canım benim kızında yüzü kırmızı ve isilik gibi. her gün yıkıyoz ama geçmiyo.
canım ben onun çevresinden dolandırıp belimden sıkıca bağlıyorum çokta rahat oluyoAslında cok cesit varmıs onda da alıp hangisini seviyor denemek zor olacak osekilde birsey denesem daha iyi ama korkuyorum iyi baglayamam falan diye :)
Yenidogan için ise kullanabilirsin canım genelde 3aydan sonrası için olanlar var.Tabi kısa sure kullanmak en iyisi osekilde yenidogan içinde olsada :) BU konuda da doktorların hepsi farklı dusunuyorlar herzamanki gibi :)
bence kesinlikle yaptır canım zaten ağızdan damla olarak veriyorlar.kizlar ikinci ayda rotarix asisini getir de yapalim dedi saglik ocagindaki teyzeler. simdi kayinvalidem yok olmasa mi falan diye bisiler diyor
sizler napicaksiniz ?
iki çocuk sahiplerinde sanırım daha belirgin oluyor bu durum ama endişelenme canım bende aynıyım .Ben ara sıra uğrayan ziyaretçi:) benle aynı durumda olan varmı merak ediyorum çok bunalmış durumdayım durup dururken aglıyorum yorgun ve uykusuzum kızım. 40 günlük oldu çok gazlı uyanıkken hep gazdan aglıyor geceyle gündüzü karıştırıyor gece 12 den 5 e kadar oturuyoruz oglumda böylemiydi hatırlamıyorum ama çok yoruluyorum oglumlada ilgikenemiyormuşum gibi gelyor içim sıkılıyor etkili bir gaz ilaçı arıyorum sap simlex kabız yaptı nurse harveysde gazı artırdı .
ahhh ahhh yarama tuz bastın benim bu gün 43. gün hala devam ama louslık değil adet ilk oğlumda da böyle olmuştumkızlar pazartesi kısmetse kırkımız çıkıyor ama benim leke şeklinde olan kanamam 2 gündür kırmızıya dönüştü bilgisi olan varmı
Kanguruyu özellikle bukadar erken önermiyorlar bilhassa erkek bebeklerde cok zararlı bulunuyor. SLingleri arastır istersen canım sende.
Aslında cok cesit varmıs onda da alıp hangisini seviyor denemek zor olacak osekilde birsey denesem daha iyi ama korkuyorum iyi baglayamam falan diye :)
Yenidogan için ise kullanabilirsin canım genelde 3aydan sonrası için olanlar var.Tabi kısa sure kullanmak en iyisi osekilde yenidogan içinde olsada :) BU konuda da doktorların hepsi farklı dusunuyorlar herzamanki gibi :)
ben çok güzel bir kanguru aldım. şimdi düz yatırarak kullanıyoruz. 3 ay sonrası oturtarak kullanılabiliyor. sonra da sırta ve yana doğru takılabiliyor. görmek isteyenlere cybex 2go kanguru
Ben ara sıra uğrayan ziyaretçi:) benle aynı durumda olan varmı merak ediyorum çok bunalmış durumdayım durup dururken aglıyorum yorgun ve uykusuzum kızım. 40 günlük oldu çok gazlı uyanıkken hep gazdan aglıyor geceyle gündüzü karıştırıyor gece 12 den 5 e kadar oturuyoruz oglumda böylemiydi hatırlamıyorum ama çok yoruluyorum oglumlada ilgikenemiyormuşum gibi gelyor içim sıkılıyor etkili bir gaz ilaçı arıyorum sap simlex kabız yaptı nurse harveysde gazı artırdı .
canım bizim de bazen geceleri uyku sıkıntımız oluyor. yorgunluğunu anlıyorum. hele büyük çocuk ile birlikte sıkıntı artıyor gerçekten. ben ev işlerini son plana atıyorum. kız kardeşim çok yardımcı oldu. 10 gündür annemlere geldik tatile.biraz büyüynceye kadar böyle idare ediyoruz. inşallah yardım alacağın yakınların vardır. babalar çalışıyor ama bazen gece nöbeti tutabilirle bence.
benimkinde de var böyle bir şey
rahat ettiği tarafta duruyor gibi geliyor bana
dediğin gibi sola da çeviriyor başını.
