kızlar bşey sorcam yaa benim oğlum gece uyurken uyku halinde ama sürekli kımıl kımıl hiç durmuyo nedendir acaba??2.5-3 saatte bir uyanıyo ama uyurkende hep öle geriniyo ıkınıyo kendi kendine..sizdede oluyomu böle?
sanki benm kızımı anlatmşsn hiç derin uyumuyo sanki son 3-4 gündür ıhh ıhh.. diyerek eller kollar oynuyo gözler açılıyo sonra gerii uyuyor.kakasında siyah ipe benzer bişiler gördm ben dün. bugün çocuk doktoruna gittk görmem lazm dedi hemde tahlil istedi.
kıl kurdu olabilirmş. tedavisi 2 aydan öncede başlamıyomş. canm sıkldı umarm değildir..
sekerler o hareketleri gazdan yapiyor sipalar cikarmaya calisiyorlar. cikarirlarsa sorun yok da cikaramazlarsa ciyakk ciyakk bizleri uyandiriyorlar iste
bir de mamayi degistirdim kizlar kizim cok kus kus yapmaya baslamisti bakalim bu yenisinde nolcak duzelirse yazarim yeni mamamizi
kac gundur de ugrayamiyordum ne havadisler var minnoslardan
bu arada dhns canim masallah pasaya
bizim de yarin dr kontrolumuz persembe de 2. ay asilarimiz var bakalim persembe gecesi ekstra uykusuz olacak galibaaa
bebişle dısarı cıktıgınızda acıkınca napıyosunuz?ben sadece anne sütü veriyorum sırf bu yüzden dısarı cıkasım gelmiyo dert oluyo bana valla ya..öle olucada cıkmıyorum ama bebeğimde bende çok sıkıldık..napabilirizZ??
off demekki tek değilmişiz..evet öğrendimki gazdan oluyomuş bu sıkıntı..kimyonu önerdiler bakalım bugun vermeyi deniycem işe yarıcakmı oğluşum rahatlıycakmı..işe yararsa yazarım sizede..
canım hangi mamayı veriyordun değiştirdin?
benim geceleri göğüsler taş, güzel besleniyor ama sanki gündüz yetmiyor, ben gün içinde 1 öğün mama veriyorum birkaç gündür, pre aptamil veriyorum, ilk verdiğimde kabız yaptı bir gün, sonra alıştı şimdi sorunsuz gidiyor
canım ben çıkmadan güzelce emziriyorum, genelde o emmesi 2-2buçuk saat götürüyor bizi, zaten dışarda hep uyuyor deliksiz
ama uyanırda acıkırsa birşekilde emzirecek yer buluyorum
kimyonu hergun ben iciyorum daha dogrusu yutuyorum tatlim
iki sipaya yetmiyor benim sutum canim
ben de aptamil veriyordum kizim kabiz oldu ve kiz daha fazla olmak uzere oglan da kus kus halinde
simdi hipp diye bir mama vermeye basladim bugun bakalim bir iki gun deniycem
off büyük dert yaaa..zaten kış geliyo en iyisi cıkmamak seneye yaza insallah bu sene idare edelim böle evde canım..
merhaba güzel bebişlerin anneleri.
biz geçen hafta aile hekimimiz kafasını hep sağa çevirıyor demişti.bugün götürdüm doktora.boyun usg çektirdim.çok şüükür bir sıkıntı yok.gitmişken kalça usg de çektirdim.hepsini aradan çıkardım.1 aşına geldiğindede göz kontrolü inşallah ondan önce doktor ihtiyacımız olmaz.rutin kontroller dışında tabi
ha bide kızımın yüzü ve saç dipleri sivilce gibi olmuştu.onuda gösterdim.şampuan değiştirdik.bide krem verdi.benim gibi olanlara fikir olur beli.
humana kimyonlu rezene çayını bende kullanmaya başladım.etkisini yazarım sonra.
kendinize ve bebişlerinize iiyi bakın.
