2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım biliyorsun kimsenin durumu kimseye tam olarak benzemiyor benimde nstde 100 uzeri duzenli sancım cıkıyordu ama cok erken basladı birbucuk ay oncesinden haplar ile kesmeye calıstılar.Suyumda azdı, bebekte tersti sancım duzenli olunca gittik en son o anda 2cm acıklık vardI.Bebek ufak diye kesmeye calıştılar ama serum ve haplar fayda etmedi terste oldugundan sezeryan oldu.Suyun ve hersey normalse oluruna bırak hayırlısı stres yapma birgun içinde oluyor hersey :)

herşey normalçok şükür ama işte ben ve etrafımdakilerin soruları sanırım beni fazlasıyla strese sokuyo artık beklemekten başka çarem yok hayırlısı diyelim o zamn

kızlar boş kakao yağı şişesine(yıkamamıştım) zeytinyağı ısıtıp soğutup koymuştum bebişin pişik olmaması ve benim göğüs ucum için.sabah sürdüm göğüs ucuma ve kenarına acıyordu kurumuştu diye.silerdim her zaman bugün unuttum bebeğim öyle emmiş.bişey olur mu?çok korkuyorum.zeytinyağı hadi neyse de hafif kakao yağı kokusu geliyor şişeden.kızlar lütfen acil yardım

Slm kızlar, dün geceden bu yana sol göğsüm çok acıyor
Normalde sütüm azaldı ama öncekine göre daha çok acıyor, sağ göğsümde sorun yok ama sol beni mahfetti.
Görünürde yara falanda yok ne yapıcam bilmiyorum

canım dünürüm biz de nuk damaklı aldık aventi daha sevdi.o damaksız ona alıştı nuku atıyor.bir de dr d vitaminini niye verdi*BENİM KIZIMA İLAÇ VERMEDİLER DAHA.BİR DE GAZ OLUŞMAMASI İÇİN BİTKİSEL DAMLA ÖNERDİ BAĞIŞIKLIĞA DA İYİ GELİYORMUŞ.ALMADIM DAHA.SICAK SU TORBASI KOYUYORUM AYAKLARINA

15 günü doldurunca veriyolar d vitamini şeker.sıcak su torbası nıye koyuyosun ısınmıyomu ayakları. kakao yağından bişi olmaz bence kokusu kalmıştır onun.

Birşey olacagını sanmıyorum canım anormal bi kusma falan olursa panik yaparsın.
İstersen saglık ocagına git orada 15 gunlukten itibaren 1yasına kadar kullanman için ucretsiz olarak veriyorlar.Bizede doktor demedi kontrolde ama biliyordum zaten hemsirelerde ilk kontrolde verdiler.

canım Allah bebişlerine güzel, uzun ömürler versin. bir şey sormak istiyorum; ben tek memeden (dolu olduğunda) yarım saatte 60-70 ml falan sağabiliyorum, onu da bebiş gün içinde tüketiyor zaten. sen ne kadar sürede kaç ml sağabiliyorsun da bu şekilde biriktirebiliyosun. ben de biriktirmek istiyorum ama bende o kdar süt yok galiba ya da bebiş çok mu emiyor anlamadım.

guzel anneler ve anne adaylari anca gelebildik biz. bu ara ne zaman sabah ne zaman gece oluyor anlamiyorum walla :)) 40 miz cikti veee muthis haber gece uykularimiz duzene girmeye basladi

haberler nelerr ?? malum cok geride kaldik :)) operiz hepinizii

canim kimyonu ben iciyorum benden gaz gecmesin diye bebege dr un verdigi gaz ilacini ve muskati veriyorum
kızlar bebeklerde gaz sancısı için kimyon iyi geliyormuş.duyan yada deneyen varmı?

nasıl demliyorsun.çayımı var onun?

Yok canım, yarım cay bardagı kaynamış suya 2 cay kasıgı kadar kimyon atıyorum.O demleniyor ılık oldugunda içiyorum.Bebege vermektede demlenip dibe coktugunde ustte kalan suyu olabilir yoksa kimyon taneleri rahatsız eder sanki bogazını falan.
Birde kimyon miktarına bazıları bir cay kasıgı bazıları 1tatlı kasıgı yazmıs onuda kendine gore ayarlar sanırım herkes ben 2cay kasıgı kadar atıyorum

canim kimyonu ben iciyorum benden gaz gecmesin diye bebege dr un verdigi gaz ilacini ve muskati veriyorum

ben de muskata başladım dün ve hemen etkisini göstermeye başladı diyebilirim:) anneannelerimizin bi bildiği varmış! günde iki kez, kırmızı mercimek kadar veriyorum sütüme karıştırıp çay kaşığıyla.

Hadi gözün aydın inşallah bozulmadan boyle gider :)
Canım sen emzik verdin mi bebiklere bizimki emzik istiyor ama agzına sıgmıyor 0-3ay için olandan var 2 tane daha ufak bi emzik varsa onu arastırıyorumda :)

insallah canim bozulmadan gider ve darisi basiniza olur yok tatlim emzik vermedim hic. benden habersiz kaynanam vermeye calismis bir bizim sipalarda geri tukurmusler :)) emzigi cok mecbur kalmadikca vermek istemiyorum ama bu bebeler herseyi yaptirabilirler o yuzden de kesin konusmuyorum
Hadi gözün aydın inşallah bozulmadan boyle gider :)
Canım sen emzik verdin mi bebiklere bizimki emzik istiyor ama agzına sıgmıyor 0-3ay için olandan var 2 tane daha ufak bi emzik varsa onu arastırıyorumda :)

sen ne diyorsun guzelim walla muskat olmasa ben napardim bilmiyorum dr larin verdigi ilaclar bisiye yaramiyor. ben gunde 4 kez kirmizi mercimekten biraz az veriyorum artik alistilar sute bile karistirmadan veriveriyorum var eskilerin bir bildigii

Surekli aranıyor mızmızlanıyor sadece goguste susuyor emiyor emiyor kusuyor yapısık geziyoruz :) İlk sut son sut kavramı kalmadı emzik alsa en azından bi duzende emer bende anlarım midesine gideni iyi kotu :)

Bu arada muskatı aktardan mı alıyorsunuz hiç bilmiyorum ben oyle birseyi

işe bakyaaaa..
kızm dün gündz yarm saat bile uyumayan kızım
bu sabah yaptığı banyonun ardından uyudu ama....
yatağa yatırırken tam uykuya geçiş esnasnda kakasını yapmasa olmazmıydı?
uyudu diye sevinirken altı pis diye vicdan yapıyorm şimdide..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…