2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bu gece sabahladım yine zerre uyku girmedi gözüme, birde üstüne kusma ve ishal oluştu bende, sanırım soğuk aldım.
Sabah 8 gibi ağlayınca eşim aldı, banyo yaptırdık baya bi uyudu, psikolojim altüst oldu, haftaya anneme gidicem, aslında 2 ekimde gidecektim ama böyle olunca bileti erkene aldık. Oğlumun yüzündeki kızarıklıklıklar ne zaman gidecek yaa, sinir oluyorum, bebe yağı sürüp yumuşataya çalışıyorum ama yok

göğüs yaralarına etkiili çözumu olan varmı bana lansinoh demeyin bi işe yaramıyo zaten surekli emmekten krem göğüste durmuyo. o kadar cekiyorum o kadar emzirmeye bide doyuramıyorum mama veriyorum

göğüs yaralarına etkiili çözumu olan varmı bana lansinoh demeyin bi işe yaramıyo zaten surekli emmekten krem göğüste durmuyo. o kadar cekiyorum o kadar emzirmeye bide doyuramıyorum mama veriyorum

Ben doğduğu andan itibaren soğan kullandım, ilk zamanlar acıyordu ama yara olmadan toparladı çok şükür.
Soğan antibiyotik etkisi yaparmış sürünce hissediyordum zaten, emzireceğim zaman yıkıyordum...

bende aynı sorunu yaşadım. kremler sürdüm fayda etmedi.tahinin uzerine biriken yağ çok rahatlattı.ayrıca göğüs ucuda kullandım.faydasını gördüm.denemeye deger derim

soğan kokusu yıkamayla gidiyomu sonra kokudan tiksinrde almazsa

bende herşeyi denedim...tek çözüm göğüs kalkanı oldu..bi arkadaşım kullanmış nuk markası o kullanıp faydaını görmüş
bnde lansinoh sürdüm bide onu kullandım geçti...ilk günler ağlamaktan psikolojim bozulmuştu emzirmek istemiyodum
çok şükür şu an geçti inşallah tekrar olmaz çok kötü bi acı....

yani lansinoh işe yarıyo ama tek başına değil.. her emzirmeden sonra lansinoh kremi sürdüm göğüs kalkanlarını taktım
devamlı takılı durdu..üstte 3 tane deliği var ordan hava alıyo meme.....emzirmediğin süre boyunca hep takılı durcak sadece emzirirken çıkarıyosun....o şekilde 3 günde geçti dene bnce inşallah sanada faydası olur

canım geçmiş olsun hepimiz bir sınavdan geçiyoruz sanırım.allah hepsine iyilik sağlık huzur versin.ne bileyim çok duygusal oldum sürekli ağlamaklıyım.mutlu olmam gerekirken korkular başladı.kaybetme korkusu ailemi ve sevdiğim herkesi allah korusun.ama zehir gibi içimde dolaşıyor.bu hormonların oyunu sanırım.bir an önce kurtulmak istiyorum.sanki herkes benim dışımda.herşey benim dışımda gerçekleşiyor sadece seyirciyim gibi.gaz sancısından sonra başladı bu durum kızımın ağlamaları içimi parçalıyor.elimden bişey gelmiyor yapacağım herşeyi yaptım ama onun acı çekmesini engelleyemiyorum kıvranıyor resmen.topuk kanı alınırken üzülmedim iğne yaparken de öyle olucam sanırım ama içimde onu koruyamama endişesi var.sanki bişeyler zarar verecek ona.mama vermek zorunda kaldığımda bile kendime kızıyorum.sütüm tam yetmiyor.off ne bileyim bunları da atlatacağız sanırım.kayınvalidem,eltim ve annem hep birlikteydik.kayınvalidem annemden küçük ama annemi ezmeye çalışıyordu şimdi sinirim bozuluyor bu duruma üstüne üstlük bir de onun yanında annemi tersledim.çok içimden alıyor çok.kayınvalidemin hoşuna gitmiş bu durum.bir sürü sıkıntı yaşadım onlarla.senin de herşey üstüste gelmiş.tez zamanda geçer işallah hepsi

cnm ilk hafta bende de oldu iğne batmış gibiydi.garmastan vb sürdüm.ama sırrı ne biliyor musun.doğru emzirmek.göğsün ucunu vermiştim ondan tahriş oldu etraftaki kahverenkli halkanın verebildiğin kadarını ver ucunu verme.bir de emince süt sür kurusun sonra zeytinyağ(ısıt soğut önceden) sür garmastan veya lansinohun üzerine.şükür hiç sorunum kalmadı doğru şekilde emzirmeyi öğrendim nihayet

canım sana dr un söylemedi mi o pembe lekelerle oynama geçecek kendiliğinden.havayla temastan oluyormuş elleme dedi dr um geçiyo ağlayınca vb kendiliğinden geliyo sonra yine geçiyor.ucunda nokta kadar sivilcemsi bişey oluyor dokunmuyorum valla.bence bişey sürme

soğan kokusu yıkamayla gidiyomu sonra kokudan tiksinrde almazsa

canım 2 biber 1 domates de ekle menemen olsun kokuyu severmiş senin oğlan bir de canım ıslak bırakma sürekli silme tahriş olur.ben ilk günler susam yağı sürdüm sonra düzenli bir şekilde acısı geçene dek zeytinyapı sürdüm gece yatarken de açık yattım hava aldı geçti gitti.

