ben bazen susmayınca kulak pamugu tıkamak ıstıyorum kulaklarıma la la la dıede sarkı söylemek ıstıyorum
bugun 23.gunumuz,annem olmasa yanımda lohusalıkta kafayı yıyebılırmısım onu anladım,allahtan sezeryanın zorlukları uzun surmedı ılk 1 hafta sonunda toparladım :)
Slm kızlar nasilsiniz meleklerimiz nasil? Ya kızlar iki gündür benim göğsümde misketende buyuk düğümler var acimiyo ama dun cok feci rahatsizlandim ateş üsüme ter bebeğimi kucama alıp emziremedim bile internetten araştırdım göğüs iltabi olabilir ve bu ateş halsizlikte ondan olabilirmiş ama emzirince ağrımıyor iltihap falan olsa cok ağrır diyorlar ama varmi kimsede boyle bir durum?
Slm kızlar nasılsınız.
Bebeklerinize hormon tahlili yaptırdınızmı?
Oğlumda guatr çıktı malesef
Yükselmesi zeka geriliğine sebep oluyormuş, ilaç tedavisine başladık, 15 günde bir kan alınacak, sanırım 2 yıl boyunca kullanıcaz ilacı, beyin gelişimini 2 yılda tamamlıyormuş.
Aylar sonra öğrenseymişiz çok geç olabilirmiş, şuan tedbir amaçlı ilaç kullanıyoruz, dua edin yükselmesin
yaa tatil gunu insanlar iki bebekli bir eve niye misafirlige gelirler ki cildiricam kizlarrr
canim muhtemelen seninki sut dugumlenmesi sagma makinesi ile goguslerini tamamen bosalt , bosaltirken ilik suyla masaj yapabilirsin
çok geçmiş olsun cnm Allah şifa versin tahlili dr mu istedi yoksa bi bulguya rastladığı içinmi yaptırdı
amcamın torundada var oda ilk doğduğunda çıkmıştı 6 aylık ilaç kullanıyor hala ya çok kilo aldırıyormuş yada zayıflatıyormuş sanırım
Bu testi bakanlık istiyor zaten canım, her 30 çocuktan birinde olduğu için artık yasallaştırılmış.
Ayy inşaAllah bebeğimi çok etkilmez, 15 gün sonra değere tekrar bakılacak, inşaAllah düşer yaa
bende naçizane görüşümü söylemek istiyorm.
ne yaparsak yapalm çatlak olacak olursa oluyo..
bence bu çatlak ve kilo işi genetik
ben buna inanıyorm.
ne krem kullandm ne başka bişi ne çatlağm var nede kilom kaldı.
herksn yapısı farklı..
gelelim zurnanin zirt dedigi yere birazdan sezeryana gircem. Dualarinizi bekliyorum. Alahim sqglikli sihhatli uzun ömürlü hayirli evlat versin. Sanırım bucart ta girecek doğuma onada aynı dilekleri diliyorum.
Slm kızlar nasılsınız.
Bebeklerinize hormon tahlili yaptırdınızmı?
Oğlumda guatr çıktı malesef
Yükselmesi zeka geriliğine sebep oluyormuş, ilaç tedavisine başladık, 15 günde bir kan alınacak, sanırım 2 yıl boyunca kullanıcaz ilacı, beyin gelişimini 2 yılda tamamlıyormuş.
Aylar sonra öğrenseymişiz çok geç olabilirmiş, şuan tedbir amaçlı ilaç kullanıyoruz, dua edin yükselmesin
gelelim zurnanin zirt dedigi yere birazdan sezeryana gircem. Dualarinizi bekliyorum. Alahim sqglikli sihhatli uzun ömürlü hayirli evlat versin. Sanırım bucart ta girecek doğuma onada aynı dilekleri diliyorum.
dün doktoruma gittik artık iyi mi kötü mü bilemem ama nts için 7sine kontrol verdi olmadı 8inde suni sancı ile doğuma alırız dedi , önceden benim kızın geleceği yok gibi duruyor .. acaba diyorum sez için gün mü alsaydım :18: ama sez.dan da çok kötü tırsmaktayımo kadar bekledikten sonra sancı mancı çekip sez . sokarsa eğer Allahımm yarabbim yardımcım olsun şöyle bir düşündüm de acıdım kendi halime
oğlumun saçları dökülüyor
alın tarafından kelleşmeye başladııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?