sağolun kızlar.bir de şu doktorum programındaki rezene-anason-ısırgan-ıhlamur-k,myonlu süt artırıcı çaydan yapıp içtim.sakin sakin uyudu acaba neden bu kadar sakin uyuyor diye kafama takıldı.kakası da köpüklü ve su gibiydi.aklıma kötü şeyler geldi şampuan sonuçta kimyasal madde.annemin yüzünden hep.bebek temiz olsun diye zehirlenmesine neden olacak allah korusun.en iyisi kimseye güvenmemek kendin ilgilenmek bebeğinle.annen bile olsa.
egoy, kızımı dün doktora götürdük göz kanalları tıkalı dedi günde yüz defa gözüne masaj yapın dedi birde bir damla verdi inş. geçer büyüdüğünde geçmesede basit bi şeyle açıyolarmış göz kanallarını
ilk aşıyı atlatalım da sonrasına bakarız inşallah sorun olmaz ilk olacağı için endişeleniyorumm...
Kızlar dogum sonrası unutkanlık yaşayan var mı ?
slm arkadaşlar bende aranıza katılabilirmiyim:) bende ağustos annesiyim..busem ecemiz 12 ağustosta dünyaya geldi haftaya 40mız çıkyor inşallah..
size bir sorum olacak salıncak almayı düşüneniz oldumu? kızım sallanınca uyuyor bitek...
.ben medela almıştım işimi görüyor.eğer iş yerinde sağıcaksan biraz gürültülü.ama fiyatına göre çok iyi bir makine.
slm arkadaşlar bende aranıza katılabilirmiyim:) bende ağustos annesiyim..busem ecemiz 12 ağustosta dünyaya geldi haftaya 40mız çıkyor inşallah..
size bir sorum olacak salıncak almayı düşüneniz oldumu? kızım sallanınca uyuyor bitek...[/QUOTE
Hosgeldin canim rabim kızına uzun Ömürler versin insallah
Ben salincakli ana kucagi aldim ama kizim kucuk olduğu icin koymuyorum aslında ben yere konulan varya titremeli onu istiyodum ama esim bunu aldı kumandali muzukli falan ama gelen misafir bebekleri tabi yakın akrabanın cocukları cok sevdiler öylece uyuyup kalıyorlar icinde salanmaya alışmasını istemediğim icin almak istemedim ama...
evet canım bende aynıydım iki doğumumdan sonra da yasadım hatta kızıma emzigi zorla tutturmustum kaynasın diye koymustum kokusuna gittim coktaan erimişti cezvede bi dahada emzik almadıvar gersini sen düsün evi yakmaktan korkuyodum yanık yemek mi istersin yanık emzik biberonmu kapı üzerinde unutulmus anahtar mı
kızlar bebeğiyle uçak yolculuğu yapan var mı?
ben kısmetse 2 aylk gibi 50 dk lk bir uçuş yolculuğu yapacağm
umarm bir sıkıntı çıkmaz
canım çok korktum o kadar tehlike var ki onlar için en iyi biz yetişiriz.kaldı gitti bakıcı .kimse anne gibi bakamaz.gaz sorunu hala devam ediyor.eritiyor beni bu durum.sıcak suya(yakmıyor) pamuk batırıp tampon yapıyorum poposuna o zaman yapıyor.acaba herzaman yapmasam mı?zararı olur mu?ne yapayım kız ıkınıyor yapamıyor zavallım.bu arada internette şampuan yutmakla ilgili annelerin yazdıklarını araştırırken bilyeden tutun da kasa çivisi yutan bebekler bile varmış.kızlar bebeğimi en iyi ben takip ederim.anneler yaşlı tv ye namaza dalarlar bebek o sırada yapacağını yapar.çok korkuyorum bu durumdan.düşünün çivi yutmuş annenin haberi yok.kakasından çıkmış bez değiştirirken görmüş kadın.allah vermesin zor bir durum.şampuan da kimyasal insan korkuyor.Bağırsaklarını fazlaca çalıştırmıştır şampuanın köpüğünü yutması, bir damlacık bebek birazı bile yetmiştir. Sabun, şampuan gibi maddeler bağırsakları fazla çalıştırır. Yarına geçecektir bence
evet canım kaçta emzirdiğimi deftere yazıyorum gün gün.bir sonraki emzirme saatini ayarlamak içinKızlar dogum sonrası unutkanlık yaşayan var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?