ya biişey isticem........
nazar duası koyuyoz ya bazen resim falan koyduğumuzda onu bana kopyalayıp yapıştırabilen olacak mı hazırda duran:) googleden baktımda o daha guzeldi:)
yarın 40 uçurmaya gidiyoruz kısmetse:)))
wayyy beee hamileyiz dedik dedik bak 40 gün olucak hayırlısı ile:)
biz de dün 1. ayımızı bitirdik..sağlık ocağında 2.aşımızı da olduk..bi sonraki aşı bu kadar masum olmıcakmış öle dedi ebemiz.ağrı kesici ve ateş düşürücü verin gelin gelirken ve aynı saatlerde gelin bu önemli dedi...bu arada bebeğim 53 cm ve 4000 gr olmuş.(maşaallah)gerçi her gören küçük bebek diyip sinirlerimi bozuyo ...3000 gr doğdu ve gelişimi normal gidiyo ama hastaneye gideyim ,sağlık ocağına gideyim aynı tepki hepp ..geriyolar adamı..emziriyorum ve mama vermiyorum..dr normal diyo gelişimi için...ne ço biliyo herkes yaa...bizden haberler böyle haftaya kırkımızda çıkınca leyleği havada görecem inş.
Canim o bendede oldu Annem kendimi sicak tutmayip usutuyosun diyo ve lahusa kadinlar da sikca gorunen birsey ama ben farketim nezaman gogsum agirsa dugum dugum oldugu zaman oluyo
tamam buldum:)
kendi kendime muhabbet edıom ıyımı:)
kızlar bebeklerinizi neyle çıkartıyorsunuz dışarı??? pusetle mi? anakucağı mı yoksa sadece kucağınızda mı? kanguru kullanan varmı? ben de çıkartmak istiyorum anakucağı çok ağır geliyor slingo aldım ama kullanamıyorum bilmiyorum ne yapıcam
Bizim cumartesi kırkımız çıkıyor, pazarteside gerçekten uçurucaz, uçakla yolculuk yapıcaz nasipse :)
Kırk gün insan ister istemez sıkıntı yapıyo, sanki 40 günden sonra üzerimden yük kalkacak gibi hissediyorum :)
kızlar benım oğlum hiiiiççç uyumuyor yaaa cok huysuzzz ne gece ne gunduzzz en fazla 1 saat uyuyor o suredede sureklı gozler acılıyor kapanıyor ınlıyor gazı oldugunda ıkınıyor kızarıp bozarıyor...kollarda gezdırmekten boynum omuzlarım agrıyor ama nafıle...besıkte salla ayagında salla yokk....gunlerdır sınırlerm tavan yaptı uykusuzluktan basım agrıyor hıcbırseye tahammul edemıyorrum nezaman gececek bunlar allahım.kızlar ne yapayım akıl verın.esim işe gıgıyor gelınce ılgılenıyor sagolsun kaynvalıde cok uzaklarda.annem yakın ancak oda ıslerı geregı fazla kalamıyor.çookkk bunaldım coook sureklı aglıyorum bır an evvel duzene gırse dıye dua edıyorum
kızlar benım oğlum hiiiiççç uyumuyor yaaa cok huysuzzz ne gece ne gunduzzz en fazla 1 saat uyuyor o suredede sureklı gozler acılıyor kapanıyor ınlıyor gazı oldugunda ıkınıyor kızarıp bozarıyor...kollarda gezdırmekten boynum omuzlarım agrıyor ama nafıle...besıkte salla ayagında salla yokk....gunlerdır sınırlerm tavan yaptı uykusuzluktan basım agrıyor hıcbırseye tahammul edemıyorrum nezaman gececek bunlar allahım.kızlar ne yapayım akıl verın.esim işe gıgıyor gelınce ılgılenıyor sagolsun kaynvalıde cok uzaklarda.annem yakın ancak oda ıslerı geregı fazla kalamıyor.çookkk bunaldım coook sureklı aglıyorum bır an evvel duzene gırse dıye dua edıyorum
evet annem burdayken bızde oyle yapıoduk ıcım rahat ederek uyuyordum sessız sessız.sımdı yalnız kalınca bebktı yemektı evın duzenı temızlığı allak bullak oldum.esimde kızıyor bırak yapma mukemmel olmaya calısıosun butun derdın bu senın dıyor.hepsı bır arada yurumez dıyor ama uykusuzluk benı yıpratıyor sanırım allah yardımcımız olsun
bende sürekli ağlayanlardanm..
kayınvalidemde annemde uzakta.
annemi istiyorm ben(
o burdayken emzirip anneme veriyodm kızm sen git uyu diyordu.
tabi anne olnca benmde içim rahat uyuyordm.
tek başına çocuk bakmak zor kızımı emzircem yemek yiyemiyorm zırlamasndan
yemeyince süt azalıyo.
eskiler tabi 4-5 çocuk yaparlar anneanne dede yada babaanne dede elti görümce amca
herks biraradaymş anne emzirsn bi şekilde bakılır nası olsa..
amaaaaaaaaaaann çok dertliym çokkk
kocişin gönlünü yapim annemlere gitcem annemi özledm ben
sagol canım allah razı olsun soyledıklerını deneyecegım.rezene cayı humanamı alıosun yoksa aktardan alıp mı ıcıosun.ben kendım 1bRDk SALLAMA rezene ıcıyorum ama fayda etmıyor sanırım.bende gececek az kaldı dıyıp tesellı edıyorum kendımı.hamılelık sultanlıkmıs valla onu anladımCanım benim sakın kendini bırakma geçecek diye düşün. Ben 21 Ağustos da doğum yaptım senin anlattıklarının aynını yaşadım. Eşim işe gitmedi o destek oldu zor zamanlarımda.20 gün oldu bebek doğalı. Sekiz kez dört farklı doktora götürdük uyumuyor inliyor ıkınıyor diye.Çok şey denedik. En sonki doktoru Nurse Harvey's diye bitkisel bir şurup günde dört çay kaşığı veriyoruz. Dört gün önce başladık. O oğlumu sakinleştirdi. Artık 3-4 saat hiç ses çıkarmadan mışıl mışıl uyuyor.Çok az yapıyor artık o da iki gecede bir sabaha karşı.
