kızlar çok ironik bir durum içerisindeyim. bir arkadaşımın ablası dogum yaptı bugün. Yarın hastaneye onu ziyarete gidecegim. Ve ne gariptir ki ne hediye alacağımı bilmiyorum. Kızı hiç tanımıyorum, arkadaşım hatrına gidiyorum. ama kardeşi de benim etrafımda çok dolandı doğumumda, o yüzden geçistirmekte istemiyorum. Size gelensizi mutlu eden hediyeler varsa paylaşır mısınız?
süper bir paylaşım olmuş canım çok tşkkrler
2 gündür ne sac kurutma nede elektrik süpürgesi fayda etmedi bize. Yavrum ağlamaktan perişan oldu. Birde emmek istiyor ama 2 dk emiyor sonra basıyor yaygarayı . Ağladığına mı üzüleyim ac kaldığınami üzüleyim bilemedim. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Muffin canim işitme testi bizim gittiğimiz hastanede ayrı bir birimde yapılıyordu . 5 dk bile sürmüyor . Bebeği tok ve uyuyup getirin diye not yazmislardi.
kızlar bşey sorcam yaa benim oğlum gece uyurken uyku halinde ama sürekli kımıl kımıl hiç durmuyo nedendir acaba??2.5-3 saatte bir uyanıyo ama uyurkende hep öle geriniyo ıkınıyo kendi kendine..sizdede oluyomu böle?
kızlar bşey sorcam yaa benim oğlum gece uyurken uyku halinde ama sürekli kımıl kımıl hiç durmuyo nedendir acaba??2.5-3 saatte bir uyanıyo ama uyurkende hep öle geriniyo ıkınıyo kendi kendine..sizdede oluyomu böle?
canım ben 8 saat sonra gelip yemek yapıp büyük oğlumu besledim. çamaşırlarımı yıkayıp astım. 2 gün sonradasüpürge vs. gibi işlere başladım. bir tek ütüde dikkatli olmanı öneririm çünkü tam kesi bölgesine yakın kalıyo ütü masası ve ısı ki bu da dikişlerde kanamaya yol açabiliyo ilkimde yapmıştım o hatayı
HANDAN cım mukusumsu kakada doktora danışmanda hatta bir test yapılmasında fayda. ama devamı önemli bir sefer olduysa sorun yok ancak devam ederse doktora götür canım.
neyse kızlar biz bir kaç gün yokuz kayınvalidem ve laftan anlamaz komşularım sağolsunlar bu gün sinirden ufaklığa süt yetiremeyip mama vermek zorunda kalınca eşime yürü gidioruz yoksa olan benim psikolojiyle çocuğun sütüne olucak dedim. amcamın yazlıktaki evin anahtarlarını aldım 3-4 gün yokum. kendinize ve bıcırlara iyi bakın.öpüldünüz
canım randevu alacağız ama hangi birimden almak gerekir?çocuk dr u mu sevk ediyor devlet hastanesine gidicez
bir de koliğimizde rahatlama sağlandı.süt veya mamadan önce 20 cc humana kimyonlu rezene çayı veriyorum.sonra mama veya süt.bir de üşütmemek lazım bebeği sanırım.ilk kez işe yaradı.sab simplex filan hikaye.karnı gurul gurul.gaz olmasın da guruldansın bebiş.acaba ishal mi oldu bu sefer de?kakası cıvık gerçi katı gıda yemiyor ama hep ishal geliyor aklıma ilk kez anne olunca bilemiyor insan.cıvık puding kıvamında.ishal mi sizce kızlar sizinki de böyle mi?hardel rengi ve içinden beyaz pütürler çıkıyor toplu iğne başı kadar.
canım randevu alacağız ama hangi birimden almak gerekir?çocuk dr u mu sevk ediyor devlet hastanesine gidicez
bir de koliğimizde rahatlama sağlandı.süt veya mamadan önce 20 cc humana kimyonlu rezene çayı veriyorum.sonra mama veya süt.bir de üşütmemek lazım bebeği sanırım.ilk kez işe yaradı.sab simplex filan hikaye.karnı gurul gurul.gaz olmasın da guruldansın bebiş.acaba ishal mi oldu bu sefer de?kakası cıvık gerçi katı gıda yemiyor ama hep ishal geliyor aklıma ilk kez anne olunca bilemiyor insan.cıvık puding kıvamında.ishal mi sizce kızlar sizinki de böyle mi?hardel rengi ve içinden beyaz pütürler çıkıyor toplu iğne başı kadar.
sayılı gün çabuk geçer.bazı bebeklerde daha kısa sürüyor diye duydum işallah doğrudurBizimkinin normal uyanısı yok hep o sekilde oda gazdan dolayı once geriniyor sonra ıkınıyor yapamyıncada aglayarak uyanıyor garibim neyse 2 ay kaldı bakalım gaz sorunlarının bitmesine
Bizim gittiğimiz özelde kulak burun boğaz kısmındaydı ama işitme testi ile ilgilenen doktor dısında biri ile gorusmedik. Doktor geldi testi yaptı belge verip gitti. Bebeği uyutma işi uzun suruyor insallah uyku saatine denk gelir test :)
Normal canım cıvık ve sarı olması.Zaten sarı dısındaki renklerde sorun var. Beyaz puturleride onceden sut yarıyor ise olur diye duymustum.
kızlar doğumdan sonra nasıl korunacaksınız.ben oğlumdan sonra prezvt ile korunurken hamile kaldım şimdi çok korkuyorum RİA ile hamile kalanda varmış ne yapcam bilmiyorum.
yataklarımı ayırsak acaba
Annecikler kuzucuklarınz ilk ay kaç kilo aldı.
benm kızm 1 kg almş iyi herhalde dimi..
