Canım kilo ile ilgili bencede sorun yok bazı doktorlar biraz tuhaf takma bencede
Aşı konusunda da bizde 1.ay asını vurdurduk azıcık sorunlu vurdu hemsire bizde de
Bi bacagına soktu ne oldu anlamadım enjektore kan gitti sonra ilacı yeniledi diger bacagından vurdu bu sefer sonrasında normal ası gibi bi iki damla kanama oldu baska bi morarma yada kanama olmadı.hemsireye pek kızamadım cunku bizim sıpa asırı hareket ediyor 2 kişi tutuyoruz ama yinede zor.Dogru duzgun kilosuna boyuna bakamıyor hemsire ve doktorlar durmadıgından. Sorun olsa hemsire paniklerdi cok normal davrandı sizde de sorun oldugunu sanmıyorum insallah yoktur cok arastırmak bizi bunaltıyor :)
Hemsireniz içine sinmiyor ise Özel hastanelerde devletin karsıladıgı aşıları Ücretsiz vuruyorlar git tertemiz iki dakikada vurdur.Saglık ocagına kilo takibi için gidersin istersen :)
Ben bunu bilmiyordum canım, doktorumuzla konuşacağım en kısa zamanda, teşekkürler...
cok arastırmak bizi bunaltıyor :)
merhaba ağustos anneleri ve onların tatlı melekleri epeydir giremedim malum kızımdan ötürü bu akşam bi göz attım ne güzel herkes artık bebeklerinin sorunlarını paylaşıyor neydi o öyle ne zaman doğcak vs..ler ...biz de 1 aylık olduk az kaldı bakalım 40ımızın çıkmasına.benim kızında gaz sorunu vardı nurse harvey's die bitkisel şurup aldım rahat ettik hep beraber uyurken bile pırt pırt çok şükür..süt konusuna gelince bende takviye mama verenlerdenim mecburen hemşire doktor verme diyor ama napim yavrum ağlıyordu açlıktan uyumuyor ve uyutmuyordu şimdi hem mama hem süt arada sağıyorum falan işte günler öle geçiyor.pazartesi ilk aşımız var bakalım napıcaz yaptıranlar ne tavsiye edersiniz ateş vs oluyormu korkuyorum?
yarında kalça çıkıklığı için doktora gitcez usg çektircez muayene ettircez ama yine sizede soracağım bişey daha var benim kızda hırıltı var uyurken falanda oluyor arada nadiren öksürük te oluyor damla vermişti aile hekimi ama hala var burun için bişey kullanıyomusunuz bu sorunu yaşayan var mı? dilerim hepimiz rahatlıkla atlatırız sıkıntılı günlerimizi...
Bende hızlı vermiştim ama sanki o hızla alacam iyiki yemek yemeye vaktim yokSürekli tatlı yemek istiyorum
Senaysene soracaktım 2aylık ise sana sorayım artık size guluyor tanıyor falan mı :)
İki gündür etrafına gülmeye laf dinlemeye bize odaklanarak bakmaya başladı tabi gündüz uykuları azaldı ilgi bekliyor
Beni hep tanıyordu zaten sesimi bile duyunca meme icin mirildanmaya başlıyor :))
Bu arada benim kızımda küçük doğdu senin bebiside küçükmüş sürekli takip ediyorum yazdıklarınızı simdi nasil kilo alımı nasil?
Benim beklenen dogum tarihi 28 ağustos idi fakat kizim bize sürpriz yaptı 12 Temmuz'da yogun kanamayla birlikte bir cm açılma ve dogum başladı ısrarla normal dogum isteyen ben gece sezaryene alındım bebegim 33 haftalikti ve kanama cok yogun olup ikimiz icinde hayatı tehlike taşıyordu ve olan oldu ben dogum yaptım bebegimi yogun bakımda kuvozde bırakıp ellerim boş ayrıldım tam önsekiz gun gittim geldim bebeğimin ciğerleri gelişmedigi icin yogun tedavi gördü şükür atlattı tehlikeyi simdi ele avuca gelir oldu
2350 doğdu 2000 kadar düştü 2250 taburcu oldu iki hafta önce 3300 olmuştu bu ayın 20 sine karma ası var ebemiz küçük olunca asiyi bir hafta erteledi sanırım kizim 4 kilo oldu yani 50 günde hemen hemen iki kilo aldırmayı başardım ama ilk ay o yokken sahip sakladığım sütlerle takviye yapmıştım bu ay sadece beni emıyor
O yokken sağlarken tek göğüsten her sağmasa 150 cc sağlarken sonra ne oldu bilmem 30 cc zor çıkıyordu ama bu karışım cok ise yaradı göğüslerimi dolu hissediyorum ve bebeğimde emekten gluk sesi çıkarıyor artik
İki gündür etrafına gülmeye laf dinlemeye bize odaklanarak bakmaya başladı tabi gündüz uykuları azaldı ilgi bekliyor
Beni hep tanıyordu zaten sesimi bile duyunca meme icin mirildanmaya başlıyor :))
Bu arada benim kızımda küçük doğdu senin bebiside küçükmüş sürekli takip ediyorum yazdıklarınızı simdi nasil kilo alımı nasil?
