2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar çok ironik bir durum içerisindeyim. bir arkadaşımın ablası dogum yaptı bugün. Yarın hastaneye onu ziyarete gidecegim. Ve ne gariptir ki ne hediye alacağımı bilmiyorum. Kızı hiç tanımıyorum, arkadaşım hatrına gidiyorum. ama kardeşi de benim etrafımda çok dolandı doğumumda, o yüzden geçistirmekte istemiyorum. Size gelensizi mutlu eden hediyeler varsa paylaşır mısınız?

Slm kızlar bu gece oğlum uyudu ama ben uyuyamadım
Sonra sabah 5 gibi uyandı 11'e kadar onu uyutmak için çırpındım, çok şükür sonra uyudu 4 gibi uyandık ama işlerim yine kaldı

kızlar bize hastaneden verilen kağıtta 1 ay içinde işitme testi yaptırın yazıyor.kulak burun boğaz mı ilgileniyor?her hastanede var mı ki bu test?

Her hastane öylemi bilmem ama biz gittiğimizde direk işitme testine gönderdiler, sonra hormonlar için kan aldılar.

Valla ben şimdiden bir çok ziyerete gittim, 3 bebek görmeye gittim 3'ünede aldım, birini hiç tanımıyordum, eşimin aracılığıyla gittik

eylem seni merak ediyordum nasılsın canım, düzelebildinmi, bende senin gibi sıkıntılar yaşadım, o anlarda aklıma hep sen geldin

eee ne aldın. altınsa almam komik olur bence öyle bir samimiyet yok bizde görgyüsüzlük gibi olabilir.

kızlar bize hastaneden verilen kağıtta 1 ay içinde işitme testi yaptırın yazıyor.kulak burun boğaz mı ilgileniyor?her hastanede var mı ki bu test?

Evet kulak burun bogaz kısmında test odasında bakılıyor ve ilgili doktor belge veriyor onun fotokopisinide saglık ocagı istiyor.

Slm Kizlar uzun zaman oldu girmeyeli benim bebis acele etti 14 agustosta dogacakken 26 temmuzda suyum geldigi icin sezaryen oldum.hepinizin bebekleri hayirli olsun gecmisi okuyamadim umarim kotu birsey yasayan yoktur ..hepinizi opuyoruz melegimle

kızlar canm çok sıkkn..
kızımn kakasında siyaha benzer mukus gibi bişiler gördm bugün.
çocuk doktorunu aradk ilk aylardaki bebeklerde olur ama devam ederse tahlile götürün dedi.
bağırsakları çok hareketli alttan gaz kaçırıyo sıpa sürekli
3 saatte 2 defa kaka yaptı.
çok sıkta acıktı bugün bas bas bağırıyo meme içn..
rota virüsü die bişi duymştm inş öyle bişi yoktr:26:
yanmda kimse yok salak gibi ağlıyorm..
zaten zayıf doğdu kızm 3,5 kiloyu yeni gördk
rota virüsü filan olursa kilo kaybeder iyice..

canım ben 8 saat sonra gelip yemek yapıp büyük oğlumu besledim. çamaşırlarımı yıkayıp astım. 2 gün sonradasüpürge vs. gibi işlere başladım. bir tek ütüde dikkatli olmanı öneririm çünkü tam kesi bölgesine yakın kalıyo ütü masası ve ısı ki bu da dikişlerde kanamaya yol açabiliyo ilkimde yapmıştım o hatayı

HANDAN cım mukusumsu kakada doktora danışmanda hatta bir test yapılmasında fayda. ama devamı önemli bir sefer olduysa sorun yok ancak devam ederse doktora götür canım.
neyse kızlar biz bir kaç gün yokuz kayınvalidem ve laftan anlamaz komşularım sağolsunlar bu gün sinirden ufaklığa süt yetiremeyip mama vermek zorunda kalınca eşime yürü gidioruz yoksa olan benim psikolojiyle çocuğun sütüne olucak dedim. amcamın yazlıktaki evin anahtarlarını aldım 3-4 gün yokum. kendinize ve bıcırlara iyi bakın.öpüldünüz

kızlar netten araştırdm.
siyah iplik gibi bişiler var kakasında kzımn..
ek gıdaya geçerken demir ilacı kullanan bebeklerde oluyomş
peki bizde neden oldukiii:26:
d vitamini kullanıyoruz sadece birde rezene filan içiriyorm çok gaz sancısı olnca başka bişi yok.
inş önemli bişi değildir yaa..

şükür bügün kırkımız çıktı, ne bitmez kırktı yaa Rabbim hepimizin yardımcısı olsun birde kızım sürekli kusuyor ve kıyafetleri ıslanıyor ne yapcam bilmiyorum önlük takmak istemiyorum belki yatarken Allah korusun boynuna filan dolanır diye önlük takan yada ne zaman önlük takılması gerektiğini bilen varsa yardımcı olursa sevinirim sürekli kıyafet değişt,irmek ve altına bez koymak istemiyorum

kızlar bız 24gunluguz ve burnumuz tıkalı gecelerı daha zorluyor nefes alısımızı.bugece buhar makınesınını calıstrcam.dun gece tonımer tuplerden damlattık ama tamamen gecırmedı.neden olmus olabılır usuttummu yavrukusumu acaba.of anne olmak cok zormusss

seninki benimkinden aşağıda iyi işte. bendede aynı sorunlar var hala rahat yatamıyorum. Birde 3 gündür dikiş yerim parmak kalınlığında kabardı ve kaşınıyor.

Bizde de kolik kabusu var malesef çok sinir bozucu.Babası sakinleştiriyor ama çok zor.Bebiş,min ağlaması beni çok üzüyor.Geçenlerde çocuğu büyümüş olan bir arkadaşımın tavsiyesini aldım bu konuda.Gündüz uykusunu çok sakin bir ortamda gerçekleştirin dedi.Bebek gündüz uykusunda aldığı tiz sesleri kaydedip akşam onları sinir sisteminden atmaya çalışıyormuşBende bugün denedim.Odasında tuttum hep yalnız bıraktım ve ses ten uzak tuttum.Akşam o saat geldiğinde gene bir kıpırdanma başladı.karnını bir güzel doyurdum.sonra evde kısa bir tur attırdım.sonrada sac kurutma maknasını açtım sakinleşt,Ve uyudu.Sac kurutma mak elektrik süpürgesi gibi devamlı olan sesleri bebek anne karnından alışkın olduğu için onu rahatlatıyormuşGerçekten işe yaradı sanırım.

2 gündür ne sac kurutma nede elektrik süpürgesi fayda etmedi bize. Yavrum ağlamaktan perişan oldu. Birde emmek istiyor ama 2 dk emiyor sonra basıyor yaygarayı . Ağladığına mı üzüleyim ac kaldığınami üzüleyim bilemedim. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Muffin canim işitme testi bizim gittiğimiz hastanede ayrı bir birimde yapılıyordu . 5 dk bile sürmüyor . Bebeği tok ve uyuyup getirin diye not yazmislardi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…