2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canim uzulme bizim 1,5 ayda falan gecti sen rahat ol yeter

walla ya dovucektimm

5. gun kontrole gittik 12 gibi bi değer cıktı 16 gundur 2 gune bir hastaneye gidip cocugumun topugundan kan veriyoruz artık topugunda yer kalmadı kuzumun...13 cıkıyor 14 cıkıyor en cok 15e kadar cıktı tekrar dustu tekrar cıktı surekli boyle..eşimle konuştuk bu boyle olmaz daha iyi bi hastaneye gidelim dedik dun goturduk ordada 17 dediler degerine...ilaç verdiler 3 gun içirip tekrar gidecez ama artık kanı kalmadı el kadar cocugumun ya

biraz fayda saglayabiliyorsam ne guzel canim
walla tatlim oyle bir tek rotayi sana birakiyorlar ya 2 -4 ay ya da 3-5 bizim dr da 2-4 dedigi icin yaptirdik. zaten rota agizdan damla
ama ignelerin hepsini biraraya koymuslar

canim o zaman icini biraz ferahlatiyim. bizim 4. gun kizcemin 14.8 di , kizanin da 13.8 di. bir de ufak dogduklari icin bunlarin siniri 15 mis. bir dr dediki amanin direk hastaneye yatin fototerapi alacaksiniz vs vs. benim iki gozum iki cesme. sonra baska dr larla gorustuk , 2 gune bir falan degil bir hafta bekle sonra olctur dediler. bu arada bol bol emzir ve guneslendir dediler. ben de bol bol emzirdim. hatta uyurken sagip kasikla agizlarina teptim. temmuz gunesinde el kadar bebeyi balkonda 3 er 5 er dk gunese koydum cayir cayir. sonra bir hafta sonra gittik kizin 13.8 oglanin 12.8 cikti. hala yuksekti. ama dr muz rahatlatti normal dedi. ve tamamen gecmesi dedigim gibi 1,5 ayi buldu.
surekli kan vermeler falan mahvediyor bebeleri hem de anneleri. onun icin nazicane senin prenses de 3 kg nun ustunde dogmustur (biz 2 kg ya kadar dusmustuk) bir hafta falan bekle ve hep ayni yerde yaptir tahlilleri

eşimle onuda deneyelim dedik ama korkuyoruz zaten açık tenli rengi iyice kotu gorunuyor gozumuze ya 17yse ya 20yse diye korkup doktorun dediği gibi 2 gune bi goturmke zorunda kalıyoruz her kafadanda bi ses cıkıyor daha cocugumuzdan tat alamadık bu hastaneydi testlerdi yuzunden ama allah beterlerinden saklasın bebeğimi

Bugün 34 günlük olduk son sarılık değerimiz 8,6 çıktı pazar günü tekrar gidicez 8 in altına düşmeden bırakmayız dedi doktor.Özel hastanedeki doktor 13,7 çıktığında önemli değil geçer bol bol emzir demişti. Kanuni E.A.H nde bana kızdılar niye çocuğu getirmiyosun diye bende bişey anlamadım şimdi 3 4 günde bir gidiyoruz.Kalça usg sinide çektirdik bir sorun çıkmadı.Şu sarılıkta bir geçseydi..

ya zaten oyle oluyor herkes birsey soyluyor insani salak ediyorlar. ben besiklere bakip bakip ustune aglayip napalim diye dusundugumuzu hatirliyorum

Güzel bebislerin anneleri bizde 34 günlük olduk dün 1.ay kontrolümüz vardı 1 kilo almış kizim ve 6 santim uzamış sağlığımız iyi hepatit b aşısının ikinci dozunuda yaptılar gece biraz huysuzlandi calpol verdim gaz sancısı icin damlada istedik ama ise yarayip yaramadigini anlayamadım aşıdan dolayimi gazdan mı anlamadım huysuzdu . 2.ayda sağlık ocağının yapacağı 3 aşı varmış sonra kontrole goturecekmisiz kalça usg cektiricez siz cektirdiniz mı? Rota virüsü de isteğe bagliymis onu yaptirsak mı ne oluyor o, bilen varmı ?

hep aynı düşünceler ahh keşke öyle olsa aynı şeyi düşünüyorum.bir de meme delisi oldu bunlar.emzik olarak avent gelişmiş ortodontik yaz arat .benimki sevdi ötekileri savmedi

biz bugun ikinci ay asilarimizi olduk canim. birazcik ! huysuzlaniyorlar haberin olsun. rota asisini da yaptirdik. rota dedikleri yenidogan ishal asisi. asi 150 TL iki doz vuruluyor.

