2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar pazartesi kısmetse kırkımız çıkıyor ama benim leke şeklinde olan kanamam 2 gündür kırmızıya dönüştü bilgisi olan varmı

Kızlar, 35 günlükken bebişin sarılığı hafifçe tekrarladı. Doktor bir hafta takip edelim dedi. Devam ederse tahlil isteriz dedi. Bir hafta doldu. Bitmedi doktora gideceğiz tekrar. Kan gurubu uyuşmazlığımız var. O sebepten olabilirmiş.
Aranızda böyle olan oldu mu?

canım ben onun çevresinden dolandırıp belimden sıkıca bağlıyorum çokta rahat oluyo
kizlar ikinci ayda rotarix asisini getir de yapalim dedi saglik ocagindaki teyzeler. simdi kayinvalidem yok olmasa mi falan diye bisiler diyor
sizler napicaksiniz ?
bence kesinlikle yaptır canım zaten ağızdan damla olarak veriyorlar.
iki çocuk sahiplerinde sanırım daha belirgin oluyor bu durum ama endişelenme canım bende aynıyım .
kızlar pazartesi kısmetse kırkımız çıkıyor ama benim leke şeklinde olan kanamam 2 gündür kırmızıya dönüştü bilgisi olan varmı
ahhh ahhh yarama tuz bastın benim bu gün 43. gün hala devam ama louslık değil adet ilk oğlumda da böyle olmuştum hamilelik bitti diye sevinirken regliler başladı

benimkinde de var böyle bir şey
rahat ettiği tarafta duruyor gibi geliyor bana
dediğin gibi sola da çeviriyor başını.
hastaneye götürmeyi düşünüyor musun?
ben bilemedim, normal gibi geliyor

hafta içi götürücem doktora.gelince bilgilendiririm.allah korusun bir sorun varsada erken önlem almış olruz.

ben varım canım çok duygusallaştım kızıma bişey olacak korkusu başladı.bir de süt yetmeyip mama verildikçe içim parçalanıyor.geçer umarım bu ruh halleri.yorgunluk-duygusallık umarım geçer gider soğukkanlı cesur anneler oluruz umarım.sab simlex işe yaramıyor kimyon çayı veriyorum biraz işe yarıyor.yeni birşey denemeyi düşünüyorum.ama mucizevi bişey yok sanırım

Ben normal doğum yaptım ilk 1 hafta çok yoğun kanamam oldu sonra lekeye donustu. Lekelenmeden sonra tekrar kanamaya dönerse hemen geliyorsun dedi doktorum. Bence doktorunu ara sor

Kızlar meraba.Bayağıdır giremiyorum.Oğlum fırsat vermiyor ya uyuyo ya emiyo sürekli meme istiyo.29 günlük olduk sarılığı geçmedi ileri tetkik yapıldı çok şükür bir sorun çıkmadı ama yinede takipteyiz.Yarın yine ölçülecek inşallah düşüyodur çocuğum delik deşik oldu birkeresinde kolundan 6 tüp kan aldılar o ağladı ben ağladım. Allahtan azar azar aldılar yoksa necanı var o kadar kan alınırmı diye kızdım.az alıcaz annesi bişey olmaz dediler tabi benim ciğerim yandı.Birde su fıtığımız var yumurtalığınin birinin şiş olduğunu gördüm hemen çocuk cerrahına götürdüm.1yaşına kadar geçmezse ameliyat dedi.İnşallah geçer.Benimde azda olsa kanamam devam ediyo ne zaman geçicek acaba.40 ı bekliyorum geçmezse bende bi doktora görünücem.Doğumdan sonra sesim kısılmıştı hiç çıkmıyodu şimdi yerini öksürüğe bıraktı balgamlı öksürüyorum.Ameliyathanede üşüttüm herhalde yada mikrop kaptım bilemiyorum .Yani başımıza gelmeyen kalmadı.Yinede çok şükür.Bizim gibi sarılığı geçmeyen varmı.

kızlar doğumdan sonra nasıl korunacaksınız.ben oğlumdan sonra prezvt ile korunurken hamile kaldım şimdi çok korkuyorum RİA ile hamile kalanda varmış ne yapcam bilmiyorum.
yataklarımı ayırsak acaba

Annecikler kuzucuklarınz ilk ay kaç kilo aldı.
benm kızm 1 kg almş iyi herhalde dimi..
Dün aşımızısa vuruldk boyumz posumz ölçüldü 52 cm olmşz.

Biz 5.gunde tahlil yaptırdık düşük seviyede cıktı doktor bu gunden sonra zaten yukselmez sarılık dedi. İlk hafta en yuksek seviyede oluyormus. Bir arkadasımada 7.gunde doktoru bebek buyumus bundan sonra yukselmez demiş. Hala hafif bi sarılık var gozlerinde falan ama o arkadasmıda arayıp sordum 2aya vucuttan ancak cıkıyor dedi.Doktorda takip et bi artış olursa tekrarlarız testi dedi bu gunden sonrada artmaz zaten dedi. Eskisine oranla artmadıgı için tekrar gitmedik

kızlar doğumdan sonra nasıl korunacaksınız.ben oğlumdan sonra prezvt ile korunurken hamile kaldım şimdi çok korkuyorum RİA ile hamile kalanda varmış ne yapcam bilmiyorum.

Aklımdaki sorulardan bri bu %100 koruma yok malesef pre.de hapta hatta spiralde de var ihtimal. 3aylık igneler oluyormus onu pek arastıramadım

kızlar 33 günlük oğluşum yağız enes efem

NAZAR DUASI

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
وَوَصَّيْنَ الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ
حُسْنً وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْناً وَإِن
جَاهَدَاكَ لِتُشْرِكَ بِي مَا لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ فَلَا تُطِعْهُمَا إِلَيَّ
مَرْجِعُكُمْ فَأُنَبِّئُكُم بِمَا كُنتُمْ تَعْمَلُون

Annecikler kuzucuklarınz ilk ay kaç kilo aldı.
benm kızm 1 kg almş iyi herhalde dimi..
Dün aşımızısa vuruldk boyumz posumz ölçüldü 52 cm olmşz.

maşşaallh cnm
oğlumda 32 günlük 1650gr almış 7cm uzamış
normali ayda 1 kiloymuşbende 2-3 kez mama veriyrdum dr mamayı kes dedi

Son düzenleme:

ahh işte herkesin aklındaki o soru
kızımdan sonra 4 yıl pre yle korunduk
spiral taktırdm bi ara oda yara yaptı çıkarttırdm
yine pre olur büyük bi ihtimal
ilaç içemeyz bebişler emiyr
3 aylık iğneyiarkdşm yaptırdı çok rahatsızlndı

masallah allah nazardan bütün kötülüklerden korusun kuzunu sağlıkla büyüsün insallah

maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…