Dün aşımızısa vuruldk boyumz posumz ölçüldü 52 cm olmşz.
oyy maşallahhhEki Görüntüle 506191
kızlar 33 günlük oğluşum yağız enes efem
NAZAR DUASI
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
وَوَصَّيْنَ الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ
حُسْنً وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْناً وَإِن
جَاهَدَاكَ لِتُشْرِكَ بِي مَا لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ فَلَا تُطِعْهُمَا إِلَيَّ
مَرْجِعُكُمْ فَأُنَبِّئُكُم بِمَا كُنتُمْ تَعْمَلُون
Bu gece sabahladım yine zerre uyku girmedi gözüme, birde üstüne kusma ve ishal oluştu bende, sanırım soğuk aldım.
Sabah 8 gibi ağlayınca eşim aldı, banyo yaptırdık baya bi uyudu, psikolojim altüst oldu, haftaya anneme gidicem, aslında 2 ekimde gidecektim ama böyle olunca bileti erkene aldık. Oğlumun yüzündeki kızarıklıklıklar ne zaman gidecek yaa, sinir oluyorum, bebe yağı sürüp yumuşataya çalışıyorum ama yok
kızlar bişey sorcam, gün içinde bebişleriniz uyanık olduğunda napıyosunuz? Yani ben emziriyorum gazını çıkarıyorum altını temizliyorum, en fazla 5 dk duruyo sessiz, sonra başlıyo ağlamaya! Oyunlar yapıyorum oyalamaya çalışıyorum, en fazla 10 dk oyalanıyor, sonra gene başlıyor mızıklanmaya. Uykusu mu var acaba deyip uyutmaya çalışıyorum gene ağlıyo. Haydee nasıl oyalayacağımı şaşırdım. Anlamıyo tabi oyundan falan yawrucak. Anca konuşayım, bi onu seviyo, biri onunla sohbet etsin. Ama o da 15 dk falan yine mızmızlanıyo. Siz ne yapıyorsunuz bebişlerinizle? Çok bunalıyorum böyle olunca. Bi hastalığı da yok, götürdüm iki ayrı doktora. Sırf huysuzluğundan ağlıyo(
kızlar 1 ay içinde işitme testi yaptırılacakmış.yaptırdınız mı?nasıl oluyor*
Yarin kirkimiz doluyor. Artik rahat rahat disari cikip gezicegim icin mutluyum. Birileri aman kirkin ciksin bebek buyusun demicek artik. Kirkiniz cikiyor ama hala bi duzenimiz yok gelen gidenden bi duzen kuramadim yavruna. Gece uykulari duEnli olaun istiyorum.
Sizlerin bebeleri aksam kact gece uykusuna basliyor?
2 eylül paZAR günü saat 12:00 de genel anestezi ile sezeryan doğum yaptım
bebeğim oğlum yusufum sağlıklı çok şükür 3240 gr doğdu 50 cm boyu
ben ise ne zaman ev işlerimi kendim yapabileceğim diye araştırma içerisindeyim
bdt 3 eylül dü ben ağustosta gelir diye bekliyordum buralarda takııyordum ama bekledi yavrum
sezeryan ile doğum yapanlar kaç gün sonra hangi işleri yapabildiniz?
kızlar bız 24gunluguz ve burnumuz tıkalı gecelerı daha zorluyor nefes alısımızı.bugece buhar makınesınını calıstrcam.dun gece tonımer tuplerden damlattık ama tamamen gecırmedı.neden olmus olabılır usuttummu yavrukusumu acaba.of anne olmak cok zormusss
selam kızlar nasılsınızz ???
haftasonu 40ımızı çıkardık çok şükür, bugün de ben dr. kontrolüme gittim, şimdiden 2. bebeği konuşmaya başladım dr. çok güldü halime, kaşınıyorsun sen diyo
ama maşallahh subhanallahöyle akıllı uslu bir oğlum var ki çok rahat kardeş yapabilirim, gerçi büyüdükçe huyu değişir daha bakalım nelerle karşılaşıcaz
sayılı gün çabuk geçer.bazı bebeklerde daha kısa sürüyor diye duydum işallah doğrudur
süt yaraması olayıdır işallah canım.geçen tartıldım bebeksiz ve kucağğımda bebekle kilo vermiş gibi geldi.bakalım bu hafta dr kontrolde ne diyecek
akıllı uslu demeeeeeeeee...
kendi kendine bile nazar edersn ben ettim bizzat ordan biliyorm
kuzu gibi olan yavrum birgün ağlattı beni akşam babası gelene kadr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?