Kısa surede atlatırsın umarım bu durumu kendini bunaltma fazla insanları dinleyip aynı sekild efazla kendinide dinleme bu donem :)
30 cc derken tek göğüsten mi ikisnden mi??
ben hiç sağmadım ama sutum iyi geliyor sukur akıyor hatta
ne yiyip içiyorsun canım yaaa :):) maşallah vallaaa..bende öyle akma falan yok yaa :):)
Valla bu süt olayını bende anlamadım pek
İlk basta cok zor geldi 4gunun sonunda geldi zavallım 3gun bosbos emdi sarılık oldu
Sonra diger haftada eylemcbnin dediği gibi akıyordu birini emzirirken digerinden bebenin ustu batıyordu ki ne yeme ne dinlenme vardı
Şimdide goguslerimin hiç doldugunu hissetmiyorum bombos geliyor ama yine yemem dinlenmem yok tek basımayım
İki gundur yetmiyor bile olabilir cok mızmızlanıyor ve gogsumden inmiyor
valla bende yetip yetmediğini anlamıyorum.. ben ikisinide emziriyorum sonrasında göğüsleri boşaltmak için sağıyorum ve çıkanıda emzirmenin ardına veriyorum ama ne derece doyuyor bilemiyorum... bi de senin bebiş kaç kg doğdun canım.. benimkinin kilosu da az... kilo alımı oldu mu senin bebişte?
İdrarını takip edince ve aglamadıgı için doyduguna karar vermiştim ama iki gundur hem surekli mızmızlanıyor hemde çişi duzenli değil bunlar gazına mı baglı bilemiyorum bende
Bizim tırtıl bayagı ufak 2200 44 cm olarak dogdu ilk kontrolde de hastaneyi cınlattı iki dakika durmadı doktor tartamadı sıpayı ne durumda bilemiyorum :)
ne yiyip içiyorsun canım yaaa :):) maşallah vallaaa..bende öyle akma falan yok yaa :):)
Süt olayı herkeste farklıdır kızlar, sakın başkasının süt oranına ve gelişine göre kendinizinkini ölçmeyin. Boşuna strese girersiniz. Olayı şöyle açıklayayım.
Benim göğüslerim de çok bekleyince sertleşip doluyor, içi boş sanıyordum, meğer göğüslerim büyük olduğu için böyleymiş, yani tank büyük o yüzden belli etmiyor dolduğunu:) Hiçbir zaman akmadı fışkırmadı, ay ne üzülüyodum "benim sütüm akıyor" diyenleri gördükçe, benimki neden akmıyor diye. Ama arkadaşımın sütü şakır şakır akmasına rağmen doktor kontrolünde bebeğin hiç kilo almadığını, takibe alacaklarını söyledi, ve 2 haftalık takip sonucu SÜTÜNÜN BEBEĞE YARAMADIĞINI, bu nedenle mama takviyesine başlatacağını söyledi. Yani sütün şakır şakır gelip gelmemesi bi ölçüt değil. Göğüsleriniz boş gibi gelebilir, hatta daha az süt gelebilir, ama sizin sütünüz yağlıdır ve bebeğe doyum sağlıyodur, bunu bilemezsiniz o yüzden telaş yapmayın. Şöyle düşünün, 2 kase su mu daha doyurucudur, 2 kase çorba mı?
Bu arada normal doğum yapmama rağmen sütüm 3 gün az geldi, ısırgan otu çayının inanılmaz faydasını gördüm arada hala içiyorum, günde 1 bardak. D..ğa adlı markanın organik var, sallama çayı, hem pratik hemen bardağa koy, ben soğutup tepeme dikiyordum tadını beğenmediğim için. Artı tahin helvası ve boza da coşturuyor haberiniz olsun.
Diğer şeylerle uğraşmanıza gerek yok, tabi üşenmezseniz yapabilirsiniz, bu arada tahin helvasının bozanın ayarını kaçırmayın, 2. aydan sonra azaltmalıyız ki kilo almayalım:)) zaten doktorlar 40'ından sonra düzene oturur diyolar, 40 çıkana kadar yesek içsek yeter:)
Süt olayı herkeste farklıdır kızlar, sakın başkasının süt oranına ve gelişine göre kendinizinkini ölçmeyin. Boşuna strese girersiniz. Olayı şöyle açıklayayım.
