2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım işe yaradı mı bizde pek yaramadı.sabah 5 te krizimiz devam ediyor ah kolik fobisi başladı bende

malesef bizdede işe yaramadı..dün akşam yine aynı saatte akşam 8 ile 11 arası sürekli ağladı....
2 akşamdır böle bu gecede olursa kolik olma ihtimali yükseliyo offff niye bnm bebeğim yaaa çok üzülüyorumm

kizlar ikinci ayda rotarix asisini getir de yapalim dedi saglik ocagindaki teyzeler. simdi kayinvalidem yok olmasa mi falan diye bisiler diyor
sizler napicaksiniz ?

kizlar ikinci ayda rotarix asisini getir de yapalim dedi saglik ocagindaki teyzeler. Simdi kayinvalidem yok olmasa mi falan diye bisiler diyor
sizler napicaksiniz ?

rotavirüs aşısı mı ben yaptırcam bu hastalık ölüme neden oluyormuşbir tanıdığın bebeği 3 yaşında kaptı nasıl ishaldi.acildeserum yedi kurtuldu

O ne demek ki acaba hani hep aynı tarafa yatırınca olan seyden mi saglık ocagı doktorları konulara daha farklı bakıyor tam uzmanlık alanları olmadıgından bebekler. Sanki cocuk doktoru birsey demez gibi canım bu konuda, hastaneye gitme imkanın yok ise şuanda içini rahatlatmak için şu siteden uzman doktorlara soru sorabilirsin ilgililer cevaplıyorlar soruları :)

doktor sitesi.com - Doktor, Doktorlar, Diş hekimi, Dr, Uzman, Sağlık, Doğum, Gebelik, Kadın Hastalıkları, İlaç, Tedavi, Cerrahi - Doktor Sitesi

kizlar ikinci ayda rotarix asisini getir de yapalim dedi saglik ocagindaki teyzeler. simdi kayinvalidem yok olmasa mi falan diye bisiler diyor
sizler napicaksiniz ?

canım ben tüm özel aşıları yaptırıcam.biraz pahalı oluyorlar.en son oğluma su çiçeği yaptırdım 90 tl idi.

bence de kizlar ya. hem kac senedir yapiliyor hem cogu insan yaptiriyor zararli olsa kim niye boyle birseye kalkissin degil mi ? iyiki varsiniz

zaten bu kadini anlamiyorum ben luzumlu seylere laf eder luzumsuzlara atlar. bir de oyle bir diyorki sanki karismiyor da dostane fikrini soyluyor ayni seyi yenidogan sariliginda da yapmisti bizi zorla hastaneye yatiracakti. Allahtan esim agzina bakmiyor

rotavirüs aşısı mı ben yaptırcam bu hastalık ölüme neden oluyormuşbir tanıdığın bebeği 3 yaşında kaptı nasıl ishaldi.acildeserum yedi kurtuldu

canım ben tüm özel aşıları yaptırıcam.biraz pahalı oluyorlar.en son oğluma su çiçeği yaptırdım 90 tl idi.

kızlar benim oğlum 1 aylık oldu 4 kilo ve ben hala molfix yenidoğan kullanıyorum, ama sıkmıyor, daha büyüğü büyük gelir diye almıyorum.
şimdi eşim bir paket daha alacak ama büyükmü aldırsam kararsız kaldım :44:

fatoşcum benim oğlum 2440 doğdu 32 günlüğüz 4 kiloyu geçti çok şükür, alır kilo merak etme

Kızlar oğlumun yüzü ve kafası kıpkırmızı oldu
Hergün yıkıyorum, çokta giydirmiyorum, sebebi ne olabilir canım çok sıkılıyor...

kızlar rezene çayı içiyorum 2 gündür ama kızım daha huzursuz olmaya başladı.acep bu çaydan olabilirmi.

sanmıyorum canım ben hergün iciyorum 2 fincan huzursuzlugu yok hatta rahatlattıgını bile düsünüyorum ama aklına takıldıysa içme

Canim benim usg de 4200 gr dı. Ama 3900 gr doğdu . Hem kilosunu kafana takma. Hayırlısı ile doğsun . Alır kilo. Saglikla sihhatle kucağına alırsın insaallah

doğuma girdiğim gün 3219kg çıktı us de 3200 kg doğdu
sağlıkla gelsin doğduktan sonra bol bol emzir bak nasıl tontiş olursunuz

teşekkürler kızlar cvplarınız için ama benim kızımın gelişimi hep geriden geldi biraz kendini toplasın istiyorumm kilo aldırabilmek için ne yemem gerek acaba bilginiz varsa lütfen cvp verinnnn

benimkinde de var böyle bir şey
rahat ettiği tarafta duruyor gibi geliyor bana
dediğin gibi sola da çeviriyor başını.
hastaneye götürmeyi düşünüyor musun?
ben bilemedim, normal gibi geliyor

ahhh ahh elim ayağıma dolaştı ilkinde anlamadım meğersem benim kız da çok çekince süt genzine sıçrıyomuş. bir de eşimi aradım. kızımızı dr a götürelim diye. götürdük bir şey yok dedi. güldü bize. acemiyiz ya ondan. walla ben de oturdum ağladım
korktum da ondan. şimdi alıştık. genzine gidince öksürüyo .bende omuzuma alıyorum. nefes alana kadar sırtına hafif hafif vuruyorum. Allah kimseye yaşatmasın. gerçekten zor bir durum. gün içinde 4-5 kere yaşıyoz biz bunu.

5-10 arası diyelim.neden dersen kirlettiğini anladığım an hemen değiştiriyorumçişli uyutmadım şükür pişik olmadı.bezin içinde toplu iğne başı kadar jeller var.kirletince dışardan dokununca pelte gibi anlaşılıyor.kızlar hergün 3-5 arası kaka yapan kızım bugün hiç yapmadı.beslenmede değişiklik de yapmadım herşey aynıneden kızlar endişe eettim

benim kızım da bazen tüm gün yapmadığı oluyor ama çok sancılanıyor.sonra ard arda yapıyor öyle rahatlıyor

Ben ara sıra uğrayan ziyaretçi:) benle aynı durumda olan varmı merak ediyorum çok bunalmış durumdayım durup dururken aglıyorum yorgun ve uykusuzum kızım. 40 günlük oldu çok gazlı uyanıkken hep gazdan aglıyor geceyle gündüzü karıştırıyor gece 12 den 5 e kadar oturuyoruz oglumda böylemiydi hatırlamıyorum ama çok yoruluyorum oglumlada ilgikenemiyormuşum gibi gelyor içim sıkılıyor etkili bir gaz ilaçı arıyorum sap simlex kabız yaptı nurse harveysde gazı artırdı .

Kızlar oğlumun yüzü ve kafası kıpkırmızı oldu
Hergün yıkıyorum, çokta giydirmiyorum, sebebi ne olabilir canım çok sıkılıyor...

hep aynı canım insanlarda sürekli bişey söylüyo en son hemsireye sordugumda yenidoganlarda normaldir senden kac tane hormon geciyor ona biliyomusun hamilelikte onları atınca gecer demisti o yüzden digerlerinin dedigine hiç kulak asmıyorum..

Son düzenleme:
bu akşam ilk defa kızımla yalnız başımıza parka çıktık, bebek arabasını sürmekte zorlansam eğri büğrü gitsemde güzeldi, canım kızım yalnızlığımı paylaşacak benimle inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…