kızlar bebeğiyle uçak yolculuğu yapan var mı?
ben kısmetse 2 aylk gibi 50 dk lk bir uçuş yolculuğu yapacağm
umarm bir sıkıntı çıkmaz
Tam üstüne yazdın :)
Bugün uçuyoruz nasipse, doktor sorun olmaz dedi 42 günlük olduk.
Sadece kulaklarına pamuk tıkayacağım, mümkün olursa kalkarken ve inerken emzirmeye çalışacağım
Kızlar dogum sonrası unutkanlık yaşayan var mı ?
canım çok korktum o kadar tehlike var ki onlar için en iyi biz yetişiriz.kaldı gitti bakıcı .kimse anne gibi bakamaz.gaz sorunu hala devam ediyor.eritiyor beni bu durum.sıcak suya(yakmıyor) pamuk batırıp tampon yapıyorum poposuna o zaman yapıyor.acaba herzaman yapmasam mı?zararı olur mu?ne yapayım kız ıkınıyor yapamıyor zavallım.bu arada internette şampuan yutmakla ilgili annelerin yazdıklarını araştırırken bilyeden tutun da kasa çivisi yutan bebekler bile varmış.kızlar bebeğimi en iyi ben takip ederim.anneler yaşlı tv ye namaza dalarlar bebek o sırada yapacağını yapar.çok korkuyorum bu durumdan.düşünün çivi yutmuş annenin haberi yok.kakasından çıkmış bez değiştirirken görmüş kadın.allah vermesin zor bir durum.şampuan da kimyasal insan korkuyor.
evet canım kaçta emzirdiğimi deftere yazıyorum gün gün.bir sonraki emzirme saatini ayarlamak için
tatlım ıkınırken zırlıyor benimki yapamayınca.seninki ağlamıyor mu?ağlayınca elim ayağım birbirine dolaşıyor izlemek lazım beni gülmekten ölürsünüzYa onu bende yapıyorum eşim kızıyor dogal sureci etkiliyorsun kendisi ıkınmayı ogrenmeli diyor zaten o mantıkla gaz ilacıda vermiyoruz 5defa ancak kullandım.Bu pamuk zeytinyag işini yapalı sanki gercekten kendini yormuyor ugrasmıyor gibi geliyor uyanık. Birkac gun azalttım yine kendi ıkınmaya basladı pek etkilemek istemiyorum artık şunun şurasında bu sorunun bitmesine ne kaldı :))
günaydın kızlar
yaa nerde eskisi gibi kk ya girip geçmişi okuyup herkese cvp vermekbebişlerden kaçamak yapar gibi girip 2 cümle yazıp çıkar olduk inşallah herkes iyidir herşey yolundadır..
biz 2 gündür acaip keyifliyiz, oğluş maşallahagulamaya bizimle konuşmaya başladı, bir de gülüyor biz konuştuğumuz zaman allahımmm onu öyle gördükçe ağlıyorum mutluluktan
ama büyüdükçe hareketlenmeye başladı ve heran onunla konuşalım istiyor, memedeyken bile onunla konuşursam ağzında meme cvp vermeye çalışıyor
bir de mama konusunda bişey diyeyim, ben de gecen hafta her mızmızlanmasında meme verdiğim için sütüm yetmemeye başlamıştı ve mama vermeye başlamıştım ama 4-5 gündür en az 1,5-2 saat hatta 2,5 saat arayla emziriyorum ve sütüm bol bol yetiyor mamayı kestim yine
tatlım ıkınırken zırlıyor benimki yapamayınca.seninki ağlamıyor mu?ağlayınca elim ayağım birbirine dolaşıyor izlemek lazım beni gülmekten ölürsünüz
Sürekli emmek istiyor gogsume yapısık 7x24 olan sutude bitiriyor em kus em kus.2gundur aglıyor memeyi alınca cunku sut bırakmıyor sıpa bu gidişle yok yere mamaya basvuracaz.Yapabildigim birsey yok malesef kucakta gezdirip oyalamaya calısıyorum birazcık.Birde emzik alabilsin diye dua ediyorum :)merhaba arkadaşlar hepimiz anne oldukta zorluklardan bahseder olduk :)
benim bebişim sürekli emmek istiyor sütün yetersizliğinde mi kalitesizliğinden mi yoksa bebeğin oburluğundan mı anlayamadık. bende günde sabah ve akşam olmak üzere mama takviyesi yapıyorum ve 15. günde itibarende vitamin kullanmaya başladık fakat bugün kafama bişey takıldı vitamınde d vitamı içeren başka ürünlerle birlikte kullanmayınız diyor. benimle aynı durumda olan var mı doktora danışan cevaplayan arkadaşlar olursa şimdiden teşekür ederim. bebişi sürekli emmek isteyenler neler yapıyor.
