- 6 Mart 2007
- 2.549
- 116
- 323
yenileri çıkcak annesi.benim kızında dökülse iyi olcak maymun gibi heryeri tüy
selam annişlerrr...
geçmişe çok bakamadım evde bir telaştır uğraşıyoruz. yakında evi taşıyorum komşularım sağolsunlarkendi evime kiraya verip bende kiraya gidiyorum beni bir aylık bebeğimle evimden ettiler ya hiç birşey demiyorum. Allah haklarında hayırlısını versin.ayrıca mevlüt hazırlıklarımız başladı sağolsunlar arkadaşlarım alıncağa yapılcağa yetişmeye çalışıyorlar. üstüne birde mevlütün ardı büyük oğlumun doğum günü hepsi üst üste Rabbim yardım etsin inş.
sizlere gelince demircim meraklanma benimkininde saçlar gitti yanlardan kel, göbekli ve zengin olacak onlar
senaysencim bizde büyüğünü 6 aylık ettirdik düğünü sonra yaparız diyorduk ama bunu dahada erken ettiricem 4. ay bitmeden istiyorum çünkü tam hareketlenmemiş oluyo daha rahat. düğünü büyüdüğünde beraber yapacım. ve tavsiye ederim çok rahat oluyo hem çocuk çabuk iyileşiyo hem sen rahat edersin.
oğlumun saçları dökülüyor
alın tarafından kelleşmeye başladııı
Benim kızımın alnıda tüylüydü dökülmeye başladı iyi oldu:)))
ay sevindim yaa demek tüy yumağı gibi doğan sadece benimki değilmiş
canm sen doğum yapmadn mı daha..
normal doğumu bilmem ama sezeryanden korkma..
korkulcak hiç bişi yok
4.5. gün bomba gibi oluyosn sanki doğum yapmamş gibi
inş kendi sancn gellirde öyle girersn doğuma
Rabbim yardmcn olsn
başka var mı ağustos annelerinden yapmayan
Allah herkesi kolay kurtarsn
oğlumun saçları dökülüyor
alın tarafından kelleşmeye başladııı
selam annişlerrr...
geçmişe çok bakamadım evde bir telaştır uğraşıyoruz. yakında evi taşıyorum komşularım sağolsunlarkendi evime kiraya verip bende kiraya gidiyorum beni bir aylık bebeğimle evimden ettiler ya hiç birşey demiyorum. Allah haklarında hayırlısını versin.ayrıca mevlüt hazırlıklarımız başladı sağolsunlar arkadaşlarım alıncağa yapılcağa yetişmeye çalışıyorlar. üstüne birde mevlütün ardı büyük oğlumun doğum günü hepsi üst üste Rabbim yardım etsin inş.
sizlere gelince demircim meraklanma benimkininde saçlar gitti yanlardan kel, göbekli ve zengin olacak onlar
senaysencim bizde büyüğünü 6 aylık ettirdik düğünü sonra yaparız diyorduk ama bunu dahada erken ettiricem 4. ay bitmeden istiyorum çünkü tam hareketlenmemiş oluyo daha rahat. düğünü büyüdüğünde beraber yapacım. ve tavsiye ederim çok rahat oluyo hem çocuk çabuk iyileşiyo hem sen rahat edersin.
selam kıslar kızımın yüzü pütürlü kırmızı sivilcelerle doldu.
araştırdım biraz. kızım atopik egzama olmuş gibi görünüyo. böyle bir durumla karşılaşan var mı?
kızım ilk doğduğu haftada da yanakları kırmızıydı. geçmişti. ama şimdi kulaklarına varana kadar kırmızı pütürcükler var
acaba zinko kullanıyorum 3 gündür o mu yaptı
yok canım beklemekteyiz daha .. Hayırlısı olsun artık ne diyeyimSez o kadar çok gözümü korkuttular ki neden bilmiyorum bu kadar çok korkuyorum Neyse bende son günlerim diyip yatıp kalkıp uyuyorum Birde tabi deneyimli annelerin uykusuzluk hikayelerini okudukça :18: Neyse allah sağlıkla yawruma kavuşmamı nasip etsin
şekerim dert ettiğin şeye bak benim kızımın alnı da siyah tüylü.bir de kulak kenarında :))) epilasyona baya para verecek anlaşılan :))))))))))))))ay sevindim yaa demek tüy yumağı gibi doğan sadece benimki değilmiş
kızlar bebişlerinizi uyutmak için hangi yöntemi kullanıyorsunuz?(pışpış-kucakta sallama-ayakta sallama-anakucağı-sallanan beşik-kendiliğinden yatağa koyunca uyuma vb)
benim dana 4-5 saattir uyumadı.emzirdim yok mızmız mızlandı.altını değiştirdim aynen.uyumadı.gözlerini bir açıyor faltaşı gibi inadına kapatmıyor.kucakta.babası alıştırdı sormayın çok kızgınım gezdire gezdire uyutmaya alıştı.ben yapmıyorum AMA SÖKMÜYOR CİMCİMEYEİLLA Kİ MIZMIZLANIYOR.BU ARADA SÜT ARTIRICI OLAN HELVADAN KİM BAHSETTİYSE ALLAH RAZI OLSUN.BİRAZ ARTTI MI NE(AŞIRI OLMASA DA,TAM DOYMASA DA) İNCİR SUYU DA İŞE YARADI BİRAZ.POMPAYLA SAĞIYORUM.İÇİM RAHAT EDİYOR.KIZLAR EMZİRDİKTEN HEMEN SONRA ZEYTİNYAĞI SÜRÜN(ÖNCEDEN ISITIP SOĞUTTUM ŞİŞEYE KOYDUM.HEM KIZIMIN TOTOSUNA HEM DE KENDİME SÜRÜYORUM.YUMUŞATIYOR GÖĞÜS UÇLARINI)
BU ARADA EMZİK VERDİNİZ Mİ BEN AVENT VE NUK(DAMAKLI) VERDİM.NUKU ATIYOR AVENTİ EMİYOR AVENTİNKİ ORTODONTİK AMA DAMAKLI DEĞİL.YENİ BİR ÜRÜNÜ VARMIŞ ONDAN SİPARİŞ VERDİM.AVENT GELİŞMİŞ ORTODONTİK EMZİK DİYE.ORTODONTİST ÜRETMİŞ.DEĞİŞİK BİR YAPISI VAR.UMARIM SEVER.ELİ AÇIKKEN HEMEN ELİNE SALDIRIYOR.ELİNİ EMMESİN DE EMZİK DAHA İYİ.
