2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yarın 40 uçurmaya gidiyoruz kısmetse:)))
wayyy beee hamileyiz dedik dedik bak 40 gün olucak hayırlısı ile:)

ya biişey isticem........

nazar duası koyuyoz ya bazen resim falan koyduğumuzda onu bana kopyalayıp yapıştırabilen olacak mı hazırda duran:) googleden baktımda o daha guzeldi:)

yarın 40 uçurmaya gidiyoruz kısmetse:)))
wayyy beee hamileyiz dedik dedik bak 40 gün olucak hayırlısı ile:)

Bizim cumartesi kırkımız çıkıyor, pazarteside gerçekten uçurucaz, uçakla yolculuk yapıcaz nasipse :)
Kırk gün insan ister istemez sıkıntı yapıyo, sanki 40 günden sonra üzerimden yük kalkacak gibi hissediyorum :)

enteresan :26: bana da doktorumuz aşı öncesi ateş düşürücü vs. kesinlikle kullanmıyoruz , aşının etkisini azaltır dedi, millet ne diyor boşver kızım ya, herkes konuşmuş olmak için konuşuyor, bebiş im son 2 gündür sık sık emiyor die, bizim kayınvalide sütmü yetmiyor aç mı kalıyor diordu, dün aylık kontrolümüz vardı , 5 kg.olmuş bizimki doktor da , anne sütü epey iyi gelmiş , hatta aşmış szinki diye espri yaptı , bugün aynı kişi, '' çok emiyor obezite olmasın'' diye saçmaladı, bende anne sütü obezite yapmaz dedim , sustular, anlıyacağın herkes sürekli kendini fikir beyan etmek zorunda hissediyor, hem unutma önemli olan sağlıklı olması,

Canim o bendede oldu Annem kendimi sicak tutmayip usutuyosun diyo ve lahusa kadinlar da sikca gorunen birsey ama ben farketim nezaman gogsum agirsa dugum dugum oldugu zaman oluyo

aynısı ben yaşadım , hava serin olan bir akşam farketmeden üşüttüm kendimi eve geldim sıcak duşa attım kendimi ama bir türlü ısınamadım , duşla birlikte süt te geldi, oda daha sıtma yaptı, ben huzursuz olunca çoçukta huzursuzlaştı , battaniyenin altından çıkaramadım kendimi ,gözlerimi bile açamadım altını eşime değiştirttim , sonra emzirince göğüsler boşalınca daha bir açıldım kendime geldim, aslında daha hastanede iken doktor pompa al dedi bana :ssz emzirme sonrası sağ ki, göğsünde süt kalmasın damarlarında tıkanıklık olmasın , eğer olursa iltihap yapabilirmiş, vs. sonra o gecenin ertesinde pompa aldırdım , şimdi pek kullanmıyorum pompayı ama arada fazla gibi gelince hemen biraz sağıyorum , oda yetiyor, birde kesinlikle çorap giyiyorum , hem bebek için gaz da yapmamış olur die ,

hey topic arada uğrayıp okuyorum ama pek yazamıyorum , uyku , uykusuzluk , 1 aylık çoçuğa düzen kurulurmu , kucağa mı alıştı bu, ama daha çok küçük özgüveni gelişsin ,karnı mı aç yoksa emzik niyetine mi kullanıyor gelgitleri arasında, birde saatler var tabi
altını değiştireli şu kadar zaman oldu :) emeli şu kadar oldu , gaz ilacı için sabah verdim kaç saat ara sonrası vermeliyim , :) masaj vakti geldi, ee bizde arada yemek vs. yemeliyiz, bu arada ayıp ama ben acaip kabız oldum neden acaba ya birde ferrum fort a devam ediyordum , valla iki gündür onuda bıraktım , genelde o bana kabız yapardı , vücut alıştı şimdi ters etki mi yapıyor :26: pöfff yani

avm gibi gezilecek durumlarda arabasıyla, arabayı kullanarak yürümek zor durumlarda yatar kanguru ile başka eve ziyarete gittiğimde pusette olabiliyor.

