canim uzulme bizim 1,5 ayda falan gecti sen rahat ol yeter
walla ya dovucektimm
bu nedır yaaaaa....canım bunlar ne boyle hepsi bırgunde nasıl yanı bizim sıpacıklardamı yıyecek bu asıları....allah yardımcımız olsun...bu arada en tecrubelımız sensın 2 bebişe ragmen paylasımlarını eksık etmedıgın ıcın senı tebrık edıyorum
canım bızımde sadece gozlerde sarılık var.anne sutu sarılığıymıs.ne zaman gececk bılmıyorum.bılurubın degerı kac canım endıse edecek kadar yuksek degıldır umarım.allah şifa versin yavrukuşlarımıza
bu nedır yaaaaa....canım bunlar ne boyle hepsi bırgunde nasıl yanı bizim sıpacıklardamı yıyecek bu asıları....allah yardımcımız olsun...bu arada en tecrubelımız sensın 2 bebişe ragmen paylasımlarını eksık etmedıgın ıcın senı tebrık edıyorum
canım bızımde sadece gozlerde sarılık var.anne sutu sarılığıymıs.ne zaman gececk bılmıyorum.bılurubın degerı kac canım endıse edecek kadar yuksek degıldır umarım.allah şifa versin yavrukuşlarımıza
5. gun kontrole gittik 12 gibi bi değer cıktı 16 gundur 2 gune bir hastaneye gidip cocugumun topugundan kan veriyoruz artık topugunda yer kalmadı kuzumun...13 cıkıyor 14 cıkıyor en cok 15e kadar cıktı tekrar dustu tekrar cıktı surekli boyle..eşimle konuştuk bu boyle olmaz daha iyi bi hastaneye gidelim dedik dun goturduk ordada 17 dediler degerine...ilaç verdiler 3 gun içirip tekrar gidecez ama artık kanı kalmadı el kadar cocugumun ya
canim o zaman icini biraz ferahlatiyim. bizim 4. gun kizcemin 14.8 di , kizanin da 13.8 di. bir de ufak dogduklari icin bunlarin siniri 15 mis. bir dr dediki amanin direk hastaneye yatin fototerapi alacaksiniz vs vs. benim iki gozum iki cesme. sonra baska dr larla gorustuk , 2 gune bir falan degil bir hafta bekle sonra olctur dediler. bu arada bol bol emzir ve guneslendir dediler. ben de bol bol emzirdim. hatta uyurken sagip kasikla agizlarina teptim. temmuz gunesinde el kadar bebeyi balkonda 3 er 5 er dk gunese koydum cayir cayir. sonra bir hafta sonra gittik kizin 13.8 oglanin 12.8 cikti. hala yuksekti. ama dr muz rahatlatti normal dedi. ve tamamen gecmesi dedigim gibi 1,5 ayi buldu.
surekli kan vermeler falan mahvediyor bebeleri hem de anneleri. onun icin nazicane senin prenses de 3 kg nun ustunde dogmustur (biz 2 kg ya kadar dusmustuk) bir hafta falan bekle ve hep ayni yerde yaptir tahlilleri
eşimle onuda deneyelim dedik ama korkuyoruz zaten açık tenli rengi iyice kotu gorunuyor gozumuze ya 17yse ya 20yse diye korkup doktorun dediği gibi 2 gune bi goturmke zorunda kalıyoruz her kafadanda bi ses cıkıyor daha cocugumuzdan tat alamadık bu hastaneydi testlerdi yuzunden ama allah beterlerinden saklasın bebeğimi
Çok mantıklı gercekten zaten süt üretimine bile fırsat vermiyor ki bebe bi gogsumden dusmuyor bildigin dudak tiryakisi oldu
Bende emzirmek yerine baska sekilde oyalayım diyorum ama ne emzik alabldi nede o sac kur.makinesi sesi gibi seslere kanıyor ondan surekli kucakta gezidiriyorum, kollarım kopuyor ayaklarım şişiyor oyalansında sut olsun azıcık diye valla :)
Bi şöyle kendi kendine yatsa etrafa bakınarak ne guzel olurdu :)
Güzel bebislerin anneleri bizde 34 günlük olduk dün 1.ay kontrolümüz vardı 1 kilo almış kizim ve 6 santim uzamışsağlığımız iyi hepatit b aşısının ikinci dozunuda yaptılar gece biraz huysuzlandi calpol verdim gaz sancısı icin damlada istedik ama ise yarayip yaramadigini anlayamadım aşıdan dolayimi gazdan mı anlamadım huysuzdu . 2.ayda sağlık ocağının yapacağı 3 aşı varmış sonra kontrole goturecekmisiz kalça usg cektiricez siz cektirdiniz mı? Rota virüsü de isteğe bagliymis onu yaptirsak mı ne oluyor o, bilen varmı ?
