canm benm seni çok iyi anlıyorm bende aynı durumdaym..
bizde kızmla 12 günlükken baş başa kaldk yaklaşk 10 gündr beraberz kayınvalidem gelcek yakında
gurbet kötü gerçekten babam ilk torununu daha görmedi bile..
neyse herks sağlıklı olsnda varsn gurbette olalm...
kızlar bu göbekteki çatlakların hiç gecme yada azalma ıhtımalı yokmu yaa ne kadar cırkın duruyor
bu arada 16kılo almıstım 6kılosu dogumda gıttı 2sı de sımdı gıtmıs kaldı 8 kılo.emzırırken ınsan daha cok yemek yıyormus.herkes sunu ye bunu ye sutun artsın sut yapsın dıye yuklenıyor yaa umarım kılo degıl sut olarak gerı doner yedıklerım.
bırde emzırme atletı kullanıyorum ben.emzırme sutyenı kullanıp memnun olan varmı hangısı daha rahat acaba.marka ısmıde verırsenızs sevınırım.
27 ağustos 12:15 te spinal sezeryan ile 3900gr 52cm nilsu muza kavuştuk şimdi evdeyiz çok şükür rabbime :)
Merhabalar herkese,geçmişi okuyamıyorum malum miniklerin ne zaman viyaklayacağı belli olmuyor.Ne güzel herkesler doğurmuş,sütler gazlar konuşulmaya başlamış.Allah sağlıkla ,mutlulukla büyütmeyi nasip etsin herkese...Benim bugün 40. günüm,yarın özgürüm :)) Ne değişecek bilmiyorum ama herkes milatmış gibi bahsediyor,sadece şu gaz problemi bitsin başka hiçbirşey istemiyorum.Gazlı bebeği olan arkadaşlar ne kullandığınızı sorabilir miyim?
bizdede öyle derler canım ama baba fosur fosur uyuyor biz sabaha kadar oturyrz
kızımda hiç böyle şeyler yaşamadım çok rahat bi bebekti ama hepsi aynı olmuyr demekki
tabi canm o gözlerini açıp baktığı zaman ne uyku kalıyr ne sıkıntı
bende tek olduğumu zannediyordumbizde pazartesiye kadar bekliyoruz kendiliğinden olmazsa pazartesi hastaneye yatışımız yapılacak artık suni muni Allah ne verdiyse Allahım sonuda güzel olur inşallah hayırlısıyla hepimiz meleklerimizi kucağımıza alırız
aynen bende doğuramayanlardanım Allahtan dr. fazla bekletmıo 31 agustos cuma gunu yatısımı yapıcak ve suni sancı vericek ama ben o gune kadar doğmasını istiyorum ama bende tık yok
ben bazen susmayınca kulak pamugu tıkamak ıstıyorum kulaklarıma la la la dıede sarkı söylemek ıstıyorumMerhabalar herkese,geçmişi okuyamıyorum malum miniklerin ne zaman viyaklayacağı belli olmuyor.Ne güzel herkesler doğurmuş,sütler gazlar konuşulmaya başlamış.Allah sağlıkla ,mutlulukla büyütmeyi nasip etsin herkese...Benim bugün 40. günüm,yarın özgürüm :)) Ne değişecek bilmiyorum ama herkes milatmış gibi bahsediyor,sadece şu gaz problemi bitsin başka hiçbirşey istemiyorum.Gazlı bebeği olan arkadaşlar ne kullandığınızı sorabilir miyim?
arkadaşlar merhaba öncelikle herkese hayırlı olsun benim de 21.haftam bu hafta.antalyada doğum fotografçısı çağıran oldumu doğumuna?
Evet kala kala 3 kişi mi kalmışızsizlerde yarın gidiyorsunuz tek mi kalıyorum ben Allahımm Bakalım doktora gideceğiz bizde bu gün ne diyecek bize de .. Eğer suyunda azalma filan yoksa kesin bekleticek yine Allahın gücüne gitmesin ama artık yeter diyorum herkes aldı meleğini eline bende almak istiyorum ve böyle beklemek geriyor beni tedirginleşiyorum korkuyorum bebeğime bir zarar gelecek diye
Evet kala kala 3 kişi mi kalmışızsizlerde yarın gidiyorsunuz tek mi kalıyorum ben Allahımm Bakalım doktora gideceğiz bizde bu gün ne diyecek bize de .. Eğer suyunda azalma filan yoksa kesin bekleticek yine Allahın gücüne gitmesin ama artık yeter diyorum herkes aldı meleğini eline bende almak istiyorum ve böyle beklemek geriyor beni tedirginleşiyorum korkuyorum bebeğime bir zarar gelecek diye
kızlar bişi sorcam netten araştırdm bulamadm.
kıızmn doğum raporunda boyu değilde baş ölçüsü yazıyo.
baş ölçümü 34 tü sanrm ama ben boyunu merk ediyorm ne kadr doğdu diye..
eve gittiğmzde ölçerm dedm dikiş ağrısından filan yapamadm
bir standart var mıdr baş ölçüsü bu kadrsa boyuda şudr diye..
merk ettiğim şeye bak
aşı karrtı yok mu bebeğinin canım,onda yazıyo detaylı.
bu foruma gırıp okuyan ınsanlar cok fazla,benım çatlaklar için tavsiyem var,ben hamılelıgımın son 3 ayında hergun vazelın ve bebeyagı surdum vucuduma bebeyagını sabah vazelını aksam yatmadan önce,göbeğime,basenlerıme ve şükürler olsun doğum yaptım 23 gun oldu halen catlagım yok,ama en onemlısı bol su içmek ve cok asırı kılo almamak,ben hamıle kaldıgımda 47 kıloydum doğuma giderken 58 kıloydum,şuan doğum yapalı 23. gunum ve 48 kıloya düştüm,sezeryan olmama ragmende çok fazla göbeğim kalmadı yok denecek kadar az derlerya öyle :) doğum yapmamış anne adaylarına,anne olmayı düşünenlere tavsiyeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?