kızlar benım oğlum hiiiiççç uyumuyor yaaa cok huysuzzz ne gece ne gunduzzz en fazla 1 saat uyuyor o suredede sureklı gozler acılıyor kapanıyor ınlıyor gazı oldugunda ıkınıyor kızarıp bozarıyor...kollarda gezdırmekten boynum omuzlarım agrıyor ama nafıle...besıkte salla ayagında salla yokk....gunlerdır sınırlerm tavan yaptı uykusuzluktan basım agrıyor hıcbırseye tahammul edemıyorrum nezaman gececek bunlar allahım.kızlar ne yapayım akıl verın.esim işe gıgıyor gelınce ılgılenıyor sagolsun kaynvalıde cok uzaklarda.annem yakın ancak oda ıslerı geregı fazla kalamıyor.çookkk bunaldım coook sureklı aglıyorum bır an evvel duzene gırse dıye dua edıyorum

aynı gün doğum yaptk sanırm bizimde kırkımz ctesi çıkıyor inş.
6 Ağustos doğumlu bebeğim..
uçağa bineceksinz demek..
uçak kalkarken ve inerken bebeğini emzircekmişsn unutma,
basıncın etkilememesi için.
bende annemlere gitmek istiyorm
tek bakıyorm şuan eşim nası göndereym ben seni küçücük çocukla dedi
Ankara dan Hatay a uçakla.
annemler gelcek 15-20 güne inş eşime sölemedm ama onlarla bende gidicem Hatay a
kendi kendime plan yaptm :)
Özleyincede gelsin alsn bizi işinin adı nee

bende sürekli ağlayanlardanm..
kayınvalidemde annemde uzakta.
annemi istiyorm ben (
o burdayken emzirip anneme veriyodm kızm sen git uyu diyordu.
tabi anne olnca benmde içim rahat uyuyordm.
tek başına çocuk bakmak zor kızımı emzircem yemek yiyemiyorm zırlamasndan
yemeyince süt azalıyo.
eskiler tabi 4-5 çocuk yaparlar anneanne dede yada babaanne dede elti görümce amca
herks biraradaymş anne emzirsn bi şekilde bakılır nası olsa..
amaaaaaaaaaaann çok dertliym çokkk
kocişin gönlünü yapim annemlere gitcem annemi özledm ben

Canım benim sakın kendini bırakma geçecek diye düşün. Ben 21 Ağustos da doğum yaptım senin anlattıklarının aynını yaşadım. Eşim işe gitmedi o destek oldu zor zamanlarımda.20 gün oldu bebek doğalı. Sekiz kez dört farklı doktora götürdük uyumuyor inliyor ıkınıyor diye.Çok şey denedik. En sonki doktoru Nurse Harvey's diye bitkisel bir şurup günde dört çay kaşığı veriyoruz. Dört gün önce başladık. O oğlumu sakinleştirdi. Artık 3-4 saat hiç ses çıkarmadan mışıl mışıl uyuyor.Çok az yapıyor artık o da iki gecede bir sabaha karşı.
Birde şurupla birlikte rezene çayı başladım onu da aynı doktor tavsiye etti. Bir fincan kendim içiyorum bir çay kaşığı da bebeğime veriyorum.Ayrıca başka bir doktorun tavsiyesi üzerine titreşimli ev tipi ana kucaklarından aldık onda uyutuyoruz. Sakinleşmesini sağlıyor.Çok şükür bizim sorunumuz iyice azaldı. Stres yapmamaya çalış sütün azalır. Doktoruna sor bunları inşallah sende de işe yarar canım.

evet annem burdayken bızde oyle yapıoduk ıcım rahat ederek uyuyordum sessız sessız.sımdı yalnız kalınca bebktı yemektı evın duzenı temızlığı allak bullak oldum.esimde kızıyor bırak yapma mukemmel olmaya calısıosun butun derdın bu senın dıyor.hepsı bır arada yurumez dıyor ama uykusuzluk benı yıpratıyor sanırım allah yardımcımız olsun
sagol canım allah razı olsun soyledıklerını deneyecegım.rezene cayı humanamı alıosun yoksa aktardan alıp mı ıcıosun.ben kendım 1bRDk SALLAMA rezene ıcıyorum ama fayda etmıyor sanırım.bende gececek az kaldı dıyıp tesellı edıyorum kendımı.hamılelık sultanlıkmıs valla onu anladım

