canım işe yaradı mı bizde pek yaramadı.sabah 5 te krizimiz devam ediyor ah kolik fobisi başladı bende
gunaydin guzel anneler ve biricik minnaklari
canim ben kanguruya basladim cok uzun sure durmuyorlar en fazla 20 - 30 dk , uzerinde dogumdan itibaren kullanilabilir diyor
niye onermiyorlar acaba simdi kafam karisti ?
şimdi okuyunca şaşırdım herkes 1 den başlamış 2 ye daha geçmemiş
2 no çok sıkıyor bacaklarını belinden zor birleişyr
cnm pipişlerden dolayı dr dedi her zaman 1 no büyüğünü al diye sıkıştırmasın diye
Ben markette 1numara bulamayınca 2 aldım bu sefer ama daha yeni 3kilo oldu bebik, buyuk ama fena değil zaten kıvırıyorum yarısını :)
kizlar ikinci ayda rotarix asisini getir de yapalim dedi saglik ocagindaki teyzeler. Simdi kayinvalidem yok olmasa mi falan diye bisiler diyor
sizler napicaksiniz ?
bugün kızımın aşısı vardı.1 ayımız bitti.kızım 5500 kg 55 cm olmuş.büyüyor yavrum.sağlık ocağındaki doktor kzımın kafasını sağ tarafa dönük olduğunu söyledi.evet kızım sağ tarafına çok yatıyor.hastaneye götürmemi söyledi.kafam karıştı.sizin bebişlerde varmı böyle bişey kızlar?
kizlar ikinci ayda rotarix asisini getir de yapalim dedi saglik ocagindaki teyzeler. simdi kayinvalidem yok olmasa mi falan diye bisiler diyor
sizler napicaksiniz ?
masallah canımsag tarafa donuk ne demekmis ki :44: sen icini ferah tut tatlim
rotavirüs aşısı mı ben yaptırcam bu hastalık ölüme neden oluyormuşbir tanıdığın bebeği 3 yaşında kaptı nasıl ishaldi.acildeserum yedi kurtuldu
canım ben tüm özel aşıları yaptırıcam.biraz pahalı oluyorlar.en son oğluma su çiçeği yaptırdım 90 tl idi.
kızlar rezene çayı içiyorum 2 gündür ama kızım daha huzursuz olmaya başladı.acep bu çaydan olabilirmi.
Canim benim usg de 4200 gr dı. Ama 3900 gr doğdu . Hem kilosunu kafana takma. Hayırlısı ile doğsun . Alır kilo. Saglikla sihhatle kucağına alırsın insaallah
doğuma girdiğim gün 3219kg çıktı us de 3200 kg doğdu
sağlıkla gelsin doğduktan sonra bol bol emzir bak nasıl tontiş olursunuz
kızlar benim oğlum 1 aylık oldu 4 kilo ve ben hala molfix yenidoğan kullanıyorum, ama sıkmıyor, daha büyüğü büyük gelir diye almıyorum.
şimdi eşim bir paket daha alacak ama büyükmü aldırsam kararsız kaldım :44:
fatoşcum benim oğlum 2440 doğdu 32 günlüğüz 4 kiloyu geçti çok şükür,alır kilo merak etme
bugün kızımın aşısı vardı.1 ayımız bitti.kızım 5500 kg 55 cm olmuş.büyüyor yavrum.sağlık ocağındaki doktor kzımın kafasını sağ tarafa dönük olduğunu söyledi.evet kızım sağ tarafına çok yatıyor.hastaneye götürmemi söyledi.kafam karıştı.sizin bebişlerde varmı böyle bişey kızlar?
Kızlar oğlumun yüzü ve kafası kıpkırmızı oldu
Hergün yıkıyorum, çokta giydirmiyorum, sebebi ne olabilir canım çok sıkılıyor...
süt çok fazla olunca genzine kaçıyo kızımın sizde de oluyo mu?
elim ayağıma dolaşıyo benm..
hemen omzuma alıp alnını çekiyorm bugün bayağı bir tıkandı nefesini toplayana kadr zorlandı
tekim birde evde emzirmekten korktuğm oluyo walla :)
Canım benim cocukta 3700 dogdu 16 gün oldu bugün itibariyle kaç kilo oldu şuan bilmiyorum ama primanın yeni doğanından 1 paket bitirdim sadece bulunduğum yerde tekrar prima yeni doğan bulamayınca canbebe aldım ama her gün kıyafet değiştirdim hep sızma yaptı bezlerini çok ağır aldım çişini çok yapıyor bizimki o yüzden 2.paketi bitiremedim ve şuan 2 numara molfix aldım şuan rahatız bence sende 2 numaraya geç artık bol bol çişlerini yapsınlar :) bu arada günde kaç bez atıyorsun? ben en az 6 tane atıyorum
5-10 arası diyelim.neden dersen kirlettiğini anladığım an hemen değiştiriyorumçişli uyutmadım şükür pişik olmadı.bezin içinde toplu iğne başı kadar jeller var.kirletince dışardan dokununca pelte gibi anlaşılıyor.kızlar hergün 3-5 arası kaka yapan kızım bugün hiç yapmadı.beslenmede değişiklik de yapmadım herşey aynıneden kızlar endişe eettim
Kızlar oğlumun yüzü ve kafası kıpkırmızı oldu
Hergün yıkıyorum, çokta giydirmiyorum, sebebi ne olabilir canım çok sıkılıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?