Benim beklenen dogum tarihi 28 ağustos idi fakat kizim bize sürpriz yaptı 12 Temmuz'da yogun kanamayla birlikte bir cm açılma ve dogum başladı ısrarla normal dogum isteyen ben gece sezaryene alındım bebegim 33 haftalikti ve kanama cok yogun olup ikimiz icinde hayatı tehlike taşıyordu ve olan oldu ben dogum yaptım bebegimi yogun bakımda kuvozde bırakıp ellerim boş ayrıldım tam önsekiz gun gittim geldim bebeğimin ciğerleri gelişmedigi icin yogun tedavi gördü şükür atlattı tehlikeyi simdi ele avuca gelir oldu
2350 doğdu 2000 kadar düştü 2250 taburcu oldu iki hafta önce 3300 olmuştu bu ayın 20 sine karma ası var ebemiz küçük olunca asiyi bir hafta erteledi sanırım kizim 4 kilo oldu yani 50 günde hemen hemen iki kilo aldırmayı başardım ama ilk ay o yokken sahip sakladığım sütlerle takviye yapmıştım bu ay sadece beni emıyor
burun damlası değil de sterimar baby ya da tonimer gibi deniztuzları var canım. Onlardan sıkıyorum, ve sonra temizliyorum bir kaç gündür. Hiç bir zararı yok bebişe.
merhaba ağustos anneleri ve onların tatlı melekleri epeydir giremedim malum kızımdan ötürü bu akşam bi göz attım ne güzel herkes artık bebeklerinin sorunlarını paylaşıyor neydi o öyle ne zaman doğcak vs..ler ...biz de 1 aylık olduk az kaldı bakalım 40ımızın çıkmasına.benim kızında gaz sorunu vardı nurse harvey's die bitkisel şurup aldım rahat ettik hep beraber uyurken bile pırt pırt çok şükür..süt konusuna gelince bende takviye mama verenlerdenim mecburen hemşire doktor verme diyor ama napim yavrum ağlıyordu açlıktan uyumuyor ve uyutmuyordu şimdi hem mama hem süt arada sağıyorum falan işte günler öle geçiyor.pazartesi ilk aşımız var bakalım napıcaz yaptıranlar ne tavsiye edersiniz ateş vs oluyormu korkuyorum?
İlk ay aşısı ateş yapmıyor canım, ikinci ay aşıları ateş yapabilir dedi hemşire
44 gunluk bebegim dun yine kanama basladi adet gibi degil de adetin son gunleri gibi sasirdim bende gorunce. Adetmidir bu simdi bilemedim. Aman sutu azaltmasin yaa zaten cok a.
gunaydin canim , ben henuz olmadim ama kontrolde bakti dr 1 - 2 haftaya kadar olursun dedi. ama sutu azaltmasi ile ilgili bisi demedi :44:
çalışan anneler doğum raporlarınızı kapattırıdnız mı?
aman allahım kızım nezle olmuş.burnu akıyor,hapşırıyor,yavrum ememiyor.bugün doktora götürcem.
Eşimde heyecanla hergun soruyor bizi ne zaman tanıyacak diye
Bizim gelişim geriliği vardı ondan biraz karısık haftası, gelişimine gore tam 35.haftada dogdu ama bir suredir bu sorun oldugundan ciger için iğneler vurulmustu.Yogun bakım gerekir dedikleri halde dogumda cok sukur gerekmedi.Sizede cok çok gecmiş olsun insan o anlar hiç gecmeyecek snaıyor ama şimdi uzakta kaldı şükürler olsun Rabbim beterinden saklasın
2200 dogdu gelişim geriligi yanında sanırım genlerde etkili oldu bzde.Hastanden cıkarken bi daha tarılmadı.
5 gun sonraki kontrolde durmadı agladı Aşıda saglık ocagında da sabit tutamadılar elleri ayakları kıpırdadıgından tam anlamadılar ama tahmini 1 kilo almış :) Bizimde yeni ele gelmeye basladı yenidogan kıyafetler biraz biraz iyi oluyor artık :)
aman allahım kızım nezle olmuş.burnu akıyor,hapşırıyor,yavrum ememiyor.bugün doktora götürcem.
Bizim hiçbir seyimiz yoktu hatta ben yedinci ayım bitene kadar okula gidiyordum haftada dört günde stajdaydim felaket yoruluyordum
Ama ilk günden beri hic sıkıntım olmadı birkere bulantı bile yasamadım o kadar mükemmel bir gebelik geçirdim
Doğumdan bir gun önce Drumdan memnun olmadığım icin Dr değiştirip muayene olmuştum hersey mükemmel bebek haftasına göre ılerde hareketli suyu eşi mükemmel dedi Dr.ertesi gun Dru aradığımda oda çok şaşırdı kizim tahmini kilosundan elli gr fazla doğdu ve kilosunun iyi olması hayata tutunma şansını artırdı
Bide kiz bebekler daha güçlü olurmuş Dr dedi benin kızımda cok olumlu yanıtlar verdi tedavisinde şükürler olsun şimdide ele avuca gelir oldu
İlk ay aşısı ateş yapmıyor canım, ikinci ay aşıları ateş yapabilir dedi hemşire
ilk aşıyı atlatalım da sonrasına bakarız inşallah sorun olmaz ilk olacağı için endişeleniyorumm...
Kurban bayramında eşimin memleketine gidecez yani yegenler yengeler kayınvalide herkes etrafta olacak yatma için bile sıkısık bi ortam olacak ayrı bi oda da emzirme sansım yok yani
Emzirme Atleti ve Emzirme Sutyeni kullanan arkadasların onerdiigi markalar varmı birde ikisini birden giyebilirim değil mi kalın kalın belli olur mu? Yada sadece atlette rahat oluyor mu gogus ucu falan belli olur mu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?