selam kızlar bizimde asımız vardı dün 1 kilo almıs gayet iyi dediler bide su kafanın sekli düzelse bişey sorucam oglumun gözlerinde akma var sarı renkli capak gibi sizin bebişlerde varmı anneme sordum olur dedi ama kafam karıstı olmazsa dr götürücem korktum valla bide ikinci ay kafa usg si dedi saglık ocagındaki doktor sizede önerildimi

Akma gibi degilde capak gibi bizimki hemen hemeb her gun oluyor. Kalca usg si cektirdik biz. Oda biraz sorunlu bidaha ki ay tekrar cektircez

ya o benim bebeğimde de var inş. yarın doktora götürcez ciddi bir şey değildir umarım, sulanıyor çok fazla sonra capaklanıyor bende üzülüyorum Rabbim evlatlarımıza sağlık versin

uzuun bir aradan sonra herkeslere merhaba. ayy ne güzel burda böyle bebislerimizin sorunlarını konusuyyor olmak. cok sükür bugünleri de görddük.. bizde haftaya 2 aylık olacagız. pazartesi 3 lü asımızı olacagız.

canım nasılsın o gun beni sormussun şmdi biraz daha iyiyim çok sukur fazla bişey kalmadı felak nas surelerini surekli okuyorum sukur ediyorum şimdi sen nasılsın

Slm kızlar, bugün oğlumda bende baya bi ağladık
Oğlumun topuk kanını almamış geri hemşireler, 8 günlükken sağlık ocağına gittik ama hiçbişey söylememişlerdi, meğer topuk kanı alınacakmış. Şimdi aylık iğnesini vurdurmaya gidince söylediler, çok önemliymiş o aşı, neyseki biz devlette yaptırıp erkenden müdahale etmiştik. Troid için elinden kan aldılar, topuk kanı aldılar, birde aşı olunca oğlum ağlamaktan bitti, içim gitti gözyaşlarını görünce. Neyse eve geldik banyo yaptırıp yatırdım rahat etti yavrum, öğlenden bu yana bir kere uyandı emdi yine uyudu.
Gelelim bana, 38 gün olmasına rağmen henüz kanamam bitmedi benim, bugün aile hekimine sordum doktora görün dedi, sonra eve geldi akıntı sarıya dönmüştü ve rahat ettim, sonra lavaboya gittim afedersiniz bi ıkındım pıhtı gibi bişey düştü, klozete bi baktım kan dolmuş hemen eşimi aradım, oda doktorla görüşmüş yarın yine muayeneye gidicem, zaten muayene korkulu rüyam ne yapıcam bilmiyorum Dua edin kızlar inş. bişey çıkmaz, iç dikişlerin açılmasından korkuyorum, kanama hala devam ediyor

bebişimi gündüz 7den öğlen 1e kdr ayagımdan indiremiyorum yerine koyar koymas gözlerini açıyo hoop yine ayaga alınıyo neden böle acaba anlamadım gitti uyku düzenimiz ve gazımız bi yoluna girse ah ahhh

canım komşu olmuşuz senle, ben de ertuğrulkentteyim
hımmm sendemi oralardasın canım. ne cici iyi iyi ufakılığada arkadaş olcak demek.
benim de oyle canim sag solu dover wallahi ikisini de esit versem de pompayla sagsam da degismiyor

Benim de sol göğsüm sağınkinin nerdeyse iki katı :))
ayyy bunarı duyduğuma sevindim valla kızkar çünkü o göğüste bir sorun yaşamıştım yıllar önce acaba ondanmı diye içim içimi yiyordu.
aynen öle valla canım birde yapamayınca insanın içi sızlıyo evlat ayırıyormuş gibisine geliyo.

canım tempolu yürüyüşlere başladım bi kaç günde birde havuza gidiyorum yarım saattlik. ama asıl inceltici ve toparlayıcı mekik vs. malesef 3. aydan sonra

ya o benim bebeğimde de var inş. yarın doktora götürcez ciddi bir şey değildir umarım, sulanıyor çok fazla sonra capaklanıyor bende üzülüyorum Rabbim evlatlarımıza sağlık versin

amin canım umarım önemli bişey değildir geldiğinde yazarsın bende üzülüyorum dr gitmeyi düsünüyorum eşim izin alsın bakalım gecmezse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…