selam kızlar bizimde asımız vardı dün 1 kilo almıs gayet iyi dediler bide su kafanın sekli düzelse bişey sorucam oglumun gözlerinde akma var sarı renkli capak gibi sizin bebişlerde varmı anneme sordum olur dedi ama kafam karıstı olmazsa dr götürücem korktum valla bide ikinci ay kafa usg si dedi saglık ocagındaki doktor sizede önerildimi
Akma gibi degilde capak gibi bizimki hemen hemeb her gun oluyor. Kalca usg si cektirdik biz. Oda biraz sorunlu bidaha ki ay tekrar cektircez
selam kızlar bizimde asımız vardı dün 1 kilo almıs gayet iyi dediler bide su kafanın sekli düzelse bişey sorucam oglumun gözlerinde akma var sarı renkli capak gibi sizin bebişlerde varmı anneme sordum olur dedi ama kafam karıstı olmazsa dr götürücem korktum valla bide ikinci ay kafa usg si dedi saglık ocagındaki doktor sizede önerildimi
tesekkür ederim canım rahatladım sorun ne gecmiş olsun
hımmm sendemi oralardasın canım. ne cici iyi iyi ufakılığada arkadaş olcak demek.canım komşu olmuşuz senle, ben de ertuğrulkentteyim
benim de oyle canim sag solu dover wallahi ikisini de esit versem de pompayla sagsam da degismiyor
evet canım hep sol göğsümü tek geçerdim geçen deli etti beni.sağdakinden daha dolu ve hafif ağrılıydı sıcak su masajı herşeyi yaptım sağ göğüs benim favorimi sağladı geçti.alcam atcam amazon kadınlar gibi o olacak.
ayyy bunarı duyduğuma sevindim valla kızkar çünkü o göğüste bir sorun yaşamıştım yıllar önce acaba ondanmı diye içim içimi yiyordu.Benim de sol göğsüm sağınkinin nerdeyse iki katı :))
aynen öle valla canım birde yapamayınca insanın içi sızlıyo evlat ayırıyormuş gibisine geliyo.maşallah sana canım. ben de öyle oldum. kızım var 2,5 yaşında onunla yere oturup oyunlar oynadım ilk günden itibaren kucağıma çıktı onu besledim falan filan. ilk bebekte kolaymış. büyük olunca haliyle o da ilgi istiyor
günaydın hatunlar
ya ben dr.uma sormayı unuttum size sorayım,
sezaryenli hatunlar spor yapmaya başladınız mı?
ne zaman başladınız ya da başlayacaksınız?
hangi sporları ya da hareketleri yapıyorsunuz?
yapmamamız gereken hareket ve sporlar hangileri?
cvplar için şimdiden çook teşekkürler, sizi seviyoruumm
ya o benim bebeğimde de var inş. yarın doktora götürcez ciddi bir şey değildir umarım, sulanıyor çok fazla sonra capaklanıyor bende üzülüyorum Rabbim evlatlarımıza sağlık versin
Kalcada cikiklik degil ama gelisim geriligi var sag da ozellikle. Cift bez bagliyorum ust uste duzelebilirmis. İnsallah tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?