2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

tesekkür ederim canım rahatladım sorun ne gecmiş olsun

günaydın kıslarrr. ben regl oldum var mı aranızda olan? sanırım sütü azalttı

44 gunluk bebegim dun yine kanama basladi adet gibi degil de adetin son gunleri gibi sasirdim bende gorunce. Adetmidir bu simdi bilemedim. Aman sutu azaltmasin yaa zaten cok a.

selam yaşlılar:).

artık yaşlandık bebelerim,z var hehehe...

nasılsınız bakim rüzgar uyudu ben bi bakınıyım dedim:)

bebişimi gündüz 7den öğlen 1e kdr ayagımdan indiremiyorum yerine koyar koymas gözlerini açıyo hoop yine ayaga alınıyo neden böle acaba anlamadım gitti uyku düzenimiz ve gazımız bi yoluna girse ah ahhh

Bizimde eski duzeni sabah 5ten 1e kadar kucakta uyumaydı sonra 2ye 3e 4e kaydı derken şimdi akşam uyuyor birkac saat kucakta olmadan sonra yatma zamanı uyanıyor :) Eski duzenini özledim yani iyiymiş :)

Bizimde eski duzeni sabah 5ten 1e kadar kucakta uyumaydı sonra 2ye 3e 4e kaydı derken şimdi akşam uyuyor birkac saat kucakta olmadan sonra yatma zamanı uyanıyor :) Eski duzenini özledim yani iyiymiş :)

napcaz bu bücürlerle fena oldu huyları.benimki de gitgide daha az uyuyor .benim bilgisayarda olduğumu anlıyor mu ne mıkır mıkır ediyor bebek arabasında şekerleme yapıyor.babasıyla 2 dk başbaşa bırakmıyor.bir de odasını sevmiyor mu ne oraya giderken ağlıyor salona gelirken susuyor

Gecenlerde komsum besiginde yatmıyor uyurken alsam bile hemen uyanıp aglıyor dedigimde besigin yerini değiştir dedi. Bazı bebekler bazı yerleri sevmezmiş dogrumudur nedir. Onunda kızı besige koyunca aglıyormus baska odaya almıslar ses yapmadan alısmıs.Dediğine gore evde ilk geldiği odayı arıyormus o odaya ısınırmıs bebekler ne kadar dogru bilemiyorum :)

nasıl canım anlamadım demek istediğini doğum iznindeyiz şu an

bende doğum izn,ndeyim de raporu kapattırman lazım.

yan, 32. haftada yada kaçıncı haftada izne çıktıysan hastaneden aldığın o belge ve doğumdan sonra doğum raporunla birlikte hastaneye gıdıp doğum yaptığını söyleu,p raporunu kapattırıysun ve kaçında iş başı yapacağını soyluyo hastane o kağıdıda alıp iş yerine veriyosun.. benim 30 ekim bitio 31 ekimde tüm kağıtlarla bırlıkte SGK ya gıdıp paranı talep edıosun

ya canim cok tatli cikmis resminiz masallah
çalışan anneler doğum raporlarınızı kapattırıdnız mı?

kizlar size cok guzel bir haber veriyim daha da az uyuycak bebeler hazir olun benimkiler nerdeyse buyuk adam gibi butun gun ayakta haa gece de uyuyor zannetmeyin gece de ayaktaa

Canım çok geçmiş olsun benimde 23.günüm ama dikişlerimin ikisi düştü sadece tamamen iyileşemedim akıntım azlıyor ama kesilecek gibi Allah şifa versin ağrı olunca insan evladınada odaklanamıyor

süt parası diye bişey varmış bu konuda bilgin var mı canım? sgk lılar ve kamu görevlileri bu haktan nasıl yararlanıyor acaba? Benim doğum iznim 22 kasımda bitiyor ama 2.döneme kadar rapor almak istiyorum ve çalışmak istemiyorum bakalım ne olacak gerekirse ücretsiz izin alırım, çocuğum çok küçük kıyamıyorum bakıcı bulamıyorum daha doğrusu güvenemiyorum ailelerden kimse gelebilecek durumda değil bu konu çok canımı sıkıyor Allah yardımcımız olsun

Son düzenleme:
ya o benim bebeğimde de var inş. yarın doktora götürcez ciddi bir şey değildir umarım, sulanıyor çok fazla sonra capaklanıyor bende üzülüyorum Rabbim evlatlarımıza sağlık versin

Aynı sorun bizdede vardı 21 günlükken yani 2 gün önce doktora götürdük gözyaşı kanallarının tıkanabileceğini söyledi ve göz çukuruna serçe parmağımızla hafif masajlar yapmamızı tavsiye etti ama damla da yazdı şuan hala akıyor geçmesini bekliyoruz ayrıca kendi sütümden gözüne damlattım çocuk o zaman rahatladı, doktorada söyledim bunu doğrudur anne sütündeki antikorlar mikrobu öldürür dedi faydalı olabilirmiş inşallah tamamen geçer

Bu arada daha 1 ayımız tamamlanmadı ama doktor kilo ve boyumuzu ölçtü 3 700 doğmuştu 4 700 olmuş çok iyi dedi boyumuzda 51cmdi 57 cm olmuşuz büyüdü oğlum maşallah pek bi tatlı oldu şimdide banyosunu yaptu uykuya daldı misler gibi :)

ben de sormayı unuttum ama kontrolümde bi sorun çıkmadığı için artık başlayabilirim diyorum kendimce:) en azından mekik çekmeye başlıcam.40 ımın çıkmasını bekliyordum

Ay bu kilolarla basim dertte benimde. İlk 15?gun 11 kili gitti 42 gunluk olduk diger 11 kilo duruyor. Ew temizlemeye yemek yapmaya firsatim yok insallah oglum duzene girerde yuruyus spor bisi yapabilirim

benimde aynı yaa bu kadar olur ilk 15 gün 11 i gitmişti benimde diğer 11 kilo duruyor hala

yok canım sadece süt iznini biliyorum 6 ay günde 1 buçuk saat. para olayını duymadım hiç. varsa bende bilgi alim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…