2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bağırsaklarını fazlaca çalıştırmıştır şampuanın köpüğünü yutması, bir damlacık bebek birazı bile yetmiştir. Sabun, şampuan gibi maddeler bağırsakları fazla çalıştırır. Yarına geçecektir bence

canım sıkkın oğlum grip oldu burnu tıkalı ememiyor mama yiyemiyor nefes alamıyr yavrum
ablamız gripti ondan geçti küçük olduğu için dayanamıyr çok ağlıyor yavrum
babamz ecz ye gitti damla almaya rahatlatır inşaallah

kızlar bimin bezinden kullanan varmı acaba şuana kadar prima kullandık hep bi kç arkdaş bim in bezinden çok memnun olduğunu söyledi bi denesemmi acaba

tesekkür ederim canım cevabın için geçmiş olsun ikimizinde bebişine geçer insallah operasyona gerek kalmaz

ilk aşıyı atlatalım da sonrasına bakarız inşallah sorun olmaz ilk olacağı için endişeleniyorumm...

kızlar benim iki cocuk olduğundan kızım 2. ay aşısında yani veremde baya bi ateşlenmişti kuzuların ateşini devamlı takip etmekte yarar var verem aşısından sonra 3 gün banyo yasak demişti hemşire ablamız

slm arkadaşlar bende aranıza katılabilirmiyim:) bende ağustos annesiyim..busem ecemiz 12 ağustosta dünyaya geldi haftaya 40mız çıkyor inşallah..
size bir sorum olacak salıncak almayı düşüneniz oldumu? kızım sallanınca uyuyor bitek...

Kızlar dogum sonrası unutkanlık yaşayan var mı ?

evet canım bende aynıydım iki doğumumdan sonra da yasadım hatta kızıma emzigi zorla tutturmustum kaynasın diye koymustum kokusuna gittim coktaan erimişti cezvede bi dahada emzik almadı var gersini sen düsün evi yakmaktan korkuyodum yanık yemek mi istersin yanık emzik biberonmu kapı üzerinde unutulmus anahtar mı

tıtresımlı ana kucagı ıtıyorum ben de bıraz daha buyumesını beklıyorum henuz 34 gunluk

irazcik kullanıcısından alıntı

kurban bayramı sonu çalışmaya başlayacağım için kızımı şimdiden biberona alıştırmak istiyorum..elektirikli göğüs pompası alacağım..ameda ve medela hakkında iyi yorumlar var ama karar veremedim...sizler hangi pompayı tavsiye ederseniz..modeliyle birlikte yazarsanız sevinirim :))
ben medela almıştım işimi görüyor.eğer iş yerinde sağıcaksan biraz gürültülü.ama fiyatına göre çok iyi bir makine.
.
.
ben medela almıştım işimi görüyor.eğer iş yerinde sağıcaksan biraz gürültülü.ama fiyatına göre çok iyi bir makine.
.
.
kızlar ben lansinohun elektriklisini kullanıyorum çok memnunum
Lansinoh Affinity Elektrikli Göğüs Pompası - e-bebek.com

derin6344 kullanıcısından alıntı

egoy, kızımı dün doktora götürdük göz kanalları tıkalı dedi günde yüz defa gözüne masaj yapın dedi birde bir damla verdi inş. geçer büyüdüğünde geçmesede basit bi şeyle açıyolarmış göz kanallarını
.
.
.
geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum

Yalnız olmadığımı bilmek guzel. Ne yapmak lazım acaba. Ben bir araştırayım . Belki çaresi vardır .

kızlar bebeğiyle uçak yolculuğu yapan var mı?
ben kısmetse 2 aylk gibi 50 dk lk bir uçuş yolculuğu yapacağm
umarm bir sıkıntı çıkmaz

kızlar bebeğiyle uçak yolculuğu yapan var mı?
ben kısmetse 2 aylk gibi 50 dk lk bir uçuş yolculuğu yapacağm
umarm bir sıkıntı çıkmaz

