tesekkür ederim canım rahatladım sorun ne gecmiş olsun
günaydın kıslarrr. ben regl oldum var mı aranızda olan? sanırım sütü azalttı
günaydın kıslarrr. ben regl oldum var mı aranızda olan? sanırım sütü azalttı
bebişimi gündüz 7den öğlen 1e kdr ayagımdan indiremiyorum yerine koyar koymas gözlerini açıyo hoop yine ayaga alınıyo neden böle acaba anlamadım gittiuyku düzenimiz ve gazımız bi yoluna girse ah ahhh
Kizlar bisi sorcam sizeee. Cok afedersiniz bebisinizin gazi cok kokuyormu? Bizimki buyuk insandan beter masallah
bebişimi gündüz 7den öğlen 1e kdr ayagımdan indiremiyorum yerine koyar koymas gözlerini açıyo hoop yine ayaga alınıyo neden böle acaba anlamadım gittiuyku düzenimiz ve gazımız bi yoluna girse ah ahhh
Bizimde eski duzeni sabah 5ten 1e kadar kucakta uyumaydı sonra 2ye 3e 4e kaydı derken şimdi akşam uyuyor birkac saat kucakta olmadan sonra yatma zamanı uyanıyor :) Eski duzenini özledim yani iyiymiş :)
çalışan anneler doğum raporlarınızı kapattırıdnız mı?
napcaz bu bücürlerle fena oldu huyları.benimki de gitgide daha az uyuyor .benim bilgisayarda olduğumu anlıyor mu ne mıkır mıkır ediyor bebek arabasında şekerleme yapıyor.babasıyla 2 dk başbaşa bırakmıyor.bir de odasını sevmiyor mu ne oraya giderken ağlıyor salona gelirken susuyor
nasıl canım anlamadım demek istediğini doğum iznindeyiz şu an
çalışan anneler doğum raporlarınızı kapattırıdnız mı?
napcaz bu bücürlerle fena oldu huyları.benimki de gitgide daha az uyuyor .benim bilgisayarda olduğumu anlıyor mu ne mıkır mıkır ediyor bebek arabasında şekerleme yapıyor.babasıyla 2 dk başbaşa bırakmıyor.bir de odasını sevmiyor mu ne oraya giderken ağlıyor salona gelirken susuyor
Slm kızlar, bugün oğlumda bende baya bi ağladık
Oğlumun topuk kanını almamış geri hemşireler, 8 günlükken sağlık ocağına gittik ama hiçbişey söylememişlerdi, meğer topuk kanı alınacakmış. Şimdi aylık iğnesini vurdurmaya gidince söylediler, çok önemliymiş o aşı, neyseki biz devlette yaptırıp erkenden müdahale etmiştik. Troid için elinden kan aldılar, topuk kanı aldılar, birde aşı olunca oğlum ağlamaktan bitti, içim gitti gözyaşlarını görünce. Neyse eve geldik banyo yaptırıp yatırdım rahat etti yavrum, öğlenden bu yana bir kere uyandı emdi yine uyudu.
Gelelim bana, 38 gün olmasına rağmen henüz kanamam bitmedi benim, bugün aile hekimine sordum doktora görün dedi, sonra eve geldi akıntı sarıya dönmüştü ve rahat ettim, sonra lavaboya gittim afedersiniz bi ıkındım pıhtı gibi bişey düştü, klozete bi baktım kan dolmuşhemen eşimi aradım, oda doktorla görüşmüş yarın yine muayeneye gidicem, zaten muayene korkulu rüyam ne yapıcam bilmiyorum Dua edin kızlar inş. bişey çıkmaz, iç dikişlerin açılmasından korkuyorum, kanama hala devam ediyor
bende doğum izn,ndeyim de raporu kapattırman lazım.
yan, 32. haftada yada kaçıncı haftada izne çıktıysan hastaneden aldığın o belge ve doğumdan sonra doğum raporunla birlikte hastaneye gıdıp doğum yaptığını söyleu,p raporunu kapattırıysun ve kaçında iş başı yapacağını soyluyo hastane o kağıdıda alıp iş yerine veriyosun.. benim 30 ekim bitio 31 ekimde tüm kağıtlarla bırlıkte SGK ya gıdıp paranı talep edıosun
ya o benim bebeğimde de var inş. yarın doktora götürcez ciddi bir şey değildir umarım, sulanıyor çok fazla sonra capaklanıyor bende üzülüyorum Rabbim evlatlarımıza sağlık versin
günaydın hatunlar
ya ben dr.uma sormayı unuttum size sorayım,
sezaryenli hatunlar spor yapmaya başladınız mı?
ne zaman başladınız ya da başlayacaksınız?
hangi sporları ya da hareketleri yapıyorsunuz?
yapmamamız gereken hareket ve sporlar hangileri?
cvplar için şimdiden çook teşekkürler, sizi seviyoruumm
Ay bu kilolarla basim dertte benimde. İlk 15?gun 11 kili gitti 42 gunluk olduk diger 11 kilo duruyor. Ew temizlemeye yemek yapmaya firsatim yok insallah oglum duzene girerde yuruyus spor bisi yapabilirim
ya canim cok tatli cikmis resminiz masallah
saol canım,emzirdikten sonra kendı kendıme çektım onu ben:)
kizlar size cok guzel bir haber veriyim daha da az uyuycak bebeler hazir olunbenimkiler nerdeyse buyuk adam gibi butun gun ayakta haa gece de uyuyor zannetmeyin gece de ayaktaa
süt parası diye bişey varmış bu konuda bilgin var mı canım? sgk lılar ve kamu görevlileri bu haktan nasıl yararlanıyor acaba? Benim doğum iznim 22 kasımda bitiyor ama 2.döneme kadar rapor almak istiyorum ve çalışmak istemiyorum bakalım ne olacak gerekirse ücretsiz izin alırım, çocuğum çok küçük kıyamıyorum bakıcı bulamıyorum daha doğrusu güvenemiyorum ailelerden kimse gelebilecek durumda değil bu konu çok canımı sıkıyor Allah yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?