hastaneye götürmeyi düşünüyor musun?
ben bilemedim, normal gibi geliyor
Ben ara sıra uğrayan ziyaretçi:) benle aynı durumda olan varmı merak ediyorum çok bunalmış durumdayım durup dururken aglıyorum yorgun ve uykusuzum kızım. 40 günlük oldu çok gazlı uyanıkken hep gazdan aglıyor geceyle gündüzü karıştırıyor gece 12 den 5 e kadar oturuyoruz oglumda böylemiydi hatırlamıyorum ama çok yoruluyorum oglumlada ilgikenemiyormuşum gibi gelyor içim sıkılıyor etkili bir gaz ilaçı arıyorum sap simlex kabız yaptı nurse harveysde gazı artırdı .
kızlar pazartesi kısmetse kırkımız çıkıyor ama benim leke şeklinde olan kanamam 2 gündür kırmızıya dönüştü bilgisi olan varmı
Annecikler kuzucuklarınz ilk ay kaç kilo aldı.
benm kızm 1 kg almş iyi herhalde dimi..
Dün aşımızısa vuruldk boyumz posumz ölçüldü 52 cm olmşz.
Kızlar meraba.Bayağıdır giremiyorum.Oğlum fırsat vermiyor ya uyuyo ya emiyo sürekli meme istiyo.29 günlük olduk sarılığı geçmedi ileri tetkik yapıldı çok şükür bir sorun çıkmadı ama yinede takipteyiz.Yarın yine ölçülecek inşallah düşüyodur çocuğum delik deşik oldu birkeresinde kolundan 6 tüp kan aldılar o ağladı ben ağladım. Allahtan azar azar aldılar yoksa necanı var o kadar kan alınırmı diye kızdım.az alıcaz annesi bişey olmaz dediler tabi benim ciğerim yandı.Birde su fıtığımız var yumurtalığınin birinin şiş olduğunu gördüm hemen çocuk cerrahına götürdüm.1yaşına kadar geçmezse ameliyat dedi.İnşallah geçer.Benimde azda olsa kanamam devam ediyo ne zaman geçicek acaba.40 ı bekliyorum geçmezse bende bi doktora görünücem.Doğumdan sonra sesim kısılmıştı hiç çıkmıyodu şimdi yerini öksürüğe bıraktı balgamlı öksürüyorum.Ameliyathanede üşüttüm herhalde yada mikrop kaptım bilemiyorum .Yani başımıza gelmeyen kalmadı.Yinede çok şükür.Bizim gibi sarılığı geçmeyen varmı.
kızlar doğumdan sonra nasıl korunacaksınız.ben oğlumdan sonra prezvt ile korunurken hamile kaldım şimdi çok korkuyorum RİA ile hamile kalanda varmış ne yapcam bilmiyorum.
yataklarımı ayırsak acaba
Annecikler kuzucuklarınz ilk ay kaç kilo aldı.
benm kızm 1 kg almş iyi herhalde dimi..
Dün aşımızısa vuruldk boyumz posumz ölçüldü 52 cm olmşz.
kızlar doğumdan sonra nasıl korunacaksınız.ben oğlumdan sonra prezvt ile korunurken hamile kaldım şimdi çok korkuyorum RİA ile hamile kalanda varmış ne yapcam bilmiyorum.
yataklarımı ayırsak acaba
Eki Görüntüle 506191
kızlar 33 günlük oğluşum yağız enes efem
NAZAR DUASI
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
وَوَصَّيْنَ الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ
حُسْنً وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْناً وَإِن
جَاهَدَاكَ لِتُشْرِكَ بِي مَا لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ فَلَا تُطِعْهُمَا إِلَيَّ
مَرْجِعُكُمْ فَأُنَبِّئُكُم بِمَا كُنتُمْ تَعْمَلُون
Eki Görüntüle 506191
kızlar 33 günlük oğluşum yağız enes efem
NAZAR DUASI
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
وَوَصَّيْنَ الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ
حُسْنً وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْناً وَإِن
جَاهَدَاكَ لِتُشْرِكَ بِي مَا لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ فَلَا تُطِعْهُمَا إِلَيَّ
مَرْجِعُكُمْ فَأُنَبِّئُكُم بِمَا كُنتُمْ تَعْمَلُون
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?