 gündür gündüzleri hiç uyumamaya başladı, bütün gün öyle etrafı inceliyor cin gibi
anca dışarı çıkarırsam uyuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…