2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yesil kaka haricinde tüm maddeler bize uyuyor kakası altin sarısı ama su sıralar oldukça civik kıvamda üşürmüş olabilir miyim diye korkuyorum

emerken ağzında çok tükürük oluyor mu oeki?benim de yeşil kaka dışında herşey tutuyor.laktoz intoleransı diye bişey varmış süt alerjisi gibi bişey ona da benziyor belirtiler.işallah o değildir.o zaman belli süre anne sütünü kesip özel mama vermek gerekiyormuş.

* Yeşil köpüklü kaka haricinde tüm hepsi var :18:

şu emzirme önlüğü denen şey emzirme esnasında tam işine yarayacak bir şey senin.
ben o kadr para verip aldm kızımla başbaşayz hiç kullanamadm şuana kadr
neyse kullanırz inş.

kızım 10 ağustos saat 14:45 de doğdu..bizim kırkımız ne zaman çıkıyo acaba..doğduğu günü 1 .gün mü sayacağız ertesi günü mü ?karar veremedim..yardımcı olursanız sevinirim..kızımla 18 eylülde mi kırklancaz 19 eylülde mi ...saat önemli mi kırklanırken ..???

biz günde bir kaç kere mama da yiyoruz artk.:26:
hep dediğim şeyi kendm yapamadm
ilk 6 ay anne sütünden başka bişi vermiceksn su bile derdm hep ama olmadı
sütüm azaldı yada bebeğim daha çok emmek istiyor.
yıkıyor ortalığı mamayı hazırlayana kadr..
bende kendimi ihmal ediyorm sanrm iyi beslenmem lazm..

kurban bayramı sonu çalışmaya başlayacağım için kızımı şimdiden biberona alıştırmak istiyorum..elektirikli göğüs pompası alacağım..ameda ve medela hakkında iyi yorumlar var ama karar veremedim...sizler hangi pompayı tavsiye ederseniz..modeliyle birlikte yazarsanız sevinirim :))

canm doğduğu günden sonraki günü yani 11 inde 1 günlük olcak kızn öyle hesaplayacaksn.
19 eylül e bebeğinin kırkı..
saatı geç kırk çıkması diye bişiye bile inanmıyorm fazla ben.
dün çıktı bizimde 6 ağustos doğumlu kızm.
banyolarımızı yaptk apartanda güne gittk yasin okundu dualar edildi oldu bitti :))
netten araltr bak batıl inançmş dinimizde böyle bişi yokmş kasma kendini rahat ol

canım alttaki bebek takvimini nasıl yaptın ..paylaşır mısın..benim gibi beceremeyen arkadaşlar için

haklısın öyle bişey yok biliyorum ama adet olmuş işte ..ya da küçüklükten bi yana kulağımıza öyle bi işlenmiş ki sanki yapmak zorundayız ..o zaman 19 eylül sabahı kırklanalım biz :))

canım özelde çalşanlar mı yapıyor ilk kez duydum 37.hafta izne ayrılma raporumu ve doğum raporumu işyerime(kamu) vermiştim.bu işlemi ilk kez duyuyorum.

valla her çalışan annenın yapması gereken işlem yavru o raporları alıp en son sgk ya gıdıosun tarıhın ne zaman bıtıyosa para alıyosun,vermedne nasıl alıcaksın ki?

ben medela almıştım işimi görüyor.eğer iş yerinde sağıcaksan biraz gürültülü.ama fiyatına göre çok iyi bir makine.

valla her çalışan annenın yapması gereken işlem yavru o raporları alıp en son sgk ya gıdıosun tarıhın ne zaman bıtıyosa para alıyosun,vermedne nasıl alıcaksın ki?

canım bu işlemi sadece kamu dışı çalışanlar yapıyor yani ssk lı olanlar.raporlarını sgk ya veriyorsun ordan paranı postaneden alıyorsun.ama emekli sandığı çalışanları için gerek yok.

Kuzum ekg holter cekilmisti bugun hastaneden aradilar ve kalp normalden biraz hizli atiyor hala pazartesi getirin dediler. Perisan oldum aglamaktan. Dua edin teyzeleri bize insallah duzelir yavrum

canım benım Rabbim tez zamanda şifalar versin uzulme dıyecegım ama bılıyorumkı hıc mumkun olmuyor.ama bebeğinin hissetmemesi için,sütün için iyi olmaya calış.dua ederiz elbet saglıklı haberler al ınsallah

geçmiş olsun canım.umarım geçer. benm oğlanın da sürekli tek gözü çapaklanıyor. şu masaj nasıl birşey ben de yapayım.

mustafa karataş"a sorulmuş:
mustafa KARATAŞ

medela kullanıyorum memnunum ama sesi var sessiz bir yerde çalışıyorsan herkes seni dinler

bu sırada incirli kremali talı acayip süt yapıyor

saol canım doktordan geldik.burnuna serum sık dedi.bide şurup 1 çay kaşığı günde onun harici bişey demedi.bizimki üşütmekten değil abimizden geçti.şimdide ben nezle oldum

Toptan geçmiş olsun canım hepinize aile boyu :)

Kuzum ekg holter cekilmisti bugun hastaneden aradilar ve kalp normalden biraz hizli atiyor hala pazartesi getirin dediler. Perisan oldum aglamaktan. Dua edin teyzeleri bize insallah duzelir yavrum
Rabbim şifa versin canım insallah testler temiz cıkar ve buda son olur sende doya doya diğer gaz gibi sacma sorunları dusunursun sadece

şu emzirme önlüğü denen şey emzirme esnasında tam işine yarayacak bir şey senin.
ben o kadr para verip aldm kızımla başbaşayz hiç kullanamadm şuana kadr
neyse kullanırz inş.

Bak oda rahat olabilir hiç aklıma gelmemişti ama yanında yinede sutyen yada gogus pedi ile desteklenmiş atlette gerek uclar saklanmalı normal sutyen patlatır beni sıkıntıdan

Sezeryan olan arkadaslar doktorun 40 gun sonra dediği randevuya gidenler var mı var ise bu kontrolde acaba dikişlere mi bakıyorlar yoksa alttan muayene mi yapılıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…