bizim oğlanın kakası fena kokuyor ve gaz çıkaramıyoruz emincekusuyor ve rahatsız oluyor 5 kere emse bir kez gaz çıkarabiliyor yani günde iki defa falan :44:
Evet benim oğlumda emzik ve meme emerken rahat çıkarıyor.
Hatta mem emerken zorlanıcam diye göğsümü ısırıyo kerata
Kızlar benim oğlum emziğe bişey sürmeden almıyor, daha doğrusu emzikten bişey gelmeyince çıkarıyor acaba emzikmi değiştirmek lazım, her emzikte aynı şeyi yaparmı?
emziğe bende öyle alıştırdm kızımı..
maalesef bizmde durumumz öyle ya bişiler sürcem yada emmicek bas bas bağıracak
Uyku duzenini arastırmstım gunduz uykusu gittikce azalacak ilk ay gibi uyumayacak yazıyordu her yerde bende daha azı nasıl olacak diye guldum hepya canim cok tatli cikmis resminiz masallah
kizlar size cok guzel bir haber veriyim daha da az uyuycak bebeler hazir olunbenimkiler nerdeyse buyuk adam gibi butun gun ayakta haa gece de uyuyor zannetmeyin gece de ayaktaa
benimde aynı yaa bu kadar olur ilk 15 gün 11 i gitmişti benimde diğer 11 kilo duruyor hala
az önce kısır yaptım bulgursüt yapıyormuş ya,2 tabak yedim gerçekten hemen etkisi oldu ve bebeğim uyuyo şuan kmaya başladı gögsümden bende sağdım,60 cc cıkarttım az içinde kalsın dıye bıraktım poşete koyup dolaba koydum en azından sütüm var kenearda:)
bulgura devam:)
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...nlari/551992-cok-bilmis-bebek-duayenleri.html
Allahım herlesin basında varmış cok bilmişler
Kalmaz bu kkilolar insallah. Hic sevmedim bu sarkik gobekli halimi.
Taze yesil üzüm supersut yapiyor. İki gecedir yatmadan yiyorum 3 saat sonra kalktigimda goguslerim sertlesmis oluyor ki benim hic sertlestigini bilmem. Topigin en sutsuz annesiyim sanirim. Likirti yutkunma sesini iki gecedir ilk defa duydum. Hepinize tavsiye ederim
Anne Sütü Nasıl Arttırılır 2 - YouTube
Anne Sütü Nasıl Arttırılır Bitkisel Çay tarifi
8.dakikada bitkisel çay tarifi var süt için telefondan giren arkadaslar için bende yazayım
1 yemek kaşığı Rezene
1 Yemek kaşığı Isırgan
1 Yemek kaşığı Ihlamur
1 Tatlı kaşığı Tane Kimyon - Yapan bayan doktor tadı çok güzel olmadığından yarım tatlı kaşığı kullandı ama cok faydalıymış süt için-
1 Tatlı Kaşığı Anason
Bunları tercihen porselen bir demliğe koyup üzerine sıcak su ekleyip 15 dakika demlendiriyoruz. Günde 3-4 fincan içilebilirmiş. Doktor yemeklerden sonra içiyormuş. Denemek isteyen bitkiselci arkadaslara afiyet olsun :))
İyi akşamlar güzel anneler gecen gun topikte bir arkadas bir video linki vermişti bir Dr programının görüntüsü idi.. Orda süt icin tarif veriyorlardı uç gündür iciyorum yemek duzenimide eski haline getirdim kilolar gitmeye başladı zaten 3 kilom kalmıştı
Ama sıkı durun asıl bomba geliyor sutum 3 gündür fışkırıyor cok ise yaradı karışım
rezene
İsirgan
Ihlamur
Anason
Tane kimyon
Bunların hepsinden birer tatli kasığı demlige koyup onbes dk demliyorsunuz ve iciyorsunuz ben etkisini anında gördüm ve gündüz bile göğsüm süt dolu artık şükürler olsun
İyi akşamlar güzel anneler gecen gun topikte bir arkadas bir video linki vermişti bir Dr programının görüntüsü idi.. Orda süt icin tarif veriyorlardı uç gündür iciyorum yemek duzenimide eski haline getirdim kilolar gitmeye başladı zaten 3 kilom kalmıştı
Ama sıkı durun asıl bomba geliyor sutum 3 gündür fışkırıyor cok ise yaradı karışım
rezene
İsirgan
Ihlamur
Anason
Tane kimyon
Bunların hepsinden birer tatli kasığı demlige koyup onbes dk demliyorsunuz ve iciyorsunuz ben etkisini anında gördüm ve gündüz bile göğsüm süt dolu artık şükürler olsun
Ben daha alamadım malzemeleri, işine yaramasına çok sevindim. Kiloyada iyi geliyorsa çok iyi
Ivır zıvır sacma sapan seyler yemekten iyidir gerçi kilo yapmayacagı kesin :)
Kiloya iyi geliyormu bilmem ama ben haddinden fazla yemeye başlamıştım yoksa süt olmuyordu simdi günde uç ana ogun aralardada meyve yiyorum hatta gece uyuyup dinlenince süt o kadar fazla oluyorki kizim bir göğüsü bitiremiyor sabaha kadar ikiside sis oluyor yatarken altta kalınca ağrıyorlar :))
Bu arada toplam 11 kilo almıştım doğumdan sonra 8 kilo gitmİsti fakat üstüne bı 3 kilo kadar aldım( bebeğimde dün iki ayını doldurdu
az önce kısır yaptım bulgursüt yapıyormuş ya,2 tabak yedim gerçekten hemen etkisi oldu ve bebeğim uyuyo şuan kmaya başladı gögsümden bende sağdım,60 cc cıkarttım az içinde kalsın dıye bıraktım poşete koyup dolaba koydum en azından sütüm var kenearda:)
bulgura devam:)
Gecenlerde komsum besiginde yatmıyor uyurken alsam bile hemen uyanıp aglıyor dedigimde besigin yerini değiştir dedi. Bazı bebekler bazı yerleri sevmezmiş dogrumudur nedir. Onunda kızı besige koyunca aglıyormus baska odaya almıslar ses yapmadan alısmıs.Dediğine gore evde ilk geldiği odayı arıyormus o odaya ısınırmıs bebekler ne kadar dogru bilemiyorum :)
bende doğum izn,ndeyim de raporu kapattırman lazım.