Birde şurupla birlikte rezene çayı başladım onu da aynı doktor tavsiye etti. Bir fincan kendim içiyorum bir çay kaşığı da bebeğime veriyorum.Ayrıca başka bir doktorun tavsiyesi üzerine titreşimli ev tipi ana kucaklarından aldık onda uyutuyoruz. Sakinleşmesini sağlıyor.Çok şükür bizim sorunumuz iyice azaldı. Stres yapmamaya çalış sütün azalır. Doktoruna sor bunları inşallah sende de işe yarar canım.
evet annem burdayken bızde oyle yapıoduk ıcım rahat ederek uyuyordum sessız sessız.sımdı yalnız kalınca bebktı yemektı evın duzenı temızlığı allak bullak oldum.esimde kızıyor bırak yapma mukemmel olmaya calısıosun butun derdın bu senın dıyor.hepsı bır arada yurumez dıyor ama uykusuzluk benı yıpratıyor sanırım allah yardımcımız olsun
sagol canım allah razı olsun soyledıklerını deneyecegım.rezene cayı humanamı alıosun yoksa aktardan alıp mı ıcıosun.ben kendım 1bRDk SALLAMA rezene ıcıyorum ama fayda etmıyor sanırım.bende gececek az kaldı dıyıp tesellı edıyorum kendımı.hamılelık sultanlıkmıs valla onu anladım
Canım benim sakın kendini bırakma geçecek diye düşün. Ben 21 Ağustos da doğum yaptım senin anlattıklarının aynını yaşadım. Eşim işe gitmedi o destek oldu zor zamanlarımda.20 gün oldu bebek doğalı. Sekiz kez dört farklı doktora götürdük uyumuyor inliyor ıkınıyor diye.Çok şey denedik. En sonki doktoru Nurse Harvey's diye bitkisel bir şurup günde dört çay kaşığı veriyoruz. Dört gün önce başladık. O oğlumu sakinleştirdi. Artık 3-4 saat hiç ses çıkarmadan mışıl mışıl uyuyor.Çok az yapıyor artık o da iki gecede bir sabaha karşı.
Birde şurupla birlikte rezene çayı başladım onu da aynı doktor tavsiye etti. Bir fincan kendim içiyorum bir çay kaşığı da bebeğime veriyorum.Ayrıca başka bir doktorun tavsiyesi üzerine titreşimli ev tipi ana kucaklarından aldık onda uyutuyoruz. Sakinleşmesini sağlıyor.Çok şükür bizim sorunumuz iyice azaldı. Stres yapmamaya çalış sütün azalır. Doktoruna sor bunları inşallah sende de işe yarar canım.
Bilmiyorum ki canım. Bitkisel olduğu için içim rahattı ama bağırsak tembelliği aklıma gelmemişti doğrusu. Bebeğimi acı çeker gibi kıvranırken görmek daha kötü sanki. Sayılı gün çabuk geçer bir ayı bitti sayılır bile.o ilaçtan ben de aldım canım sab simplexi bırakcam.işe yaramıyor.ama bağırsak tembelliği yapmasından korkuyorum bir de uyku getirmesi aklımda soru işareti bırakıyor.umarım bu ilaçların bebişlerimize zararı olmaz.gaz sorunu hepimizde var.bitse de sevsek bebeklerimizi artık dokunmaya korkar oldum
selam kızlar biz geldik
benim küçük sıpa yer yadırgayıp bir saat bile uyumayınca iki gün boyunca sabah erkenden geldik şimdi uyuyo çok şükür ama benim saçlar diken oldu uykusuzluk yorgunluktan.
kızlar bişey sorucam size benim bi göğüsten çok az süt çıkıyor diğeriyle kıyaslanınca bu durumu yaşayan varmı ?????????
Merhabalarrr.......
Oglusumla dr dan geldik.bugun 41gunluguz. Kalca ultrasonu cekildik rutin bebek kontrolleri yapildi.sol kalca tam yetine oturmamis her aykontrol edelim cift bez baglayin dedi dr muz. Sizlerde varmi bole bi sorun. Boyumuz 57cm kilomuzda. 5600 olmus. Yani 40 gunde 2 kilo almis bebisim. Mamayi azaltalim mi dedim. Hayir cocuk istedigi surece ver dedi taaa ki sutun cok artarda bebis istemez ozamana kadar. Kes der die bekliyodum yani azalt der die. Bizden haberler bole bi gecmise bakalim sizlerden haber alalim birazda.
kızlar bebişim alt açmaya çalıştığımda hep ağlıyor.mama yiyip tam doyunca ya da uykuluyken sersem oluyor o zaman ağlayamıyor istese de.ama normal zamanda yıkıyor ortalığı.nedeni ne acaba sizde de var mı
selam kızlar biz geldik
benim küçük sıpa yer yadırgayıp bir saat bile uyumayınca iki gün boyunca sabah erkenden geldik şimdi uyuyo çok şükür ama benim saçlar diken oldu uykusuzluk yorgunluktan.
kızlar bişey sorucam size benim bi göğüsten çok az süt çıkıyor diğeriyle kıyaslanınca bu durumu yaşayan varmı ?????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?