Selam kızlar, bebişim her dk emmek istiyor sütüm yetmiyor diye korkuyorum.Sizin emzirme sıklığınız nasıl, kaç dk emziriyorsunuz?
merhaba canım hos geldın.bızde oyleydık doktorumuz kızdı.3.haftadan berı 3saatte bır emzırmeye calısıyorum bazen 2-2bucuk saatte bır emzırıyorum susmuyor aglaya aglaya morarıyor gun ıcınde 2kez oluyor.doktor sutun goguste 3saat durup kalınlasması doyurucu olması gerek dedı.
slm arkadaşlar bende aranıza katılabilirmiyim:) bende ağustos annesiyim..busem ecemiz 12 ağustosta dünyaya geldi haftaya 40mız çıkyor inşallah..
size bir sorum olacak salıncak almayı düşüneniz oldumu? kızım sallanınca uyuyor bitek...
kurban bayramı sonu çalışmaya başlayacağım için kızımı şimdiden biberona alıştırmak istiyorum..elektirikli göğüs pompası alacağım..ameda ve medela hakkında iyi yorumlar var ama karar veremedim...sizler hangi pompayı tavsiye ederseniz..modeliyle birlikte yazarsanız sevinirim :))
canım bızde alısana kadar canımız cıktı.ama 3saatte bır emzırınce gazımız azaldı.daha rahat uyumaya basladık.gece de aynen 3saatte bır emzırıyorum sadece sabah 6 dan sonra aksam 6dan sonra krızler baslıyor hergun mutlaka.ozaman 2saatte bır emıyor ve uyumuyor.memeyı emerken kızıyor resmen kavga edıyor memeyle, homurdanıyor.doktor 15dakıka bır gogsunu 15dakıka dıger gogsunu vereceksın dedı.arada altını degıstırıp gaz cıkarıyoruz sohbet edıyoruz 1saatı buluyoYav benimki fena yaygaracı o kadar ssat duracağını hiç sanmıyorum.Gece nasıl peki, kaç saat uyuyor? Kaç dakika memede tutuyorsun?
Bende hızlı vermiştim ama sanki o hızla alacam iyiki yemek yemeye vaktim yokSürekli tatlı yemek istiyorum
Senaysene soracaktım 2aylık ise sana sorayım artık size guluyor tanıyor falan mı :)
Kurban bayramında eşimin memleketine gidecez yani yegenler yengeler kayınvalide herkes etrafta olacak yatma için bile sıkısık bi ortam olacak ayrı bi oda da emzirme sansım yok yani
Emzirme Atleti ve Emzirme Sutyeni kullanan arkadasların onerdiigi markalar varmı birde ikisini birden giyebilirim değil mi kalın kalın belli olur mu? Yada sadece atlette rahat oluyor mu gogus ucu falan belli olur mu ki
Kuzum ekg holter cekilmisti bugun hastaneden aradilar ve kalp normalden biraz hizli atiyor hala pazartesi getirin dediler. Perisan oldum aglamaktan. Dua edin teyzeleri bize insallah duzelir yavrum
kızımı bugün banyo yaptrırıken sebamed şampuanın köpükleri ağzına girdi o da yuttu sanırım durularken.birşey olur mu kızlar nolur daha önceden bu durumu yaşadıysanız bir cevap yazın.çok korkuyorum
kurban bayramı sonu çalışmaya başlayacağım için kızımı şimdiden biberona alıştırmak istiyorum..elektirikli göğüs pompası alacağım..ameda ve medela hakkında iyi yorumlar var ama karar veremedim...sizler hangi pompayı tavsiye ederseniz..modeliyle birlikte yazarsanız sevinirim :))
Ya onu bende yapıyorum eşim kızıyor dogal sureci etkiliyorsun kendisi ıkınmayı ogrenmeli diyor zaten o mantıkla gaz ilacıda vermiyoruz 5defa ancak kullandım.Bu pamuk zeytinyag işini yapalı sanki gercekten kendini yormuyor ugrasmıyor gibi geliyor uyanık. Birkac gun azalttım yine kendi ıkınmaya basladı pek etkilemek istemiyorum artık şunun şurasında bu sorunun bitmesine ne kaldı :))
Bebek aşılarında kabuk tutma konusunu ilk defa duydum valla kabuk tutan bi aşı gormedim hiç yegenlerimde falan saglık ocagını yada hastaneyi arayıp sor istersen hemsireye için rahat etsin ogrenirsen bizede bilgi ver tabi :)merhaba guzel anneler ve minnaklari
2. ay asilarimiz ilk gun ates falan yapti biraz da mizirdanma
amaa ikinci gun canimiza okudu ucumuz birden aglamaya basladik sonra esimle annem beni odadan kovalayip bebeleri sakinlestirmeye calistilar
sozun kisasi ikinci ay asilarinizda mumkunse yaninizda birileri olsun
bir de kafam karisti asiyi yapan ebe verem asisi iltihaplanir kabuk vs olur demisti bizde hicbisi yok tutmadi acaba
canim sorma gulucuk atmaya basladilar aguluyorlar bir de
ben emzirme atleri kullaniyorum pedle birlikte hatta atlete body muamelesi yapiyorum cook rahatim
emzirme sutyeninde hic rahat edemedim
marivit vitamin damlası ile brlikte mama da kullanıyorum arkadaşlar. beni huzursuz eden şey; marivitin prospektüsünde d vitamini ile birlikte kullanmayınız diyor ama mamanın üzerinde de D vitamini olduğu yazıyor. Bu konu ile ilgili bilgisi olan arkadaşlarım cevap verirse memnun olurum.
marivit vitamin damlası ile brlikte mama da kullanıyorum arkadaşlar. beni huzursuz eden şey; marivitin prospektüsünde d vitamini ile birlikte kullanmayınız diyor ama mamanın üzerinde de D vitamini olduğu yazıyor. Bu konu ile ilgili bilgisi olan arkadaşlarım cevap verirse memnun olurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?