Canım biliyorsun kimsenin durumu kimseye tam olarak benzemiyor benimde nstde 100 uzeri duzenli sancım cıkıyordu ama cok erken basladı birbucuk ay oncesinden haplar ile kesmeye calıstılar.Suyumda azdı, bebekte tersti sancım duzenli olunca gittik en son o anda 2cm acıklık vardI.Bebek ufak diye kesmeye calıştılar ama serum ve haplar fayda etmedi terste oldugundan sezeryan oldu.Suyun ve hersey normalse oluruna bırak hayırlısı stres yapma birgun içinde oluyor hersey :)slm kızlar doğuran annelerin tebrik ediorum Allah analı babalı büyütsün doğurmayanlarıda tez zamanda kavuştursun inşalllah. tecrübelerinizden faydalanarak bişi sormak istiyorum son 3 haftadır nst de de sancılarım çıkıodu ama pek hissetmiodum 2 gündür adet ağrsı gibi hafif sancılarım oldu nst sonucu 127 lerde çıktı sancım fazla ama ben ağrı hissetmiorum açılmam yok suyum iyi nolcak böle bu belirsizlik canımı çok sıkıyo ne olur bu durum aynı şeyi yaşayan oldu mu aranızda yardımcı olabilecek var mı kiiii
Canım biliyorsun kimsenin durumu kimseye tam olarak benzemiyor benimde nstde 100 uzeri duzenli sancım cıkıyordu ama cok erken basladı birbucuk ay oncesinden haplar ile kesmeye calıstılar.Suyumda azdı, bebekte tersti sancım duzenli olunca gittik en son o anda 2cm acıklık vardI.Bebek ufak diye kesmeye calıştılar ama serum ve haplar fayda etmedi terste oldugundan sezeryan oldu.Suyun ve hersey normalse oluruna bırak hayırlısı stres yapma birgun içinde oluyor hersey :)
canım dünürüm biz de nuk damaklı aldık aventi daha sevdi.o damaksız ona alıştı nuku atıyor.bir de dr d vitaminini niye verdi*BENİM KIZIMA İLAÇ VERMEDİLER DAHA.BİR DE GAZ OLUŞMAMASI İÇİN BİTKİSEL DAMLA ÖNERDİ BAĞIŞIKLIĞA DA İYİ GELİYORMUŞ.ALMADIM DAHA.SICAK SU TORBASI KOYUYORUM AYAKLARINAuyanık:))
emzik kurtarıcı ya bende verıyorum valla,yoksa sürekli meme istio tok olsa bile:) nuk un damak yapasını bozmayan emziği var ucu yarım gibi nuk kullanıyorum ben. kaşığa 3 damlat 1 de emziğe damlatsın eşin 4 e tammlayın:)
canım dünürüm biz de nuk damaklı aldık aventi daha sevdi.o damaksız ona alıştı nuku atıyor.bir de dr d vitaminini niye verdi*BENİM KIZIMA İLAÇ VERMEDİLER DAHA.BİR DE GAZ OLUŞMAMASI İÇİN BİTKİSEL DAMLA ÖNERDİ BAĞIŞIKLIĞA DA İYİ GELİYORMUŞ.ALMADIM DAHA.SICAK SU TORBASI KOYUYORUM AYAKLARINA
Birşey olacagını sanmıyorum canım anormal bi kusma falan olursa panik yaparsın.kızlar boş kakao yağı şişesine(yıkamamıştım) zeytinyağı ısıtıp soğutup koymuştum bebişin pişik olmaması ve benim göğüs ucum için.sabah sürdüm göğüs ucuma ve kenarına acıyordu kurumuştu diye.silerdim her zaman bugün unuttum bebeğim öyle emmiş.bişey olur mu?çok korkuyorum.zeytinyağı hadi neyse de hafif kakao yağı kokusu geliyor şişeden.kızlar lütfen acil yardım
İstersen saglık ocagına git orada 15 gunlukten itibaren 1yasına kadar kullanman için ucretsiz olarak veriyorlar.Bizede doktor demedi kontrolde ama biliyordum zaten hemsirelerde ilk kontrolde verdiler.canım dünürüm biz de nuk damaklı aldık aventi daha sevdi.o damaksız ona alıştı nuku atıyor.bir de dr d vitaminini niye verdi*BENİM KIZIMA İLAÇ VERMEDİLER DAHA.BİR DE GAZ OLUŞMAMASI İÇİN BİTKİSEL DAMLA ÖNERDİ BAĞIŞIKLIĞA DA İYİ GELİYORMUŞ.ALMADIM DAHA.SICAK SU TORBASI KOYUYORUM AYAKLARINA
selammm uzun bir aradan sonra yine ben :)