demek size de yaptı kabız, ama ilk gün oldu sonra düzeldi, zaten ben keyfi veriyorum ama hipp çok iyi mamadır
ama ne zamana kadar dayanacaksın tatlım, çık bence eziyet etme kendine de bebişe de, bak ben haftasonu bir avm de bebiş acıkınca bebek bakım odası vardı bir girdim hatunlar koltuklara dizilmiş bebek emziriyorvalla süper bir çözüm olmuş, haa olmadı sağıp yanına alabilirsin, oda sıcaklığında 6 saate kadar sütün dayanıyor
ohh masallah canim
biz de yarın kalca usg si cektiricez zor mu sipalar duryor mu cekilirken ?
walla ben sagmal inek gibi dolasiyorum ama yetmiyor yetmiyorrrbir de vicdan yapiyorum aman oglan su kadar anne sutu icti aman kiz bu kadar icti diye. sagip esit esit veriyorum (manyak miyim nee ) insallah hipp iyi gelir canim yoksa kaizlik ve kus kus canimiza okuycak gibi
duyguss ben iki sipayla cikiyorum bea bosver anacim cik disari yazik sizeee
merhaba güzel bebişlerin anneleri.
biz geçen hafta aile hekimimiz kafasını hep sağa çevirıyor demişti.bugün götürdüm doktora.boyun usg çektirdim.çok şüükür bir sıkıntı yok.gitmişken kalça usg de çektirdim.hepsini aradan çıkardım.1 aşına geldiğindede göz kontrolü inşallah ondan önce doktor ihtiyacımız olmaz.rutin kontroller dışında tabi
ha bide kızımın yüzü ve saç dipleri sivilce gibi olmuştu.onuda gösterdim.şampuan değiştirdik.bide krem verdi.benim gibi olanlara fikir olur beli.
bebişle dısarı cıktıgınızda acıkınca napıyosunuz?ben sadece anne sütü veriyorum sırf bu yüzden dısarı cıkasım gelmiyo dert oluyo bana valla ya..öle olucada cıkmıyorum ama bebeğimde bende çok sıkıldık..napabilirizZ??
hangi kremi önerdi?merhaba güzel bebişlerin anneleri.
kızlar bebeklerinizi neyle çıkartıyorsunuz dışarı??? pusetle mi? anakucağı mı yoksa sadece kucağınızda mı? kanguru kullanan varmı? ben de çıkartmak istiyorum anakucağı çok ağır geliyor slingo aldım ama kullanamıyorum bilmiyorum ne yapıcam
canım ben bebek arabasıyla çıkarıyorum, kangurum da var boyun destekli ama daha onu kullanmaya cesaret edemiyorum, gerçi markete falan giderken çok kullanışlı olur aslında
canım randevu alacağız ama hangi birimden almak gerekir?çocuk dr u mu sevk ediyor devlet hastanesine gidicez
bir de koliğimizde rahatlama sağlandı.süt veya mamadan önce 20 cc humana kimyonlu rezene çayı veriyorum.sonra mama veya süt.bir de üşütmemek lazım bebeği sanırım.ilk kez işe yaradı.sab simplex filan hikaye.karnı gurul gurul.gaz olmasın da guruldansın bebiş.acaba ishal mi oldu bu sefer de?kakası cıvık gerçi katı gıda yemiyor ama hep ishal geliyor aklıma ilk kez anne olunca bilemiyor insan.cıvık puding kıvamında.ishal mi sizce kızlar sizinki de böyle mi?hardel rengi ve içinden beyaz pütürler çıkıyor toplu iğne başı kadar.
Bizde de aynı olay. Tabi ben altını acınca iyice kakasını yaptırıyorum ugrasarak pamuk ve zaytinyagı olayı ilekızlar bebişim alt açmaya çalıştığımda hep ağlıyor.mama yiyip tam doyunca ya da uykuluyken sersem oluyor o zaman ağlayamıyor istese de.ama normal zamanda yıkıyor ortalığı.nedeni ne acaba sizde de var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?