Tam üstüne yazdın :)
Bugün uçuyoruz nasipse, doktor sorun olmaz dedi 42 günlük olduk.
Sadece kulaklarına pamuk tıkayacağım, mümkün olursa kalkarken ve inerken emzirmeye çalışacağım

günaydınnnn....
çok uykum varrrr aslında ne zamandır bu gün temizliğe girişmeyi düşünüyordum bayram öncesi bi yaptım ondan beridir üstün körü idare etmeye çalışıyom ama yok artık sinirim bozulmaya başladı.dekene geceyi ayakta geçirince iş miş hak getire.
bu arada kızlar eveli gün müthiş bir abi kardeş kavgası vardı evde. bizim minik sıpacık artık parlak renkleri seçmeye gölemeye başladı. babamı büyüğümüze bir uçan balon getirmiş bnde baktığını farkedince büyük ortada yokken küçüğün koluna taktım bir sevdi ağız yamula yamula gülümsüyo aaaaa ehhh gibi sesler. bende boşta bulunup aa ne ciciymiş balon deyiverice yüksek sesle büyük fırladı geldi öbür odadan başladı kavga büyük benim diyo götürme çabasında küçük baktığı için kızgın gitmesin diye bağırıyor.sonunda babamız gidip bi tane daha aldı.eee dedim sen hala tek canavarmı var sanıyon evde artık herşeyden iki tane.

canım çok korktum o kadar tehlike var ki onlar için en iyi biz yetişiriz.kaldı gitti bakıcı .kimse anne gibi bakamaz.gaz sorunu hala devam ediyor.eritiyor beni bu durum.sıcak suya(yakmıyor) pamuk batırıp tampon yapıyorum poposuna o zaman yapıyor.acaba herzaman yapmasam mı?zararı olur mu?ne yapayım kız ıkınıyor yapamıyor zavallım.bu arada internette şampuan yutmakla ilgili annelerin yazdıklarını araştırırken bilyeden tutun da kasa çivisi yutan bebekler bile varmış.kızlar bebeğimi en iyi ben takip ederim.anneler yaşlı tv ye namaza dalarlar bebek o sırada yapacağını yapar.çok korkuyorum bu durumdan.düşünün çivi yutmuş annenin haberi yok.kakasından çıkmış bez değiştirirken görmüş kadın.allah vermesin zor bir durum.şampuan da kimyasal insan korkuyor.
Kızlar dogum sonrası unutkanlık yaşayan var mı ?
evet canım kaçta emzirdiğimi deftere yazıyorum gün gün.bir sonraki emzirme saatini ayarlamak için

kırkımızın cıkmasına ve mısafırlerımızın gelmesıne cok az kaldı.bende bu sure ıcınde bırseyler yapıp dondurucuya stok yapayım dıyorum.sızler neler yaptınız bebek gormeye gelenlere neler ıkram edeceksınız.tadını sevdıgınız,dondurucuda saklamaya musaıt tatlı borek kek kurabıye tarıflerınız varsa paylasırsanız cok sevınırım sımdıden ellerınıze sagğlık.
bız dogumdan once yaprak sarıp dolaba atmıstık.ayrıca hazır baklava yufkalarının ıcıne kadayıf ve cevız sarıp fırında pısırdık.onlarda bır kosede beklıyor mısafır gelecegı zaman sadece serbetı atılacak

günaydın kızlar
yaa nerde eskisi gibi kk ya girip geçmişi okuyup herkese cvp vermek bebişlerden kaçamak yapar gibi girip 2 cümle yazıp çıkar olduk inşallah herkes iyidir herşey yolundadır..

biz 2 gündür acaip keyifliyiz, oğluş maşallah agulamaya bizimle konuşmaya başladı, bir de gülüyor biz konuştuğumuz zaman allahımmm onu öyle gördükçe ağlıyorum mutluluktan

ama büyüdükçe hareketlenmeye başladı ve heran onunla konuşalım istiyor, memedeyken bile onunla konuşursam ağzında meme cvp vermeye çalışıyor

bir de mama konusunda bişey diyeyim, ben de gecen hafta her mızmızlanmasında meme verdiğim için sütüm yetmemeye başlamıştı ve mama vermeye başlamıştım ama 4-5 gündür en az 1,5-2 saat hatta 2,5 saat arayla emziriyorum ve sütüm bol bol yetiyor mamayı kestim yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…