2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bi 3 müz mü kalmışız aman cok stresliyim ben kafaya takmak da ii değil hayırlı zamanda gelicek bebişler ama insan kafaya takıo ister istemez .. bnm zaten içime doğmuştu gününü geçireceği hatta eylüle kalır doğumum diodum cuma sancılarım uzarda beklersek geceye kalırsa 1 eylül bile olabilir d.tarhimiz hayırlısıyla inşallahh

Ewet saglikli olsun herkes onemli olan o. Etrafta bi yakinin olmamasi cok kotu. İnsan ihtiyac duydugunda birini arayabilmesi cok onemli. İnsallah senin vardir bi alo diyebilecegin biri.

Slm kızlar nasilsiniz meleklerimiz nasil? Ya kızlar iki gündür benim göğsümde misketende buyuk düğümler var acimiyo ama dun cok feci rahatsizlandim ateş üsüme ter bebeğimi kucama alıp emziremedim bile internetten araştırdım göğüs iltabi olabilir ve bu ateş halsizlikte ondan olabilirmiş ama emzirince ağrımıyor iltihap falan olsa cok ağrır diyorlar ama varmi kimsede boyle bir durum?

ben birkaç markanın emzirme sütyenini aldım ama en çok marks&spencer ın ikili satılan emzirme sütyenleri var, hamileyken almıştım, en çok onlardan memnunum. çok rahatlar ve de daha şık duruyorlar. internette baktım ama göremedim, bulabilseydim modelini de verecektim

dogumu bekleyenler hayırlısı ıle alırsınız ınsallah kucagınıza yavrularınızı bende dogurdum 30 temmmuz 10.45 de epidural sez. ile ve bugun tam 1 aylık asımızı olduk ck sukur herseyımız yolunda annelık kdr guzel birşey yokmus onsuz yarımmıs eksıkmıs hayat RABBIM SİZLEREDE VERSIN INSALLAH TEZ ZAMANDA

Bende cok zorlanıyorum bir gün iyi bir gün kötü bugün mesela:)sap simkex kullanıyorum günde 3 kere cok yarari oldu bir mustela masaj yağıyla masaj yapıyorum birde çok zorlanıyorsa kakasını yapmasına yardım ediyorum bebe yağıyla biraz basınç uyguluyorum ya gaz çıkarıyor veya kaka yapıyor bunuda internetden öğrendim amerikalı bir dr un yöntemiymiş.

benim kızımda aynıydı hatta karanlık çökünce baslardı günes doğana kadar aglardı 4 ay sürmüstü babalar uyuyoda olan bize oluyo bide sabah demez mi masallah bugün cok sessizdi gelde cıldırma saat sabah 5 de biri uyur öteki 9da uyanır offf allah yardımcımız olsun canları sağolsunda gerisi gelir gecer sııntıyı ben cekmeye razıyım onların saglıgı yerinde olsun yeter

Herkese merhaba... en son yazdigimda 6 agustostu. acilmam varmis doktor 3 gun sonra kontrole cagirdi demistim. Iste o üçgün sonra sezeryan ile bebegimle bulustuk. 37+0 iken, 9 agustosta..kontrole gittigim icin yok canim dogum olmaz sanmiyorum diye annemi bile çagirmamistim. Hemen epidural sezeryan yapildi. Fakat dogumdan sonra essekten düsmuse döndüm. Hamilelik ve Bebek bakim kitaplarinin bebek bakim bölümünu de okumasi gerekiyormus benim gibilerin. Ben hic yenidogan görmemisim, bebek nedir, ne yapar lohusalik nedir bilmiyormusum, el kadar bir cani canli tutma görevine hazir degilmisim Hastanenin tum egitim seminerlerine giden ben yine de konuyu anlamamisim prensesler gibi gecirilen bir hamilelik ve sonra lohusalik depresyonu. Ama cok sükür kiyisindan döndüm... Simdi herseyin zamanla daha/ guzel ve eglenceli olacagina alistiriyorum kendimi. Bebegim bugün tam 3 haftalik oldu. 3 hafta erken dogmustu o yüzden aslinda gününü doldurdu. Bense saskinliklarimi yavas yavas attim. Simdi bebegim buüyümeye bende ona süt yetistirmeye calisiyorum .. öpücükler...

