göğüs yaralarına etkiili çözumu olan varmı bana lansinoh demeyin bi işe yaramıyo zaten surekli emmekten krem göğüste durmuyo. o kadar cekiyorum o kadar emzirmeye bide doyuramıyorum mama veriyorum
Ben doğduğu andan itibaren soğan kullandım, ilk zamanlar acıyordu ama yara olmadan toparladı çok şükür.
Soğan antibiyotik etkisi yaparmış sürünce hissediyordum zaten, emzireceğim zaman yıkıyordum...
soğan kokusu yıkamayla gidiyomu sonra kokudan tiksinrde almazsa
göğüs yaralarına etkiili çözumu olan varmı bana lansinoh demeyin bi işe yaramıyo zaten surekli emmekten krem göğüste durmuyo. o kadar cekiyorum o kadar emzirmeye bide doyuramıyorum mama veriyorum
Kızlar meraba.Bayağıdır giremiyorum.Oğlum fırsat vermiyor ya uyuyo ya emiyo sürekli meme istiyo.29 günlük olduk sarılığı geçmedi ileri tetkik yapıldı çok şükür bir sorun çıkmadı ama yinede takipteyiz.Yarın yine ölçülecek inşallah düşüyodur çocuğum delik deşik oldu birkeresinde kolundan 6 tüp kan aldılar o ağladı ben ağladım. Allahtan azar azar aldılar yoksa necanı var o kadar kan alınırmı diye kızdım.az alıcaz annesi bişey olmaz dediler tabi benim ciğerim yandı.Birde su fıtığımız var yumurtalığınin birinin şiş olduğunu gördüm hemen çocuk cerrahına götürdüm.1yaşına kadar geçmezse ameliyat dedi.İnşallah geçer.Benimde azda olsa kanamam devam ediyo ne zaman geçicek acaba.40 ı bekliyorum geçmezse bende bi doktora görünücem.Doğumdan sonra sesim kısılmıştı hiç çıkmıyodu şimdi yerini öksürüğe bıraktı balgamlı öksürüyorum.Ameliyathanede üşüttüm herhalde yada mikrop kaptım bilemiyorum .Yani başımıza gelmeyen kalmadı.Yinede çok şükür.Bizim gibi sarılığı geçmeyen varmı.
Bu gece sabahladım yine zerre uyku girmedi gözüme, birde üstüne kusma ve ishal oluştu bende, sanırım soğuk aldım.
Sabah 8 gibi ağlayınca eşim aldı, banyo yaptırdık baya bi uyudu, psikolojim altüst oldu, haftaya anneme gidicem, aslında 2 ekimde gidecektim ama böyle olunca bileti erkene aldık. Oğlumun yüzündeki kızarıklıklıklar ne zaman gidecek yaa, sinir oluyorum, bebe yağı sürüp yumuşataya çalışıyorum ama yok
soğan kokusu yıkamayla gidiyomu sonra kokudan tiksinrde almazsa
maşallah yakışıklıya.düğününü ve torunlarını da gör işallah
cnm ilk hafta bende de oldu iğne batmış gibiydi.garmastan vb sürdüm.ama sırrı ne biliyor musun.doğru emzirmek.göğsün ucunu vermiştim ondan tahriş oldu etraftaki kahverenkli halkanın verebildiğin kadarını ver ucunu verme.bir de emince süt sür kurusun sonra zeytinyağ(ısıt soğut önceden) sür garmastan veya lansinohun üzerine.şükür hiç sorunum kalmadı doğru şekilde emzirmeyi öğrendim nihayet
canım sana dr un söylemedi mi o pembe lekelerle oynama geçecek kendiliğinden.havayla temastan oluyormuş elleme dedi dr um geçiyo ağlayınca vb kendiliğinden geliyo sonra yine geçiyor.ucunda nokta kadar sivilcemsi bişey oluyor dokunmuyorum valla.bence bişey sürme
cnm ilk hafta bende de oldu iğne batmış gibiydi.garmastan vb sürdüm.ama sırrı ne biliyor musun.doğru emzirmek.göğsün ucunu vermiştim ondan tahriş oldu etraftaki kahverenkli halkanın verebildiğin kadarını ver ucunu verme.bir de emince süt sür kurusun sonra zeytinyağ(ısıt soğut önceden) sür garmastan veya lansinohun üzerine.şükür hiç sorunum kalmadı doğru şekilde emzirmeyi öğrendim nihayet
canım sana dr un söylemedi mi o pembe lekelerle oynama geçecek kendiliğinden.havayla temastan oluyormuş elleme dedi dr um geçiyo ağlayınca vb kendiliğinden geliyo sonra yine geçiyor.ucunda nokta kadar sivilcemsi bişey oluyor dokunmuyorum valla.bence bişey sürme
Kızlar meraba.Bayağıdır giremiyorum.Oğlum fırsat vermiyor ya uyuyo ya emiyo sürekli meme istiyo.29 günlük olduk sarılığı geçmedi ileri tetkik yapıldı çok şükür bir sorun çıkmadı ama yinede takipteyiz.Yarın yine ölçülecek inşallah düşüyodur çocuğum delik deşik oldu birkeresinde kolundan 6 tüp kan aldılar o ağladı ben ağladım. Allahtan azar azar aldılar yoksa necanı var o kadar kan alınırmı diye kızdım.az alıcaz annesi bişey olmaz dediler tabi benim ciğerim yandı.Birde su fıtığımız var yumurtalığınin birinin şiş olduğunu gördüm hemen çocuk cerrahına götürdüm.1yaşına kadar geçmezse ameliyat dedi.İnşallah geçer.Benimde azda olsa kanamam devam ediyo ne zaman geçicek acaba.40 ı bekliyorum geçmezse bende bi doktora görünücem.Doğumdan sonra sesim kısılmıştı hiç çıkmıyodu şimdi yerini öksürüğe bıraktı balgamlı öksürüyorum.Ameliyathanede üşüttüm herhalde yada mikrop kaptım bilemiyorum .Yani başımıza gelmeyen kalmadı.Yinede çok şükür.Bizim gibi sarılığı geçmeyen varmı.
Oynamıyorum canım ama öyle kalacak diye çekinmiyoda değilim hani, nette araştırdım egzama falan yazıyordu tedirgin oldum, o nedenle kuru bırakmamaya çalışıyorum...
kızlar bişey sorcam, gün içinde bebişleriniz uyanık olduğunda napıyosunuz? Yani ben emziriyorum gazını çıkarıyorum altını temizliyorum, en fazla 5 dk duruyo sessiz, sonra başlıyo ağlamaya! Oyunlar yapıyorum oyalamaya çalışıyorum, en fazla 10 dk oyalanıyor, sonra gene başlıyor mızıklanmaya. Uykusu mu var acaba deyip uyutmaya çalışıyorum gene ağlıyo. Haydee nasıl oyalayacağımı şaşırdım. Anlamıyo tabi oyundan falan yawrucak. Anca konuşayım, bi onu seviyo, biri onunla sohbet etsin. Ama o da 15 dk falan yine mızmızlanıyo. Siz ne yapıyorsunuz bebişlerinizle? Çok bunalıyorum böyle olunca. Bi hastalığı da yok, götürdüm iki ayrı doktora. Sırf huysuzluğundan ağlıyo(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?