kızlar bize hastaneden verilen kağıtta 1 ay içinde işitme testi yaptırın yazıyor.kulak burun boğaz mı ilgileniyor?her hastanede var mı ki bu test?
kızlar çok ironik bir durum içerisindeyim. bir arkadaşımın ablası dogum yaptı bugün. Yarın hastaneye onu ziyarete gidecegim. Ve ne gariptir ki ne hediye alacağımı bilmiyorum. Kızı hiç tanımıyorum, arkadaşım hatrına gidiyorum. ama kardeşi de benim etrafımda çok dolandı doğumumda, o yüzden geçistirmekte istemiyorum. Size gelensizi mutlu eden hediyeler varsa paylaşır mısınız?
Her hastane öylemi bilmem ama biz gittiğimizde direk işitme testine gönderdiler, sonra hormonlar için kan aldılar.
Valla ben şimdiden bir çok ziyerete gittim, 3 bebek görmeye gittim 3'ünede aldım, birini hiç tanımıyordum, eşimin aracılığıyla gittik
kızlar bize hastaneden verilen kağıtta 1 ay içinde işitme testi yaptırın yazıyor.kulak burun boğaz mı ilgileniyor?her hastanede var mı ki bu test?
eee ne aldın. altınsa almam komik olur bence öyle bir samimiyet yok bizde görgyüsüzlük gibi olabilir.
2 eylül paZAR günü saat 12:00 de genel anestezi ile sezeryan doğum yaptım
bebeğim oğlum yusufum sağlıklı çok şükür 3240 gr doğdu 50 cm boyu
ben ise ne zaman ev işlerimi kendim yapabileceğim diye araştırma içerisindeyim
bdt 3 eylül dü ben ağustosta gelir diye bekliyordum buralarda takııyordum ama bekledi yavrum
sezeryan ile doğum yapanlar kaç gün sonra hangi işleri yapabildiniz?
kızlar canm çok sıkkn..
kızımn kakasında siyaha benzer mukus gibi bişiler gördm bugün.
çocuk doktorunu aradk ilk aylardaki bebeklerde olur ama devam ederse tahlile götürün dedi.
bağırsakları çok hareketli alttan gaz kaçırıyo sıpa sürekli
3 saatte 2 defa kaka yaptı.
çok sıkta acıktı bugün bas bas bağırıyo meme içn..
rota virüsü die bişi duymştm inş öyle bişi yoktr:26:
yanmda kimse yok salak gibi ağlıyorm..
zaten zayıf doğdu kızm 3,5 kiloyu yeni gördk
rota virüsü filan olursa kilo kaybeder iyice..
senin yazını okuyana kadar sez. izi ölçümü yapmamıştımbenimde bugün 25. günüm göbek deliğimden
14. cm aşağıda 17 cm boyunda benim kesiğimde. hala sağa sola yatamıyorum başlangıç ve bitiş yerleri batıyor
dikkat etmeme rağmen istem dışı bi ani harekette çok ağrıyor sanki ilk ayağa kalkışımı yaşıyorum. zamanla
düzelecek inş.
UYKU-AĞLATMADAN UYUTMA YÖNTEMİ KIZLAAR BEBİŞİ AĞLATMADAN UYUTMANIN AŞAMALARI OKUYUN İŞE YARAR
canm çocuk doktoruna gidiceksiniz.
çocuk doktoru yapıyor işitme testini..
malesef bizdede işe yaramadı..dün akşam yine aynı saatte akşam 8 ile 11 arası sürekli ağladı....
2 akşamdır böle bu gecede olursa kolik olma ihtimali yükseliyooffff niye bnm bebeğim yaaa çok üzülüyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?