Son düzenleme:

aynen bende doğuramayanlardanım Allahtan dr. fazla bekletmıo 31 agustos cuma gunu yatısımı yapıcak ve suni sancı vericek ama ben o gune kadar doğmasını istiyorum ama bende tık yok

Evet kala kala 3 kişi mi kalmışız sizlerde yarın gidiyorsunuz tek mi kalıyorum ben Allahımm Bakalım doktora gideceğiz bizde bu gün ne diyecek bize de .. Eğer suyunda azalma filan yoksa kesin bekleticek yine Allahın gücüne gitmesin ama artık yeter diyorum herkes aldı meleğini eline bende almak istiyorum ve böyle beklemek geriyor beni tedirginleşiyorum korkuyorum bebeğime bir zarar gelecek diye

ben bazen susmayınca kulak pamugu tıkamak ıstıyorum kulaklarıma la la la dıede sarkı söylemek ıstıyorum
bugun 23.gunumuz,annem olmasa yanımda lohusalıkta kafayı yıyebılırmısım onu anladım,allahtan sezeryanın zorlukları uzun surmedı ılk 1 hafta sonunda toparladım :)

aynen canım devamlı meleğimin hareketlerini takip ediyorum bakalım en son pazartesiye kadar beklemedeyimhayırlısıyla artık sona yaklaşıyorum

kızlar bişi sorcam netten araştırdm bulamadm.
kıızmn doğum raporunda boyu değilde baş ölçüsü yazıyo.
baş ölçümü 34 tü sanrm ama ben boyunu merk ediyorm ne kadr doğdu diye..
eve gittiğmzde ölçerm dedm dikiş ağrısından filan yapamadm
bir standart var mıdr baş ölçüsü bu kadrsa boyuda şudr diye..
merk ettiğim şeye bak

cok zor cnm gerçekten ancak biz anlarız birbirimizi sürekli sancım gelcek mi diye tetikteyim ama malesef

yarın da sez. gider gibi gitcem cok da stresli olucak ama sancım gelse daha farklı olurdu..

hakkımızda hayırlısı olsun inş...

.

aşı karrtı yok mu bebeğinin canım,onda yazıyo detaylı.

bu foruma gırıp okuyan ınsanlar cok fazla,benım çatlaklar için tavsiyem var,ben hamılelıgımın son 3 ayında hergun vazelın ve bebeyagı surdum vucuduma bebeyagını sabah vazelını aksam yatmadan önce,göbeğime,basenlerıme ve şükürler olsun doğum yaptım 23 gun oldu halen catlagım yok,ama en onemlısı bol su içmek ve cok asırı kılo almamak,ben hamıle kaldıgımda 47 kıloydum doğuma giderken 58 kıloydum,şuan doğum yapalı 23. gunum ve 48 kıloya düştüm,sezeryan olmama ragmende çok fazla göbeğim kalmadı yok denecek kadar az derlerya öyle :) doğum yapmamış anne adaylarına,anne olmayı düşünenlere tavsiyeler

bu foruma gırıp okuyan ınsanlar cok fazla,benım çatlaklar için tavsiyem var,ben hamılelıgımın son 3 ayında hergun vazelın ve bebeyagı surdum vucuduma bebeyagını sabah vazelını aksam yatmadan önce,göbeğime,basenlerıme ve şükürler olsun doğum yaptım 23 gun oldu halen catlagım yok,ama en onemlısı bol su içmek ve cok asırı kılo almamak,ben hamıle kaldıgımda 47 kıloydum doğuma giderken 58 kıloydum,şuan doğum yapalı 23. gunum ve 48 kıloya düştüm,sezeryan olmama ragmende çok fazla göbeğim kalmadı yok denecek kadar az derlerya öyle :) doğum yapmamış anne adaylarına,anne olmayı düşünenlere tavsiyeler

aşı karrtı yok mu bebeğinin canım,onda yazıyo detaylı.

yazmıyo yaaa..
sinir oldm hastaneden uyduruktan bir hastane olsa içim yanmicak.
nası yazmazlar anlamadmki..
aşı kartında boy yazan kısmın üzerini çizip baş yazmşlar 34 demişler.
neyse artk yapcak bişi yok sanrm..

bende naçizane görüşümü söylemek istiyorm.
ne yaparsak yapalm çatlak olacak olursa oluyo..
bence bu çatlak ve kilo işi genetik
ben buna inanıyorm.
ne krem kullandm ne başka bişi ne çatlağm var nede kilom kaldı.
herksn yapısı farklı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…