yan, 32. haftada yada kaçıncı haftada izne çıktıysan hastaneden aldığın o belge ve doğumdan sonra doğum raporunla birlikte hastaneye gıdıp doğum yaptığını söyleu,p raporunu kapattırıysun ve kaçında iş başı yapacağını soyluyo hastane o kağıdıda alıp iş yerine veriyosun.. benim 30 ekim bitio 31 ekimde tüm kağıtlarla bırlıkte SGK ya gıdıp paranı talep edıosun
canım ilk geldiğinde yatağına yatırmıştım.ama şimdi sevmiyor malesef.off napcam ben
Valla ben hatırlayamıyorum ilk geldiğimiz anı
Ama besiginde yatıramıyrum sabaha kadar inatlasıp duruyoruz uyuyor daldı diyorum tam besige kıcını koyarken gozlerini acıp vıyaklıyor nasıl anlıyor bilmiyorum kıcında sensor mu var nedir
Son zamanlarda kabullendim direkt yanımıza alıyorum cunku tam sinir harbi yasıyoruz 2saatlik uyku zehir olmasın amaan diyorum bakalım ne olacak sonu
kıçları sensörlü bzim ağustos sıpalarının.ah ah canımıza okuyacaklar
Herkese merhaba,
Sizleri takip etmeme rağmen yazamıyorum, iki oğlumdan ve gelen gidenden çok vakit olmuyor. Öncelikle herkesi tebrik ederim bebeklerimize kavuştuk çok şükür.
Bugün bir aylık olduk Allaha şükür. Gittik hepatit B aşımızı vurdurduk, sonra da doktorumuza kontrole gittik. 17 günlükken gitmiştik, doğum kilosunun üzerine 110 gram koymuştu sıpacım, bugün tartıldık o günden beri 700 gram almış yani toplamda 800 gram etti ve doktorumuz bunu az buldu!!! Canımı sıktı, bir arkadaşın çocuğunu da ona götürüyorlar, çocuk 13 aylık ben uzun süredir görmüyordum eçocuk resmen obez olmuş, o kadar kilo almış ki inanamadım. Ben o çocuğun doktoru olsam öyle kilo almasına izin vermezdim mesela. Sanırım değiştireceğim doktoru. Sizin doktorlarınız ne diyor kilo konusunda?
ASIL MESELE BAŞKA AMA HEM DE ÇOK CİDDİ! OĞLUMA AŞI VURULURKEN HEMŞİRE ENJEKSİYONU YANLIŞ YAPTI SANIRIM. YANİ İĞNEYİ BATIRDIKTAN SONRA DAMARA DENK GELİP GELMEDİĞİNİ ANLAMAK İÇİN GERİ ÇEKİLİR DEĞİL Mİ BİRAZ? HEMŞİRE DİREK VERDİ İLACI. DEMİN DE BİRAZ ARAŞTIRDIM HEPATİT B AŞISI KAS İÇİNE YAPILIYORMUŞ. AŞI VURULDUKTAN SONRA DA BİRAZ KANADI. UMARIM DAMARA DENK GELMEMİŞTİR. ÇOK FAZLA CANIM SIKILDI, O ANDA BİR ŞEY DİYEMEDİM DAHA DOĞRUSU ARAŞTIRMADAN BİLMEDEN BİR ŞEY DEYİP ORTAMI GERMEK İSTEMEDİM AMA ŞİMDİ KARA KARA DÜŞÜNÜYORUM BU SEFER BİR ŞEY OLMADIYSA BİLE(İNŞALLAH OLMAMIŞTIR DEMEKTEN BAŞKA ÇAREM YOKBİR DAHAKİ AŞIDA NE YAPACAĞIM? EŞİM DE DIŞARIDA YAPTIR DİYOR. DAHA BİR AY VAR, SAĞLIK OCAĞINI BİLE DEĞİŞTİREBİLİRİM, YA DA AİLE HEKİMİYLE Mİ KONUŞSAM ÇAKTIRMADAN UYARSIN KADINI.. YA DA AÇIK AÇIK SÖYLESEM Mİ BİR DAHAKİ SEFERDE AMA ÇOCUĞA YİNE İĞNE VURACAK VE BU SEFER İKİ TANE, GERİLECEK... NE YAPACAĞIMI ŞAŞIRDIM....BANA BİR AKIL VERİN NE OLUR...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?