2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ne güzel söylemişsin bende denesemmi acaba
bizimde 20 günden sonra başladı gazımız sabaha kadar viyaklıyorr

yaa tatil gunu insanlar iki bebekli bir eve niye misafirlige gelirler ki cildiricam kizlarrr

canim muhtemelen seninki sut dugumlenmesi sagma makinesi ile goguslerini tamamen bosalt , bosaltirken ilik suyla masaj yapabilirsin

Slm kızlar nasılsınız.
Bebeklerinize hormon tahlili yaptırdınızmı?
Oğlumda guatr çıktı malesef
Yükselmesi zeka geriliğine sebep oluyormuş, ilaç tedavisine başladık, 15 günde bir kan alınacak, sanırım 2 yıl boyunca kullanıcaz ilacı, beyin gelişimini 2 yılda tamamlıyormuş.
Aylar sonra öğrenseymişiz çok geç olabilirmiş, şuan tedbir amaçlı ilaç kullanıyoruz, dua edin yükselmesin

çok geçmiş olsun cnm Allah şifa versin tahlili dr mu istedi yoksa bi bulguya rastladığı içinmi yaptırdı
amcamın torundada var oda ilk doğduğunda çıkmıştı 6 aylık ilaç kullanıyor hala ya çok kilo aldırıyormuş yada zayıflatıyormuş sanırım

yaa tatil gunu insanlar iki bebekli bir eve niye misafirlige gelirler ki cildiricam kizlarrr

canim muhtemelen seninki sut dugumlenmesi sagma makinesi ile goguslerini tamamen bosalt , bosaltirken ilik suyla masaj yapabilirsin

Evet canim haklisin cunku surekli o gogsumu verdim masaj yaparak gecti az da olsa var dugum ama rahatladim

Bu testi bakanlık istiyor zaten canım, her 30 çocuktan birinde olduğu için artık yasallaştırılmış.
Ayy inşaAllah bebeğimi çok etkilmez, 15 gün sonra değere tekrar bakılacak, inşaAllah düşer yaa

hamileyken nasıl hızlı ilerliyordu topiğimz gecenin bir yarısında bile sohbet edebiliyordk
şimdi bebişlerden kimsecikler yok
fırsat buldkça uğruyorm ama ses seda yok
neyse Allah sağlık versn herkese özellikle yavrularımıza..
kaderlerini güzel yazsn inş..
nasıl olsa haberleşirz bir şekilde ara sırada da olsa

canm benm geçmiş olsn
olabiliyo bazı bebeklerde
bizm bi tanıdıktada varda
maaşallah 4-5 yaşnda koca oğlan oldu
afacan bişi..
hfarkedilmesi iyi olmş
Allah dermansz dert vermesn üzülme
bi sorun olmaz inşallah

:
10 kilo alanda catlak olmaz tabi 1.de 23 2.de 20 kg aldim.bende katkliuorum sana genetik.keske genetigimli oynasalardi.:)

gelelim zurnanin zirt dedigi yere birazdan sezeryana gircem. Dualarinizi bekliyorum. Alahim sqglikli sihhatli uzun ömürlü hayirli evlat versin. Sanırım bucart ta girecek doğuma onada aynı dilekleri diliyorum.

gelelim zurnanin zirt dedigi yere birazdan sezeryana gircem. Dualarinizi bekliyorum. Alahim sqglikli sihhatli uzun ömürlü hayirli evlat versin. Sanırım bucart ta girecek doğuma onada aynı dilekleri diliyorum.

Evlatlarınızı sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allah'ım..

Canım öncelikle çok geçmiş olsun.. Şükür erken tedaviye başlanmış, sıkma kendini Allah'ın izniyle her şey yolunde gider inşallah. Allah'ım dermansız dert vermesin..
Bu arada hormon testini siz kendi isteğinizle mi yaptırdınız yoksa yapılyo mu yeni doğan bebişlere? Ben duymamıştım daha önce!:26:

Hadi bakalım Allah yardımcınız olsun sanırım bi siz kalmıştınız inşallah yavrularınızı hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız

dün doktoruma gittik artık iyi mi kötü mü bilemem ama nts için 7sine kontrol verdi olmadı 8inde suni sancı ile doğuma alırız dedi , önceden benim kızın geleceği yok gibi duruyor .. acaba diyorum sez için gün mü alsaydım :18: ama sez.dan da çok kötü tırsmaktayım o kadar bekledikten sonra sancı mancı çekip sez . sokarsa eğer Allahımm yarabbim yardımcım olsun şöyle bir düşündüm de acıdım kendi halime

canm sen doğum yapmadn mı daha..
normal doğumu bilmem ama sezeryanden korkma..
korkulcak hiç bişi yok
4.5. gün bomba gibi oluyosn sanki doğum yapmamş gibi
inş kendi sancn gellirde öyle girersn doğuma
Rabbim yardmcn olsn
başka var mı ağustos annelerinden yapmayan
Allah herkesi kolay kurtarsn

hayırlı cumalar kızlarrr

herzamanki gibi anneler ve bebişler firarda, kimsecikler yok ortalıkta

ayy bugün çok duygusalım, aylarca dört gözle beklediğimiz, tek tek günlerini saydığımız ağustosun da sonuna geldik, bebişlerimiz büyüyor maşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…