Eki Görüntüle 499995
Philips AVENT Ortodontik Emzik - YouTube[/
tahin helvası emziren anneler için candır :) ben kendı emzırdıgım donemde ne kadar cok tukettıysem hala helva gordugumde ıcım bır hos olur :) bu arada tuketmeye devam edın dahada cok arttıracagına sahit olun (reklam gıbı oldu ama :)
kızlar bebişlerinizi uyutmak için hangi yöntemi kullanıyorsunuz?(pışpış-kucakta sallama-ayakta sallama-anakucağı-sallanan beşik-kendiliğinden yatağa koyunca uyuma vb)
benim dana 4-5 saattir uyumadı.emzirdim yok mızmız mızlandı.altını değiştirdim aynen.uyumadı.gözlerini bir açıyor faltaşı gibi inadına kapatmıyor.kucakta.babası alıştırdı sormayın çok kızgınım gezdire gezdire uyutmaya alıştı.ben yapmıyorum AMA SÖKMÜYOR CİMCİMEYEİLLA Kİ MIZMIZLANIYOR.BU ARADA SÜT ARTIRICI OLAN HELVADAN KİM BAHSETTİYSE ALLAH RAZI OLSUN.BİRAZ ARTTI MI NE(AŞIRI OLMASA DA,TAM DOYMASA DA) İNCİR SUYU DA İŞE YARADI BİRAZ.POMPAYLA SAĞIYORUM.İÇİM RAHAT EDİYOR.KIZLAR EMZİRDİKTEN HEMEN SONRA ZEYTİNYAĞI SÜRÜN(ÖNCEDEN ISITIP SOĞUTTUM ŞİŞEYE KOYDUM.HEM KIZIMIN TOTOSUNA HEM DE KENDİME SÜRÜYORUM.YUMUŞATIYOR GÖĞÜS UÇLARINI)
BU ARADA EMZİK VERDİNİZ Mİ BEN AVENT VE NUK(DAMAKLI) VERDİM.NUKU ATIYOR AVENTİ EMİYOR AVENTİNKİ ORTODONTİK AMA DAMAKLI DEĞİL.YENİ BİR ÜRÜNÜ VARMIŞ ONDAN SİPARİŞ VERDİM.AVENT GELİŞMİŞ ORTODONTİK EMZİK DİYE.ORTODONTİST ÜRETMİŞ.DEĞİŞİK BİR YAPISI VAR.UMARIM SEVER.ELİ AÇIKKEN HEMEN ELİNE SALDIRIYOR.ELİNİ EMMESİN DE EMZİK DAHA İYİ.
Eki Görüntüle 499995
Philips AVENT Ortodontik Emzik - YouTube
yataga koyunca uyuma genellikle :)) yatırınca cd ye cektigimiz elektrik supurgesi - sac kurutma makinesi sesini aciyorum. mizmizsa yatakta sirtini/gobegini sivazliyorum olmadi ustumdeki giysiyi yataga seriyorum (anne kokusu icin) vs vs :)) aslinda siparin keyfine gore sekilleniyor canim :)
anne kokusnu tek geçerim:)) ay çok hoşuma gıdıo kucağıma alıyorum emzırır gıbı göbeğime kadar sokuluyo uyuyo:))
bu arada helva dednoız canom helva cektı hee:) du bakam olacaktı bı yerlerde:))
bence dee:16 ya dr lar anneyi 3 aydan sonra tanirlar diyo ya ben de onu anlamiyorumm :44:
valla tanıyo gayet:)) ben baba için duymuştum onu ya
SEVMEZDİM AMA BAĞIMLISI OLDUM.HELVACI HELVA ŞARKISI GELİYOR AKLIMA YERKEN.EN LEZZETLİ HELVA MARKASI NE KIZLAR.EŞİM B.M DENEN MARKETTEN ALMIŞ BİZE YAKIN DİYE.TADI BERBAT ACI GİBİ.LEZZETLİ BİR HELVA MARKASI ÖNERİN BAKEM (HELVA SEVMEDİĞİM İÇİN ADLARINI DA BİLMEM)kızlar bebişlerinizi uyutmak için hangi yöntemi kullanıyorsunuz?(pışpış-kucakta sallama-ayakta sallama-anakucağı-sallanan beşik-kendiliğinden yatağa koyunca uyuma vb)
Eki Görüntüle 499995
Philips AVENT Ortodontik Emzik - YouTube[/
tahin helvası emziren anneler için candır :) ben kendı emzırdıgım donemde ne kadar cok tukettıysem hala helva gordugumde ıcım bır hos olur :) bu arada tuketmeye devam edın dahada cok arttıracagına sahit olun (reklam gıbı oldu ama :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?