Aktardan aldım canım bir tatlı kaşığı demleyerek içiyorum. Kesinlikle hamilelik sultanlıkmış. Bebeğim 40 haftasına kadar bekledi diye dert yanıyordum. Keşke bir iki hafta daha dursaymış:)

o ilaçtan ben de aldım canım sab simplexi bırakcam.işe yaramıyor.ama bağırsak tembelliği yapmasından korkuyorum bir de uyku getirmesi aklımda soru işareti bırakıyor.umarım bu ilaçların bebişlerimize zararı olmaz.gaz sorunu hepimizde var.bitse de sevsek bebeklerimizi artık dokunmaya korkar oldum

canım ben de aynı sorunu yaşıyorum.hele şükür ki annem ve eşim destek oluyor ama bebeğimden korkar oldum.en mutlu saatlerim o uyuduğunda oluyor.ağlayacak diye yaklaşmaya korkar oldum fobi oldu ben de şu göbek kanaması döneminde ağlatmamak için 40 takla atışımızdan sonra stres oluyor ağlamaları bende.ayakta sallamak kolik müzikleri hak getire.sıcak sulu pamukla popoya tampon da her zaman yaptırmıyor.bezini açınca ciyaklıyor hemen.sadece emmek istiyor başka bişey yok onun için

Bilmiyorum ki canım. Bitkisel olduğu için içim rahattı ama bağırsak tembelliği aklıma gelmemişti doğrusu. Bebeğimi acı çeker gibi kıvranırken görmek daha kötü sanki. Sayılı gün çabuk geçer bir ayı bitti sayılır bile.

selam kızlar biz geldik
benim küçük sıpa yer yadırgayıp bir saat bile uyumayınca iki gün boyunca sabah erkenden geldik şimdi uyuyo çok şükür ama benim saçlar diken oldu uykusuzluk yorgunluktan.
kızlar bişey sorucam size benim bi göğüsten çok az süt çıkıyor diğeriyle kıyaslanınca bu durumu yaşayan varmı ?????????

Merhabalarrr.......
Oglusumla dr dan geldik.bugun 41gunluguz. Kalca ultrasonu cekildik rutin bebek kontrolleri yapildi.sol kalca tam yetine oturmamis her aykontrol edelim cift bez baglayin dedi dr muz. Sizlerde varmi bole bi sorun. Boyumuz 57cm kilomuzda. 5600 olmus. Yani 40 gunde 2 kilo almis bebisim. Mamayi azaltalim mi dedim. Hayir cocuk istedigi surece ver dedi taaa ki sutun cok artarda bebis istemez ozamana kadar. Kes der die bekliyodum yani azalt der die. Bizden haberler bole bi gecmise bakalim sizlerden haber alalim birazda.

canım komşu olmuşuz senle, ben de ertuğrulkentteyim

geçmiş olsun pepikçim, ama maşallah bebişinin gelişimi çok iyi, kilosu da boyu da çok güzel

teyzoslar biz geldik bugun dr a gittik 2 aylik kontrol icin masallahimiz varmis 5 er kg ya yaklasmisiz kalca usg si de cektirdik o da normal cikti bakalim yarin esas karma rota vs asilarimiz olacak o zaman gorecezz
ay millet de bir garip bebelerin yuzu kapali nazar degmesin diye bir de uyuyor sipalar gelip gelip ortuleri acip bakiyorlar yahu birgun birine dalicam siz de gazeteden okuyacaksiniz bebegine bakan kadini doven anne diyee

tatlim bizimkiler de oyle sen yine sanslisin bizimkiler uykuluyken de bagiriyor

canim birak ev islerini esin de demis. baslarda ben de cok ugrastim aman hersey tam olsun diye olmuyor anacim kasma. bir de salincakli ev tipi ana kucaklari var onlar isine yarayabilir (bizimkiler de gunduz 1 - 2 saat en fazla uyuyor bugun dr sordum normal dedi )

benim de oyle canim sag solu dover wallahi ikisini de esit versem de pompayla sagsam da degismiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…