Benim göğüslerim de çok bekleyince sertleşip doluyor, içi boş sanıyordum, meğer göğüslerim büyük olduğu için böyleymiş, yani tank büyük o yüzden belli etmiyor dolduğunu:) Hiçbir zaman akmadı fışkırmadı, ay ne üzülüyodum "benim sütüm akıyor" diyenleri gördükçe, benimki neden akmıyor diye. Ama arkadaşımın sütü şakır şakır akmasına rağmen doktor kontrolünde bebeğin hiç kilo almadığını, takibe alacaklarını söyledi, ve 2 haftalık takip sonucu SÜTÜNÜN BEBEĞE YARAMADIĞINI, bu nedenle mama takviyesine başlatacağını söyledi. Yani sütün şakır şakır gelip gelmemesi bi ölçüt değil. Göğüsleriniz boş gibi gelebilir, hatta daha az süt gelebilir, ama sizin sütünüz yağlıdır ve bebeğe doyum sağlıyodur, bunu bilemezsiniz o yüzden telaş yapmayın. Şöyle düşünün, 2 kase su mu daha doyurucudur, 2 kase çorba mı?
Bu arada normal doğum yapmama rağmen sütüm 3 gün az geldi, ısırgan otu çayının inanılmaz faydasını gördüm arada hala içiyorum, günde 1 bardak. D..ğa adlı markanın organik var, sallama çayı, hem pratik hemen bardağa koy, ben soğutup tepeme dikiyordum tadını beğenmediğim için. Artı tahin helvası ve boza da coşturuyor haberiniz olsun.
Diğer şeylerle uğraşmanıza gerek yok, tabi üşenmezseniz yapabilirsiniz, bu arada tahin helvasının bozanın ayarını kaçırmayın, 2. aydan sonra azaltmalıyız ki kilo almayalım:)) zaten doktorlar 40'ından sonra düzene oturur diyolar, 40 çıkana kadar yesek içsek yeter:)
benimkde 2700 doğdu ama hastane çıkışında 2520 idik... :):) inşallah sütümüz yarar da bir an evvel azıcık toparlanır bıdıcıklar :)
canım ağlamasına izin vercem ama dün göbeği düştü.bugün altını değişirken ağladı baktık göbeğinde biraz kan vardı.çok korkuyorum sizlerde de oldu mu kızlarrrrrrrrrr bir cevap yazın nolur
don atlet yatıyorum:)) sezeryan yaptım bende bu sıcakta hırkamı hayatta gıymem
evet ben doğum sonrası iç sıkıntısı, isteksizlik, hatta yavrusuyla bile ilgilenmek istemeyen biri halini aldım ne yapabilirim bilmiyorum artık kızlar mumukunse desteklerinizi bekliyorum ne olur bu zor donemlerimde yanımda olun kuran okuyordum namaza baslayacam allaha sığınıyorum hatta geçen gece bebeğimi oldurme dusuncesi saplandı kucuk bir dusunce ama saplandı işte beynimin bir tarafı tamamen reddediyor bennasıl dusunurum diyorum boyle birseyi insan zihni işte oyunlar oynuyor insana en kısazamanda atatmak istiyorum allah bize yardım etsin zor bir donem geçiriyorum inşallah kısa surer şimdiye kadar herşeyimi paylastım ne kadar zor gelsede bunuda paylaşmak istedim sizin desteğinize ihtiyacım var
aynen canım bende senin gibi don atlet oturuyorum kızımın sutune gaz geçecek diyede korkuyorum ama sıcaklardan durulmuyor
birkaç doktoradaha gorun hemen bir doktorun dediğini dinleme bence normal doğumu dene
kızlar bebeklerinize su veriyo musunuz kızım 3 günlük ama su için deli gibi ağlıyo ama mama vermiyorum sadece emziriyorum
avrasya hospital de doğuran doğuracak olan varmıııı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?