Bugun Allah'a sukur mevludumuzu okuttuk. Onuda aradan çıkardım ama cok yoruldum . Sanki butun dunyanın yükünü ben omuzlamisim gibi hissediyorum birde fıtığım ağrı yapti basımda ağrıyor tam isyanlardayimm.

Oynamıyorum canım ama öyle kalacak diye çekinmiyoda değilim hani, nette araştırdım egzama falan yazıyordu tedirgin oldum, o nedenle kuru bırakmamaya çalışıyorum...

Oynamıyorum canım ama öyle kalacak diye çekinmiyoda değilim hani, nette araştırdım egzama falan yazıyordu tedirgin oldum, o nedenle kuru bırakmamaya çalışıyorum...

dün gece yazmıştım ben de, bebişimin de sarılığı hafif devam ediyor.sizin yapılan tetkik nelerdi ?
bu arada serum vermiş halama bir doktor bebeğine kaşıkla içirmişler sarılık için. bir arkadaşım da su vermiş bol bol.ben de çok sık emziriyorum. 3 saati geçmeden. sarılığa sebep olan madde bilirubin sanırım kaka ile atılıyormuş. o yüzden sütü bol içmesi daha mantıklı geldi.

egzamadaki baş etken kalıtsallık. eğer ailede yoksa korkulacak bişer yok yeni doğan stresine bağlı gelişen türüdür. fakat ailede varsa muhakkak bir uzman gözetimine girmeli çünkü egzama kalıtsallıkla geldiğinde geçme şansı yok sadece alevlenme döneminde önü alınabiliniyor daha hafif atlıyor. benim büyük oğlumda mevcut malesef inş. küçükte olmaz. ancak hem bende hem babada hemde iki dede de egzama var. ve ailemiz bu konuda tam dermotolog cenneti çünkü 4 farklı tür. fakat şöylede bir durum mevcut egzamanın hangi türü olduğunu bilmek gerekir nemlendirirken pek çok çeşidi nemi severken nadir bir kaç çeşidininde düşmanı nem kötüye gitmesine sebep oluyor.örneğin oğlumdaki kasık bel böldesinde görülüyor pişik olsa krem kullanamıyoruz o dönem çünkü lezyonların üyümesini, daha can yakıcı bir hal almasını sağlıyor.bendeki el ayakta görülüyor o dönem el yıkamaya korkar oluyorum.çünkü su bile kabarmaya ve kanamalara yol açıyor ancak babamdaki türüde nemsiz bırakamıyoruz tüm vücutta görülen bir cinsi ve o dönemlerde sırf nemi koruyabilmek için sudan çıkmaz yağlar nemlendiricilerle yatar kalkar.vs, vs. yani egzamayı genellemek zor çünkü bilinen 24 farklı türü mevcut. hepsinin ortak tek noktası yanma ve batma hissi. tüm türrlerde işe yarar en etkili temizleme gazı açırılmış maden suyu, bulunabiliyorsa doğal kükürtlü kaynak suları. ( bunlar dermotolog tavsiyeleridir ve işe yarıyor. )ancak kesinlikle endişe edilmemesi gereken tek ortak nokta ( eklemlerde deri ölümüne sebep olan tür hariç ) iz kalmaması.birde avatajı var bu kişilerde ne oursa olsun ciltte iz oluşmuyor.kesik, yanık vs. tecrübeyle sabittir

kızlar bişey sorcam, gün içinde bebişleriniz uyanık olduğunda napıyosunuz? Yani ben emziriyorum gazını çıkarıyorum altını temizliyorum, en fazla 5 dk duruyo sessiz, sonra başlıyo ağlamaya! Oyunlar yapıyorum oyalamaya çalışıyorum, en fazla 10 dk oyalanıyor, sonra gene başlıyor mızıklanmaya. Uykusu mu var acaba deyip uyutmaya çalışıyorum gene ağlıyo. Haydee nasıl oyalayacağımı şaşırdım. Anlamıyo tabi oyundan falan yawrucak. Anca konuşayım, bi onu seviyo, biri onunla sohbet etsin. Ama o da 15 dk falan yine mızmızlanıyo. Siz ne yapıyorsunuz bebişlerinizle? Çok bunalıyorum böyle olunca. Bi hastalığı da yok, götürdüm iki ayrı doktora. Sırf huysuzluğundan ağlıyo (

Silikon goguas ucu aldim bu aciya dayanamiyorum bakalim cocuk ondan cekebilecekmi. Birde pompa denicem insallah ise yararda bu cocgumu bari emzirebilirim

Benimkide ayni otursun birini dinlesin. Kucakta gezsin birakinca agliyo emziriyorum sonra uyuyo memeyi azindan cikarinca yine agliyo. Biraz saberedicez napalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…