bir kaç gündür küçük canavarımla uğraşıp duruyoruz. bayramın son günü kaka sorunumuz yüzünden doktordaydık ve yemesine kısıtlama getirildi2.5 ayda alması gereken kiloyu 1 ayda almış bizim obur paşa doktor emzirme aralıklarını 4 saate uzatmamızı ve her seferde en fazla 15 dakika emzirmemi söyledi. ama benim canavar doymuyo basıyo yaygarayı. bu sefer benim sinirler zıplıyo. o bağırınca büyükte başlıyo yaygaraya en son dün gece başlarım doktorunada kilosunada aç çocuk deyip verdim. buzluk süt torbası doldu göğüsler boşalmıyo bu sefer hadi bide sağ her seferinde. neymiş obez olabilirmiş ilerde iyide ne benim tarafımda var obezite ne babasının tarafında ben 1.75 boya 45 kiloyum, babamız 1,83 boya 74 kilo ki deli gibi yeriz ikimizde. üstelik ikimizde küçükken potuk ayı gibiymişiz nihayetinde benim canvarın karnı doydu çenesi kapandı o susunca abie zaman kaldı benimde sinirler yatıştı bu ne yaa diğerinde sütüm yoktu niye yok diyordu doktorlar bunda da var verme diyorlar
kızlar bebeklerde gaz sancısı için kimyon iyi geliyormuş.duyan yada deneyen varmı?
Ben iki haftadır arada bi içiyorum demleyip ama bebege vermedim hiç. Tam olarak gaz sorunları baslamamıstı ama baslarsa zorda kalırsam verebilirm onada :)
kızlar bebeklerde gaz sancısı için kimyon iyi geliyormuş.duyan yada deneyen varmı?
nasıl demliyorsun.çayımı var onun?
canim kimyonu ben iciyorum benden gaz gecmesin diye bebege dr un verdigi gaz ilacini ve muskati veriyorum
guzel anneler ve anne adaylari anca gelebildik biz. bu ara ne zaman sabah ne zaman gece oluyor anlamiyorum walla :)) 40 miz cikti veee muthis haber gece uykularimiz duzene girmeye basladi
haberler nelerr ?? malum cok geride kaldik :)) operiz hepinizii
canim kimyonu ben iciyorum benden gaz gecmesin diye bebege dr un verdigi gaz ilacini ve muskati veriyorum
Hadi gözün aydın inşallah bozulmadan boyle gider :)
Canım sen emzik verdin mi bebiklere bizimki emzik istiyor ama agzına sıgmıyor 0-3ay için olandan var 2 tane daha ufak bi emzik varsa onu arastırıyorumda :)
ben de muskata başladım dün ve hemen etkisini göstermeye başladı diyebilirim:) anneannelerimizin bi bildiği varmış! günde iki kez, kırmızı mercimek kadar veriyorum sütüme karıştırıp çay kaşığıyla.
insallah canim bozulmadan gider ve darisi basiniza oluryok tatlim emzik vermedim hic. benden habersiz kaynanam vermeye calismis bir bizim sipalarda geri tukurmusler :)) emzigi cok mecbur kalmadikca vermek istemiyorum ama bu bebeler herseyi yaptirabilirler o yuzden de kesin konusmuyorum
sen ne diyorsun guzelim walla muskat olmasa ben napardim bilmiyorum dr larin verdigi ilaclar bisiye yaramiyor. ben gunde 4 kez kirmizi mercimekten biraz az veriyorum artik alistilar sute bile karistirmadan veriveriyorumvar eskilerin bir bildigii
insallah canim bozulmadan gider ve darisi basiniza oluryok tatlim emzik vermedim hic. benden habersiz kaynanam vermeye calismis bir bizim sipalarda geri tukurmusler :)) emzigi cok mecbur kalmadikca vermek istemiyorum ama bu bebeler herseyi yaptirabilirler o yuzden de kesin konusmuyorum
sen ne diyorsun guzelim walla muskat olmasa ben napardim bilmiyorum dr larin verdigi ilaclar bisiye yaramiyor. ben gunde 4 kez kirmizi mercimekten biraz az veriyorum artik alistilar sute bile karistirmadan veriveriyorumvar eskilerin bir bildigii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?